Την ημέρα του «Όχι», η Αφροδίτη λέει το μεγάλο «Ναι» στον Ζυγό, αφού πλέον περνάει στο αστρολογικό της σπίτι. Θα γίνει πιο τρυφερή και αγαπησιάρικη η ατμόσφαιρα, ειδικά για τα ζώδια του Αέρα και την Φωτιάς. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία αφήνει προσωρινά τον Σκορπιό και περνάει για λίγο στο Ζυγό, μέχρι τις 3 Νοεμβρίου που θα τελειώσει η ανάδρομη πορεία του και θα φέρει ξανά στο προσκήνιο θέματα από τα παλιά για Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους των τελευταίων ημέρων, αλλά πολλές επανασυνδέσεις. Τέλος το Σάββατο έχουμε τη δεύτερη Πανσέληνο του μήνα στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε συνδυασμό με το δύσκολο τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει πως θα έρθουν δύσκολες μέρες λίγο-πολύ για όλους μας. Πολλά θα είναι τα νεύρα μας αλλά αυτά δε θα μείνουν κρυμμένα, το αντίθετο μάλιστα, θα είναι πολύ πιθανό να πυροδοτήσουν πολλές εντάσεις και καυγάδες. Προσοχή και υπομονή.

 

Κριός

Η Αφροδίτη στο ζώδιο απέναντι από το δικό σου σού δηλώνει πως ξεκινάει μια καλύτερη εποχή για σένα, ειδικά στον ερωτικό και οικονομικό τομέα. Ο Ερμής κι ο Άρης όμως παραμένουν σε ανάδρομη πορεία κι αυτό σημαίνει πως ακόμα μπορεί να σε απασχολούν θέματα από τα παλιά ή να σου σκάσει από το πουθενά μια εκκρεμότητα που δεν έχεις κλείσει. Ο δε Ερμής, μπαίνοντας ξανά στον Ζυγό δεν αποκλείεται να σου φέρει πίσω μια ερωτική ιστορία που δεν έχει τελειώσει. Προσοχή όμως γιατί υπάρχει πιθανότητα να σου βγει μια ετεροχρονισμένη ένταση για τα τότε πεπραγμένα και να ξεσπάσεις, ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που λαχταράς είναι να γυρίσεις πίσω.

 

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος σε επηρεάζει άμεσα και με τη συμμετοχή του Ουρανού δεν είναι απίθανο να σου φέρει τούμπα όλη σου τη ζωή. Ειδικά σε κάτι που ετοιμάζεις εδώ και καιρό, είναι πιθανόν να σου βγει το πιο απίθανο και τρελό σενάριο, όχι όμως προς όφελός σου. Καλό θα είναι να έχεις κι εναλλακτικές πρακτικές που μπορεί να σε βοηθήσουν να μη βουλιάξεις στα βαθιά. Επίσης θα πρέπει να προσέχεις πολύ το πώς οδηγείς ή όταν χρησιμοποιείς μηχανήματα ή αιχμηρά αντικείμενα, καθώς καραδοκεί ο κίνδυνος τραυματισμού. Στον ερωτικό τομέα, τα πράγματα είναι κάπως παγωμένα, καθώς έχεις στρέψει αλλού την προσοχή σου, αφήνοντας το ταίρι σου σε δεύτερη μοίρα.

 

 

Δίδυμος

Με τη μετακίνηση του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό, στον τομέα που μιλάει για τον έρωτα, η επανασύνδεση είναι μέσα στο παιχνίδι. Είτε εσύ την επιθυμείς είτε το πρώην ταίρι σου, τώρα είναι πιο πιθανό να γίνει η κίνηση που θα θέσει τον μηχανισμό σε κίνηση και τα πράγματα να πάρουν επιτέλους την πορεία που θέλετε. Σε αυτό θα σε βοηθήσει κι Αφροδίτη που μπαίνει κι εκείνη στο ίδιο ζώδιο. Από την άλλη, οι καθυστερήσεις στην επικοινωνία και στα σημαντικά σού έχουν σπάσει τα νεύρα. Θα πρέπει να κάνεις λίγη ακόμα υπομονή κι από την επόμενη εβδομάδα θα φτιάξουν τα πράγματα.

 

 

Καρκίνος

Από τη μια μπορείς να φτιάξεις τον προσωπικό σου χώρο, σπίτι ή γραφείο, με μια ανακαίνιση ή με μια ανανέωση ώστε να νιώσεις πιο οικεία και πιο όμορφα, από την άλλη όμως χρειάζεται να δείξεις υπομονή στον ερωτικό τομέα γιατί οι εντάσεις είναι παρούσες κι έτοιμες να χαλάσουν την καλή σου διάθεση. Οι εντάσεις αυτές βέβαια θα μπορούσαν να πηγάζουν από μια παλιά ιστορία, είτε δική σου είτε από το ταίρι σου, που έρχεται να διεκδικήσει μια δεύτερη ευκαιρία, αγνοώντας πως μπορεί να έχει αλλάξει η σελίδα. Δε χρειάζεται να γίνεσαι εριστικός, ειδικά όταν κάτι δεν στο δικό σου χέρι. Με μια ήρεμη κουβέντα έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις κάτι που θέλεις.

 

 

Λέων

Με την Πανσέληνο θα ζοριστείς πολύ. Ξεκινάμε με εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο που πιθανόν να σε κάνουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στον τομέα αυτό, συνεχίζουμε με καβγάδες στο σπίτι, αφού νιώθεις πως δε σε στηρίζουν και δε σε καταλαβαίνουν και τελειώνουμε με κακή ψυχολογία κι ένα αίσθημα πως τα έχεις κάνει θάλασσα. Η δική μου συμβουλή είναι, προτού κάνεις πράξη όλα όσα μπαίνουν τώρα στο μυαλό σου, να περιμένεις να μπει σε ορθή πορεία ο Άρης, στα μέσα του μήνα, και μετά να δεις τι θα κάνεις. Έχεις την τάση να τα γκρεμίσεις όλα, αλλά η κακή σου διάθεση είναι πολύ κακός σύμβουλος.

 

 

Παρθένος

Εάν υπάρχουν χρήματα που σου χρωστάνε, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να τα ζητήσεις και βέβαια να τα πάρεις πίσω. Σε αυτό βοηθάει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό. Γενικότερα θα μπεις σε μια καλύτερη περίοδο στο οικονομικό κομμάτι. Από την άλλη, καλό θα είναι να προσέχεις στις μετακινήσεις σου -μικρές ή μεγάλες- γιατί είναι υπαρκτός ο κίνδυνος κάτι να μην πάει καλά ή να υπάρχουν καθυστερήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Τέλος, θα πρέπει να συγκρατείς τα νεύρα σου γιατί ξύνεις τα νύχια σου για καβγά κι αυτό δε θα σου βγει σε καλό.

 

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη και ο ανάδρομος Ερμής μπαίνουν στο δικό σου ζώδιο. Αυτό από τη μια σημαίνει πως μπαίνεις σε μια πολύ καλύτερη περίοδο στα ερωτικά σου, φτιάχνει η διάθεσή σου ενώ το φλερτ γίνεται προτεραιότητά σου. Από την άλλη όμως, μπορεί να γίνεσαι λίγο γκρινιάρης και να σου φταίνε όλα. Δεν είναι τόσο ότι το περιβάλλον σου τα έχει βάλει μαζί σου, αλλά πιο πιθανό είναι πως εσύ τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Κάτι σου φταίει και δεν ξέρει τι, οπότε δεν ξέρεις πώς μπορείς να το λύσεις. Τέλος, δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο ένα οικονομικό θέμα που δεν είδες δώσει οριστική λύση.

 

 

Σκορπιός

Πανσέληνος στον δικό σου άξονα, σε συνδυασμό με τον Ουρανό απέναντί σου και τα νεύρα σου είναι κουρέλια. Νιώθεις πως κανείς δε σε καταλαβαίνει και πως όλοι κι όλα είναι εναντίον σου. Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, απλώς έχεις την τάση να μεγαλοποιείς κάποιες καταστάσεις και να τα φαντάζεσαι πιο τεράστια από ό, τι είναι. Βέβαια, αυτό θα είναι μια καλή αφορμή να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Ήδη σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές, οπότε δεν είναι κακό να ξεκινήσεις από τώρα τα πρώτα βήματα πως μια νέα και καλύτερη πορεία. Ο ανάδρομος Ερμής είναι με το μέρος για να πεις αυτά που κρατάς μέσα σου καιρό.

 

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη είναι μαζί σου στο να φτιάξεις μια νέα κατάσταση στα ερωτικά σου, αν και ο ανάδρομος Ερμής σου τα κάνει θάλασσα με τις επιστροφές. Η Πανσέληνος θα στρέψει το βλέμμα σου προς την καλυτέρευση της φυσικής σου κατάστασης και της υγείας σου. Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να ξεκινήσεις μια νέα μορφή άθλησης ή προσέξεις λίγο τη διατροφή σου, ενώ καλό θα ήταν να κάνεις κι ένα γενικό check up για να ξέρεις πού βρίσκεσαι. Στα αρνητικά της εβδομάδας, μπορεί να υπάρχουν εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα κι όλο αυτό να σε κάνει να βγάζεις τα νεύρα σου κι εκτός δουλειάς.

 

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος είναι λίγο πιο φιλική προς το δικό σου, αν και με τη συμμετοχή του Ουρανού δε θα λείψουν κι από σένα οι εντάσεις και τα νεύρα. Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό είναι πιθανό να σου φέρουν πίσω έναν έρωτα που ακόμα δεν έχει κλείσει τις εκκρεμότητές του. Επίσης δεν αποκλείεται να σου έρθει στα ξαφνικά μια αποκάλυψη στον ερωτικό τομέα, που θα αλλάξει όμως προς το πολύ καλύτερο τις καταστάσεις. Αλλαγές κι αναθεωρήσεις θα σε απασχολήσουν πολύ. Τέλος, δεν αποκλείεται να σου έρθουν κάποια χρήματα που δεν τα περίμενες, αλλά πίστεψέ με, στα χρωστούσε το σύμπαν.

 

 

Υδροχόος

Η Αφροδίτη μπαίνει στο Ζυγό και ξεκινάει για σένα μια πολύ καλύτερη περίοδος σε οικονομικό και ερωτικό τομέα. Η Πανσέληνος όμως θα έχει την τάση να σου φέρει πολλές ανατροπές, όχι απαραίτητα άσχημες. Απλώς μην περιμένεις μια ήρεμη και χαλαρή εβδομάδα, αλλά να είσαι προετοιμασμένος να σου αλλάξουν τα σχέδια. Επίσης, θα πρέπει να προσέχεις την επικοινωνία σου, καθώς έχεις την τάση να προκαλέσεις τις εντυπώσεις αλλά με άσχημο τρόπο. Τέλος, εάν έχεις εκκρεμότητες με δημόσιο ή πρέπει να υπογράψεις κάποια συμβόλαια, μη βιαστείς να το κάνεις άμεσα. Άφησε τον Ερμή να γυρίσει σε ορθή πορεία και τότε θα πάρουν όλα τον δρόμο τους.

 

 

Ιχθύς

Ο ανάδρομος Ερμής περνάει στο Ζυγό για λίγες ημέρες, οπότε τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν αρκετά. Είναι τέλος του μήνα κι ίσως να έχεις ήδη βγει από τον προγραμματισμό σου. Βέβαια η ψυχολογία σου βελτιώνεται κι αυτό όσο και να θέλεις να το κρύψεις δεν μπορείς. Θα πρέπει όμως να προσέξεις πολύ γιατί ίσως κάποιος δεν βλέπει με καλό μάτι την ευτυχία σου και πιθανόν να θέλει να σου χαλάσει τη διάθεση. Μην αφήσεις κανέναν να σου πάρει όλα εκείνα που με πολύ κόπο έχεις κερδίσει. Στο χέρι σου είναι να θωρακίσεις τα κεκτημένα σου και να μη δώσεις δικαίωμα σε τρίτους να έχουν άποψη και κυρίως συμμετοχή στη ζωή σου.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα