Article of the day: Η Άννα Μετόχη μιλάει για όλα εκείνα που από αγάπη δε λέμε. Δες εδώ.

ouohh

H είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό, στην αρχή της εβδομάδας, αλλάζει το τοπίο στα οικονομικά και τις σχέσεις. Καθώς η φύση του Κριού δεν ταιριάζει στην ενέργεια της Αφροδίτης, οι σχέσεις γίνονται ανταγωνιστικές, διεκδικητικές, τρελαίνονται για «σκωτσέζικο ντους» και ζητούν επιβεβαίωση που ΄ρχεται μόνο μέσα απ’ την κατάκτηση. Την εβδομάδα αυτή πρέπει να προσέξουμε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε. Φορτισμένο κλίμα, εγωιστικές συμπεριφορές, αντιπαραθέσεις κι απροσεξίες είναι το αποτέλεσμα της τετράγωνης όψης του Ερμή απ΄ τους Ιχθύς με τον Άρη στους Διδύμους. Παράλληλα η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Κριό τονίζει την εξωστρέφειά μας και προσφέρει ευκαιρίες για δημιουργία σχέσεων. Ακολουθεί, όμως, η Πανσέληνος στο Ζυγό (28/3), που δημιουργεί έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις, εκδηλώνει λανθασμένες συμπεριφορές κι επιφέρει ρήξεις στις σχέσεις που βασίζονται σε ψέματα ή υφίστανται μόνο για να καλύψουν κενά. Η Πανσέληνος αυτή μας ζητά να επουλώσουμε τις πληγές του παρελθόντος, συγχωρώντας αλλά και ζητώντας άφεση αμαρτιών, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά με θάρρος και δύναμη. Επηρεάζει κυρίως το α΄ δεκαήμερο των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών κι Αιγόκερων.

 

Κριός

Κριαράκι, του α΄ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στο Ζυγό να σ΄ επηρεάζει περισσότερο, η εβδομάδα σου θα επικεντρωθεί στη σχέση που έχεις ή δεν έχεις ή νομίζεις ότι έχεις. Αν αυτή στηρίζεται σε ψευδαισθήσεις ή δεν έχει δοκιμαστεί απ’ το χρόνο, είναι πιθανό να διακοπεί απότομα. Σε κάθε περίπτωση να περιμένεις αποκαλύψεις γι’ αυτό που, μάλλον, μόνο εσύ θεωρείς άλλο σου μισό. Αν, ωστόσο, επιθυμείς μια σχέση, μην αφήνεις λάθη και φαντάσματα του παρελθόντος να σε κρατούν δέσμιο. Εσύ Κριαράκι, του β΄ δεκαημέρου, εάν δεν περιορίσεις τα νεύρα, τον παρορμητισμό και τον εγωισμό σου, σε βλέπω να τσακώνεσαι με όλους τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Δε γίνεται όλοι να συμφωνούν πάντοτε μαζί σου. Και δε θα σου φταίει μόνο ο Ερμής με τον Άρη, αλλά και το δικό σου κεφαλάκι. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα σου θα ΄ναι καλύτερη, καθώς θα βρεις χρόνο και να ξεκουραστείς αλλά και να ΄ρθεις σ΄ επαφή -έστω και διαδικτυακή- με φίλους ή ομάδες στις οποίες συμμετέχεις, με τους οποίους το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί.

 

Ταύρος

Ταυράκι, του α΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο Ζυγό που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ενδέχεται να σου δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό λόγω κάποιων επιθυμιών κι ονείρων σου, που δεν πραγματοποιήθηκαν. Είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί και κάτι παρασκηνιακό, που διαδραματιζόταν σε βάρος σου και μπορεί να προέρχεται απ΄ τον επαγγελματικό σου χώρο. Ίσως αφορά και σε μια κρυφή σχέση. Δώσε προσοχή και στην υγεία σου, φροντίζοντας περισσότερο τον εαυτό σου. Εσύ, του β΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή ενδέχεται ν΄ αντιμετωπίσεις κάποιες αντιπαραθέσεις στις συζητήσεις με φίλους ή με πρόσωπα που συνεργάζεσαι ή/και διαπραγματεύεσαι μια οικονομική συμφωνία. Να ΄σαι πιο ευέλικτος σε όσα ακούς και περισσότερο συγκαταβατικός σε όσα λες, ώστε να αποφύγεις περαιτέρω εντάσεις. Ταυράκι, του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα θα προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης στα επαγγελματικά σου, τα οποία και θα σ’ απασχολήσουν περισσότερο. Εάν θέλεις ν΄ αλλάξεις τις συνθήκες στις οποίες εργάζεσαι, μπορείς να το καταφέρεις. Παράλληλα πρόσεξε τα οικονομικά σου και τον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι.

 

Δίδυμος

Αγαπημένε Δίδυμε, του α΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο Ζυγό θα φέρει στο φως τα μελανά σημεία στις σχέσεις σου, είτε αυτές αφορούν τον ερωτικό τομέα είτε το φιλικό. Ζητήματα με τη σχέση σου ή με το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει αλλά και με φίλους που σ΄ απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα και μάλλον συνειδητά αγνόησες, έρχονται στην επιφάνεια κι αναζητούν λύσεις. Αν δεν προσπαθήσεις να σώσεις τις σχέσεις με εκείνους που πραγματικά σ΄ ενδιαφέρουν, υπάρχει πιθανότητα αυτές να διακοπούν απότομα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τον Άρη να σ΄ επηρεάζει περισσότερο, θα νιώσεις δραστήριος και με μεγάλα αποθέματα ενέργειας και θα θελήσεις να διεκπεραιώσεις πολλές απ΄ τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Επειδή, όμως το τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή απ΄ τους Ιχθείς παραμονεύει, πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στον τρόπο που χειρίζεσαι το λόγο, ειδικά στα επαγγελματικά σου, που μάλλον θα αντιμετωπίσεις και τα περισσότερα εμπόδια. Ενδέχεται να εκνευριστείς και να πεις πράγματα που αφενός δεν εννοείς, αφετέρου δε θα σε ευνοήσουν. Για σένα, του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα θα ΄ναι ευχάριστη. Πολλές επικοινωνίες και σχέδια με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, θα τονώσουν την ψυχολογία σου και σίγουρα θα περάσεις όμορφα.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι, του α΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή θα ανακύψουν ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου αλλά και την οικογένειά σου. Η Πανσέληνος στο Ζυγό απαιτεί από σένα να διευθετήσεις, τυχόν, σφάλματα που προέρχονται είτε από σένα είτε είσαι ο αποδέκτης. Αυτό θα επιβαρύνει σημαντικά την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου για να μην ξεσπάσεις σε κοντινά σου πρόσωπα. Θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου στους τομείς αυτούς. Καρκινάκι, του β΄ δεκαημέρου, έχεις μπροστά σου μια εβδομάδα όχι και τόσο εύκολη. Νεύρα, εντάσεις κι αντιπαραθέσεις σε συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Προσπάθησε ν΄ αντιμετωπίζεις με ηρεμία όλα όσα προκύπτουν, για να μην καταλήξεις να τσακώνεσαι ακόμη και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Εσύ, του γ΄ δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα ΄χεις τη δυνατότητα να προγραμματίσεις τα έξοδά σου και να διευθετήσεις κυρίως αυτά που αφορούν οφειλές προς τρίτους. Σου δίνεται η ευκαιρία με προσεκτική διαχείριση να ρυθμίσεις παλαιότερα, τυχόν, χρέη σου προς το Δημόσιο ή/και Τράπεζες.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, του α΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο Ζυγό, που σ΄ επηρεάζει περισσότερο είναι ευνοϊκή για σένα, καθώς αναδεικνύει το επικοινωνιακό σου ταλέντο και στις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και στον τρόπο που προβάλλεσαι μέσω του διαδικτύου. Τυχόν ζητήματα που μπορεί ν΄ ανακύψουν με συγγενείς, φίλους ή και πρόσωπα που βρίσκονται μακριά σου, απ΄ τα οποία το τελευταίο διάστημα είχες απομακρυνθεί ή/και παρεξηγηθεί μπορούν να βρουν λύσεις, εάν κι εσύ προσπαθήσεις. Εσύ, του β΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή, πρέπει να προσέξεις πολύ κάποιες κουβέντες που θα κάνεις με κοντινούς σου φίλους ή/και συνεργάτες, ιδιαίτερα εάν έχετε μεταξύ σας και οικονομικές διαφορές. Υπάρχει πιθανότητα το κλίμα ανάμεσά σας να ΄ναι φορτισμένο. Επειδή κι εσύ δε θα ΄χεις τη διάθεση να συζητήσεις ήρεμα, ενδέχεται να ξεσπάσουν έντονες αντιπαραθέσεις. Προσοχή, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς τις απόψεις σου. Λιοντάρι, του γ΄ δεκαημέρου, μόνο καλά νέα σε περιμένουν. Ευνοείσαι σημαντικά στις αισθηματικές αλλά και στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Ο παράγοντας τύχη παίζει το ρόλο του και σου δίνει ευκαιρίες είτε να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον είτε να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, είτε ακόμη και να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία.

 

 

 

Παρθένος

Παρθένε μου, του α΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή σου φωνάζει οικονομικά και πάλι οικονομικά. Η Πανσέληνος στο Ζυγό θα φέρει εξελίξεις στον τομέα αυτό, οι οποίες εξαρτώνται απ΄ τον τρόπο που διαχειρίστηκες το προηγούμενο διάστημα τα χρήματά σου. Τυχόν εσφαλμένες εκτιμήσεις σου θα ΄χουν αντίκτυπο απ΄ τη μια, απ΄ την άλλη, όμως κι η σκληρή σου δουλειά φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς. Σου δίνεται κι η ευκαιρία να διαχειριστείς με καλύτερο τρόπο τις οφειλές σου προς τρίτους, αρκεί να την εκμεταλλευθείς. Εσύ, του β΄ δεκαημέρου, οπλίσου με υπομονή επειδή ενδέχεται ν΄ αντιμετωπίσεις έντονες αντιπαραθέσεις είτε στις προσωπικές σου σχέσεις είτε στις επαγγελματικές. Πρέπει να περιορίσεις την επικριτική σου διάθεση, καθώς αυτή θα σταθεί αφορμή για να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά. Επομένως φρόντισε να διατηρήσεις μια ήρεμη στάση στις επικοινωνίες σου. Παρθένε μου, του γ΄ δεκαημέρου, θ΄ ασχοληθείς περισσότερο με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις σου στον εργασιακό τομέα. Η εβδομάδα είναι ευνοϊκή ώστε να προγραμματίσεις καλύτερα το χρόνο σου και να διευθετήσεις όλες σου τις εκκρεμότητες, πράγμα για το οποίο δε σε φοβάμαι, καθώς μόνο εσύ γνωρίζεις τον τρόπο.

 

Ζυγός

Ζυγάκι μου, του α΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο δικό σου άξονα να σ΄ επηρεάζει περισσότερο, φωτίζει τις σχέσεις σου. Απ΄ όλα διαθέτει το μενού, κάτι που δεν πρέπει, όμως, να σ΄ εκπλήσσει, επειδή μέσα σου γνωρίζεις. Δεσμεύσεις αλλά και ρήξεις σε περιμένουν, ανάλογα με όλα όσα έχεις πράξει κι έχουν πράξει το προηγούμενο διάστημα. Σχέσεις με στέρεες βάσεις θα εξελιχθούν. Απ΄ την άλλη σχέσεις που στηρίζονται στο ψέμα θα διακοπούν. Μην κλείνεις τα μάτια σου σε όλα όσα αποκαλυφθούν. Εσύ, του β΄ δεκαημέρου, πρόσεξε πολύ την επικοινωνία σου με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι ή βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Τρέχοντας να διεκπεραιώσεις τις καθημερινές σου εκκρεμότητες, πιέζεσαι, εκνευρίζεσαι κι αυτό το εκδηλώνεις στο περιβάλλον σου, που πλέον δε σ’ αντέχει. Είσαι, όμως, Ζυγός και ξέρεις να διατηρείς τις ισορροπίες. Εσύ πάλι, του γ΄ δεκαημέρου, έχεις μπροστά μια όμορφη εβδομάδα για τα συναισθηματικά σου. Ευνοείσαι στο να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, κάνοντας ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Κι αν έχεις σχέση μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου, διασκεδάζοντας, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν.

 

Σκορπιός

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, του α΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις έντονη ψυχολογική πίεση αλλά και κούραση στην καθημερινότητά σου. Η Πανσέληνος στο Ζυγό που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, θα σε πιέσει συναισθηματικά και θα σ΄ εξαναγκάσει να κάνεις τον απολογισμό σου σε πρόσωπα και καταστάσεις που ΄χεις βιώσει, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Τι  έχεις προσφέρει και τι έλαβες είναι το ερώτημα που σ΄ απασχολεί. Ξέχνα το παρελθόν κι επικεντρώσου στο τώρα. Εσύ, του β΄ δεκαημέρου, φαίνεται ότι την εβδομάδα αυτή πρέπει να λύσεις τις διαφορές που θ΄ ανακύψουν είτε στη σχέση σου είτε με το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεσαι. Κρατάς πολλά μέσα σου χωρίς να τα εκδηλώνεις κι όταν μοιραία φτάσει η στιγμή που θα τ΄ αποκαλύψεις, τρέμεις ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό. Προσπάθησε να ΄σαι αντικειμενικός και ψύχραιμος και μην αφήνεις το παρελθόν να σκοτεινιάζει το παρόν σου. Για σένα, του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Εάν θέλεις ν΄ αλλάξεις τις συνθήκες αλλά και τον χώρο, στον οποίο ζεις, μπορείς με σωστά μελετημένες κινήσεις να το επιτύχεις.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, του α΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο Ζυγό που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, θα φωτίσει τις ερωτικές αλλά και τις φιλικές σου σχέσεις. Είναι ευνοϊκή για σένα κι ενδέχεται να φέρει εξελίξεις σε μια γνωριμία αλλά και να βοηθήσει στο ν’ αντιληφθείς εάν τα συναισθήματά σου είναι μόνο φιλικά ή κρύβεται κάτι βαθύτερο. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις κι άφησε την κατάσταση να κυλήσει από μόνη της. Εσύ, του β΄ δεκαημέρου, φαίνεται ότι μάλλον θα εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις είτε με πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου είτε με κάποια που συνεργάζεστε. Αν δε δώσεις την απαιτούμενη προσοχή στον τρόπο που μιλάς κι αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο, οι αντιπαραθέσεις αυτές θα ΄ναι αφορμή για να ξεσπάσουν έντονοι καβγάδες, γεγονός το οποίο δε θα σε ωφελήσει, αλλά και δε θα σου προσφέρει αυτό που εσύ τελικά επιθυμείς. Εσύ, του γ΄ δεκαημέρου, θα διανύσεις μια ευχάριστη εβδομάδα, γεμάτη από επικοινωνίες με φίλους, που ενδεχομένως το τελευταίο διάστημα είχες απομακρυνθεί αλλά και με πρόσωπα που ΄στε κοντά. Ίσως παρουσιαστούν και κάποιες ευκαιρίες ν΄  αυξήσεις τα οικονομικά σου κι έτσι να μπορέσεις να διευθετήσεις αρκετές απ’ τις υποχρεώσεις σου.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, του α΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο Ζυγό που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, θα φέρει εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου και την κοινωνική σου ζωή. Θα ΄χεις έντονο εκνευρισμό για κάποια θέματα που δεν δείχνουν ότι μπορούν να επιλυθούν, τουλάχιστον, προς όφελός σου. Μην ενισχύεις το αρνητικό κλίμα. Απ΄ την άλλη προσπάθησε να πλησιάσεις ένα πρόσωπο, με το οποίο, το τελευταίο διάστημα, είχες κατά κάποιο τρόπο ψυχρανθεί, εξαιτίας δικών σου ενεργειών. Εσύ, του β΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή πρέπει να ΄σαι πολύ προσεκτικός στις επικοινωνίες σου με πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Η πιθανότητα να ξεστομίζεις καυστικά σχόλια, μπορεί να σταθεί αφορμή για δημιουργία παρανοήσεων και να πυροδοτήσει έντονες αντιπαραθέσεις. Εσύ, του γ΄ δεκαημέρου ευνοείσαι πολύ στον οικονομικό τομέα, κάτι που θα διαρκέσει για αρκετό ακόμη διάστημα. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Ενδέχεται μάλιστα να ΄χεις και μια νέα πηγή εσόδων κι αυτό θα σε βοηθήσει ν΄ ανταπεξέλθεις στις εκκρεμότητες που υφίστανται αλλά και να διατηρήσεις ένα σταθερό οικονομικό επίπεδο.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, του α΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο Ζυγό που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, θα φέρει στην επιφάνεια διαφωνίες με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος αλλά και με φίλους που βρίσκονται μακριά σου. Ίσως τώρα να πρόκειται για τη μοναδική αυτή ευκαιρία που το σύμπαν σου δίνει, για να λύσεις τις μεταξύ σας διαφορές. Ειδικά, μάλιστα, αν εσύ δείξεις αληθινό ενδιαφέρον, μπορείς να φέρεις και πάλι την ισορροπία ανάμεσά σας. Ενδέχεται να ανακύψουν και κάποιες εκκρεμότητες σε θέματα σπουδών ή σεμιναρίων, που ΄χεις αφήσει πίσω σου και είναι καλό ν΄ ασχοληθείς. Εσύ, του β΄ δεκαημέρου έχεις ν΄ αντιμετωπίσεις πολλά και δύσκολα οικονομικά ζητήματα. Αυτό σημαίνει ότι επιβάλλεται να βάλεις φρένο στα έξοδά σου και να σταματήσεις τις αλόγιστες δαπάνες. Ειδικά εάν έχεις με κάποιο πρόσωπο κοινό ταμείο, να ξέρεις ότι η τάση σου για σπατάλες, μπορεί και θα δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις. Για σένα, του γ΄ δεκαημέρου, το διάστημα αυτό είναι εντελώς διαφορετικό, καθώς ευνοείσαι σημαντικά στις σχέσεις σου αλλά και στα επαγγελματικά σου. Κάτι νέο μπορεί να ψήνεται για σένα που ΄σαι αδέσμευτος, μια επισημοποίηση για σένα που ΄χεις σταθερή σχέση, αλλά κι ευκαιρίες εξέλιξης στην εργασία σου είναι στο πρόγραμμα.

 

Ιχθύς

Ψαράκι του α΄ δεκαημέρου η Πανσέληνος στο Ζυγό που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, θα φέρει εξελίξεις αφενός στα οικονομικά σου, αφετέρου σε όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Αν παραμείνεις ψύχραιμος σε ο,τιδήποτε, τυχόν, σε πιέσει, δε θα ΄χεις περαιτέρω προβλήματα. Ίσως εμφανιστεί και κάποιο πρόσωπο, με το οποίο σας συνδέει ένα κρυφό ερωτικό πάθος. Αν θα ενδώσεις ή όχι, είναι κάτι που μόνο εσύ ξέρεις. Εσύ, του β΄ δεκαημέρου με τον Ερμή να επηρεάζει περισσότερο το δικό σου δεκαήμερο, πρέπει να ΄σαι εξαιρετικά προσεκτικός στην επικοινωνία σου. Πράγματα που δεν εννοείς ακριβώς όπως τα εκφράζεις, μπορούν να πυροδοτήσουν εντάσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα και να φορτίσουν το κλίμα ανάμεσά σας.  Εσύ, του γ΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή θα αισθανθείς καλύτερα μέσα σου κι η ψυχολογία σου θα τονωθεί σημαντικά. Σ΄ αυτό θα σε βοηθήσουν φίλοι και πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος που θα σε στηρίξουν στα ζητήματα που σε απασχολούν αλλά και σε όλα όσα εσύ επιθυμείς να πραγματοποιήσεις.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου