pillow1369

Η τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου θα μας θυμίσει κατά κάποιο τρόπο τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Κρόνος συγκρούεται με τον Ουρανό για δεύτερη φορά και μέσω της μάχης αυτής, πιεζόμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα στο παλιό και το καινούριο. Με τους δύο γίγαντες πλανήτες η επιλογή αυτή μόνο εύκολη δεν είναι. Κάτι πρέπει ν’ αφήσουμε πίσω μας για να προχωρήσουμε μπροστά. Κάτι πρέπει να γκρεμίσουμε για πάντα. Απ΄ την άλλη κυριαρχεί η σύγχυση και το θολό τοπίο που δημιουργεί ο Ποσειδώνας σε δυσμενή όψη με τον Ήλιο. Όποια απόφαση ληφθεί, θα στηρίζεται σ’ εσφαλμένες εκτιμήσεις και ψευδαισθήσεις. Τίποτα δεν μπορεί να ξεκαθαριστεί. Τουλάχιστον όχι ακόμη. Όχι τώρα.

 

Κριός

Μια βατή εβδομάδα σε περιμένει Κριάρι του α΄ δεκαημέρου. Τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα των ημερών αυτών δε σ΄ επηρεάζουν ιδιαίτερα κι αυτό είναι ένα καλό νέο. Ένα ακόμη καλύτερο είναι ο Άρης στο Λιοντάρι που κάνει τα θαύματά του αρχικά σε σένα. Σου δίνει ενέργεια και διάθεση να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή. Ο σύντροφος ή το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου κι όλα όσα αυτό συνεπάγεται. Αντίθετα η τετράγωνη όψη Κρόνου-Ουρανού που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, θα ταρακουνήσει τα οικονομικά σου. Η έντονη ανασφάλεια που ενδέχεται να νιώσεις, θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς αυτό που πρέπει ν΄ αλλάξεις στις κινήσεις σου. Η έντονη παρόρμησή σου ασφαλώς και δεν είναι πάντοτε ο καλύτερος σύμβουλος. Ενδεχομένως ζητήματα που αντιμετώπισες τον προηγούμενο Φεβρουάριο να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο απαιτώντας λύσεις. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, επηρεάζεσαι περισσότερο απ΄ το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διπλοτσεκάρεις όσα μαθαίνεις από πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντός σου, καθώς η σύγχυση και το θολό τοπίο μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις, για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις. Άφησε τον χρόνο να σου αποδείξει ποια είναι η πραγματικότητα.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή θ’ αφιερωθείς, θέλοντας και μη, στην οικογένεια ή/και το σπίτι σου, προσπαθώντας να διευθετήσεις ζητήματα παρελθοντικά που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Πρόσεξε την ψυχολογία σου, καθώς η πίεση κι ο εκνευρισμός που θα νιώσεις θα γίνουν η αιτία για δημιουργία συγκρούσεων με τους οικείους σου. Μην ξεσπάς σ΄ αυτούς. Η τετράγωνη όψη Κρόνου-Ουρανού που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου στον επαγγελματικό τομέα, ενδέχεται να σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιες αλλαγές που μοιάζουν αναπόφευκτες. Ίσως η έντονη πίεση που θα νιώσεις λόγω των γεγονότων να σε ωθήσει στη λήψη αποφάσεων που αργότερα θα αποδειχθούν εσφαλμένες. Να ‘σαι προσεκτικός σε κάθε σου κίνηση. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, επηρεάζεσαι περισσότερο απ΄ το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που δημιουργεί σύγχυση στα οικονομικά σου και συγκεκριμένα σε ζητήματα που εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα, όπως μια οικονομική συμφωνία που αφορά ένα σύνολο ανθρώπων. Κι εσύ πρέπει να προσέξεις πολύ τον τρόπο που θα χειριστείς την κατάσταση, καθώς τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και μάλλον οδηγείσαι σε λάθος συμπεράσματα.

 

Δίδυμος

Η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο την εβδομάδα αυτή για σένα του α΄ δεκαημέρου. Η εξωστρέφειά σου σε ωθεί πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και ν’ αναθερμάνεις τη σχέση σου μαζί τους. Παράλληλα πρόσεξε πολύ τις παρορμητικές αγορές, καθώς φαίνεται ότι η ανάγκη σου για άσκοπες σπατάλες θα ΄ναι έντονη. Η τετράγωνη όψη Κρόνου-Ουρανού που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, σου φέρνει αποκαλύψεις καταστάσεων που εκτυλίσσονταν πίσω απ’ την πλάτη σου κι ενδέχεται ν΄ αφορούν στη σχέση σου με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Οι αποκαλύψεις αυτές γίνονται η αιτία να επανεξετάσεις την ποιότητα και το ρόλο των προσώπων αυτών στη ζωή σου. Παρ΄ όλα αυτά μείνε για λίγο αποστασιοποιημένος, ώστε να αντιληφθείς αυτό που πραγματικά ισχύει. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, εξακολουθείς να νιώθεις ανασφάλεια και να βιώνεις μια γενικότερη αστάθεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου κι ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Θέλεις ν΄ αλλάξεις τα πράγματα και να διώξεις ενδεχομένως κάποια συναισθηματικά βαρίδια του παρελθόντος. Οι μέρες αυτές δεν ενδείκνυνται για δράση και λήψη σημαντικών αποφάσεων. Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα ενισχύει το θολό τοπίο. Ό,τι φαίνεται δε σημαίνει απαραίτητα κι ότι ισχύει.

 

Καρκίνος

Μια εβδομάδα γεμάτη άγχος, ανασφάλειες και φοβίες περιμένει εσένα του α΄ δεκαημέρου. Στο μυαλό σου τριγυρίζουν αρνητικές σκέψεις και σενάρια για διάφορα ζητήματα που σου προκαλούν άγχος. Επειδή όμως πρόκειται για παιχνίδια του μυαλού που το μόνο που προσφέρουν είναι κακή ψυχολογία, προσπάθησε να διώχνεις τις απαισιόδοξες σκέψεις και φρόντισε να κάνεις πράγματα που σ΄ ευχαριστούν. Λίγες μέρες είναι μόνο. Το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, δημιουργεί και πάλι ένα γερό τεστ σε φιλίες και σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Αξίζουν οι άνθρωποι αυτοί να παραμένουν πλάι μου; Είναι αληθινοί; Ποιος είναι ο ρόλος ο δικός μου ανάμεσά τους; Τα ερωτήματα αυτά κυριαρχούν στο μυαλό σου, ενώ καλείσαι για δεύτερη φορά να ξεκαθαρίσεις τον δικό σου ρόλο απέναντί τους. Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, ενισχύει το θολό κλίμα στην επικοινωνία και δημιουργεί φρούδες ελπίδες που οδηγούν σε παρεξηγήσεις. Φαίνεται ότι κάποια πρόσωπα σου υπόσχονται διάφορα που μπορεί να δείχνουν ελκυστικά, παράλληλα όμως σε μπερδεύουν. Προσπάθησε ν’ αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που νιώθεις ότι δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

 

Λέων

Ο Άρης στο Λιοντάρι που επηρεάζει αρχικά εσένα του α΄ δεκαημέρου σε γεμίζει με αστείρευτη ενέργεια που επιθυμείς να διοχετεύσεις στη σχέση σου με σημαντικά για σένα πρόσωπα. Είσαι κοντά στον σύντροφο και τους φίλους σου και θέλεις να τους συμπαρασταθείς. Ο Άρης σε ωθεί να μπλέκεσαι περισσότερο απ΄ όσο πρέπει σε κάποια ζητήματα που ενδεχομένως χρειάζεται περισσότερο αποστασιοποίηση κι αυτό να δημιουργήσει εντάσεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις ισορροπία σε όλες τις καταστάσεις. Το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου κυρίως στα επαγγελματικά σου αλλά και γενικότερα τους στόχους σου, δημιουργεί και πάλι τις προϋποθέσεις για αλλαγές στους τομείς αυτούς. Ειδικά αν νιώθεις ότι πιέζεσαι στον χώρο που βρίσκεσαι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θελήσεις ν’ απομονωθείς, κάτι που πρέπει να προσέξεις. Μια τέτοια ενέργεια θα συμβάλλει αρνητικά στα μελλοντικά σου σχέδια. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, ενδέχεται να στραφείς σε παρελθοντικά οικονομικά ζητήματα που επανέρχονται στο προσκήνιο και ζητούν λύση. Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που σ’ επηρεάζει ίσως σε οδηγήσει σε απρόσφορες λύσεις που πιθανότατα να σε ζημιώσουν, ειδικά αν στα ζητήματα αυτά εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα. Οφείλεις να είσαι προσεκτικός για να διαφυλάξεις τα δικά σου συμφέροντα.

 

Παρθένος

Ο Άρης στο Λιοντάρι που αρχικά επηρεάζει εσένα του α΄ δεκαημέρου, θα φορτώσει επικίνδυνα την καθημερινότητά σου. Αυτό σημαίνει περισσότερη κούραση και άγχος που αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς, η πίεση που θα νιώσεις, θα ΄χει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Ίσως αισθανθείς ότι τίποτα δε γίνεται όπως ακριβώς το θέλεις. Κάνε υπομονή και σε λίγο η δύσκολη αυτή κατάσταση θ΄ αλλάξει. Το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, ενδέχεται να σ’ επαναφέρει στην κατάσταση που επικρατούσε στη ζωή σου στις αρχές του χρόνου. Πίεση, άγχος και περισσότερη κούραση στην καθημερινότητα θα σου δημιουργήσουν απαισιοδοξία για το μέλλον. Προσπάθησε να φροντίσεις τον εαυτό σου περισσότερο απ΄ τους άλλους. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου πρέπει να ‘σαι εξαιρετικά προσεκτικός σε περίπτωση που χρειάζεται να διαπραγματευτείς μια επαγγελματική συμφωνία ή να συζητήσεις ένα θέμα με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.  Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που επηρεάζει περισσότερο την κρίση σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις, γι’ αυτό φρόντισε πριν λάβεις κάποια απόφαση να εξετάσεις σχολαστικά κάθε λεπτομέρεια που τώρα ίσως σου φαίνεται ανούσια, όμως μελλοντικά θ΄ αποδειχθεί σημαντική.

 

 

Ζυγός

Ο Άρης στο Λιοντάρι που αρχικά επηρεάζει εσένα του α΄ δεκαημέρου, εξακολουθεί να στρέφει το ενδιαφέρον σου είτε σε συλλογικές δραστηριότητες είτε σε συναντήσεις με πρόσωπα που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα. Περνάς όμορφα και δεν αποκλείεται μέσω του ευρύτερου περιβάλλοντός σου να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θ΄ αποδειχθούν σημαντικοί. Αντίθετα το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, θα σε φέρει και πάλι αντιμέτωπο με τις δύσκολες προσωπικές καταστάσεις που αντιμετώπισες το Φεβρουάριο. Ίσως τα προβλήματα στη σχέση σου να παραμένουν, γιατί είτε εσύ είτε η άλλη πλευρά κλείσατε τα μάτια και προσποιηθήκατε ότι όλα βαίνουν ομαλά. Τώρα, όμως, έχεις αλλάξει. Δεν υποχωρείς ούτε στα θέλω σου, ούτε επιτρέπεις στον άλλο να σου επιβάλλει τα δικά του. Ετοιμάσου για ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να επηρεάζει περισσότερο την καθημερινότητά σου, ενδέχεται να σε φέρει αντιμέτωπο με αρκετά λάθη που εσύ έχεις κάνει, εξαιτίας της τάσης σου ν΄ αποφεύγεις ή/και ν΄ αναβάλλεις τη διεκπεραίωση διαφόρων εκκρεμοτήτων. Πρέπει να συγκεντρωθείς στο παρόν και να φροντίσεις να τακτοποιείς όποιο ζήτημα αποτελεί για σένα ρουτίνα, καθώς αργότερα η πίεση, θα ΄ναι εντονότερη.

 

Σκορπιός

Ο Άρης στο Λιοντάρι που αρχικά επηρεάζει εσένα του α΄ δεκαημέρου στον τομέα της καριέρας είναι ένα καλό νέο. Ο,τιδήποτε πιεστικό ή αρνητικό προκύψει, εσύ έχεις τη δύναμη και τη θέληση ν’ ανταπεξέλθεις και να εξελίξεις τη θέση σου στο επαγγελματικό περιβάλλον. Στα όχι και τόσο καλά νέα της εβδομάδας είναι το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, που επηρεάζει εσένα του β΄ δεκαημέρου και δείχνει ότι οι σημαντικές για σένα σχέσεις, προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Όποια προβλήματα αντιμετώπισες το Φεβρουάριο, κάνουν την επανεμφάνισή τους κι εσύ καλείσαι ν΄ ασχοληθείς μαζί τους και να βρεις αν όχι την ιδανική λύση, τουλάχιστον αυτό το κάτι που θα φέρει την ισορροπία. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να επηρεάζει περισσότερο τα προσωπικά σου, ενδεχομένως να δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες είτε στη σχέση σου είτε για το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει. Η όψη αυτή τείνει να ωραιοποιεί τις καταστάσεις, κρύβοντας ο,τιδήποτε αρνητικό υπάρχει πίσω απ΄ αυτό που φαίνεται. Προσπάθησε τις μέρες αυτές να μην βλέπεις τα πράγματα όπως εσύ θέλεις να τα δεις, γιατί όταν αφαιρέσεις τα ροζ γυαλιά του Ποσειδώνα, αυτό που θ’ αντικρίσεις θα ΄ναι εντελώς διαφορετικό από εκείνο που πίστεψες.

 

Τοξότης

Ο Άρης στο Λιοντάρι που αρχικά επηρεάζει εσένα του α΄ δεκαημέρου, σου χαρίζει την ενέργεια και τη θέληση ν΄ αλλάξεις την καθημερινότητά σου κι όλα όσα δείχνουν πιεστικά να τα μεταμορφώσεις προς όφελός σου. Πολλές επαφές και μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η έντονη ανάγκη σου να βιαστείς για να προλάβεις τα πάντα, πράγμα που όπως καταλαβαίνεις δεν είναι πάντοτε δυνατό και οδηγεί σε λάθη. Το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, που επηρεάζει εσένα του β΄ δεκαημέρου έρχεται και πάλι για να σου θυμίσει τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις στις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου. Ζητήματα που ανέκυψαν στις αρχές του έτους δεν αποκλείεται να κάνουν την επανεμφάνισή τους με σένα να προσπαθείς ν΄ αλλάξεις τα πάντα. Μη βιάζεσαι και οργάνωσε σωστά τις αλλαγές που χρειάζονται κι επιθυμείς να κάνεις και προχώρησε σ΄ αυτές με αργά και σταθερά βήματα. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να επηρεάζει περισσότερο τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δε βοηθά σε οποιαδήποτε κίνηση τυχόν επιθυμείς να κάνεις για να διορθώσεις ή και να προχωρήσεις κάποιες καταστάσεις. Το θολό τοπίο κυριαρχεί, κρύβοντας την πραγματικότητα που υφίσταται στις σχέσεις σου. Απέφυγε προς το παρόν οποιαδήποτε απόφαση.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή το μυαλό σου συνεχίζει να παίρνει επικίνδυνες στροφές. Απ’ τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου μέχρι και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι σκέψεις όμως αυτές δεν περνούν σε δράση κι η καθημερινότητά σου μοιάζει υποτονική, δίχως κάποιο ενδιαφέρον. Πρόσεξε την έντονη δραστηριότητα του μυαλού που σου δημιουργεί άγχος, το οποίο διοχετεύεις αρνητικά στους γύρω σου κι οι παρεξηγήσεις μοιάζουν αναπόφευκτες. Το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, επηρεάζει εσένα του β΄ δεκαημέρου και πρόκειται για μια όψη που κορυφώθηκε ξανά το Φεβρουάριο, επαναφέροντας ζητήματα της εποχής εκείνης. Εσωτερικές συγκρούσεις που σου δημιουργούν την τάση να επαναστατήσεις εναντίον όλων όσων σε πιέζουν αλλά και οικονομικά ζητήματα επανέρχονται. Ίσως χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις κάποιους απ΄ τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να επηρεάζει περισσότερο την επικοινωνία σου με τους άλλους, πρέπει να δώσεις προσοχή στον τρόπο που εξωτερικεύεις τις απόψεις και τα θέλω σου. Άλλα λες, άλλα καταλαβαίνουν αλλά κι εσύ αντιλαμβάνεσαι κάτι άλλο απ΄ αυτό που προσπαθούν να σου εκμυστηρευθούν.

 

Υδροχόος

Ο Άρης στο Λιοντάρι που συνεχίζει να επηρεάζει εσένα του α΄ δεκαημέρου μπορεί να σε γεμίζει μ΄ ενέργεια κι εξωστρέφεια και να σε ωθεί να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και τους στόχους σου, παράλληλα, όμως, δημιουργεί εντάσεις στις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες σου. Ίσως το διάστημα αυτό να συγκρουστείς με σημαντικά για σένα πρόσωπα. Φρόντισε να διατηρήσεις την ισορροπία μέσα σου, ώστε να μην διακινδυνεύσεις να χάσεις την ισορροπία και με τους ανθρώπους γύρω σου. Το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, επηρεάζει εσένα του β΄ δεκαημέρου και δείχνει μια μάχη ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω σου. Ενδεχομένως αυτή τη φορά να ΄σαι περισσότερο έτοιμος να πραγματοποιήσεις τις αλλαγές, που απ΄ το Φεβρουάριο έδειχναν αναπόφευκτες, όμως παρέμεναν σε στασιμότητα. Να ΄χεις πάντοτε στο μυαλό σου ότι όποια αλλαγή χρειαστεί να κάνεις, θα πρέπει πρώτα απ΄ όλα να ικανοποιεί εσένα και μόνο. Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, εφιστά την προσοχή σου στις πρόσφατες γνωριμίες. Ενδεχομένως να ωραιοποιείς κάποια πρόσωπα και μελλοντικά να σε απογοητεύσουν. Μην τρέφεις τώρα μεγάλες προσδοκίες κι άφησε το χρόνο να κυλήσει. Την ίδια προσοχή πρέπει να δείξεις στα οικονομικά σου και ν΄ αποφύγεις παράτολμες κινήσεις.

 

Ιχθύς

Ο Άρης στο Λιοντάρι που συνεχίζει να επηρεάζει εσένα του α΄ δεκαημέρου αυξάνει τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου αλλά και τις επαγγελματικές. Η πίεση, η κούραση και το άγχος να τα προλάβεις όλα, ενδέχεται να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Αντί να τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις σου, ίσως προσπαθήσεις να τις αποφύγεις, κάτι που δεν πρέπει να κάνεις, καθώς αργότερα το άγχος κι η πίεση θα ΄ναι περισσότερο έντονα.  Το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, επηρεάζει εσένα του β΄ δεκαημέρου φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο ψυχολογικές κυρίως καταστάσεις, που βίωσες το Φεβρουάριο και σχετίζονται με το παρελθόν. Προσπάθησε να μην τρέφεις μέσα σου ό,τι για σένα έχει πια τελειώσει κι επικεντρώσου στο παρόν, που θα σε οδηγήσει στο μέλλον. Μη συντηρείς στο μυαλό σου σφάλματα του παρελθόντος. Ό,τι έγινε, καλώς έγινε και τίποτα πια δεν αλλάζει. Μόνο αν επικεντρωθείς στο τώρα, μπορείς να ενισχύσεις την ασφάλεια και τη σταθερότητα στις σχέσεις σου. Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, εφιστά την προσοχή σου στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι και συμπεριφέρεσαι στους άλλους. Φρόντισε να ΄σαι ξεκάθαρος σε όσα λες ή/και υπόσχεσαι καθώς το αντίθετο μπορεί να δημιουργήσει δυσμενή σχόλια για το πρόσωπό σου.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου