Η εβδομάδα αυτή είναι ερωτική, πρωτότυπη κι αληθινή. Και για αυτό δεν ευθύνεται μόνο η γιορτή των ερωτευμένων, αλλά κι ο Ερμής που εισέρχεται ξανά στον Υδροχόο με τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό να χρωματίζουν την επικοινωνία μας για το επόμενο διάστημα. Το πάθος ενισχύεται με την πανσέληνο στο Λιοντάρι (16/2), που όμως φέρνει στην επιφάνεια κι αρκετές ανησυχίες. Την ίδια μέρα το ερωτικό τάνγκο Άρη-Αφροδίτης υπόσχεται εύνοια στις υγιείς σχέσεις. Ενώ κι ο Δίας με τον Ουρανό φέρνουν ξαφνικές θετικές αλλαγές σε κοινωνικό κι ατομικό επίπεδο. Στις 18/2 ο Ήλιος περνά στα Ψαράκια και η ενέργεια αλλάζει. Όμως για ν΄αλλάξουμε τη ζωή μας, πρέπει πρώτα ν’ αλλάξουμε μέσα μας.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου, από τώρα και για το επόμενο διάστημα, θα προτιμήσεις να απομονωθείς και ν’ αφιερωθείς στον εαυτό σου και στις δικές σου επιθυμίες. Θα κάνεις την ενδοσκόπησή σου, ενώ παράλληλα θα φροντίσεις τη σωματική και ψυχική σου υγεία. Φοβίες κι ανασφάλειες που, ενδεχομένως, βγουν στην επιφάνεια, αφορούν στο παρελθόν σου, που οφείλεις πλέον ν΄ αντιμετωπίσεις, ώστε να το ξεπεράσεις. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές σου προσφέρουν κοινωνική αλλά κι επαγγελματική καταξίωση. Κάποια σχέδιά σου φαίνεται να επιτυγχάνονται κι αυτό σ’ ενδυναμώνει και σε ωθεί να προσπαθήσεις περισσότερο για να κάνεις πραγματικότητα κι άλλα όνειρά σου. Η Πανσέληνος στο Λιοντάρι, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, καθώς σου προσφέρει τις ευκαιρίες να αισθανθείς ικανοποίηση και ευτυχία από τον έρωτα, τα παιδιά, τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες και τα χόμπι σου. Ενδέχεται, όμως, να κάνεις και κάποιες «σκοτεινές» σκέψεις για τη δουλειά σου ή για κάποιους συνεργάτες σου κι αυτό να χαλάσει για λίγο το όμορφο κλίμα της εβδομάδας σου.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου θα ΄χεις ευκαιρίες να εμπλουτίσεις τις φιλίες σου, η κοινωνικότητά σου θ΄ αυξηθεί και οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές. Παράλληλα μέσα από συγκυρίες θ’ αντιληφθείς ποια πρόσωπα είναι αληθινοί σου φίλοι και ποια όχι. Ευνοείσαι ιδιαίτερα στις συλλογικές δραστηριότητες. Στη δουλειά σου προσπάθησε να συνεργάζεσαι με τους άλλους και να μην απομονώνεσαι. Όσα για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να κυνηγήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου, ν’ απελευθερωθείς από ιδέες και στερεότυπα που σε κρατούν δέσμιο, αλλά ακόμη και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που επιθυμείς. Κι ίσως σ΄ αυτό το ταξίδι να γεννηθεί κι ένας έρωτας που θα μιλά ξένη γλώσσα! Από την άλλη ένα ξαφνικό χαρμόσυνο νέο που ενδέχεται ν΄ αφορά στη δουλειά σου είναι πολύ πιθανό. Η Πανσέληνος στο Λιοντάρι, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, σε φέρνει κοντά στην οικογένειά σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι μέρες σ΄ ευνοούν να σηκώσεις λευκή σημαία στους δικούς σου και να δείξεις με αυτόν τον τρόπο ότι έχεις ξεχάσει όλα όσα, τυχόν, σας είχαν πικράνει. Εάν επιθυμείς μια μετακόμιση ή συγκατοίκηση, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου το επόμενο διάστημα είναι το πλέον κατάλληλο για ν΄ ασχοληθείς με την καριέρα σου. Αν δουλέψεις με σύστημα, δείχνοντας αυτοσυγκράτηση και όχι παρορμητισμό, τότε θα αποδείξεις σε όλους όσα πραγματικά αξίζεις. Ενδέχεται ν΄ αναλάβεις και μια νέα δουλειά, που θα σε αναδείξει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Φρόντισε μόνο να παραμένεις προσγειωμένος στο έδαφος και να μην υπερεκτιμάς τις ικανότητές σου. Για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές υπόσχονται θετικές εξελίξεις σε κάποια εκκρεμή οικονομικά σου ζητήματα, που σχετίζονται με τρίτους και μπορεί ν΄ αφορούν σε δάνεια, κληρονομικά, φορολογικές υποθέσεις ή ζητήματα διατροφών. Δεν αποκλείεται βέβαια οι εξελίξεις αυτές ν΄ αφορούν και σε μια σχέση πάθους, που τριγυρίζει στο μυαλό σου. Η Πανσέληνος στο Λιοντάρι, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, είναι ευνοϊκή και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εξελίξεις θέματα σπουδών και καριέρας, αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Από την άλλη εάν θέλεις να προβάλλεις τον εαυτό σου επαγγελματικά ή να διαφημίσεις τη δουλειά σου, οι μέρες αυτές είναι και οι κατάλληλες.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου, από τώρα και για το επόμενο διάστημα, η διάθεσή σου αλλάζει, χαλαρώνεις ψυχολογικά και το μυαλό σου ξεφεύγει από τη δύσκολη μέχρι τώρα καθημερινότητα. Παράλληλα πρόκειται και για μια περίοδο που μπορείς να ταξιδέψεις ή να ξεκινήσεις νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια, που θα διευρύνουν τις γνώσεις σου. Εκκρεμή νομικά ζητήματα μπορούν να επιλυθούν με θετικό για σένα τρόπο. Σχέσεις και συνεργασίες είναι ο τομέας που απασχολεί εσένα του β΄ δεκαημέρου. Δικαίως βέβαια, καθώς συμβαίνουν πολλά και διαφορετικά δρώμενα. Απ΄ τη μία ενθουσιάζεσαι με προτάσεις και προσκλήσεις, από την άλλη εκνευρίζεσαι με απαιτήσεις και υποσχέσεις που δεν τηρούνται. Οι εντάσεις είναι εμφανείς κι αυτή την εβδομάδα υπάρχει η πιθανότητα να ρίξεις άκυρο σε μια σχέση που δεν προχωρά. Από την άλλη βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο μιας νέας, ιδιαίτερα ερωτικής γνωριμίας. Όλα τα σενάρια παίζουν. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τα οικονομικά σου. Ενδεχομένως λάβεις αυτή την αύξηση που περιμένεις, ή κάποιο μπόνους που θα τονώσει παράλληλα και την αυτοπεποίθησή σου.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου από τώρα και για το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου και ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με δάνεια, καθώς και θέματα φορολογικά ή κληρονομικά. Επίσης πρόκειται και για ένα διάστημα που επιθυμείς την ψυχική σου ηρεμία που θα σε ανανεώσει και συναισθηματικά. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να προσέξεις ιδιαίτερα την υγεία σου και τα νεύρα σου. Χρειάζεται να δώσεις προτεραιότητα μόνο σε δραστηριότητες που σ’ ευχαριστούν. Έτσι θα μπορέσεις να ξεπεράσεις ανώδυνα τις εντάσεις που, ενδεχομένως, ανακύψουν ανάμεσα σε σένα και κάποια πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος, για ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Από την άλλη δεν αποκλείεται να γεννηθεί κι ένα ρομάντζο με πρόσωπο από το χώρο που εργάζεσαι. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, φωτίζει ζητήματα που σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα, φέρνοντας εξελίξεις που οδηγούν σε μια ολοκλήρωση, που θα είναι θετική. Απ΄ την άλλη, όμως, η ψυχολογία σου είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη απ΄ όλα όσα έχουν μέχρι τώρα συμβεί κι αυτό φουντώνει περισσότερο την ανάγκη σου να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου εδώ και τώρα, με οποιοδήποτε κόστος.

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου από τώρα και για το επόμενο διάστημα οι προσωπικές σου σχέσεις, ο γάμος και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες γίνονται προτεραιότητα της ζωής σου. Μέσα από τις συγκυρίες που θα δημιουργηθούν, θ’ αντιληφθείς αν η σχέση σου σε καλύπτει, αλλά και όλα όσα μπορείς να προσφέρεις επιπλέον, προκειμένου να τη βελτιώσεις. Παράλληλα νέες γνωριμίες βοηθούν στην προσωπική κι επαγγελματική σου εξέλιξη. Όσο για εσένα του β΄ δεκαημέρου τι να πούμε. Είσαι ο τυχερός της εβδομάδας. Οι ευκαιρίες για να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση σου και να κάνεις μια νέα, πολλά υποσχόμενη, γνωριμία είναι με το μέρος σου. Να περιμένεις βαθιές συγκινήσεις, αλλά κι ένα ξαφνικό χαρμόσυνο νέο που θα σ’ ενθουσιάσει. Από την άλλη η Πανσέληνος στο Λιοντάρι, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, θα σε «μπουκώσει» συναισθηματικά. Ενδεχομένως δραματοποιήσεις κάποιες καταστάσεις, περισσότερο απ΄ όσο θα έπρεπε. Η καχυποψία σου θα είναι έντονη και συχνά θα νιώθεις ότι κάτι εκτυλίσσεται πίσω από την πλάτη σου, χωρίς να μπορείς να το προσδιορίσεις.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου ξεκινά μια περίοδος με περισσότερες υποχρεώσεις στη δουλειά και μια γεμάτη καθημερινότητα, που ναι μεν μπορεί να σε πιέσει, αν, όμως συγκεντρωθείς και διεκπεραιώσεις όλες τις εκκρεμότητες, στο τέλος θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση. Απ΄ την άλλη ευνοείσαι ιδιαίτερα στο να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, που θα βελτιώσει τη φυσική σου κατάσταση. Όσο για εσένα του β΄ δεκαημέρου τα οικογενειακά ζητήματα, η φροντίδα ενός συγγενή μεγαλύτερης ηλικίας, ή θέματα με το σπίτι καταναλώνουν το χρόνο σου αυτή την εβδομάδα. Η πίεση είναι έντονη κι ενδέχεται να φτάσεις στα όριά σου, με αποτέλεσμα ένα ξέσπασμα που θα πρέπει να φροντίσεις ν΄ αποφύγεις. Αντίθετα η Πανσέληνος στο Λιοντάρι, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και οι επαφές, μετακινήσεις και συναντήσεις με φίλους μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Από την άλλη μπορείς να διαφημίσεις τη δουλειά σου, αλλά και ν΄ ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες που θα συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου ξεκινά για σένα μια ιδιαίτερα ευχάριστη και ξέγνοιαστη, κατά κάποιο τρόπο, περίοδος με τις προτεραιότητές σου ν΄ αλλάζουν. Δίνεις περισσότερη σημασία στη διασκέδασή σου κι επιθυμείς να προβάλλεις τον εαυτό σου, ώστε ν’ αναδείξεις τα ταλέντα σου. Φρόντισε, όμως, να μην παραμελείς τις υποχρεώσεις σου στο όνομα της «απόλαυσης». Αισθηματικά νιώθεις ικανοποιημένος με τη σχέση σου αλλά και με νέες γνωριμίες που θα κάνεις, εάν είσαι ελεύθερος. Αν έχεις παιδιά, θα ασχοληθείς περισσότερο μαζί τους, κάτι που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Οι καλλιτεχνικές ενασχολήσεις επίσης ευνοούνται. Όσο για εσένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει τις ευκαιρίες για ν΄ ασχοληθείς με τα μελλοντικά σου σχέδια και να προσπαθήσεις να τους δώσεις μορφή . Από την άλλη δεν αποκλείεται μια ξαφνική γνωριμία, αισθηματικής φύσεως, να σε εκπλήξει ευχάριστα, η οποία μπορεί να έρθει κι από το διαδίκτυο. Η Πανσέληνος στο Λιοντάρι, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, προμηνύει εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Ίσως μια ιδέα, ένα project ή μια συνεργασία που ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα, να δείξουν τώρα τα αποτελέσματά τους. Και σίγουρα αυτά θα είναι μόνο θετικά.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου, από τώρα και για το επόμενο διάστημα, θα στραφείς περισσότερο στην οικογένειά σου και στο σπίτι σου. Αυτό που επιθυμείς είναι να βρίσκεσαι κοντά στους οικείους σου και να προσφέρεις όλα όσα τους κάνουν να νιώθουν ασφάλεια και σταθερότητα δίπλα σου. Απ΄ την άλλη η νοσταλγία για το παρελθόν θα είναι εμφανής κι αυτό ενίοτε θα σ΄ απομονώνει. Η απομόνωση, όμως, αυτή θα είναι ευχάριστη και χαλαρωτική. Για εσένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή προμηνύει σπατάλες, σπατάλες και μόνο σπατάλες. Δεύτερη ζωή δεν έχουμε θα λες και θα συνεχίζεις να ξοδεύεις και να ξοδεύεις. Η αλήθεια είναι ότι κάπου χρειάζεται κι αυτό και ίσως είναι η μοναδική φορά που δε χρειάζεται και πολλή σκέψη, αλλά δράση και καλοπέραση. Άλλωστε το αξίζεις. Παράλληλα ενδέχεται να ΄χεις κι ένα απρόσμενα ευχάριστο νέο για τα επαγγελματικά σου. Και για σένα, όμως, του γ΄ δεκαημέρου η Πανσέληνος στο Λιοντάρι, που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σου αλλά και για θέματα σπουδών κι εκπαίδευσης. Επιπλέον είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και για ταξιδάκια. Προλαβαίνεις, λοιπόν, να το κανονίσεις και να είσαι σίγουρος ότι θα περάσεις πανέμορφα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου ξεκινά για σένα ένα διάστημα με περισσότερες μετακινήσεις, ενδεχομένως και κοντινά ταξίδια είτε για εκδρομή είτε και για επαγγελματικούς λόγους, και πολλές επαφές και συζητήσεις με φίλους, αδέρφια και συγγενείς, με τους οποίους βελτιώνεις τη σχέση σου. Παράλληλα θα αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να διεκπεραιώσεις όλες τις εκκρεμότητές σου και πολλές φορές θα νιώθεις ότι ο χρόνος δεν είναι αρκετός για να φέρεις εις πέρας όλα όσα επιθυμείς. Όσο για εσένα του β΄ δεκαημέρου αυτή η εβδομάδα προμηνύει έντονο φλερτ, αλλά και πολλές ευκαιρίες για ν’ αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση σου με το ταίρι σου. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα, στην περίπτωση που η σχέση παρουσιάζει προβλήματα, αυτά να ενταθούν και το κλίμα να είναι πολεμικό. But make love, not war! Η Πανσέληνος στο Λιοντάρι, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους. Οι εμπλοκές είναι δεδομένες κι αυτό σου δημιουργεί καχυποψία που οδηγεί σε εντάσεις. Προσπάθησε ν΄ αποφύγεις αυτή την τάση. Από την άλλη η συναισθηματική υπερχείλιση δραματοποιεί περισσότερο τις καταστάσεις και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο νόημα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου ξεκινά για σένα μια περίοδος με περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα σε οικονομικό επίπεδο, το οποίο βελτιώνεται αισθητά συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα. Από την άλλη, όμως, θα αισθανθείς και μεγαλύτερη εξάρτηση απ΄ το σύντροφό σου αλλά και τα υλικά αγαθά. Η κτητικότητά σου θα είναι έντονη και συχνά θα απαιτείς, κυρίως το ταίρι σου, να σου επιβεβαιώνει με κάθε τρόπο ότι σου «ανήκει». Όσο για εσένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές ενδείκνυνται να αφιερωθείς στον εαυτό σου, να τον αγκαλιάσεις, να τον φροντίσεις και να δώσεις ένα τέλος σε ό,τι σε πίκρανε, είτε στα επαγγελματικά είτε σε προσωπικό επίπεδο. Η ζωή προχωρά εμπρός και σε θέλει δίπλα της. Μην την απογοητεύσεις. Παράλληλα ένα ξαφνικό νέο για τα οικονομικά σου θα σε χαροποιήσει. Η Πανσέληνος Λιοντάρι, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, δημιουργεί δύο ενδεχόμενα. Είτε σε απομακρύνει από μια σχέση κι επαγγελματική συνεργασία, που δείχνει να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της είτε ενδυναμώνει κάποια άλλη, που έχει όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί και να επισημοποιηθεί.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου ο γενέθλιος μήνας σου ξεκινά με τον Ήλιο στο ζώδιό σου ν΄ αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου, να σε κάνει διεκδικητικό, λαμπερό και ιδιαίτερα ελκυστικό στους άλλους. Επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή και τα σχέδιά σου και διοχετεύεις όλη την ενέργειά σου, προκειμένου να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Προσπάθησε να μη φέρεσαι εγωιστικά κι επικεντρώσου στους στόχους σου, καθώς η θετική ενέργειά σου θα σε βοηθήσει να τους πραγματοποιήσεις. Όσο για εσένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές είναι ιδιαίτερα ερωτικές, παθιασμένες και βαθιά συναισθηματικές. Αρκεί η σχέση σου να στηρίζεται σε γερές βάσεις. Επειδή σε αντίθετη περίπτωση ενδέχεται να μοιάζουν με θρίλερ. Από την άλλη η τύχη είναι με το μέρος σου κι ένας επαγγελματικός σου στόχος δείχνει να επιτυγχάνεται. Η Πανσέληνος στο Λιοντάρι, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, ίσως επαναφέρει κάποια ζητήματα υγείας, που σε απασχόλησαν στις αρχές του μήνα. Ενδεχομένως χρειαστεί να ασχοληθείς αυτή τη φορά περισσότερο με τον εαυτό σου και να μην τον παραμελείς, ασχολούμενος διαρκώς με τα προβλήματα των άλλων.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου