Το αισιόδοξο κλίμα συνεχίζεται και την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Αρκετοί θα δουν μια φαντασίωσή τους να εκπληρώνεται, ενώ άλλοι θα νομίζουν ότι παίζουν στη «Μελωδία της ευτυχίας». Απ΄ την άλλη, όμως, κάποιες ανατροπές θα προκαλέσουν αναστάτωση, ενώ οι παρεξηγήσεις θα ΄χουν την τιμητική τους αν δεν προσπαθήσουμε να τιθασεύσουμε την έντονη παρόρμηση της στιγμής.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου πρόσεξε τη διατροφή σου, την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση. Φρόντισε από τώρα και για το επόμενο διάστημα να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να μην καταναλώνεις όλη την ενέργειά σου στη δουλειά, αλλά ν’ ασχολείσαι και με δραστηριότητες που ανεβάζουν την ψυχολογία σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου προσπάθησε να μην ενεργείς παρορμητικά, ιδιαίτερα στο συναισθηματικό τομέα. Ενδέχεται ένα ξαφνικό γεγονός να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου απέναντι στο σύντροφό σου και να ξεστομίσεις λόγια που θα διαταράξουν τη σταθερότητα της σχέσης σας. Ίσως αυτή τη φορά να πρέπει να παραδεχθείς και τα δικά σου σφάλματα και να μην επιρρίπτεις ευθύνες μόνο στην άλλη πλευρά. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, το κλίμα των ημερών σε βοηθά να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Να στραφείς στον εσωτερικό σου εαυτό, να αναρωτηθείς τι κάνεις λάθος και κατόπιν να διορθώσεις συμπεριφορές, που δεν εξυπηρετούν τους στόχους και τα όνειρά σου.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου το όμορφο κλίμα με τους φίλους σου και με τους συνεργάτες στη δουλειά σου συνεχίζεται. Το διάστημα αυτό είναι το πλέον κατάλληλο να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, καθώς θα σου δοθούν ευκαιρίες να τα υλοποιήσεις. Αντίθετα για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα χαρακτηρίζεται προκλητική, κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου. Ενδεχομένως μία είδηση που θα λάβεις, να σε κάνει ν’ αντιδράσεις σπασμωδικά απέναντι στους άλλους και να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις που δε θα ωφελήσουν κανένα. Η αλήθεια είναι ότι δεν αντέχεις πλέον το συναισθηματικό βάρος και τις ευθύνες που έχεις επωμιστεί είτε στη δουλειά είτε στη σχέση σου κι όλο αυτό σε κάνει να αντιδράς αρνητικά σε οτιδήποτε ακούς και βλέπεις. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες προσφέρουν ευκαιρίες για συναντήσεις και επαφές ενδεχομένως και με νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου στην επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή. Χρειάζεται μόνο θάρρος και τόλμη.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου η καριέρα σου είναι αυτή που καταναλώνει και τον περισσότερο χρόνο της καθημερινότητάς σου. Και πολύ καλά κάνεις που ασχολείσαι μαζί της, καθώς το διάστημα αυτό προσφέρεται για επίτευξη στόχων, επέκταση της επαγγελματικής σου δραστηριότητας και προβολή της κοινωνικής σου εικόνας. Αντίθετα για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές ενισχύουν τις ανησυχίες και το άγχος για επαγγελματικά κυρίως ζητήματα. Προσπαθείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά  σου, όμως τα εμπόδια που εμφανίζονται ανατρέπουν τη ροή των εξελίξεων. Μην ανησυχείς ιδιαίτερα, καθώς έχεις τη δύναμη αλλά και την εύνοια να ξεπεράσεις όποιες δυσκολίες προκύπτουν. Αισθηματικά κάτι αλλάζει θετικά, αρκεί κι εσύ να ΄χεις αναγνωρίσει αυτό που χρειάζεσαι, ώστε να νιώθεις ικανοποιημένος. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές σου προσφέρουν οικονομική και συναισθηματική ικανοποίηση. Φαίνεται κάποιες καταστάσεις να ξεμπλοκάρουν. Λαμβάνεις χρήματα και απελευθερώνεσαι από κάποια σημαντικά βάρη. Αισθηματικά λειτούργησε με απόλυτη ειλικρίνεια και μείνε μακριά από σχέσεις πάθους που καταλήγουν μόνο σε λάθος.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου φίλοι, συνεργάτες, συνάδελφοι και γενικότερα πρόσωπα που θεωρείς οικογένειά σου βρίσκονται δίπλα σου, σε στηρίζουν και υποστηρίζουν κάθε σου όνειρο και επιθυμία. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο σπουδών ή/και μια ξένη γλώσσα, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται ταραγμένη με αρκετές εντάσεις κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Ενδεχομένως μία είδηση που θα λάβεις ή/και ένας φουσκωμένος λογαριασμός ν’ ανατρέψει αναγκαστικά κάποια σχέδιά σου κι αυτό να σε απογοητεύσει. Παράλληλα χρειάζεται προσοχή στις σχέσεις σου με φίλους. Κάτι μπορεί ν΄ ακούσεις ή να σου πουν κι αυτό να σου δημιουργήσει έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αισθηματικά μην κολλάς στα αρνητικά σενάρια του μυαλού σου. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου, εκμεταλλεύσου αυτή την εβδομάδα που ΄ναι εξαιρετική σε όλους τους τομείς, καθώς η επόμενη προβλέπεται ιδιαίτερα σκληρή. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για ν’ αναθερμάνεις τη σχέση σου ή/και για να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα παραμείνει στη ζωή σου. Επίσης κάποια ευχάριστα νέα στα επαγγελματικά είναι πολύ πιθανά.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου η εσωστρέφεια θα ΄ναι το κυριότερο χαρακτηριστικό σου αυτό το διάστημα. Ο συναισθηματισμός σου θα ΄ναι έντονος. Πρέπει να προσέξεις να μην δραματοποιείς χωρίς σοβαρό λόγο οποιαδήποτε κατάσταση βιώνεις. Απ΄ την άλλη ζητήματα κληρονομικά αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες με τρίτους έρχονται στην επιφάνεια για να βρεθούν λύσεις. Αντίθετα για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται σκληρή. Το τελευταίο διάστημα βιώνεις απογοήτευση, καθώς έχεις δει πολλές σημαντικές σου σχέσεις να καταρρέουν. Αυτές τις μέρες θα κυριαρχεί ένταση. Τυχόν ξαφνικές διαφωνίες, μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις που δε θα ΄χουν καλό αποτέλεσμα. Απ΄ την άλλη και στην προσωπική σου ζωή οι μέρες είναι απόμακρες κι ενδεχόμενες συζητήσεις για να λυθούν προβλήματα της σχέσης σου, δε θα ευοδωθούν. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή προβλέπεται ιδιαίτερα ευχάριστη, καθώς σου προσφέρονται λύσεις για οικονομικά κι επαγγελματικά ζητήματα που σ’ απασχολούν. Παράλληλα μπορεί να βιώσεις το θετικό αποτέλεσμα μιας έντονης προσπάθειάς σου. Αισθηματικά μια είδηση θα σε αναστατώσει ευχάριστα. Απ΄ την άλλη ενδέχεται να δημιουργηθεί και μια νέα ερωτική ιστορία με πρόσωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντός σου.

 

 

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα ‘ναι η βασική προτεραιότητά σου για το επόμενο διάστημα. Συζητάς, βρίσκεις λύσεις σε προβληματικές καταστάσεις, ολοκληρώνεις κύκλους χωρίς μέλλον και προχωράς μπροστά. Αναζητάς την αγάπη και την αρμονία στη ζωή σου και τις σχέσεις σου και κινείσαι με μοναδικό σκοπό να τις κατακτήσεις. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου αυτές τις μέρες ασχολείσαι με τα επαγγελματικά σου και γενικότερα με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Αγχώνεσαι πολύ και πιέζεσαι ιδιαίτερα, προκειμένου να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητές σου. Ενδεχομένως μια ξαφνική είδηση να σε απογοητεύσει και να σου θυμίσει ότι πρέπει να εργαστείς ακόμη πιο σκληρά, προκειμένου να πραγματοποιήσεις όλα όσα επιθυμείς. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται άκρως συναισθηματική, ερωτική και ταυτόχρονα διασκεδαστική. Συναισθηματικά λαμβάνεις την απόλυτη ικανοποίηση είτε από τη σχέση σου είτε από μια νέα γνωριμία που διαθέτει όλες τις πιθανότητες να εξελιχθεί μελλοντικά. Παράλληλα μπορείς να ασχοληθείς και με δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και γενικότερα να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις με τις παρέες σου.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου ξεχνάς για ένα διάστημα την προσωπική σου ζωή και πέφτεις κυριολεκτικά με τα μούτρα στη δουλειά. Θέλεις να διεκπεραιώσεις όλα τα ζητήματα που εκκρεμούν, αλλά και να διευθετήσεις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου. Μην ξεχνάς την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση. Πρόκειται και για ένα διάστημα που μπορείς να αλλάξεις τρόπο διατροφής και ν’ ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα βελτιώσει το σώμα αλλά και την ψυχολογία σου. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου η περίοδος που διανύεις είναι ιδανική για ν΄ αλλάξεις συνήθειες και να αισθανθείς καλύτερα με τον εαυτό σου και το σώμα σου. Ειδικότερα τις μέρες αυτές εμφανίζονται ξαφνικά γεγονότα που φέρνουν στην επιφάνεια ζητήματα οικονομικά και υποχρεώσεις σου προς τρίτους, που θα σε αγχώσουν. Αισθηματικά φαίνεται ότι υπάρχει ασυνεννοησία στη σχέση σου που το τελευταίο διάστημα βιώνει ανατροπές. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου βρίσκεις λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα, ενώ οικονομικά λαμβάνεις μια σημαντική ενίσχυση που θα σε ανακουφίσει. Γενικότερα οι μέρες είναι θετικές για να πλησιάσεις τα μέλη της οικογένειάς σου και φρόντισε να τις εκμεταλλευθείς, καθώς η επόμενη εβδομάδα αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη  στον τομέα σπίτι και οικογένεια.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου από αυτή την εβδομάδα θα δεις την αισθηματική σου ζωή ν’ αλλάζει με τρόπο θετικό. Αν έχεις σχέση η ικανοποίηση που λαμβάνεις απ’ το έτερο ήμισυ σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Αν είσαι ελεύθερος οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα ΄ναι πολλές. Το πρόγραμμά σου θα συμπεριλαμβάνει πολλές στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης. Οι δημιουργίες και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες ευνοούνται. Αντίθετα για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται δύσκολη. Θα βιώσεις εντάσεις μέσα από αιφνίδια γεγονότα, που επηρεάζουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ενδεχομένως και οι άλλοι να σε προκαλούν με τη συμπεριφορά τους. Αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή/και το σύντροφο είναι βέβαιες. Πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα τις διαχειριστείς και μπορείς να το κάνεις, αν δεν ενεργήσεις παρορμητικά. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές προσφέρουν βαθιά συναισθηματικές επικοινωνίες. Είσαι διεκδικητικός και κατορθώνεις να κερδίζεις όλα όσα επιθυμείς, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αισθηματικά εάν στο μυαλό σου υπάρχει ακόμη ένα πρόσωπο του παρελθόντος, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί του.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου η οικογένεια, το σπίτι και γενικότερα τα οικεία σου πρόσωπα, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να βρίσκεσαι κοντά τους, να δέχεσαι τη φροντίδα τους και να αισθάνεσαι μεγαλύτερο συναισθηματικό δέσιμο μαζί τους. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου με την οικογένεια, καθώς οι συνθήκες ευνοούν. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι καθώς μπορείς εύκολα να παρεξηγηθείς. Το ίδιο προσεκτικά πρέπει να είσαι και στις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα όταν οδηγείς. Απόφυγε παράλληλα κάθε είδους ρίσκο. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου διανύεις μία περίοδο που διαχειρίζεσαι με σωστό τρόπο τις υποθέσεις που στο παρελθόν σε ταλαιπώρησαν, είτε στον οικογενειακό είτε στον οικονομικό τομέα. Αυτό σου προσφέρει σημαντική ανακούφιση, αλλά και την πίστη να συνεχίζεις τις προσπάθειές σου. Αισθηματικά τα πράγματα είναι ουδέτερα, όμως το επόμενο διάστημα το τοπίο αλλάζει και η ανάγκη σου για συντροφικότητα θα σε οδηγήσει στις κατάλληλες κινήσεις και τα κατάλληλα πρόσωπα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου η ψυχολογία σου βελτιώνεται σημαντικά και σ΄ αυτό συμβάλλουν τόσο οι συχνές μετακινήσεις είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για συναντήσεις με φίλους, αλλά και οι κουβέντες που θα κάνεις με οικεία σου πρόσωπα. Το μυαλό σου δείχνει να ξεκαθαρίζει πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε μπέρδευαν και θα νιώσεις ανακουφισμένος απ΄ την ταλαιπωρία του προηγούμενου διαστήματος. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές είναι ιδιαίτερα προβληματικές και πιεστικές για τα οικονομικά σου. Ενδέχεται κάποια ξαφνική είδηση να σε αγχώσει ακόμη περισσότερο. Παράλληλα οι αντιπαραθέσεις στη σχέση σου για χρηματικά ζητήματα είναι πιθανές. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεις τη γνώμη σου αλλά και τις επιθυμίες σου, καθώς μπορεί να παρερμηνευτείς κι αυτό να δημιουργήσει έντονους καβγάδες. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται άκρως συναισθηματική και ιδιαίτερα ευχάριστη στον επαγγελματικό τομέα. Λαμβάνεις ικανοποίηση απ΄ τη δουλειά σου και από τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος κι επιθυμείς ένα πρόσωπο, οι ευκαιρίες που σου προσφέρονται για να το κατακτήσεις είναι πολλές. Παράλληλα ευνοούνται συναντήσεις με πρόσωπα που αγαπάς. Ένα ταξίδι  μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεσαι αφενός στη δουλειά σου, αφετέρου στην αναζήτηση επιπλέον πηγών εσόδων, που θα διευκολύνουν περισσότερο το επίπεδο ζωής σου. Απ΄ την άλλη είσαι περισσότερο δεκτικός στο ν΄ ασχοληθείς και με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου, ώστε να αισθανθείς περισσότερο ανακουφισμένος αλλά και ασφαλής. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου το τέλος του Φεβρουαρίου επιφυλάσσει κάποια ανατρεπτικά γεγονότα μέσα στην οικογένεια ή/και μια είδηση από ένα πρόσωπο του παρελθόντος που θα σε αιφνιδιάσει δυσάρεστα. Προσπάθησε να διαχειριστείς τον τρόπο που θα δράσεις ή αντιδράσεις στα τεκταινόμενα, καθώς η πορεία και το αποτέλεσμα εξαρτάται περισσότερο απ΄ τη δική σου στάση και συμπεριφορά. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές σου προσφέρουν τονωτικές ενέσεις στα οικονομικά και ανακουφίζεσαι σημαντικά. Απ΄ την άλλη η ευαισθησία σου απέναντι στα πρόσωπα που αγαπάς, αλλά και γενικότερα στους συνανθρώπους σου σε ωθεί να βοηθάς με όποιο τρόπο μπορείς, προκειμένου να τους κάνεις να νιώθουν όμορφα και εσύ να λαμβάνεις ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου μια ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά, με θετικές προοπτικές στα επαγγελματικά και στις προσωπικές σου σχέσεις. Η προσπάθεια που κατέβαλες το προηγούμενο διάστημα στη δουλειά σου, ξεκινά ν’ αποδίδει τους καρπούς της. Απ΄ την άλλη λαμβάνεις ικανοποίηση από τη σχέση σου και τις φιλίες σου. Ένα πρόσωπο που γνωρίζεις θα σου εκφράσει εντονότερα το ενδιαφέρον του κι αυτό θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου ενδέχεται κάποιες ξαφνικές ειδήσεις να σε πιέσουν και ν’ ανατρέψουν εντελώς το πρόγραμμά σου. Ίσως τα νέα να αφορούν σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, για τα οποία θα χρειαστεί να τρέξεις και να βοηθήσεις. Παράλληλα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σου, αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι όλα όσα προκύπτουν. Μη βιάζεσαι. Η τύχη είναι με το μέρος σου και σίγουρα θα το αισθανθείς. Κι εσύ του γ΄ δεκαημέρου έχεις μπροστά σου μία εξαιρετική εβδομάδα, ιδανική για εκπλήρωση στόχων και ονείρων. Επαγγελματικά υπάρχουν πρόσωπα που σε στηρίζουν. Οι φίλοι σου στέκονται πλάι σου και υποστηρίζουν τις επιθυμίες σου. Αισθηματικά νιώθεις τυχερός και λαμβάνεις ικανοποίηση απ΄ το ταίρι σου ή/και από ένα πρόσωπο που επιθυμείς βαθιά.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου