Τα καλά νέα συνεχίζονται και την εβδομάδα αυτή με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους, το ζώδιο της κίνησης, της εξωστρέφειας και της κοινωνικότητας. Παράλληλα ζητήματα που μας απασχολούν, μπορούν τώρα να διευθετηθούν με τον πιο κατάλληλο για τον καθένα από εμάς τρόπο. Σχέσεις που είτε τώρα δημιουργούνται είτε ήδη υφίστανται, στηρίζονται σε γερές βάσεις και σταθεροποιούνται. Η εβδομάδα προς το τέλος της εκπέμπει «SOS» και οφείλουμε να την ακούσουμε, καθώς οι παρεξηγήσεις και τα ψέματα θα ΄χουν την τιμητική τους. Προσοχή σε υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα και σε σφάλματα ή/και παραλείψεις, που θα ΄ναι δύσκολο ν΄ αντιμετωπισθούν.

 

Κριός

Κριαράκι μου η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους εγκαινιάζει για σένα του α΄ δεκαημέρου ένα διάστημα με μεγαλύτερη κοινωνικότητα, που θα αυξήσει την προβολή και τη φήμη σου, κάτι που θα ευνοήσει και τα επαγγελματικά σου. Παράλληλα μπορείς να ΄ρθεις σε επαφή με πρόσωπα που ‘χεις να δεις πολύ καιρό κι αυτό θα συμβάλλει θετικά στην ψυχολογία σου, που ολοένα και θα βελτιώνεται. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, ίσως, θελήσεις να καλύψεις το κενό που νιώθεις μέσα σου, κάνοντας αγορές, που πιθανότατα σου ΄ναι άχρηστες. Μην παρασυρθείς και φρόντισε να καλύψεις το κενό αυτό, πλησιάζοντας πρόσωπα είτε απ΄ το φιλικό είτε απ΄ τον επαγγελματικό σου κύκλο, καθώς εάν το κάνεις θα δεις κάποιες σχέσεις σου να εξελίσσονται θετικά. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου μπορείς να διευθετήσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες της καθημερινότητάς σου, ώστε να ΄χεις κι ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου. Προς το τέλος της εβδομάδας πρόσεξε όλα όσα οι άλλοι σου εκφράζουν, καθώς ενδέχεται αυτά να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μη μένεις στα λόγια τους και βλέπε μόνο τις πράξεις τους.

 

Ταύρος

Ταυράκι του α΄ δεκαημέρου με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στα οικονομικά σου. Ακόμη κι αν αυτό σε αγχώνει πρέπει ν΄ ασχοληθείς, καθώς ευνοείσαι να βουλώσεις αρκετές τρύπες στο πορτοφόλι σου και γενικότερα να προγραμματίσεις τα έξοδά σου ώστε να τα ισορροπήσεις με τα έσοδά σου. Αν δείξεις προσοχή, δε θα χάσεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή θα ΄χεις την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις και να εξελίξεις τη θέση σου στον επαγγελματικό χώρο, κάτι που παράλληλα θα ενισχύσει και το εισόδημά σου. Δεν αποκλείεται και κάποιες συνεργασίες σου ή/και συμφωνίες ν΄ αποκτήσουν γερά θεμέλια. Κι εσύ του γ΄ δεκαημέρου επικεντρώνεσαι περισσότερο στα οικονομικά σου. Μέσα από επικοινωνίες και συζητήσεις μπορούν να προκύψουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις, τυχόν, εκκρεμότητες. Προς το τέλος της εβδομάδας πρέπει να δείξεις προσοχή σε όσα ακούς απ΄ τους άλλους, καθώς ενδέχεται κάποια δεδομένα που σου τάζουν ή να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ή αρκετά απ΄ αυτά να διαφοροποιηθούν στο εγγύς μέλλον.

 

Δίδυμος

Αγαπημένα Διδυμάκια χρόνια σας πολλά! Η είσοδος του Ήλιου αρχικά σε σένα, του α΄ δεκαημέρου εγκαινιάζει ένα διάστημα που τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται πάνω σου. Επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και τις επιδιώξεις σου και καταστρώνεις τα σχέδιά σου για να πετύχεις όσα επιθυμείς είτε στον αισθηματικό είτε στον επαγγελματικό τομέα. Πρόσεξε μόνο την αυστηρή κριτική που ασκείς στους άλλους καθώς κι εκείνοι παίζουν το δικό τους ρόλο στην επιτυχή έκβαση των σχεδίων σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου μπορείς αυτή την εβδομάδα να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου ή να πλησιάσεις περισσότερο το πρόσωπο που επιθυμείς. Απ΄ την άλλη οι προσπάθειές σου να πραγματοποιήσεις κάποια επαγγελματικά σου σχέδια φαίνεται ότι τώρα αποδίδουν, κάτι που ενδέχεται να φανεί και στο πορτοφόλι σου. Μια επικοινωνιακή κυρίως εβδομάδα ξεκινά για σένα του γ΄ δεκαημέρου, με πολλές επαφές και συζητήσεις με πρόσωπα του φιλικού και επαγγελματικού περιβάλλοντός σου. Προς το τέλος της εβδομάδας δείξε προσοχή, ιδιαίτερα στον εργασιακό τομέα, καθώς ενδέχεται κάποια σχέδιά σου να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν κι ίσως αυτά που σου τάζουν, ν’ αποδειχθούν λαγοί με πετραχήλια.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι του α΄ δεκαημέρου με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους ίσως θελήσεις για λίγο ν΄ απομονωθείς ή ν’ αποστασιοποιηθείς από κάποιες καταστάσεις ή/και πρόσωπα που σου προκαλούν άγχος και πίεση. Προσπάθησε αυτό το διάστημα να διώχνεις απ΄ το μυαλό σου σκέψεις που σου προκαλούν πόνο και φρόντισε να ΄χεις δίπλα σου πρόσωπα που νιώθεις ότι σ΄ αγαπούν. Εσύ του β΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές ενδέχεται να μπεις σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων διαφόρων καταστάσεων, που το προηγούμενο διάστημα παρέμεναν θολές στο μυαλό σου. Αυτές μπορεί ν΄ αφορούν σε προσωπικά ή/και οικονομικά ζητήματα. Μπορεί ν΄ απογοητευθείς, όμως το καλό νέο είναι ότι επικεντρώνεσαι στο αληθινό παρόν και βάσει αυτού ξεκινάς να πορεύεσαι από εδώ και στο εξής. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, εάν την εβδομάδα αυτή θελήσεις να σχεδιάσεις κάτι καινούριο, που αφορά τα επαγγελματικά σου ή να μιλήσεις με κάποιους ανθρώπους που θεωρείς ότι θα σε βοηθήσουν, προς το παρόν κράτησε τα χαρτιά σου κλειστά. Μην αποκαλύπτεις τους βαθύτερους στόχους σου. Επιπλέον δείξε προσοχή στα τεκταινόμενα, καθώς ενδέχεται πολλά απ΄ αυτά να σου προκαλέσουν σύγχυση και να σε μπερδέψουν.

 

 

Λέων

Λιονταράκι του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους θα σου προσφέρει πολλές κι ευχάριστες στιγμές με φίλους και γενικότερα με τους ανθρώπους που ανήκουν στο κοντινό σου περιβάλλον. Πολλές συναντήσεις κι επικοινωνίες θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου και δεν αποκλείεται μέσω των φίλων σου να κάνεις και νέες γνωριμίες οι οποίες μελλοντικά θα εξελιχθούν σε δυνατές φιλίες. Κι εσένα του β΄ δεκαημέρου μόνο καλά νέα σε περιμένουν. Τις επόμενες μέρες ενδέχεται ν’ αντιληφθείς ότι κάποιες προσωπικές σου σχέσεις, είτε φιλικές είτε συναισθηματικές, εξελίσσονται σε κάτι βαθύτερο, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην ειλικρίνεια. Απ΄ την άλλη δεν αποκλείεται κι η επισημοποίηση κάποιων σχέσεων. Εσένα του γ΄ δεκαημέρου κάποιες καταστάσεις που αφορούν φιλικές ή/και συναισθηματικές σχέσεις, ενδέχεται να σε οδηγήσουν σε συναισθηματική υπερχείλιση. Κι επειδή το συναίσθημα θεωρείται ως το αντίθετο της καλά δομημένης, λογικής σκέψης, προσπάθησε να το διαχειριστείς, ώστε να βλέπεις όλα όσα εκτυλίσσονται και σε αφορούν με καθαρό βλέμμα και μετά να λάβεις τις αποφάσεις σου.

 

Παρθένος

Παρθενάκι του α΄ δεκαημέρου με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους θ΄ αφήσεις για λίγο τους έρωτες και τα λουλούδια και θα καταπιαστείς με τη δουλειά σου. Προσοχή μεγάλη, καθώς αυτό το διάστημα αν σχεδιάσεις την κάθε σου κίνηση προσεκτικά και με τον έξυπνο τρόπο που εσύ γνωρίζεις καλύτερα απ΄ όλους μας, θα σταθεροποιήσεις αλλά και θα εξελίξεις τη θέση σου στην εργασία σου. Τυχόν εμπόδια που μπορεί να παρουσιάζονται μην τα φοβάσαι. Έχεις τη δύναμη να τα υπερπηδήσεις. Κι εσύ του β΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή θ΄ ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου αλλά και το ταμείο σου. Μπορείς με λίγη περισσότερη προσπάθεια να πετύχεις τα σχέδιά σου αλλά και να σταθεροποιήσεις τις πηγές του εισοδήματός σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές θα αναλωθείς σε ατελείωτες συζητήσεις κι επαφές για επαγγελματικά σου ζητήματα, κάποια απ΄ τα οποία απαιτούν λύσεις. Πρέπει να ΄σαι εξαιρετικά προσεκτικός σε όσα λες κι υπόσχεσαι αλλά και σε όσα σου τάζουν. Ενδέχεται να δημιουργηθούν παρερμηνείες, που θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Εάν θέλεις να διευθετήσεις κάποιο ζήτημα, προτίμησε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας.

 

Ζυγός

Ζυγάκι του α΄ δεκαημέρου η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα εντείνει την ανάγκη σου για επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα ή/και με κάποιους που ζουν μακριά σου. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να ξεφύγεις για λίγο απ΄ την καθημερινότητα, κάνοντας ένα κοντινό ταξίδι, παρέα με φίλους. Αν σκεφτείς ότι απελευθερώνονται οι μετακινήσεις, το σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον την επιθυμία σου αυτή μπορείς να την καλύψεις. Για σένα, του β΄ δεκαημέρου, οι μέρες αυτές αφορούν κυρίως  στα αισθηματικά σου και την ανάγκη σου είτε να πλησιάσεις κάποιο πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει είτε να κάνεις μια νέα γνωριμία, είτε να ΄ρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου. Σε κάθε περίπτωση το πλανητικό σκηνικό σ΄ ευνοεί και σίγουρα θα περάσεις όμορφα. Αντίθετα, για σένα του γ΄ δεκαημέρου, οι μέρες αυτές επιφυλάσσουν κούραση απ΄ τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και της εργασίας σου. Τρέχεις να προλάβεις να κλείσεις εκκρεμότητες και ξαφνικά δημιουργούνται άλλες. Αν λάβεις υπόψη σου και την ασυνεννοησία που θα επικρατεί ανάμεσα σε σένα και τους άλλους, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας, το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ είναι καλή τύχη κι υπομονή.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου του α΄ δεκαημέρου με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται ευκαιρίες που θα διευκολύνουν τις προσπάθειές σου να διευθετήσεις πολλές από τις παρελθοντικές οικονομικές σου εκκρεμότητες. Αν κάνεις προσεκτικές κινήσεις θα το καταφέρεις κι αυτό θα αποτελέσει μια σταθερή βάση για να κινηθείς στο μέλλον. Εσύ του β΄ δεκαημέρου θα επικεντρωθείς στην οικογένειά σου και σε διάφορα κοινά ζητήματα που σας προβλημάτιζαν από καιρό. Οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες ώστε να μιλήσεις μαζί τους και να βρείτε λύση σε όσα σας ταλαιπωρούν, αλλά και να διορθώσετε τα τυχόν κακώς κείμενα μεταξύ σας. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου φαίνεται ότι την εβδομάδα αυτή θα επιστρέφεις στο παρελθόν και πιθανότατα αυτό ν΄ αφορά μια αισθηματική σχέση. Ίσως επικοινωνήσεις με το πρόσωπο αυτό ή μάθεις κάποια πράγματα. Δεν πρέπει να δράσεις παρορμητικά αλλά ούτε και να λάβεις κάποια απόφαση, καθώς όσα λέγονται ή μεταφέρονται ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κάνε υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι του α΄ δεκαημέρου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων θα φωτίσει όλες τις σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε συναισθηματικές. Επομένως από τώρα και για το επόμενο διάστημα θ’ ασχοληθείς με τους τομείς αυτούς, αρπάζοντας τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν ώστε να εξελίξεις και να διευθετήσεις τις σχέσεις που σ΄ ενδιαφέρουν, εφόσον τους αφιερώσεις χρόνο. Εσύ του β΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή θα ΄χεις την ευκαιρία είτε να σταθεροποιήσεις μια επαγγελματική συνεργασία που σ΄ ενδιαφέρει είτε να βελτιώσεις κι ενισχύσεις τις κοινωνικές σου σχέσεις. Παράλληλα και τα οικονομικά σου ξεκινούν να βελτιώνονται και είναι μόνο στο χέρι σου να διατηρήσεις τις θετικές αυτές εξελίξεις. Η εβδομάδα αυτή για σένα του γ΄ δεκαημέρου θα φέρει πολλές επικοινωνίες και επαφές για ζητήματα προσωπικά ή/και επαγγελματικά. Προσπάθησε να διεκπεραιώσεις όλες τις εκκρεμότητες που ενδεχομένως έχεις και μην τις αναβάλλεις. Προς το τέλος της εβδομάδας είναι καλό να τηρήσεις, τυχόν, υποσχέσεις σου σε άλλους και να μην εμπλακείς παραπάνω απ΄ όσο χρειάζεται σε θολές καταστάσεις και λόγια που μπορεί να σε μπερδέψουν.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι του α΄ δεκαημέρου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων θα προσθέσει μια χαρούμενη νότα στην έντονα πιεστική εργασιακή καθημερινότητά σου. Μέχρι πρότινος έτρεχες για να καλύψεις εκκρεμότητες και φως δεν έβλεπες. Το επόμενο, όμως, διάστημα θα παρουσιάζονται ευκαιρίες που θα σε βοηθούν να λύσεις όλα όσα σε πιέζουν και σ’ αγχώνουν. Αρκεί για την ώρα ν΄ αφιερωθείς σ΄ αυτή την πλευρά της ζωής σου. Για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές θα σου προσφέρουν σταθερότητα στην καθημερινότητα και την εργασία σου, μέσα από κάποιες ευνοϊκές αλλαγές. Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται. Το κλίμα στο χώρο εργασίας σου γίνεται περισσότερο ελκυστικό. Η ψυχολογία σου αλλάζει. Κι όλα αυτά μαζί συμβάλλουν στη θετική εξέλιξη και κάποιων ζητημάτων, που μέχρι τώρα παρέμεναν σ΄ εκκρεμότητα. Εσύ που γεννήθηκες το γ΄ δεκαήμερο την εβδομάδα αυτή και ιδιαίτερα προς το τέλος της, πρέπει να δείξεις προσοχή σε ποιους μιλάς κι εκμυστηρεύεσαι προσωπικά σου ζητήματα. Έντονο παρασκήνιο ενδέχεται να εκτυλίσσεται πίσω απ΄ την πλάτη σου, με δυσμενή σχόλια για το πρόσωπό σου. Εμπιστεύσου ανθρώπους που γνωρίζεις ότι σε νοιάζονται και γενικότερα αποστασιοποιήσου από καταστάσεις που βλέπεις ότι δεν σε ωφελούν.

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι του α΄ δεκαημέρου η είσοδος και του Ήλιου στους πολύ φιλικούς για σένα Διδύμους κάνει ακόμη εντονότερη την ενασχόλησή σου με τα αισθηματικά σου ζητήματα. Εξελίξεις σε υπάρχουσες σχέσεις ή/και σε πρόσφατες γνωριμίες είναι στο πρόγραμμα. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί κι ένα καινούργιο πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Γενικότερα το διάστημα αυτό η εξωστρέφειά σου ευνοεί την προσέγγιση ανθρώπων που σου ταιριάζουν, κάτι που θα βελτιώσει την ψυχολογία σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου θα δεις τις μέρες αυτές κάποιες προσωπικές σου σχέσεις να βελτιώνονται και να σταθεροποιούνται. Έρχεσαι πιο κοντά με ανθρώπους που σας συνδέουν κοινά όνειρα κι αυτό βοηθά στην επίτευξη των μελλοντικών σου σχεδίων. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή επικοινωνείς και συναντάς πρόσωπα που σ΄ ενδιαφέρουν. Ρωτάς και ζητάς να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς για αυτούς, όπως κι εσύ εκφράζεις ανοιχτά όσα νιώθεις κι όσα επιθυμείς. Καλό είναι αυτό. Προς το τέλος της εβδομάδας πρόσεξε τα έξοδά σου, καθώς ενδέχεται κάποιες ατασθαλίες σου να επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο το πορτοφόλι σου.

 

Ιχθύς

Ψαράκι του α΄ δεκαημέρου η είσοδος και του Ήλιου στους Διδύμους συνεχίζει να επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου και να κάνει περισσότερο έντονη την ενασχόλησή σου με οικογενειακά ζητήματα και θέματα που αφορούν το σπίτι σου. Η διαφορά είναι ότι για το επόμενο διάστημα οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σε διευκολύνουν ώστε να λύσεις οποιεσδήποτε οικογενειακές διαφορές, κάτι που θα τονώσει και την αισιοδοξία σου. Παράλληλα το σπίτι σου γίνεται το όμορφο καταφύγιό σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές θα μπορέσεις να διευθετήσεις εκκρεμότητες που υφίστανται ανάμεσα σε σένα και την οικογένειά σου ή/και τα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός σου. Παράλληλα εάν θέλεις να αλλάξεις κάτι στο χώρο που ζεις ή να κάνεις κάποιες τροποποιήσεις κι επισκευές η εβδομάδα αυτή είναι η κατάλληλη. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου φρόντισε τις μέρες αυτές να διεκπεραιώσεις τυχόν ζητήματα που εκκρεμούν και αφορούν και τα κοντινά σου πρόσωπα και μην τ΄ αναβάλλεις. Προς το τέλος της εβδομάδας να ΄σαι προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, καθώς θα επικρατεί μια γενικότερη σύγχυση. Άλλα λες, άλλα καταλαβαίνουν, άλλα σκέφτονται, άλλα εννοούν. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου