Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και έχουμε το χειμερινό ηλιοστάσιο και την επίσημη έναρξη του χειμώνα. Ξεκινάμε την εβδομάδα μας με μια πολύ δυνατή όψη του Δία με τον Κρόνο που βρίσκονται στον Υδροχόο. Αυτό υποδηλώνει πως ένας κύκλος τελειώνει και ξεκινάει ένας νέος και πολύ πιο ισχυρός και φωτεινός. Ο Άρης πραγματοποιεί ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα που πιθανόν θα φέρει εντάσεις και θα βγάλει στην επιφάνεια παράπονα και κρυμμένες επιθυμίες που δεν κοινοποιούμε στους αποδέκτες τους. Την Πέμπτη έχουμε ένα τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που θα φέρει έμπνευση. Το ίδιο μπορεί να φέρει και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό. Τέλος έχουμε μια δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που μπορεί να μας κάνει να δούμε τα πράγματα κάπως αλλοιωμένα και να έχουμε κάποιες ψευδαισθήσεις.

 

Κριός

Ξεκινάει μια νέα εποχή για σένα, αφού ήδη έχεις κάνει τις εκκαθαρίσεις σου, έχεις επιλέξει τους συμμάχους σου και έχεις διώξει από δίπλα σου τους εχθρούς σου. Ο Άρης θα σε αναγκάσει να ρίξεις βάρος στις πρακτικές πλέον αλλαγές, ειδικά στον τομέα της καριέρας και του σπιτιού. Επιτέλους κλείνει ένας δύσκολος κύκλος όπου πιέστηκες πολύ και πλέον έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πράξη τα όσα έχεις στο μυαλό σου χωρίς πολλές δυσκολίες. Καλό θα είναι να μην μπλέξεις εργασία και ερωτικά γιατί δεν είσαι έτοιμος ακόμα για κάτι τέτοιο. Μόλις ο Άρης αποχωρήσει από το ζώδιό σου είναι καλή ευκαιρία για να κυνηγήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ταύρος

Δεν αποκλείεται να υπάρχει γύρω σου πολύ μεγάλο παρασκήνιο από άτομα τα οποία δε θέλουν το καλό σου ή προσπαθούν να σου σκάψουν τον λάκκο. Θα πρέπει να προσέχεις πολύ πού λες τις ιδέες σου γιατί δεν είναι δύσκολο να τις να δεις να υλοποιούνται από ανταγωνιστές σου ή ακόμα κι από άτομα που θεωρούσες φίλους. Από την άλλη ό,τι έχει να κάνει με την έμπνευση ή τη μάθηση, θα πάει πολύ καλά, αφού το μυαλό σου είναι σε εγρήγορση και σε βοηθάει πολύ. Τέλος, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε κάνει να αλλάξεις συνήθειες χρόνων, είτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό επίπεδο.

 

Δίδυμος

Αποκτάς μια νέα θεωρία και φιλοσοφία για τη ζωή σου, τις σχέσεις σου και τον εαυτό σου μέσα στην κοινωνία αλλά και παίρνεις κάποιες αποφάσεις ζωής, είτε για τον εαυτό σου είτε για την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια μεγάλη κι ισχυρή αλλαγή στον ερωτικό τομέα ή στον εργασιακό χώρο. Προσοχή θα χρειαστεί βέβαια αυτή η αλλαγή, καθώς δεν είναι απίθανο να αφορά κι έναν χωρισμό ή μια απομάκρυνση από τη δουλειά σου. Μην τρομάξεις όμως, γιατί αυτό θα είναι για το δικό σου καλό, αφού μόλις φύγει το παλιό, θα έρθει κάτι νέο και πολύ όμορφο.

 

Καρκίνος

Μη σου κάνει εντύπωση εάν έχεις μια επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο που δεν περιμένεις κι αφορά είτε την καριέρα σου είτε τον ερωτικό τομέα. Αυτό το γεγονός θα είναι τόσο καλό που θα σε κάνει να ξεχάσεις όλα τα άσχημα που βίωσες το προηγούμενο διάστημα. Βέβαια θα χρειαστεί λίγη προσοχή καθώς ο Πλούτωνας με τον Άρη μπορεί να σε κάνουν να παρασυρθείς σε μια κατάσταση που δε θα έχει καλή εξέλιξη. Τέλος, πρόσεχε να μη μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι, γιατί κι εσύ έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα αλλά και το ταίρι σου δε χρειάζεται να σε ακούει να γκρινιάζεις.

 

Λέων

Με τον Κρόνο και τον Δία στο ζώδιο που μιλάει για το άλλο σου μισό, έρχονται νέα δεδομένα σε αυτόν τον τομέα. Από τη μια έχεις πολλές ευκαιρίες για έναν νέο έρωτα, αλλά από την άλλη δε θα είναι πολύ εύκολη αυτή η επιλογή. Το νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου για να σε δοκιμάσει ώστε να ξέρεις κι εσύ πως αυτό είναι το ιδανικό για σένα ταίρι, αλλιώς θα περάσεις δύσκολες μέρες. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου έρθει μια πολύ καλή ευκαιρία για μια νέα εργασία, αλλά θα πρέπει να έχεις το νου σου στον τομέα των οικονομικών, αφού ίσως κάτι να μην είναι ξεκάθαρο.

 

Παρθένος

Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να προωθήσεις μια πολύ καλή ιδέα σου στον επαγγελματικό τομέα και να την δεις να αναπτύσσεται ή να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που να βασίζεται στην έμπνευση. Στον ερωτικό τομέα, δεν είναι απίθανο να σου έρθει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, ο οποίος όμως θα σε κάνει να χαλάσεις κάτι για να μπορέσεις να είσαι μαζί του. Είτε θα είναι μια ήδη υπάρχουσα σχέση που δεν πάει και πολύ καλά είτε θα αναγκαστείς να γίνεις ερωτικός μετανάστης για χάρη του. Τέλος, εάν σε απασχολεί κάποιο θέμα με ένα σπίτι ή ένα ακίνητο, καλό θα είναι να περιμένεις λίγο προτού κάνεις κάποια κίνηση.

 

Ζυγός

Δεν έχουν τελειώσει ακόμα τα δύσκολα για σένα, αλλά από δω και πέρα θα αρχίσεις να βλέπεις μεγάλες αλλαγές και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς. Ξεκινάμε με το ότι μπορείς να βρεις λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά αλλά και με θέματα του σπιτιού σου, όχι σε σχέση με τα άτομα που ζείτε μαζί αλλά ως ακίνητο. Κι αφού λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν, έχεις πλέον τον χρόνο και κυρίως τη διάθεση να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με τον ερωτικό τομέα, που τον έχεις αφήσεις πίσω. Μέσα στις γιορτές θα μπορέσεις επιτέλους να ξεκουραστείς και να βρεις χρόνο για σένα.

 

Σκορπιός

Καλό θα είναι να αφήσεις τις υπερβολές για αυτή την εβδομάδα, αφού έχεις την τάση να μεγεθύνεις στο μυαλό σου καταστάσεις που δεν αξίζουν και τόσο πολύ την προσοχή σου και τον χρόνο σου. Επιπλέον, πρόκειται να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει πολύ, ειδικά στο επαγγελματικό κομμάτι. Η καριέρα σου μπαίνει σε πρώτο πλάνο και ξεκινάνε πολύ καλύτερες μέρες. Εκεί λοιπόν θα βρεις τη δύναμη που χρειαζόσουν για να μπορέσεις να μην καταρρεύσεις. Τέλος, μια κατάσταση που σε πιέζει πολύ, πιθανότατα στον ερωτικό ή οικονομικό τομέα, σύντομα πρόκειται να αλλάξει χωρίς καν να χρειαστεί να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου.

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη έχει μπει στο ζώδιό σου κι εσύ πλέον ζεις σε μια κατάσταση ονειρική, όπου όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου. Ο έρωτας μπαίνει σε πρώτο πλάνο, αφού και δεσμευμένοι κι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές προτάσεις. Καλό θα είναι βέβαια να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς δεν είναι όλες οι ευκαιρίες καλές. Η σύνοδος του Δία και του Κρόνου ξεκινάει μια νέα εποχή που όλα θα μπορείς να τα διευθετήσεις με τον τρόπο που εσύ θεωρείς καλύτερο. Τις επόμενες ημέρες μπορεί να νιώσεις την επιθυμία να κλειστείς στο σπίτι και να χαλαρώσεις ξάπλα. Δεν είναι κακή ιδέα, αφού τη νέα χρονιά σε περιμένει τρέξιμο.

 

Αιγόκερως

Οι νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα στο προσκήνιο θα γίνουν οι σύμμαχοί σου για να μπορέσεις να ανέβεις κλίμακα στον επαγγελματικό τομέα. Είτε θα σου φέρουν μια νέα επαγγελματική πρόταση είτε θα σου δώσουν το κλειδί για την εξέλιξή σου στην ήδη υπάρχουσα. Στο ερωτικό κομμάτι, έρχονται πολύ καλύτερες μέρες, αφού είτε έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, το οποίο παραμελούσες μέχρι τώρα, είτε έρχεται ένας νέος και πολλά υποσχόμενος έρωτας από το πουθενά. Θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια θα σε κάνουν να εκνευριστείς, οπότε άστα για μετά τις γιορτές. Κρίμα είναι να σας βρουν μαλωμένους τα Χριστούγεννα.

 

Υδροχόος

Η σύνοδος Κρόνου – Δία στο δικό σου ζώδιο δηλώνει μια νέα εποχή, η οποία όμως δε θα είναι ξένη προς εσένα. Η έμφυτη τρέλα σου και η χαλαρή διάθεση θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα έχεις την ευκαιρία να κυνηγήσεις μια αναγνώριση των κόπων σου και γιατί όχι και μια προαγωγή. Απλώς θα πρέπει να έχεις δώσεις όλη σου την προσοχή εκεί, ώστε να προσέξεις να πάνε όλα όπως εσύ τα έχεις προγραμματίσει. Οι μέρες των εορτών θα σε βρουν με λίγο πεσμένη διάθεση, αφού δεν έχεις όρεξη για πολλά πολλά και κλείνεσαι στον εαυτό σου.

 

Ιχθύς

Εβδομάδα που θα αναζητήσεις τους φίλους και τα άτομα που θεωρείς δικά σου, αφού νιώθεις πως σου έχουν λείψει και χρειάζεσαι να περάσεις χρόνο μαζί τους. Οι επαφές αυτές θα σου φτιάξουν το κέφι και θα σε κάνουν να χαλαρώσεις. Στον επαγγελματικό τομέα αναζητείς λύσεις ώστε να γίνει πιο ευχάριστη η καθημερινότητά σου και να μην πιέζεσαι περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Στον ερωτικό τομέα, το ταίρι σου ή ένας άνθρωπος που έρχεται τώρα στη ζωή σου θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται τις γιορτές, οπότε μην του πηγαίνεις κόντρα. Τα όποια προβλήματα σε απασχολούν, μπορούν να περιμένουν.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα