fbd

Έφτασε επιτέλους και επίσημα το φθινόπωρο. Την Τρίτη έχουμε τη φθινοπωρινή ισημερία, κάτι που αστρολογικής πλευράς σημαίνει πως ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού. Χρόνια πολλά λοιπόν στα Ζυγάκια μας. Την Πέμπτη έχουμε μια δύσκολη όψη ανάμεσα στον Ερμή από τον Ζυγό και τον ανάδρομο Άρη από τον Κριό, κάτι που θα φέρει νεύρα, εντάσεις, τσακωμούς και ίσως και κάποιες σχέσεις να διαλυθούν, ειδικά για άτομα που ανήκουν στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου. Τέλος, την Κυριακή ο Ερμής θα περάσει στον Σκορπιό. Εκεί θα παραμείνει για μεγάλο διάστημα, αφού πρόκειται να γυρίσει και ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο. Αυτό όμως θα το αναλύσουμε όταν έρθει η ώρα, αλλά καλό θα είναι κάνουμε από τώρα συζητήσεις και συμφωνίες γιατί με την ανάδρομη πορεία του αυτά καλό θα είναι να τα αποφύγουμε.

 

 

Κριός

Τον επαγγελματικό σου τομέα θα «χτυπήσει» η δύσκολη όψη του Ερμή και του Άρη. Δε θα είναι απίθανο να υπάρχουν πολλές εντάσεις και καβγάδες στον χώρο της δουλειάς. Επιδείξεις ισχύος από και προς εσένα δε θα είναι εύκολο να αποφευχθούν κι όλο αυτό θα είναι ένα καζάνι που βράζει και μπορεί ακόμα και να εκραγεί. Θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλό προφίλ -όσο δύσκολο κι αν ακούγεται αυτό- εάν δε θέλεις να δεις την πόρτα της εξόδου. Αυτή η ένταση βέβαια δε θα αφήσει ανεπηρέαστη τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, καθώς όσα γίνονται εντός εργασιακού χώρου θα τα μεταφέρεις στο σπίτι, ψάχνοντας μια διέξοδο να ξεσπάσεις κι εσύ από την πλευρά σου τα νεύρα σου.

 

Ταύρος

Με το πέρασμα του Ήλιου στο Ζυγό, πλέον ρίχνεις το βάρος σου στην καθημερινότητά σου. Προσπαθείς να τη βελτιώσεις, αλλά δεν τα καταφέρνεις και πολύ καλά. Κάτι υπάρχει σε παρασκηνιακό επίπεδο που εσύ προσπαθείς να κρύψεις από τον περίγυρό σου και τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά δεν τα καταφέρνεις και πολύ καλά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς και να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Στα θετικά της εβδομάδας είναι πως μπορεί να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου ή με κάποιο πρόσωπο που θα ήθελες να δεις δίπλα σου. Έρχονται ρομαντικές στιγμές που κρίμα θα είναι να πάνε χαμένες.

 

Δίδυμος

Ο Ήλιος περνάει στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που μιλάει για τον έρωτα και τη δημιουργία, τον Ζυγό, και με την Αφροδίτη στον Λέοντα είναι σχεδόν απίθανο εσύ να μη δεις μια βελτίωση στον ερωτικό τομέα. Έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις και η φαντασία σου είναι τόσο πολύ δυνατή που μπορείς να βρεις ευφάνταστους τρόπους να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να δημιουργήσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, για στιγμές έντονου πάθους και αγάπης. Προσοχή θα χρειαστεί όμως στον τρόπο που οδηγείς ή χειρίζεσαι μηχανήματα γιατί είναι πιθανόν να μην προσέξεις και να υπάρξει κάποιος μικροτραυματισμός.

 

Καρκίνος

Άλλη μια εβδομάδα που δε θα είναι εύκολα τα πράγματα. Το ξέρω πως έχεις ζοριστεί πολύ τους τελευταίους μήνες, κι ακόμα δε βλέπεις φως στο τούνελ. Αστρολογικά όμως τα πράγματα δεν είναι φιλικά προς εσένα. Ο ανάδρομος Άρης πιθανόν να σου φέρει μια κατάσταση στα επαγγελματικά σου που νόμιζες πως είχε τελειώσει. Όχι, δυστυχώς δε θα είναι για καλό αυτή η επιστροφή. Είτε κάτι δεν είχε γίνει σωστά στο παρελθόν είτε κάτι που πίστεψες πως «πέρασε και δεν ακούμπησε», έρχεται να σε εκθέσει στα μάτια των ανωτέρων σου. Πρόσεχε να μην τραβήξεις το σκοινί γιατί δε θα είναι δύσκολο να σπάσει.

 

Λέων

Η Αφροδίτη είναι ακόμα στο δικό σου ζώδιο και σου χαρίζει υπέροχες στιγμές στο ερωτικό κομμάτι. Κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου, λάμπεις και τραβάς τα βλέμματα επάνω σου και είσαι μόνιμα με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Ο ανάδρομος Άρης δεν αποκλείεται να σου φέρει πίσω έναν έρωτα από τα παλιά, όμως δεν έρχεται γιατί έχει μετανιώσει. Πιο πιθανό είναι να επιστρέψει για να σε μπερδέψει και να σου σπάσει τα νεύρα. Από την άλλη ίσως υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές σε συναντήσεις και ραντεβού που είναι κανονισμένα εδώ και καιρό. Μην τα βάψεις μαύρα, υπάρχουν κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα.

 

Παρθένος

Η μετακίνηση του Ήλιου στο Ζυγό θα φέρει καλύτερες μέρες στα οικονομικά σου. Πλέον μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα στην τσέπη σου, να βάλεις σε μια σειρά τα έσοδα και τα έξοδά σου, ενώ ίσως να βρεις και έναν τρόπο για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Από την άλλη, ο Ερμής μπορεί να σε οδηγήσει σε έναν καβγά με την οικογένειά σου για ένα οικονομικό ή κληρονομικό ζήτημα. Τέλος, ο ανάδρομος Άρης θα σε κάνει να εξετάσεις κάποιο άτομο που είναι πολύ κοντά σου και θα ανακαλύψεις πως δεν είναι αυτό που φαίνεται. Κι αυτή η ανακάλυψη θα σε κάνει να κόψεις τους δεσμούς σου μαζί του.

 

Ζυγός

Ξεκινάνε τα γενέθλιά σου αυτή την εβδομάδα, οπότε μπαίνεις σε μια διαδικασία να βάλεις στόχους για τη μετέπειτα πορεία σου σε όλους τους τομείς. Δεν είναι απίθανο επίσης να υπάρχει -από επιλογή σου κυρίως και με δική σου πρωτοβουλία- μια επιστροφή σε μια σχέση από τα παλιά που ακόμα δεν έχει κλείσει τον κύκλο της. Από την άλλη, καλό θα είναι να είσαι όσο πιο ήρεμος γίνεται γιατί δεν αποκλείονται κάποιοι καβγάδες και εντάσεις στο χώρο της εργασίας. Αυτή η κατάσταση θα τραβήξει αρκετές μέρες ακόμα, οπότε προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες για να μην έχεις άλλα που θα κάνουν άνω κάτω τη ζωή σου.

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη ήδη πρέπει να σε έχει βοηθήσει στο κομμάτι των επαγγελματικών σου. Θα συνεχίσει να το κάνει για λίγες ημέρες ακόμα και τώρα με τον Ήλιο στο Ζυγό θα δεις πόσο σε έχει βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα. Πλέον αποκτάς και την ανάλογη αυτοπεποίθηση να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και απωθημένα που έχεις. Από την άλλη όμως θα χρειαστεί πολλή προσοχή, καθώς μπορεί να υπάρχει στη ζωή σου ένα άτομο που δεν είναι όπως φαίνεται. Μπορεί να σου σκάβει το λάκκο, μπορεί να ετοιμάζει ένα πισώπλατο χτύπημα ή μπορεί απλά να μη θέλει το καλό σου.

 

Τοξότης

Εσύ συνεχίζεις να είσαι σε ένα υπέροχο συννεφάκι κι όλα τα υπόλοιπα ζώδια σε ζηλεύουν για την ηρεμία και την αυτοσυγκράτησή σου. Έχεις την ψυχική ηρεμία να σκεφτείς και να θέσεις σε εφαρμογή τα επόμενά σου σχέδια με επιτυχία και μικρό ρίσκο. Βέβαια δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που θα σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου. Μπορεί να είναι ένας έρωτας που σε πλήγωσε, ένας φίλος που δε σου φέρθηκε καλά ή ένας συνεργάτης που σου έκανε μαύρη τη ζωή. Μην τον αφήσεις να δει πόσο σε τάραξε, αλλά απομακρύνσου όσο πιο γρήγορα γίνεται από κοντά του για το καλό σου.

 

Αιγόκερως

Αν και έχεις περάσει πολλά τους τελευταίους μήνες, πλέον έχεις μπει σε μια καλύτερη πορεία. Βλέπεις μέρα με τη μέρα τις καταστάσεις να βελτιώνονται σε όλους τους τομείς κι αυτό από μόνο του είναι ικανό να σου φτιάξει το κέφι. Θα χρειαστεί όμως προσοχή, γιατί η όψη του Ερμή με τον ανάδρομο Άρη ίσως να φέρει μια συζήτηση που θα προκληθούν χτυπήματα κάτω από τη μέση, ειδικά στον τομέα της οικογένειας ή της εργασίας, κυρίως προς εσένα κι όχι από σένα. Καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις σοβαρές συζητήσεις ή συναντήσεις που μπορεί να έχουν κάποιο σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή σου.

 

Υδροχόος

Έρχονται καλύτερες μέρες για σένα, ειδικά τώρα με τη μετακίνηση του Ήλιου στο Ζυγό. Βρίσκεις τη χαμένη σου ηρεμία και τα πράγματα βελτιώνονται μέρα με την ημέρα με θεαματικούς ρυθμούς. Η δουλειά σου μπαίνει σε μια σειρά και δε σε ζορίζει τόσο πολύ, με το ταίρι σου πλέον ηρεμούν οι εντάσεις ή μπορεί να βρεις κάποιο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, ενώ βρίσκεις χρόνο για σένα και για εκείνα που σε ενδιαφέρουν. Βέβαια καλό θα είναι να μην κάνεις κάποιες σημαντικές κινήσεις για την καριέρα σου μέσα στην εβδομάδα. Η επόμενη θα είναι κατά πολύ καλύτερη για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.

 

Ιχθύς

Η καθημερινότητά σου είναι στα δικά σου μέτρα κι αυτό σε κάνει να χαμογελάς. Αυτό το χαμόγελο όμως μπορεί να παγώσει προσωρινά, μιας και δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο από τα παλιά να γυρίσει και να διεκδικήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτή η επιστροφή όμως θα σε κάνει να ταραχθείς, γιατί δεν ήταν και τόσο καλά τα πράγματα τότε μεταξύ σας. Δεν είναι η ώρα όμως να πάρεις μια απόφαση. Περίμενε την επόμενη εβδομάδα που ο Ερμής θα μετακινηθεί στο Σκορπιό και τότε θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και τα συναισθήματά σου. Έτσι, με καθαρότερο μυαλό θα μπορέσεις να διακρίνεις τους σκοπούς τους και θα πράξεις ανάλογα.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Παίξε το φλερτ στα δάχτυλα!

Μην ακολουθείς του κανόνες κανενός! Φτιάξε τους δικούς σου και ζήσε τον έρωτα όπως τον φαντάστηκες.