Μια εβδομάδα καθοριστική έρχεται. Προετοιμαστείτε από τώρα γιατί θα φέρει ανατροπές, κλεισίματα, νέα ξεκινήματα, καυγάδες και σκληρές συμπεριφορές, για να μην αναφέρω πως κανείς δεν θα μπορεί να συνεννοηθεί ουσιαστικά. Γενικά, έρχεται ένας χαμός τον οποίο δεν είναι κανείς μας έτοιμος να αντιμετωπίσει. Τα παράπονά σας στα άστρα και κυρίως στις κινήσεις της Αφροδίτης που θα σχηματίσει από τον Τοξότη, τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. 

 

Κριός

Μία ξαφνική σοβαρότητα σε διακατέχει, Κριάρι μου, όσον αφορά τα αισθηματικά σου κι ενώ δεν σε αναγνωρίζω, οφείλω να ομολογήσω πως με ξαφνιάζεις θετικά. Αφήνεις τους εγωισμούς στην άκρη γιατί θες να ικανοποιήσεις το ταίρι σου. Είναι καιρός να δώσεις λίγη βάση στο τι θέλει κι αυτό το έρμο. αφού καιρό τώρα όλα γυρνούσαν γύρω σου. Εσύ, που ψάχνεις τον έρωτα, αποφασίζεις να αφήσεις την άκρη τα παιχνίδια και να είσαι σκληρός και ξεκάθαρος για το τι θες από αυτή τη ζωή. Τι να πω; Καλή τύχη!

Pillowfight: Θαυμάζεις τον Αιγόκερω κι αυτό δε συμβαίνει συχνά.

Goodnight: Σου τη σπάει τρομερά ο Λέων. Μακριά του.

 

Ταύρος

Η έντονη κοινωνικότητα αυτή τη βδομάδα θέλει και την προσοχή της, Ταυράκι μου. Πολύς ο κόσμος που μπαινοβγαίνει στη ζωή σου, αλλά δεν είναι όλοι τόσο καλοί όσο δείχνουν. Καλό θα ήταν να μην παίρνεις αποφάσεις για τη σχέση σου βασιζόμενος στο τι λέει ο κάθε τρελός που γνωρίζεις. Η μοναδική γνώμη που μετράει είναι του συντρόφου σου. Το ‘χεις; Το ελπίζω για δικό σου καλό. Μην αφήσεις κανέναν, το τονίζω, να το παίξει μεσολαβητής. Αν σου γυαλίσει κάποιος, βρες το θάρρος να του μιλήσεις μόνος σου διαφορετικά θα κλαις με μαύρο δάκρυ. Αλήθεια λέω.

Pillowfight: Εμπιστέψου έναν Σκορπιό, με κλειστά μάτια.

Goodnight: Καμία εμπιστοσύνη στον Δίδυμο.

 

Δίδυμος

Θα μελαγχολήσεις αυτή τη βδομάδα, Διδυμάκι μου. Τι τα θες τα πισωγυρίσματα αφού ξέρεις πως σου χαλάνε το κέφι; Πρόσεξε καλά, καημένε μου, γιατί το παρελθόν με το παρόν αν μπλεχτούν τότε επίκειται μεγάλη καταστροφή. Έχεις την τάση να περιπλέκεις καταστάσεις. Αν είσαι σε σχέση, μην τα κάνεις πάλι άνω κάτω. Οι ευκαιρίες σου τελειώνουν. Αν πάλι ψάχνεις τον έρωτα, ξεκαθάρισε πρώτα το τοπίο, τράβα κόκκινη γραμμή στο παρελθόν σου, για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα χωρίς πονοκεφάλους και προβλήματα.

Pillowfight: Μόνο ο Τοξότης μπορεί να σε πάει στα ουράνια.

Goodnight: Ο Ιχθύς σου κόβει τα φτερά.

 

Καρκίνος

Καιρός να σηκώσεις κεφάλι, Καρκινάκι μου, γιατί πολύ έχεις αφήσεις τους πάντες να πατάνε πάνω σου, λες και είσαι χαλάκι εισόδου. Κρατούσες το στόμα κλειστό για καιρό, κατάπινες πίκρες, μα τώρα λες τέλος και ανοίγεις το στοματάκι επιτέλους. Θυμήθηκες πως έχεις κι εσύ δικαιώματα στη σχέση με το ταίρι σου. Καιρός ήταν. Έχεις κι εσύ δικαίωμα να ζητάς αυτό που σε γεμίζει, όπως ο σύντροφός σου. Καλό είναι να προσπαθείς να κάνεις τον άλλον ευτυχισμένο και να του δίνεις όσα μπορείς, αλλά μην πιαστείς και κότσος. Ακόμα κι ελεύθερος που είσαι τα ίδια λάθη κάνεις.

Pillowfight: Σκορπιός, τουλάχιστον αυτός σε καταλαβαίνει.

Goodnight: Τι να καταλάβει ο Τοξότης, καλέ μου;

 

Λέων

Πολλή η δουλειά, πολλές οι υποχρεώσεις κι εσύ, Λιονταράκι μου, δεν ξέρεις προς τα πού να ρίξεις την άμεση προσοχή σου. Γκρίνια, γκρίνια κι άλλη γκρίνια θα πάρεις δωράκι από το ταίρι σου αυτή τη βδομάδα. Αλλά να ξέρεις πως δε φταίει εντελώς, αφού κι εσύ δεν κάνεις κάτι να βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο να του χαρίσεις. Ό, τι δίνεις, παίρνεις, σε αυτή τη ζωή. Εσύ, που είσαι μόνος, ξαφνικά συνειδητοποιείς πως ένα άτομο κοντά σου θα μπορούσε να έρθει ακόμα πιο κοντά, αφού κάνει την καρδούλα σου να τρέμει.

Pillowfight: Ο Τοξότης σου κάνει κλικ.

Goodnight: Δεν κολλάς με τίποτα με τον Κριό.

 

Παρθένος

Έρχεσαι σε επαφή με το παιδί που κρύβεις μέσα σου, Παρθενάκι μου. Κι ενώ το χρειάζεσαι, μάλλον θα πρέπει να προσέξεις λιγάκι παραπάνω αυτή τη βδομάδα. Άλλο το να γίνεσαι λιγάκι παιδί στη σχέση σου κι άλλο να παλιμπαιδίζεις μέχρι τελικής πτώσεως. Καταλαβαίνεις, βέβαια, πως δεν γίνεται να αντιμετωπίζεις όλα τα θέματα με την ίδια ελαφρότητα. Είσαι των άκρων. Μερικές σταγόνες ισορροπίας θα βοηθήσουν την κατάστασή σου. Εσύ, που είσαι ελεύθερος, είσαι κομματάκι επικίνδυνος αυτό τον καιρό. Γι’ αυτό, μείνε μακριά από το κυνήγι του έρωτα. Θα δώσεις λάθος εντυπώσεις που δεν θα συμμαζεύονται ούτε με θαύμα.

Pillowfight: Γίνε παιδί με τον Ιχθύ παρέα. Τουλάχιστον αυτός δεν θα σε παρεξηγήσει.

Goodnight: Ο Αιγόκερως είναι πολύ σοβαρός για να σε αντέξει.

 

Ζυγός

Τι μούτρα είναι αυτά, Ζυγέ μου; Αυτή τη βδομάδα η διάθεση είναι «μην του μιλάτε του παιδιού, αφήστε το να κλάψει» και με ανησυχείς. Η φάση είναι τύπου να σε ρωτάει ο άλλος τι έχεις κι εσύ να λες μουτρωμένος «Τίποτα!», ενώ είναι φανερό πως έχεις κάτι. Μήπως θες λίγο χρόνο για σένα; Ζήτα το. Τα μουτράκια δημιουργούν χάσματα που δύσκολα κλείνουν, να ξέρεις. Εσύ, ναι εσύ, ο μοναχικός Ζυγός, αφού δεν έχεις όρεξη, γιατί θες με το ζόρι να ερωτευτείς; Για να κάνεις δυστυχισμένο περισσότερο τον εαυτό σου αλλά και το άμοιρο πλάσμα που θα σε πλησιάσει;

Pillowfight: Μία ευκαιρία για ευτυχία με τον Λέων την έχεις.

Goodnight: Ταύρος ισούται με περισσότερη κακομοιριά. Μακριά.

 

Σκορπιός

Σκορπιουδάκι μου, ένα πράγμα να θυμάσαι αυτή την εβδομάδα, αν θες να περάσεις ήρεμα χωρίς εκρήξεις. Τα φαινόμενα απατούν. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Το έπιασες; Εσύ νομίζεις πως έχεις φτάσει την επικοινωνία με το ταίρι σου σε άλλο επίπεδο αλλά μάλλον τρέφεις αυταπάτες. Πίσω από τις λέξεις κρύβονται πικρίες που θα πάρεις είδηση λιγάκι αργά, αφού βγουν στην επιφάνεια και θα σκάσουν σαν βόμβα. Περαστικά σου. Μην αφήσεις κανέναν ποτέ να σε βοηθήσει και καλά στα ερωτικά σου. Δεν θα σε βοηθήσει. Αντιθέτως! Στο ξεκαθαρίζω από τώρα.

Pillowfight: Μόνο με τον Καρκίνο μπορείς να συνεννοηθείς τελικά.

Goodnight: Καμία συνεννόηση με τον Υδροχόο.

 

Τοξότης

Ένας μικρός ονειροπόλος Τοξότης θα γίνεις αυτή τη βδομάδα που δεν θα μπορεί να συμμαζέψει την φαντασία του που θα οργιάζει. Αχ, τι θα σε κάνω εσένα; Σε πιάνει ένας πανικός όσον αφορά τη σχέση σου και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας δίνουν και παίρνουν, με αποτέλεσμα να απομακρυνθείς από τον άνθρωπό σου, γιατί νομίζεις πως δεν σε θέλει ενώ δεν σου έχει δείξει ποτέ κάτι τέτοιο. Μήπως να βάλεις ένα όριο στην τρέλα; Όμως κι εσύ, που είσαι ελεύθερος, με την ίδια παρανοϊκή στάση θα πορευτείς, με αποτέλεσμα να σου φύγει μέσα από τα δάχτυλα ένας μεγάλος έρωτας.

Pillowfight: Μόνο ένας εξίσου παρανοϊκός Δίδυμος θα σε άντεχε.

Goodnight: Μακριά από Σκορπιό. Δεν θα αντέχει αυτά.

 

Αιγόκερως

Τρώγεσαι με τα ρούχα σου αυτή τη βδομάδα, Αιγοκεράκι μου, και πολύ φοβάμαι πως θα βάλεις τα χεράκια σου και θα βγάλεις τα ματάκια σου με τη συμπεριφορά σου. Αν σε ενοχλεί κάτι στον σύντροφό σου, αντί να γίνεσαι τόσο επικριτικός, γιατί δεν προσπαθείς να συζητήσεις μαζί του; Η ειλικρίνεια μερικές φορές φέρνει καλύτερα αποτελέσματα από την ειρωνεία. Στο λέω εγγυημένα. Γνωρίζεις έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και αρχίζεις να τον κρίνεις για τα πάντα; Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Από μένα, τέτοια συμπεριφορά είναι όχι. Σίγουρα θα είναι όχι κι από το αντικείμενο του πόθου σου.

Pillowfight: Παρθένος, μόνο εκείνος θα σε αντέξει.

Goodnight: Μην τολμήσεις με Κριό. Αποτυχία σκέτη.

 

Υδροχόος

Το άγχος είναι κακός σύμβουλος κι εσένα, δυστυχώς, θα σε παρασύρει σε άσχημα μονοπάτια, Υδροχοάκι μου. Για κάποιον λόγο που ούτε εσύ ξέρεις, αρχίζεις να θυμάσαι κάθε μικρή ενοχλητική λεπτομέρεια στη σχέση σου και φυσικά δεν κρατάς το στόμα κλειστό, με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις έναν ωραιότατο πόλεμο ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Εύγε! Η έντονη ανάγκη σου να βρεις έναν νέο έρωτα σε οδηγούν στο να δημιουργείς δικά σου σενάρια που είναι χιλιάδες έτη φωτός μακριά από την πραγματικότητα. Κι εννοείται οδηγούν στην πλήρη απογοήτευση.

Pillowfight: Τα βρίσκεις τέλεια με τον Καρκίνο.

Goodnight: Δεν μπορείς τον Ταύρο καθόλου.

 

Ιχθύς

Σε φίλους ψάχνεις στήριγμα, Ψαράκι μου, αλλά να ξέρεις πως πολλές φορές οι φίλοι είναι κακοί σύμβουλοι και καλό θα είναι να το έχεις υπόψη σου αυτή τη βδομάδα. Πρόσεξε τι λες στους φίλους σου, όσον αφορά τη σχέση σου. Κυρίως, μην πέφτεις στην παγίδα να κάνεις ό,τι σου λένε. Εκτός αν έχεις καμία ευχή να μείνεις ελεύθερος κι ωραίος και δεν το ξέρεις. Αν είσαι όντως ελεύθερος κι ωραίος, κοίτα λιγάκι στα μάτια ενός κοντινού σου φίλου γιατί εκεί κρύβεται ο έρωτας.

Pillowfight: Σου ταιριάζει ο Παρθένος.

Goodnight: Δεν σου ταιριάζει ο Υδροχόος με τίποτα.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη