Στον απόηχο της σκληρής Πανσελήνου που προηγήθηκε και θα καθυστερήσει να δείξει τ’ αποτελέσματά της, η νέα εβδομάδα προσφέρει περισσότερη ηρεμία και διευκόλυνση στην καθημερινότητα. Η τρίγωνη όψη Ερμή-Ουρανού φέρνει επιτυχία μέσα από απροσδόκητα μηνύματα και ξαφνικές συναντήσεις. Ο ερωτικός χορός της Αφροδίτης με το Δία υπόσχεται αγάπη κι ευτυχία κυρίως στα πύρινα και αέρινα ζώδια του α΄ δεκαημέρου. Στις 20/8 ο Άρης, που εισέρχεται στο Δίδυμο και θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι και το Μάρτιο του 2023, θα δείξει ότι τα λόγια είναι περιττά και στο τέλος το μόνο που μετρά είναι οι πράξεις.

 

 

Κριός

Κριέ μου είσαι από τους τυχερούς αυτής της εβδομάδας, ιδιαίτερα εάν ανήκεις στο α΄ δεκαήμερο. Η Αφροδίτη με το Δία προσφέρουν έρωτα, πάθος, χαρά, ευτυχία και περισσότερα χρήματα. Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος μια νέα γνωριμία με προοπτικές εξέλιξης είναι πιθανή. Γενικότερα περνάς όμορφα και διασκεδάζεις με φίλους και παρέες. Αν δε βρίσκεσαι σε διακοπές κι εργάζεσαι εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και την έμπνευση που έχεις και θα καταφέρεις αυτό που επιδιώκεις στα επαγγελματικά σου. Απ΄ την άλλη βέβαια κάποιες εντάσεις που δημιουργούν συναισθηματικά ξεσπάσματα, ιδιαίτερα για τους εκπροσώπους του γ΄ δεκαημέρου είναι στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Όμως από τις 20/8 και μετά με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους ξεκινά μια περίοδος μεγαλύτερης κινητικότητας με πολλά ταξίδια, επικοινωνίες και συζητήσεις εποικοδομητικές.

 

 

Ταύρος

Ταύρε μου μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας οι εντάσεις και τα ξεσπάσματα εξακολουθούν, όμως το μεγάλο βάσανο που λέγεται Άρης περνά στο Δίδυμο και ξεκινάς να ηρεμείς, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο και κυρίως στον τομέα των σχέσεών σου. Τα βάσανά σου θα λέγαμε ότι μεταφέρονται στον οικονομικό τομέα. Χρήματα θα παίρνεις και χρήματα θα δίνεις. Τα έξοδά σου θα αυξηθούν σημαντικά και θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα διαχειρίζεσαι τα έσοδά σου και να αποφεύγεις κάθε είδους σπατάλη. Η ανάγκη σου να ξοδέψεις πολύ χρήμα κυρίως το σπίτι σου εξακολουθεί και αυτή την εβδομάδα, όμως φρόντισε να την τιθασεύσεις επειδή από την επόμενη τα πράγματα δυσκολεύουν. Αισθηματικά το ενδεχόμενο να λάβεις ένα ξαφνικό μήνυμα ή να έχεις μια απρόσμενη συνάντηση που θα σε ικανοποιήσουν είναι εξαιρετικά πιθανό, για σένα που είσαι γεννημένος το β΄ δεκαήμερο.

 

 

Δίδυμος

Δίδυμε αγαπημένε αυτή την εβδομάδα εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου αλλά και τις ιδέες σου. Έχεις ιδιαίτερη έμπνευση που μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις σε εφαρμογή πολλά επαγγελματικά σου σχέδια. Από την άλλη βρίσκεσαι στην ευχάριστη θέση να πάρεις κάποιες σωστές αποφάσεις για ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου και κάποια θέματα που αφορούν στο σπίτι σου η γενικότερα σε ακίνητα. Σ΄ άλλα νέα είσαι περισσότερο εξωστρεφής, βγαίνεις έξω, διασκεδάζεις με παρέες και μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες αισθηματικού περιεχομένου μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Αν είσαι δεσμευμένος η σχέση σου με τον σύντροφό σου βελτιώνεται. Ενώ παράλληλα αν εμπλέκεσαι σε συλλόγους ή ομάδες προσώπων να περιμένεις κάποιες ευχάριστες εξελίξεις. Ο Άρης αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου που σε πίεσε ιδιαίτερα και περνά στο δικό σου ζώδιο που θα παραμείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα ΄χεις περισσότερη ενέργεια και θα βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση και δράση. Δε θα λείψουν όμως το πείσμα, η ανταγωνιστικότητα και τα νεύρα που θα δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

 

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στις φιλικές σου σχέσεις και γενικότερα στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι τα προσωπικά σου ζητήματα. Παράλληλα δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν κάποιες απρόσμενες εξελίξεις με θέματα που σχετίζονται με συλλόγους ή ομάδες που ενδεχομένως συμμετέχεις ή με κάποια πρόσωπα που προέρχονται από τους χώρους αυτούς, που θα σε πιέσουν και απογοητεύσουν. Τα καλά νέα αφορούν στα οικονομικά σου, που μέσω κάποιων έξυπνων κινήσεών σου ενδέχεται να αποκομίσεις περισσότερα κέρδη. Από την άλλη κερδίζεις και την εύνοια των ανωτέρων σου, λόγω της συμπεριφοράς σου. Προς το τέλος της εβδομάδας η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων εγκαινιάζει ένα διάστημα που θα πρέπει να προσέξεις το παρασκήνιο που μπορεί να εκτυλίσσεται σε βάρος σου και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Την ίδια προσοχή πρέπει να δείξεις και στην υγεία σου. Αισθηματικά το ενδεχόμενο να διατηρήσεις μια σχέση κρυφή είναι πιθανό.

 

 

Λέων

Λιοντάρι μου η εβδομάδα αυτή συγκριτικά με τις προηγούμενες είναι πιο ήρεμη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι δυσκολίες έχουν ξεπεραστεί. Οι εντάσεις βέβαια κυρίως στο χώρο της δουλειάς σου συνεχίζονται, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να κληθείς να λάβεις μια δύσκολη απόφαση. Σε κάθε περίπτωση όμως η διάθεσή σου βελτιώνεται αρκετά. Αισθηματικά, ιδιαίτερα εάν είσαι γεννημένος το α΄ δεκαήμερο βιώνεις πολύ όμορφες στιγμές και νιώθεις ότι ο έρωτας ξεκινά και πάλι να λάμπει στη ζωή σου. Αν διατηρείς σχέση δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε επισημοποίηση. Αν είσαι ελεύθερος το ενδεχόμενο μιας νέας γνωριμίας που θα σε συνεπάρει είναι πολύ πιθανό.  Προς το τέλος της εβδομάδας με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, όπου θα παραμείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εγκαινιάζεται μια περίοδος αρκετά ευνοϊκή σε νέα επαγγελματικά σχέδια και δημιουργίες, ενώ σου δίνει το έναυσμα για μια καλύτερη και περισσότερο προσοδοφόρα οργάνωση στη δουλειά σου. Από την άλλη όμως τεστάρει τη σχέση σου με φίλους, συνεργάτες και γενικότερα τον κοινωνικό σου περίγυρο. Κάποιοι φεύγουν παραχωρώντας τη θέση τους σε νέα πρόσωπα.

 

Πόσο ασφαλής αισθάνεσαι στη σχέση σου;

Κάνε τώρα το τεστ!

 

Παρθένος     

Παρθένε μου οι μέρες αυτές είναι δημιουργικές και σου προσφέρουν την έμπνευση να βγάλεις εις πέρας όλες τις εκκρεμότητες της δουλειάς σου και γενικότερα της καθημερινότητάς σου, που εξακολουθεί να σε πιέζει κι ενίοτε να σε αγχώνει. Η διάθεσή σου, όμως βελτιώνεται και η ενέργειά σου είναι επικεντρωμένη στην επίτευξη των στόχων και σχεδίων σου. Προσωπικά ζητήματα δείχνουν να επιλύονται. Αν πάλι βρίσκεται σε μια σχέση που δε γνωρίζεις ακριβώς προς τα πού οδεύει, ευνοείσαι σημαντικά να επικοινωνήσεις και να μαζί με το άλλο πρόσωπο να επιλύσετε όλα όσα σε απασχολούν. Σ΄ άλλα νέα οικονομικά στα οποία εμπλέκονται τρίτοι, οφειλές και εκκρεμότητες με το Δημόσιο ή τις Τράπεζες μπορούν να τακτοποιηθούν ενώ αν έχεις εκκρεμότητες και σε νομικά ζητήματα, αυτά θα έχουν θετική έκβαση. Προς το τέλος της εβδομάδας με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, όπου θα παραμείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εγκαινιάζεται μια περίοδος στο οποίο θα αντιμετωπίσεις αρνητικά γεγονότα που θα σε στρεσάρουν και θα σε πιέσουν και σχετίζονται κυρίως με τα επαγγελματικά σου. Από την άλλη βέβαια είσαι έτοιμος να κυνηγήσεις τους στόχους σου με όποιο κόστος. Λάβε υπόψη σου ότι και οι απαιτήσεις των άλλων αυξάνονται.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτές τις μέρες πρέπει να φανείς ιδιαίτερα προσεκτικός με τα πρόσωπα που δείχνεις να εμπιστεύεσαι τα προσωπικά σου ζητήματα. Βοηθός σου είναι η διαίσθησή σου, που ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα θα ΄ναι έντονη, αρκεί να μην παρασύρεσαι από τις επιθυμίες και τους ευσεβής πόθους σου. Σε οικονομικό επίπεδο επίσης πρέπει να δείξεις την ίδια προσοχή και ιδιαίτερα σε τυχόν εκκρεμότητες που έχεις με τράπεζες ή το δημόσιο, ώστε ν΄ αποφύγεις έξτρα περιπέτειες. Σ’ άλλα νέα, ιδιαίτερα εάν είσαι γεννημένος το α΄ δεκαήμερο, περνάς όμορφα με φίλους, διασκεδάζεις και δεν αποκλείεται να έρθει μια νέα ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου κύκλο, σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος. Προς το τέλος της εβδομάδας με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, όπου θα παραμείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εγκαινιάζεται μια περίοδος περισσότερο εποικοδομητική σε, τυχόν, νέα επαγγελματικά σχέδια αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με σπουδές, εκπαίδευση και το εξωτερικό.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου και την εβδομάδα αυτοί συνεχίζονται οι εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Συγκριτικά όμως με το προηγούμενο διάστημα το τοπίο στις σχέσεις σου δείχνει να έχει ξεκαθαρίσει και να μπορείς πλέον να διακρίνεις τα πρόσωπα με τα οποία αξίζει να προσπαθήσεις για να συνεχίσεις μαζί τους αλλά κι εκείνα που πρέπει ν’ απομακρύνεις. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και σε βοηθά να οριοθετήσεις τις σχέσεις σου και το ρόλο των εμπλεκομένων σε αυτές. Στον επαγγελματικό τομέα, ιδιαίτερα εάν έχεις γεννηθεί στο α΄ δεκαήμερο, έχεις μεγάλες πιθανότητες να δεχθείς μια νέα πρόταση που θα σε ενθουσιάσει.   Προς το τέλος της εβδομάδας με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, όπου θα παραμείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εγκαινιάζεται μια περίοδος με περισσότερη ηρεμία στις σχέσεις σου, ενώ το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα οικονομικά σου και στον τρόπο που θα τακτοποιήσεις και θα διαχειριστές οφειλές και εκκρεμότητες προς τρίτους.

 

 

Τοξότης

Τοξότη μου οι μέρες αυτές προβλέπονται αρκετά καλές, με μοναδικό αγκάθι τα επαγγελματικά σου, καθώς ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα περιστατικά, που θα κληθείς να αναλάβεις και διεκπεραιώσεις και έτσι να διαταραχθεί η ηρεμία σου, αλλά μόνο παροδικά. Αισθηματικά, ιδιαίτερα εάν είσαι γεννημένος το α΄ δεκαήμερο, σου προσφέρονται οι ευκαιρίες να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, να ανανεώσεις και βελτιώσεις τη μεταξύ σας σχέση και να αποφασίσεις να κάνεις και το επόμενο βήμα στη συντροφική σου ζωή. Εάν είσαι αδέσμευτος περνάς όμορφα με παρέες, διασκεδάζεις, χαλαρώνεις και φορτίζεις τις μπαταρίες σου για ένα χειμώνα που προμηνύεται δύσκολος.  Προς το τέλος της εβδομάδας με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων που συμβολίζει τις σχέσεις σου, όπου θα παραμείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, εγκαινιάζεται μια περίοδος που θα τεστάρει τις αντοχές σου απέναντι στους άλλους, είτε αυτοί λέγονται συνεργάτες είτε σύντροφος. Η ψυχραιμία και η υπομονή είναι δύο αρετές που πρέπει να υιοθετήσεις κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος.

 

 

Αιγόκερως   

Αιγόκερε μου η κινητικότητα σε ερωτικό επίπεδο συνεχίζεται. Γνωριμίες, συζητήσεις, μηνύματα κι επαφές κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον σου. Μια απρόσμενη εξέλιξη που μπορεί ν’ αφορά στη σχέση σου ή θα σε ενθουσιάσει, ή θα σε φοβίσει και η αντίδρασή σου μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη, αν ασφαλώς η σχέση σας δε στηρίζεται σε σταθερές βάσεις. Οικονομικά, ιδιαίτερα εάν έχεις γεννηθεί το α΄ δεκαήμερο, θα έχεις ένα κέρδος που μπορεί να προέρχεται και από μια δουλειά που κάνεις από το σπίτι σου. Νέες γνωριμίες, επίσης, είναι πιθανές. Προς το τέλος της εβδομάδας με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, όπου θα παραμείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, εγκαινιάζεται μια περίοδος που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στα επαγγελματικά σου και κυρίως στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον, υφιστάμενοι, προϊστάμενοι και συνάδελφοι, αλλά και στην καθημερινότητά σου. Προτεραιότητα οφείλεις να δώσεις και στην υγεία σου και να μην αποφεύγεις τα συχνά τσεκ απ.

 

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου η νέα εβδομάδα είναι αρκετά πιο ήρεμη συγκριτικά με τις προηγούμενες, παρόλο που οι εντάσεις για οικογενειακά ζητήματα εξακολουθούν να υφίστανται. Κάποιες απρόσμενες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου θα σε χαροποιήσουν. Από την άλλη δεν αποκλείεται να λάβεις ένα μήνυμα ή να συναντήσεις ξαφνικά ένα πρόσωπο και να λάβεις ικανοποίηση από αυτά που θα σου εκμυστηρευθεί. Σ΄ άλλα νέα, ιδιαίτερα για σένα που είσαι γεννημένος το α΄ δεκαήμερο, οι μέρες αυτές σε φέρνουν κοντά σε πρόσωπα που μαζί περνάτε όμορφα. Η διάθεσή σου βελτιώνεται και αισθηματικά εάν είσαι δεσμευμένος αναθερμαίνεις τη σχέση με τον σύντροφό σου. Προς το τέλος της εβδομάδας με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, όπου θα παραμείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, εγκαινιάζεται μια περίοδος που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα στις προσωπικές σου σχέσεις. Εάν είσαι ελεύθερος επικεντρώνεσαι στο να βρεις ένα νέο σύντροφο. Αν είσαι δεσμευμένος οι εντάσεις στη σχέση σου θα είναι αναπόφευκτες, οι οποίες όμως μπορούν να σας οδηγήσουν και σε μια ολοκληρωτική ανανέωση.

 

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου οι μέρες αυτές φέρνουν πολλές επικοινωνίες και συζητήσεις και παράλληλα ενισχύουν και τη διαίσθησή σου ώστε να μπορείς να διακρίνεις τα πρόσωπα που πραγματικά αξίζουν να παραμείνουν δίπλα σου και να διώξεις εκείνα που σου δημιουργούν εμπόδια για το δικό τους όφελος. Από την άλλη ένα απρόσμενο μήνυμα ή μια ξαφνική εξέλιξη, ενδεχομένως στη σχέση σου με ένα φιλικό σου πρόσωπο, θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Εάν είσαι γεννημένος το α΄ δεκαήμερο ενδέχεται να ασχοληθείς με ένα καινούριο επαγγελματικό εγχείρημα που στην πορεία θα σου αποφέρει πολλά περισσότερα χρήματα από τα αναμενόμενα. Προς το τέλος της εβδομάδας με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, όπου θα παραμείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, εγκαινιάζεται μια περίοδος που θα σε πιέσει ιδιαίτερα και θα σε στρεσάρει σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και παρελθόντος. Οφείλεις να ΄σαι εξαιρετικά προσεκτικός αφενός μεν σε όσα υπόσχεσαι αφετέρου δε σε όσα πράττεις.

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου