Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη ν’ αναδύεται απ’ τις πύρινες φλόγες του Κριού (12/4) που με το ανήσυχο κι ορμητικό του πνεύμα μάς ωθεί ν’ απαιτήσουμε όλα όσα μέχρι τώρα έχουμε στερηθεί. Να επιστρέψουμε στη γνωστή για εμάς κανονικότητα, χωρίς όμως να μπορούμε ν΄ αντιληφθούμε ότι αυτή δε θα ΄ναι πια η ίδια. Χρειάζεται σκέψη, υπομονή κι έλεγχο της παρόρμησης, ώστε να επιτύχουμε όσα επιθυμούμε. Παράλληλα παρελθοντικά ζητήματα που επανέρχονται στο προσκήνιο ζητούν λύσεις για μια νέα αρχή που δεν είναι εύκολη. Η συμμετοχή της δυσμενούς τετράγωνης όψης της Αφροδίτης απ’ τον Κριό με τον Πλούτωνα απ’ τον Αιγόκερω, δημιουργεί αρρωστημένα πάθη κι έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις, αποκαλύπτει σκάνδαλα και φέρνει χωρισμούς. Στις 15/4 η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Ταύρο, το ζώδιο της κυβέρνησής της και για το επόμενο διάστημα μάς μεταφέρει στον κόσμο της ομορφιάς, των αισθήσεων και της σταθερότητας. Ταυτόχρονα ευνοεί τις διαπροσωπικές μας σχέσεις προσφέροντας ευκαιρίες είτε για νέες γνωριμίες, είτε για επανασυνδέσεις, είτε για ενδυνάμωση των υφιστάμενων σχέσεων.

 

Κριός

Κριαράκι του α΄ δεκαημέρου, το επόμενο διάστημα θα επικεντρωθείς στον οικονομικό τομέα. Δεν πρέπει καν να μπεις στη διαδικασία να το σκεφτείς, καθώς η Αφροδίτη απ’ τον Ταύρο θα σου προσφέρει ευκαιρίες για ν΄ αυξήσεις τα χρήματά σου, είτε μέσω της εργασίας σου είτε μέσω κάποιας νέας πηγής εσόδων που θα σου παρουσιαστεί. Παράλληλα κι εσύ θα κάνεις καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σου και θα δεις το ταμείο σου να γεμίζει. Απ’ την άλλη, εσύ του β΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή πρέπει να ‘σαι ιδιαίτερα προσεκτικός με όλα όσα θα κουβεντιάζεις με τους φίλους σου. Ιδιαίτερα, μάλιστα, εάν το αντικείμενο της συζήτησής σας αφορά οικονομικά ζητήματα μπορεί να καταλήξεις να τσακώνεσαι μαζί τους. Μη δρας παρορμητικά στις διαφωνίες που τυχόν δημιουργηθούν. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σ’ επηρεάζει περισσότερο ξεκινάς ν΄ ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου και τα δικά σου θέλω. Αναφορικά με τους ανθρώπους που είτε σε περιβάλλουν, είτε βρίσκονται πολύ κοντά σου, είτε κάνουν την επανεμφάνισή τους, να ‘χεις στο μυαλό σου ότι στο τέλος θα δώσεις στον καθένα αυτό που του αξίζει.

 

Ταύρος

Ταυράκι του α΄ δεκαημέρου, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου, την εβδομάδα αυτή θα αισθανθείς σίγουρα καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν είτε για νέα γνωριμία, είτε για την εξέλιξη μιας άλλης, είτε και για ενδυνάμωση της υπάρχουσας σχέσης σου ανεκμετάλλευτες. Την ίδια εύνοια θα ΄χεις και στον οικονομικό σου τομέα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή ενδέχεται να ‘ρθεις αντιμέτωπος με κάποιες επαγγελματικές σου εκκρεμότητες που επιζητούν λύση. Μπορεί και να κάνουν την επανεμφάνισή τους κάποιες διαφορές που ‘χες με συνεργάτες σου και να χρειαστεί να συζητήσετε. Να ‘σαι προσεκτικός κι αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου να ‘σαι σίγουρος ότι μπορείς να τα διευθετήσεις όλα προς όφελός σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό που σ΄ επηρεάζει, θα θελήσεις για λίγο ν΄ αποτραβηχτείς από τα φώτα της δημοσιότητας και ν΄ ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Αν ξεκινήσεις μια δραστηριότητα που γνωρίζεις ότι σ΄ ευχαριστεί, θα κάνει καλό στην ψυχολογία σου. Ταυτόχρονα η προσοχή σου πρέπει να εστιαστεί σε οτιδήποτε μπορεί να εκτυλίσσεται παρασκηνιακά, είτε αυτό αφορά μια σχέση είτε μια επαγγελματική συνεργασία.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι του α΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή ίσως, θελήσεις να ξεφύγεις απ’ τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου και ν’ ασχοληθείς με όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις περισσότερο ελεύθερος. Ο χρόνος, όμως, δε σ΄ ευνοεί κι ίσως αισθανθείς καταπίεση κι απογοήτευση. Έχεις φίλους που σε στηρίζουν κι αν αποταθείς σ΄ αυτούς η παρέα τους θα ενισχύσει θετικά τη διάθεσή σου. Δεν αποκλείεται μια φιλική σου σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή οφείλεις να ‘σαι περισσότερο προσεκτικός στις επαφές σου με πρόσωπα που ανήκουν στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Λέω οφείλεις, επειδή αυτό θ΄ αποβεί προς όφελός σου, καθώς εάν αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί είτε από εκνευρισμό είτε από παρόρμηση, μπορούν εύκολα να ξεσπάσουν εντάσεις που θα οδηγήσουν στην απομάκρυνση κάποιων ανθρώπων. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό να σ΄ επηρεάζει, ενδέχεται να συμμετάσχεις σε κάποιο σύλλογο ή εάν ήδη συμμετέχεις ν’ αναλάβεις ένα διαφορετικό ρόλο. Υπάρχει βέβαια κι η πιθανότητα να επανεξετάσεις τη συμμετοχή σου σ’ ένα εγχείρημα που ‘χετε αναλάβει από κοινού με κάποια πρόσωπα. Νέες φιλίες αλλά και νέες ερωτικές γνωριμίες είναι στο πρόγραμμα. Έχε τα ματάκια σου ανοιχτά.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι του α΄ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου από τα μέσα της εβδομάδας αυτής θα σου παρουσιάσει ευκαιρίες να ενδυναμώσεις τη σχέση σου με φιλικά σου πρόσωπα αλλά και με κάποιους που το προηγούμενο διάστημα είχες απομακρυνθεί. Η διάθεσή σου τονώνεται και με την παρουσία σου δεν αποκλείεται να γοητεύσεις κάποιο πρόσωπο απ’ το φιλικό σου κύκλο που δε θα σ΄ αφήσει αδιάφορο. Αντίθετα, εσύ του β΄ δεκαημέρου, πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στους φίλους σου και γενικότερα στα κοντινά σου πρόσωπα. Ενδέχεται να υπάρξουν αντιδράσεις απ΄ την πλευρά τους που θα δημιουργηθούν εξαιτίας παρανοήσεων και παρερμηνειών. Μη ρίξεις λάδι στη φωτιά και προσπάθησε να ΄σαι περισσότερο συγκαταβατικός σε όσα λες κι ακούς για ν΄ αποφύγεις, τυχόν, επιπλέον εντάσεις. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό που σ΄ επηρεάζει, θα δεις κάποια δεδομένα στον επαγγελματικό σου τομέα ν’ αλλάζουν. Μπορεί κι εσύ ο ίδιος να κάνεις κάποιες αλλαγές ή αναθεωρήσεις. Το βέβαιο είναι ότι κάποιες καταστάσεις ή/και σχέσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος αλλάζουν και μαζί τους αλλάζεις κι εσύ, κάτι που μπορεί να γίνει αναγκαστικά.

 

Λέων

Λιονταράκι του α΄ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο από τα μέσα της εβδομάδας σηματοδοτεί για σένα την έναρξη ενός διαστήματος με πολλές θετικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν σχετίζονται είτε με κάποια βοήθεια που θα λάβεις από συνεργάτες σου είτε με την εύρεση λύσεων σε ζητήματα που σε προβληματίζουν. Δεν αποκλείεται να ΄χεις και μια νέα επαγγελματική πρόταση που πρέπει να σκεφτείς προσεκτικά. Απ’ την άλλη εσύ του β΄ δεκαημέρου, πρέπει να κάνεις υπομονή, να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και ν’ αποφύγεις να εμπλακείς σε οποιαδήποτε διένεξη με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Μπορεί να ξεσπάσουν εντάσεις και τελικά το μόνο που θα συμβεί είναι να χαλάσει η διάθεσή σου και μάλιστα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο νόημα. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό να σ’ επηρεάζει, πιθανότατα θα ξεκινήσεις να αντιλαμβάνεσαι τη ζωή με άλλο μάτι. Αναθεωρήσεις κι ανακατατάξεις στις σχέσεις σου ή στην εργασία σου είναι στο πρόγραμμα. Ενδέχεται ν΄ αποφασίσεις να  συμμετέχεις σ΄ ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, που παράλληλα θα βοηθήσει και στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

 

Παρθένος

Παρθενάκι του α΄ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο φιλικό για σένα Ταύρο από τα μέσα της εβδομάδας αυτής θα βελτιώσει σημαντικά τη διάθεσή σου κι αυτό ασφαλώς και θα ΄χει θετικό αντίκτυπο σ’ όλες τις σχέσεις σου που θα δεις σιγά-σιγά και σταθερά να βελτιώνονται και να εξελίσσονται. Τα νέα είναι ευχάριστα και για τα αισθηματικά σου. Εάν είσαι αδέσμευτος η Αφροδίτη ενδέχεται να σου φέρει και μια νέα γνωριμία. Κούνα κι εσύ το χεράκι σου, γιατί οι πλανήτες ζητούν και τη δική μας βοήθεια. Αντίθετα, εσύ του β΄ δεκαημέρου έχεις μπροστά σου μια εβδομάδα πιεστική στην εργασία σου αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητά σου. Φαίνεται να ξεπηδούν απ’ το πουθενά εκκρεμότητες, δουλειές κι απαιτήσεις απ’ τους άλλους. Φόρτισε τις μπαταρίες σου και διεκπεραίωσέ τα όλα. Μια εβδομάδα είναι μόνο. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό να σ΄ επηρεάζει, θα δεις πολλά ζητήματα που σχετίζονται με τυχόν οφειλές σου προς τρίτους αλλά και γενικότερα με τον οικονομικό σου τομέα να κινούνται. Θα ΄χεις ευκαιρίες για τη διευθέτηση, τυχόν, χρεών σου. Αν έχεις δανείσει χρήματα μπορεί αυτά να σου επιστραφούν. Η Νέα Σελήνη μπορεί να επαναφέρει και μια παρελθοντική κρυφή σου σχέση.

 

 

Ζυγός

Ζυγάκι του α΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή και γενικότερα για το επόμενο διάστημα είναι καλό ν΄ ασχοληθείς με παρελθοντικές σου εκκρεμότητες. Αυτές μπορεί ν’ αφορούν είτε σε μια αισθηματική σχέση, στην οποία έχεις αφήσει κάποια ζητήματα ανοιχτά είτε τα οικονομικά σου. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε ωθεί ν’ ανακινήσεις εσύ πρώτος τα ζητήματα αυτά και να προσπαθήσεις να τα λύσεις, χωρίς να περιμένεις να έρθουν αυτά σε σένα. Γιατί θα έρθουν. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, θα ζήσεις μια εβδομάδα γεμάτη εντάσεις, ζήλια και κτητικότητα στη σχέση σου ή με το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει. Ενδέχεται κάποιες αποκαλύψεις να σταθούν αφορμή για να ξεσπάσουν καβγάδες, που με ειλικρινή διάλογο μπορείς ν΄ αποφύγεις ακόμη και τα χειρότερα. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με τη Νέα Σελήνη στο αντίθετο από σένα ζώδιο του Κριού να σ΄ επηρεάζει, φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου, προσωπικές κι επαγγελματικές. Και σου ζητά να κάνεις νέα ξεκινήματα. Απ’ όλα έχει το δικό σου πρόγραμμα. Δεσμεύσεις, επισημοποιήσεις, χωρισμούς, επανασυνδέσεις, αναθεωρήσεις. Σε κάθε περίπτωση να ΄χεις στο μυαλό σου ότι αυτή η Νέα Σελήνη σου φωνάζει «άλλαξε».

 

Σκορπιός

Σκορπιδάκι του α΄ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο απέναντι από σένα ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει ευνοϊκό κλίμα στις αισθηματικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις. Η καλή διάθεσή σου θα βοηθήσει να βελτιώσεις την επαφή με τους συνεργάτες σου και να ενδυναμώσεις τη σχέση με το σύντροφό σου. Εάν είσαι αδέσμευτος η Αφροδίτη σου προσφέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, καλείσαι να επιλύσεις κάποια προβλήματα στον οικογενειακό σου τομέα και την εργασία σου. Αν επικεντρωθείς σ΄ αυτά, χωρίς να τα αφήσεις στην τύχη τους, η έκβασή τους θα ΄ναι θετική. Ίσως αισθανθείς ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν κι αυτό να σταθεί αφορμή για περαιτέρω παρεξηγήσεις, κάτι που πρέπει ν΄ αποφύγεις.  Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό να επηρεάζει περισσότερο την καθημερινότητα, τη φυσική σου κατάσταση και την εργασία σου, θα σε φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων. Θα σε αναγκάσει να επανεκτιμήσεις πρόσωπα και καταστάσεις στην εργασία σου, να εξετάσεις κατά πόσο ωφελείς αλλά και ωφελείσαι. Απ’ την άλλη ενδέχεται λόγω έντονης πίεσης να θελήσεις ν΄ ασχοληθείς περισσότερο με το σώμα σου και τη διατροφή σου, κάτι που θα συμβάλλει θετικά στην υγεία σου.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι του α΄ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο από τα μέσα της εβδομάδας και για το επόμενο διάστημα θα τονίσει υπερβολικά την καθημερινότητά σου και τις εκκρεμότητες που πρέπει συνεχώς να διεκπεραιώνεις. Η αλήθεια είναι ότι θα πιεστείς. Αν προσπαθήσεις να προγραμματίσεις σωστά το χρόνο σου ώστε ν’ ασχολείσαι παράλληλα και με όλα όσα σ’ ευχαριστούν και σε ξεκουράζουν, δε θ΄ αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή πρέπει να ‘σαι προσεκτικός στη δουλειά σου και την επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και γενικότερα τα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός σου. Ενδεχομένως να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από κάτι που θα πεις κι οι άλλοι θα το εκλάβουν αρνητικά. Αν προσέξεις τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι, θ΄ αποφύγεις περαιτέρω εμπλοκές. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στο φιλικό για σένα Κριό να σ΄ επηρεάζει, ποιος σε πιάνει. Γοητεία κι αυτοπεποίθηση στο φουλ. Προχωράς και συγκεντρώνεις όλα τα βλέμματα. Νέοι έρωτες αλλά κι ενδυνάμωση της υφιστάμενης σχέσης σου είναι στο πρόγραμμα. Απ’ την άλλη σχεδιάζεις νέα πράγματα, νέες δημιουργίες, νέα επιτεύγματα και αν επικεντρωθείς σ΄ αυτά, θα τα πετύχεις.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι του α΄ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ταύρου έρχεται για να ενισχύσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή. Ενδυνάμωση της σχέσης σου αλλά και νέες γνωριμίες με προοπτικές εξέλιξης είναι στο πρόγραμμα του επόμενου διαστήματος. Αν επιθυμείς επανασύνδεση με κάποιο σημαντικό για σένα πρόσωπο  που το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί, τώρα μπορείς να την επιτύχεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου πρέπει να προσέξεις πολύ το πορτοφόλι σου.  Νιώθεις ότι πρέπει να κακομάθεις τον εαυτό σου κι αυτό θα σε οδηγήσει σε άσκοπες σπατάλες. Δείξε εγκράτεια τουλάχιστον γι’ αυτή την εβδομάδα, καθώς ενδέχεται να ξοδέψεις πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορείς να διαθέσεις.  Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό να σ΄ επηρεάζει, έρχεσαι αντιμέτωπος κι όχι απαραίτητα αρνητικά, με ζητήματα οικογενειακά αλλά και με κάποια θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Μήπως έρχεται κάποιος; Μήπως εσύ μετακομίζεις; Σίγουρα κάποια αλλαγή σίγουρα θα βιώσεις. Οι εντάσεις βέβαια είναι στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε φοβίζει, καθώς αντίθετα θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις πολλές θολές καταστάσεις που αφορούν στους συγκεκριμένους τομείς της ζωής σου.

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι του α΄ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο για το επόμενο διάστημα θα σε βάλει στη διαδικασία ν΄ αλλάξεις το χώρο που ζεις. Θέλεις να ενισχύσεις θετικά τη διάθεσή σου και να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου στην αλλαγή της διακόσμησης του σπιτιού σου. Αυτό όμως ξέρεις τι σημαίνει. Έξοδα. Πράγματι μια αλλαγή θα τονώσει την ψυχολογία σου όμως μην την αφήσεις ν’ αδειάσει και το πορτοφόλι σου. Εκμεταλλεύσου τη δημιουργική φαντασία σου και κάνοντας οικονομικές αγορές θα πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, χωρίς απώλειες. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, εάν δεν προσέξεις την επικοινωνία σου με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός σου, θα τσακώνεσαι. Κάτι θα σου πουν και θα το εκλάβεις αρνητικά, κάτι θα πεις και θα παρεξηγηθούν. Να ‘σαι συγκαταβατικός με τις προθέσεις κι ενέργειες των άλλων. Μια εβδομάδα είναι. Θα περάσει. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό να σ΄ επηρεάζει, βγαίνεις κυριολεκτικά απ’ το καβούκι σου. Αρχίζεις παιδί μου να επικοινωνείς, να βλέπεις κόσμο, να μιλάς, να συνδιαλέγεσαι, να λάμπεις. Πολλές συνομιλίες, επαφές κι επανεμφάνιση προσώπων που σ΄ ενδιαφέρουν συναισθηματικά έχει το πρόγραμμα. Δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες. Παράλληλα εάν έχεις αδέρφια, ένα ζήτημα που μπορεί να προκύψει θα συμβάλλει στην αλλαγή της μεταξύ σας σχέσης.

 

Ιχθύς

Ψαράκι του α΄ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ταύρο βοηθά κι ενισχύει σημαντικά αφενός τη διάθεσή σου, αφετέρου την επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα. Πρόκειται για ένα διάστημα ιδιαίτερα ευνοϊκό, που σε βοηθά να πλησιάσεις τους φίλους σου αλλά και γενικότερα να φλερτάρεις. Ειδικά αν είσαι αδέσμευτος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και κάποιο πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή προσπάθησε να μην αναμοχλεύεις το παρελθόν σου και να μη σκέφτεσαι όλα όσα σε πλήγωσαν. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο κι ασχολήσου μόνο με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο παρόν σου. Αν αφεθείς στο παρελθόν οι συνέπειες θα ΄χουν αρνητικό αντίκτυπο στις σχέσεις σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό να σ΄ επηρεάζει, θα επικεντρωθείς θέλοντας και μη στα οικονομικά σου ζητήματα και το ταμείο σου, καθώς εάν είσαι προσεκτικός και σταματήσεις τις άσκοπες σπατάλες, έχεις πολλές πιθανότητες να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες που σε πιέζουν, αλλά και ν΄ αυξήσεις το εισόδημά σου. Σε συμβουλεύω να το κάνεις, επειδή στην περίπτωση που παρασυρθείς, τα προβλήματα που θ΄ αντιμετωπίσεις μελλοντικά ενδέχεται να ‘ναι μη διαχειρίσιμα.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου