Πόσο (αν)ασφαλής αισθάνεσαι στη σχέση σου; Δοκίμασέ την εδώ απαντώντας σε 100 ερωτήσεις!

eliza22

Η εβδομάδα των Παθών έφτασε και το πλανητικό σκηνικό ενισχύει την ενσυναίσθηση και την προσφορά στους ανθρώπους που βρίσκονται πλάι μας. Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο (20/4) με την επιμονή, την υπομονή και την ασφάλεια να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Από την άλλη η δύσκολη όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο δημιουργεί μελαγχολία, μπλοκάρει την επικοινωνία ενώ, παράλληλα, προκαλεί και οικονομικές δυσκολίες. Και αυτό, όμως, θα περάσει.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου η ψυχολογική και σωματική κούραση που αισθάνεσαι σε κάνουν εσωστρεφή. Παρόλ’ αυτά οι μπορείς να κλείσεις αρκετές εκκρεμότητές σου, αλλά και να στηρίξεις τα πρόσωπα που νοιάζεσαι. Το Σαββατοκύριακο κοινωνικοποιείσαι και περνάς όμορφα. Για το επόμενο διάστημα το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στα οικονομικά σου. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου που μπορεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας να βιώσεις κάποια οικονομικά σκαμπανεβάσματα, τα καλά νέα έρχονται πολύ σύντομα. Βέβαια πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός σε σπατάλες, καθώς τις ημέρες των εορτών ενδέχεται να ξεφύγεις και να βγεις εκτός προγράμματος. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου εξακολουθείς το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας να βιώνεις εντάσεις και συγκρούσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Ειδικά στο ξεκίνημά της το κλίμα αυτό γίνεται περισσότερο αισθητό. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στο γάμο σου, εάν είσαι παντρεμένος. Όσο οι μέρες περνούν οι εντάσεις εξομαλύνονται κι αισθάνεσαι περισσότερο ανακουφισμένος. Παρολ’ αυτά ενδέχεται να μετανιώνεις για κάποιες κινήσεις που έχεις κάνει όσον αφορά στη σχέση σου ή σε κάποια επαγγελματική συνεργασία.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου μια όμορφη εβδομάδα σε περιμένει, με εξωστρέφεια, αυξημένη κοινωνικότητα, καλή διάθεση και όμορφες μετακινήσεις. Προτάσεις για διασκέδαση αλλά και θετική ενέργεια για να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου θα έχεις. Νέες γνωριμίες και νέες φιλίες έρχονται στο προσκήνιο. Πρόσεξε μόνο μες στο Σαββατοκύριακο τον τρόπο που εκφράζεσαι, καθώς ενδέχεται να φανείς απόλυτος στις απόψεις σου. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα ξεκινά με πεσμένη διάθεση, εξαιτίας των δυσάρεστων ενδεχομένως εξελίξεων σε κάποιες σχέσεις σου. Όμως στην πορεία η διάθεσή σου αλλάζει και δεν αποκλείεται να λάβεις κάποιες παρορμητικές αποφάσεις που θα σου προσφέρουν συναισθηματική ικανοποίηση. Γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε ενθουσιάσουν προστίθενται στο πρόγραμμα των ημερών. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου βιώνεις έντονο άγχος για τη δουλειά, τη σωματική σου υγεία και γενικότερα την καθημερινότητά σου. Αισθάνεσαι εξάντληση αλλά και κάποιες αδιόρατες φοβίες για επαγγελματικά ζητήματα. Όμως οι ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα και να βρεις τη στήριξη που επιθυμείς από τους οικείους σου θα υπάρξουν. Προσοχή ανήμερα του Πάσχα στην εσωστρέφειά σου, που ενδέχεται να σε ωθήσει σε σκληρές συμπεριφορές.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου η Μεγάλη Εβδομάδα σε βρίσκει επικεντρωμένο στην καριέρα σου. Το πρόβλημα είναι ότι ανοίγεσαι περισσότερο απ΄ όσο πρέπει, ειδικά σε νέα εγχειρήματα και το αποτέλεσμα είναι να φανείς ασυνεπής. Η νευρικότητα και η βιασύνη σε διακατέχουν. Προς το τέλος της εβδομάδας τα οικονομικά σου θα είναι καλύτερα και το Σαββατοκύριακο θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και θα περάσεις όμορφα. Κι εσύ του β΄ δεκαημέρου ασχολείσαι με τα επαγγελματικά σου και η προτεραιότητά σου είναι να κλείσεις εκκρεμότητες. Ένα χαρμόσυνο νέο για τη δουλειά σου θα σε ικανοποιήσει. Αισθηματικά η κατάσταση που βιώνεις είναι ουδέτερη, χωρίς να χαρακτηρίζεται δυσάρεστη. Προσπάθησε στις γιορτές να ξεκουραστείς και κυρίως να αποφορτιστείς απ’ το άγχος που σε χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου διανύεις ένα διάστημα που τοποθετείς τη ζωή σου, την κοινωνική σου εικόνα και καριέρα σε μια νέα πραγματικότητα που μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί. Στις αρχές της εβδομάδας χρειάζεται να δείξεις προσοχή σε, τυχόν, παρεξηγήσεις, που αφορούν οικονομικά ζητήματα. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται καλύτερο, αρκεί να φροντίσεις να μην εκτεθείς σε κάτι που έχεις σχεδιάσει ή υποσχεθεί.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου διανύεις ένα θετικό διάστημα με νέα σχέδια να βρίσκονται στα σκαριά. Δεν αποκλείεται να προγραμματίζεις και κάποιο ταξίδι, ακόμη και μακροπρόθεσμα. Δέχεσαι προσκλήσεις από πρόσωπα που βρίσκονται μακριά σου. Γενικότερα η εβδομάδα σου υπόσχεται αυξημένη κοινωνικότητα και όμορφες στιγμές. Στις αρχές ενδέχεται να αγχωθείς, καθώς κάποια πράγματα δείχνουν να μην εξελίσσονται όπως τα είχες σχεδιάσει. Αισθηματικά λαμβάνεις ικανοποίηση από τη σχέση σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές υπόσχονται ξαφνικά μηνύματα και γνωριμίες από το κοινωνικό σου περιβάλλον, που θα σε ενθουσιάσουν. Σε διακρίνει περισσότερη εξωστρέφεια. Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο σε κάποιο ταξίδι που μπορεί να κάνεις ή ακόμη και από το διαδίκτυο. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να είσαι ανήσυχος για οικογενειακά ζητήματα, ενώ ταυτόχρονα βιώνεις και απογοήτευση από τις σχέσεις σου. Νιώθεις προδομένος. Προς τα μέσα της εβδομάδας η κατάσταση αλλάζει. Ευκαιρίες για να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και να περάσεις όμορφα θα υπάρξουν. Το μόνο αγκάθι είναι τα οικονομικά σου, που συνεχίζουν να σε ζορίζουν. Προσπάθησε, ιδιαίτερα την Κυριακή του Πάσχα, ν’ αποφύγεις την προσκόλληση σε παρελθοντικές καταστάσεις που μόνο απογοήτευση σου προσφέρουν.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου βλέπεις το πορτοφόλι σου ν’ αδειάζει, ενώ παράλληλα αγχώνεσαι για τα επαγγελματικά σου λόγω κάποιων ανακατατάξεων που συμβαίνουν και σε πιέζουν. Ικανοποίηση λαμβάνεις από τα αισθηματικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να σχεδιάσεις και μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα. Βρίσκεσαι με τους δικούς σου ανθρώπους, είσαι, όμως, περισσότερο απόλυτος απ΄ όσο πρέπει, με αποτέλεσμα να προκαλείς. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου βιώνεις ένα αλαλούμ, καθώς άλλα σχεδιάζεις κι άλλα πραγματοποιούνται. Ενδεχομένως κληθείς να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα στη δουλειά και να σου χαλάσει το κλίμα των διακοπών. Παράλληλα χρειάζεται προσοχή και στην επικοινωνία. Οικονομικά λαμβάνεις ικανοποίηση κι αυτό σε ανακουφίζει ιδιαίτερα. Αισθηματικά ενδέχεται να έχεις ένα μήνυμα από το παρελθόν. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου είσαι εσωστρεφής, αισθάνεσαι παγωμένος, απογοητευμένος και νιώθεις μοναξιά. Από την άλλη η ανάγκη σου να βρίσκεσαι κοντά μόνο με εκείνα τα πρόσωπα που σου έχουν αποδείξει ότι σε αγαπούν θα είναι εντονότερη. Γενικότερα στο μυαλό σου κυριαρχούν αρνητικές σκέψεις, καθώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως επιθυμούσες. Αισθηματικά βρίσκεσαι θα λέγαμε σε μια περίοδο αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού κάποιων καταστάσεων αλλά και προσώπων.

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου μια εβδομάδα γεμάτη από μετακινήσεις, επαφές κι έντονη γενικότερα δράση στον τομέα των προσωπικών κι επαγγελματικών σου σχέσεων σε περιμένει. Παράλληλα, όμως, θα υπάρξουν κι εντάσεις που πρέπει να προσέξεις, ιδιαίτερα προς τα μέσα της εβδομάδας. Γενικότερα οι μέρες είναι ιδανικές για να αναθερμάνεις σχέσεις και να αλλάξεις παραστάσεις, να νιώσεις όμορφα κι έτσι να μπορέσεις να διαχειριστείς πιεστικές συμπεριφορές κάποιων προσώπων. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου τα καλύτερα έρχονται, καθώς σε περιμένουν ξαφνικά χαρμόσυνα νέα από μακριά, όπως και νέες απρόσμενες γνωριμίες κατά τη διάρκεια μετακινήσεων. Γενικότερα περνάς όμορφα και αισθάνεσαι ικανοποιημένος. Αν είσαι ελεύθερος το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε συναρπάσει. Αλλά κι εσύ του γ΄ δεκαημέρου πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Ενδέχεται να βιώνεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Όμως η ευαισθησία σου είναι έντονη, ενώ το άγχος για τα οικονομικά σου κυριαρχεί. Ενδεχομένως προς το τέλος της εβδομάδας ένα δυσάρεστο νέο, που δε θα σ’ αφορά άμεσα, θα σε δυσαρεστήσει. Ίσως πάλι αναγκαστείς να εργασθείς κι αυτό θα σε πιέσει.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα κουραστική λόγω υποχρεώσεων αλλά κι εκκρεμοτήτων στη δουλειά σου που, οπωσδήποτε, πρέπει να διεκπεραιώσεις. Το Σαββατοκύριακο θα περάσεις όμορφα με οικεία σου πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια ικανοποίηση, παρόλο που αισθηματικά βιώνεις μια ουδέτερη κατάσταση, χωρίς να προβλέπεται κάτι ευχάριστο αλλά ούτε και δυσάρεστο. Κι εσύ του β΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να εκνευρίζεσαι με οικονομικά ζητήματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Παρόλ΄ αυτά βρίσκεις λύσεις σε θέματα δουλειάς, που θα σε ανακουφίσουν. Προσπάθησε το Σαββατοκύριακο να διώξεις φοβίες που προέρχονται από το παρελθόν, ώστε να μην προκαλέσεις δυσάρεστες συμπεριφορές. Αισθηματικά νιώθεις ανικανοποίητος. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου βιώνεις ένα αρκετά δύσκολο χρονικό διάστημα, όσον αφορά στον τομέα σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες. Κάποιες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν, εξελίχθηκαν δυσάρεστα και σε απογοήτευσαν. Γενικότερα αισθάνεσαι ότι τίποτα δε γίνεται όπως το θέλεις. Προς τα μέσα της εβδομάδας ένα νέο που αφορά στα επαγγελματικά σου θα σε ικανοποιήσει. Από την άλλη τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε πιέζουν, ενώ και για σένα αισθηματικά τα πράγματα είναι ουδέτερα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου το διάστημα αυτό κρίνεται ιδανικό για να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις επαγγελματικούς αλλά και ερωτικούς σου στόχους. Οι προσωπικές σου σχέσεις εξελίσσονται αρμονικά, ενώ και οι επαγγελματικές αναθερμαίνονται. Τα οικονομικά εξακολουθούν να σε αγχώνουν, όμως οι λύσεις βρίσκονται μπροστά σου και τις βλέπεις. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου, μπορεί να αισθάνεσαι τυχερός στα αισθηματικά σου και να βιώνεις μια έστω ικανοποιητική εξέλιξη, όμως φαίνεται ότι δε θα μπορέσεις να αποφύγεις κάποιες διαφωνίες με οικεία σου πρόσωπα, που θα προκύψουν ξαφνικά. Είσαι νευρικός, αν όμως συμπεριφερθείς διπλωματικά, θα βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και τα δικά σου πρόσωπα. Την Κυριακή του Πάσχα να είσαι εξίσου προσεκτικός ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου λαμβάνεις συναισθηματική ικανοποίηση, χαρά από τα παιδιά και γενικότερα βιώνεις ένα όμορφο κλίμα στην καθημερινότητά σου. Κάποια επαγγελματικά ζητήματα που θα ανακύψουν, θα σε πιέσουν. Προσπάθησε να είσαι χαλαρός για να μην ανατρέψεις το καλό κλίμα που βιώνεις. Την Κυριακή του Πάσχα ενδεχομένως απογοητευτείς και πικραθείς, καθώς θ΄ αναπολήσεις μια παρελθοντική κατάσταση που έχει κλείσει τον κύκλο της, ενώ θα ήθελες να υφίσταται ακόμη στη ζωή σου.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας θα τρέχεις για να τακτοποιήσεις κάποια οικογενειακά ζητήματα κι αυτό θα σε στρεσάρει έντονα, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να ξεσπάς άθελά σου στους οικείους σου. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται όμορφο και μάλιστα ενδέχεται να έχεις κανονίσει και μια κοντινή απόδραση για τις γιορτές. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου παρόλο που νιώθεις περισσότερη ανακούφιση συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα, η ανησυχία και το άγχος για εκκρεμότητες της δουλειάς και γενικότερα της καθημερινότητάς σου θα είναι έντονα. Προσοχή την Κυριακή του Πάσχα στο τρόπο που εκφράζεσαι, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενοι κάποιοι να παρεξηγήσουν τα λεγόμενά σου. Κι εσύ του γ΄ δεκαημέρου βιώνεις ένα διάστημα που λαμβάνεις μεγάλη ικανοποίηση κυρίως από την οικογένειά σου, καθώς δέχεσαι συνεχώς υποστήριξη και φροντίδα. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε αγχώνουν, αλλά και πάλι θα τα καταφέρεις. Το τέλος της εβδομάδας αναμένεται όμορφο και ιδιαίτερα κοινωνικό.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου το πρώτο μισό της εβδομάδας περιέχει επικοινωνίες, προτάσεις, συμφωνίες αλλά και βιασύνη, παρορμητικότητα κι επιθετικότητα από την πλευρά σου. Χρειάζεται προσοχή στα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα, επειδή εύκολα μπορεί να παρεξηγηθείς με τους άλλους. Μετά το κλίμα ομαλοποιείται χωρίς να συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο, με το Σαββατοκύριακο να είναι περισσότερο κοινωνικό. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου σε περιμένει μια θετική εβδομάδα, με νέες γνωριμίες, κοινωνικότητα, επαφές και συναισθηματική ικανοποίηση. Παράλληλα και τα οικονομικά σου βαίνουν καλώς και βρίσκεσαι στην ευχάριστη θέση να ξοδέψεις και λίγο παραπάνω, χωρίς να φοβάσαι μην υπερβείς τον προϋπολογισμό σου. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες προβλέπονται πιεστικές και γεμάτες εκνευρισμό, που προκαλείται κυρίως από την ψυχολογική πίεση που σου ασκείται στον επαγγελματικό χώρο. Αισθάνεσαι αδικία, όμως προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός για να αποφύγεις ρήξεις. Οικονομικά επίσης πιέζεσαι, ενώ ανακύπτουν ζητήματα με παιδιά, εάν είσαι γονέας. Παράλληλα, όμως, θα έχεις κάποιες ξαφνικές ειδήσεις που θα σε χαροποιήσουν κι έτσι η κατάσταση που βιώνεις θα ισορροπήσει.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου είσαι ανήσυχος με τα οικονομικά σου και γενικότερα τα έξοδά σου. Ψυχολογικά βιώνεις ανασφάλεια, επειδή ίσως θεωρείς ότι κάτι δεν έγινε, ή δε γίνεται όπως θα ήθελες ή θα έπρεπε. Ασφαλώς και θα υπάρξουν ευχάριστες στιγμές που θα σε αποφορτίσουν από το πιεστικό αυτό κλίμα. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται επικοινωνιακό, παρόλ’ αυτά οι γιορτές για σένα θα είναι περισσότερο κλειστές, επειδή εσύ ο ίδιος το επιθυμείς. Εσύ του β΄ δεκαημέρου πρόσεξε ιδιαίτερα τις οικογενειακές αντιπαραθέσεις αλλά και τις βλάβες στο σπίτι και γενικότερα σε τεχνικά μέσα. Περιόρισε τα νεύρα σου, που δημιουργούνται λόγω του ότι αισθάνεσαι να βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο της ζωής σου με τις αλλαγές να διαδέχονται η μια την άλλη. Και πράγματι αυτό συμβαίνει. Αισθηματικά κυριαρχεί η αστάθεια. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου έχεις ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σου. Από την άλλη, όμως, νιώθεις ανικανοποίητος, σαν κάτι να σου λείπει κι έτσι κλείνεσαι στον εαυτό σου. Η ψυχολογική, κυρίως, κούραση που βιώνεις, σε κάνει να προτιμήσεις τις μοναχικές γιορτές.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου μια εβδομάδα με ευχάριστες μετακινήσεις σε περιμένει. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι τα μικροατυχήματα που μπορεί να συμβούν λόγω της βιασύνης σου. Ο εκνευρισμός σου είναι διάχυτος και μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για συγκρούσεις. Στη συνέχεια το κλίμα ομαλοποιείται, βλέπεις φίλους, περνάς ευχάριστα με το σύντροφο και λαμβάνεις δώρα και ικανοποίηση γενικότερα. Και εσύ του β΄ δεκαημέρου πρέπει να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, να ελέγξεις σωστά το μεταφορικό σου μέσο και να μη βιάζεσαι. Από την άλλη θα έχεις κάποια ξαφνικά νέα και προτάσεις που θα σε χαροποιήσουν. Δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένα ξαφνικό ταξιδάκι αναψυχής. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, που είσαι και ο περισσότερο ευνοημένος των ημερών, πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Βλέπεις στόχους και όνειρα να επιτυγχάνονται. Όμως υπάρχει ένα παρασκήνιο που εκτυλίσσεται στο φιλικό σου περιβάλλον ή στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Παράλληλα ενδέχεται να κληθείς να λάβεις αποφάσεις σε επαγγελματικά ζητήματα, που θα σε πιέσουν ιδιαίτερα. Να θυμάσαι πως ό,τι δε λύνεται, κόβεται.

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου
Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου