pillow6879

Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου (23/8) που για αρκετούς σημαίνει το τέλος των θερινών διακοπών και την επιστροφή στη γνωστή καθημερινότητα, με κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Ο Ερμής εισέρχεται στον συμβιβαστικό Ζυγό (26/8) φέρνοντας στο προσκήνιο τις σχέσεις, μέχρι τη στιγμή που θα ξεκινήσει την αναδρομή του. Σ΄ άλλα νέα, ο Αύγουστος ολοκληρώνεται επεισοδιακά με την Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό και αντίθεσης με τον Κρόνο να δημιουργούν αντιφατικές συμπεριφορές στις σχέσεις, ενώ αρκετοί ξαφνικοί χωρισμοί είναι πιθανοί. Το συναίσθημα περιορίζεται και τα πρέπει αναλαμβάνουν τον πρωταρχικό ρόλο. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο (27/8) με τη δυσμενή συμμετοχή του Άρη εγκαινιάζει νέα ξεκινήματα μέσα από δυσκολίες που δεν εγγυώνται σταθερότητα.

 

Κριός

Κριέ μου, με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο, ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε διακοπές ξεκινούν να σε απασχολούν πρακτικά ζητήματα και εκκρεμότητες της καθημερινότητας, ενώ φαίνεται να ξεκινάς από τώρα τον προγραμματισμό για τον επόμενο μήνα. Με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, η ανάγκη σου αυτή γίνεται επιτακτική και το άγχος του φθινοπώρου σε καταβάλει. Ο Ερμής στον Ζυγό σε βοηθά επικοινωνιακά να επιλύσεις προβληματικά ζητήματα στις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ οι συνθήκες για επανασύνδεση ή/και τη δημιουργία νέας σχέσης είναι ευνοϊκές. Προς το τέλος της εβδομάδας χρειάζεται να δείξεις προσοχή, ώστε ν΄ αποφύγεις συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις στο σπίτι, με τον σύντροφό σου ή και στη δουλειά με τους συνεργάτες σου. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι δυνατό να έχεις πάντα δίκιο και ότι οφείλεις να ακούς τη γνώμη και τα θέλω των άλλων.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο χαλαρώνεις κοντά σε φίλους, με τον σύντροφό σου, περνάς όμορφα και έχεις τη διάθεση να συζητήσεις και να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν. Με τον Ερμή στο Ζυγό είσαι σε θέση να διαισθανθείς, να κατανοήσεις και να ψυχολογήσεις τα συναισθήματα των άλλων. Παράλληλα, η φάση αυτή σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς αυξάνοντας και τις ευκαιρίες για επαγγελματικές γνωριμίες. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί την επέκταση της σχέσης σου ή/και τη δημιουργία οικογένειας, αρκεί να αποφύγεις την επιπολαιότητα και να ΄σαι έτοιμος να θυσιάσεις κάτι για να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς. Προς το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται εντελώς απρόσμενα να ξεσπάσει καβγάς που μπορεί εύκολα να καταλήξει σε ρήξη.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο επικεντρώνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου και στα απολύτως προσωπικά ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι. Η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο εγκαινιάζει ένα διάστημα που μπορεί να προχωρήσεις σε αλλαγές αναφορικά με τον χώρο που ζεις. Ενδεχομένως να λάβει χώρα μια μετακόμιση, που, όμως, δε θα ΄ναι εύκολη, επειδή δεν είναι ακριβώς αυτό που επιθυμείς και σου προκαλεί μεγάλη ένταση. Απ’ την άλλη, ευνοείσαι για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα που θα ‘ναι ζόρικα αν δεν περιορίσεις τις υπέρμετρες φιλοδοξίες και προσδοκίες σου. Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό δημιουργείται μια ισορροπία εξαιτίας του αισθηματικού τομέα που ευνοείται σημαντικά. Νέες γνωριμίες μπορούν να εξελιχθούν σε σχέση. Η σύνδεση με τον σύντροφό σου ενδυναμώνεται, ενώ εσύ που είσαι γονέας έρχεσαι πιο κοντά στα παιδιά σου και μπορείτε να περάσετε χρόνο μαζί.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο η ανάγκη σου για διασκέδαση και χαλάρωση είναι έντονη και το μόνο που χρειάζεσαι είναι να ξεφύγει το μυαλό σου από τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Αν είσαι σε διακοπές, σίγουρα περνάς όμορφα και ξεκούραστα. Απ’ την άλλη, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού εγκαινιάζει ένα διάστημα που μπορείς ν’ ασχοληθείς με το σπίτι, να κάνεις μια ανακαίνιση ή μετακόμιση, να συσφίξεις τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου. Προς το τέλος της εβδομάδας, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο με την αρνητική συμμετοχή του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων δημιουργεί έντονη δραστηριότητα στον επαγγελματικό τομέα, με πολλές επαφές και συζητήσεις για νέα ξεκινήματα και εγχειρήματα, ενώ δεν αποκλείεται να κανονίσεις κι ένα σύντομο ταξίδι. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τυχόν παρασκηνιακές ενέργειες που μπορεί να εκτυλίσσονται πίσω απ’ την πλάτη σου από πρόσωπα που βρίσκονται στον επαγγελματικό σου χώρο.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο επικεντρώνεσαι στη δουλειά σου, συζητάς και διαπραγματεύεσαι τρόπους για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Απ’ την άλλη, είναι καλό για σένα να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει ν’ απομακρυνθείς από καταστάσεις που δε σε εξελίσσουν αλλά σε κρατούν δέσμιο σε μια επανάληψη που σ΄ έχει κουράσει, όμως δυσκολεύεσαι ν΄ αποκοπείς. Ο Ερμής στον Ζυγό σ΄ ευνοεί σε συναισθηματικό επίπεδο με νέες γνωριμίες, συζητήσεις που σε ευχαριστούν και σύντομες μετακινήσεις που προσθέτουν μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά σου. Προς το τέλος της εβδομάδας, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να βρεις τον τρόπο που θα σου αποφέρει περισσότερα έσοδα, αρκεί να μην είσαι επιθετικός με τους άλλους. Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις εντάσεις με συνεργάτες σου κι ενδεχομένως ν΄ απαιτηθεί μια όχι εύκολη διαπραγμάτευση πάνω στους ρόλους που καθένας κατέχει. Παράλληλα, χρειάζεται να προσέξεις τη σχέση με το ταίρι σου και ν΄ αποφύγεις τη μεταξύ σας σύγκρουση, που μπορεί να προκληθεί από τη δική σου αντιφατική συμπεριφορά.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, με την είσοδο του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζεται ο μήνας των γενεθλίων σου, ενώ με τη Νέα Σελήνη λίγες μέρες μετά σου προσφέρονται οι ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά στις προσωπικές σου σχέσεις. Σίγουρα η μάχη που θα κληθείς να δώσεις στον επαγγελματικό και αισθηματικό στίβο δε θα ΄ναι εύκολη. Θα χρειαστεί προηγουμένως να κατανοήσεις όλα όσα πρέπει να διώξεις για να αδειάσεις τον δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου από πρόσωπα και καταστάσεις που τοποθετούν μπροστά σου μόνο εμπόδια. Αν καταφέρεις να το κάνεις, νικητής θα είσαι εσύ. Σ΄ άλλα νέα, ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί τις οικονομικές σου υποθέσεις μέσω διαπραγματεύσεων και συμφωνιών που μπορούν να σου αποφέρουν περισσότερα κέρδη. Γενικότερα, οι προοπτικές στον τομέα αυτό θα ΄ναι πολλές και ελπιδοφόρες.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο η ανάγκη σου για χαλάρωση και ανεμελιά γίνεται περισσότερο αισθητή και καλό είναι να προσπαθήσεις να την ικανοποιήσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε διακοπές αυτό το διάστημα είναι το πλέον κατάλληλο για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για τον δύσκολο χειμώνα που πλησιάζει. Σ΄ άλλα νέα, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο δικό σου ζώδιο αυξάνοντας την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Απ’ τη θέση αυτή οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες αναδεικνύονται κι αυτό σε ευνοεί να πραγματοποιήσεις σχέδια και στόχους που ‘χεις θέσει, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, μέχρι τη στιγμή που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του (αυτά θα τα αναλύσουμε εν ευθέτω χρόνο). Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο με τη δυσμενή συμμετοχή του Άρη στους Διδύμους απ’ τη μια σου δημιουργεί την ανάγκη για νέα ξεκινήματα, απ’ την άλλη όμως σου προκαλεί έντονο άγχος για την έκβασή τους. Χαλάρωσε και άσε ελεύθερη τη διαίσθησή σου. Δείξε λίγη προσοχή και στην υγεία σου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο δίνεις προτεραιότητα στους φίλους, τις ομάδες και τους συλλόγους στους οποίους ανήκεις. Σ΄ ενδιαφέρει αφενός να περνάς όμορφα, αφετέρου ν’ αποτελείς τη μονάδα ενός συνόλου. Η ομαδική δουλειά είναι για σένα σημαντική. Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται επίσης στο ίδιο ζώδιο της Παρθένου αλλά και με την αρνητική συμμετοχή του Άρη στους Διδύμους, επιδιώκεις ένα νέο ξεκίνημα με συνεργάτες και συνεταίρους σου και επιθυμείς να ενώσετε τις δυνάμεις σας για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αυτό, όμως, θα πραγματοποιηθεί με κόπο, επιμονή κι εστίαση. Ο Ερμής στον Ζυγό σε προτρέπει να ‘σαι προσεκτικός με τα πρόσωπα που μοιράζεσαι τα πολύ προσωπικά σου ζητήματα και να εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου. Μην εμπλέκεσαι σε κουτσομπολιά ή/και αδιέξοδες καταστάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις αλλόκοτες και αντιφατικές συμπεριφορές, είτε στη σχέση σου είτε στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, που πρέπει να διαχειριστείς με υπομονή και αποστασιοποίηση για ν΄ αποφύγεις ρήξεις.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο, ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε διακοπές, το μυαλό σου ταλαιπωρείται από επαγγελματικές εκκρεμότητες ή/και ένα project που τώρα σχεδιάζεται και σ΄ απασχολεί ιδιαίτερα. Γενικότερα αγχώνεσαι με ζητήματα της δουλειάς και το μυαλό σου δεν είναι δυνατό να χαλαρώσει. Με τη Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται επίσης στο ίδιο ζώδιο της Παρθένου και με τη δυσαρμονική συμμετοχή του Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, αντιλαμβάνεσαι ότι τα νέα ξεκινήματα που επιδιώκεις σε μια σχέση προσωπική ή/και μια επαγγελματική συνεργασία δε θα συντελεστούν με τον πιο ομαλό τρόπο. Ενδεχομένως απαιτηθεί μια αλλαγή είτε του χώρου που εργάζεσαι είτε των προσώπων με τα οποία συνεργάζεσαι. Ίσως πάλι η αλλαγή αυτή ν΄ αφορά στο σπίτι σου. Το βέβαιο είναι ότι θα πιεστείς αρκετά για να πραγματοποιήσεις αυτές τις αλλαγές που απαιτούνται, ώστε να οδηγηθείς σ΄ ένα νέο ξεκίνημα που τελικά θ΄ αποδειχθεί ωφέλιμο για σένα. Σ΄ άλλα νέα, ο Ερμής στον Ζυγό αυξάνει την κοινωνικότητά σου και τη δημοφιλία σου.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου, με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να χαλαρώσεις, να κάνεις τις διακοπές σου αν μέχρι τώρα δεν είχες καταφέρει, ή/και να κανονίσεις ξανά μια σύντομη απόδραση από την καθημερινότητα. Σ΄ άλλα νέα, στο μυαλουδάκι σου στριφογυρίζουν νέα επαγγελματικά σχέδια που επιθυμείς να θέσεις σε εφαρμογή. Αυτή η εφαρμογή θα ξεκινήσει να αχνοφαίνεται με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται επίσης στο ίδιο ζώδιο, της Παρθένου. Η δυσαρμονική όμως συμμετοχή του Άρη στους Διδύμους θα σου δείξει ότι τίποτα δε μπορεί να σου χαριστεί. Τα εμπόδια που θα κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις είναι πολλά και σημαντικά, όμως εσύ γνωρίζεις καλύτερα από όλους μας ότι εφόσον εστιάζεσαι στον στόχο σου, με υπομονή κι επιμονή μπορείς να καταφέρεις ακόμη και στόχους που σε κάποιους άλλους φαντάζουν ανεκπλήρωτοι. Αξιοποίησε αυτό το ταλέντο που έχεις και όλα τα ενδεχόμενα ανοίγονται μπροστά σου. Απ’ την άλλη, με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό ευνοείσαι σε ζητήματα καριέρας και είσαι αρκετά δημοφιλής, ώστε να πετύχεις αυτά που επιθυμείς.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο τα οικονομικά σου και κυρίως οι εκκρεμότητες με ή προς τρίτους δείχνουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Παράλληλα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας θα σ΄ απασχολήσουν και θα καταφέρεις να διευθετήσεις όλα όσα εξακολουθούν μέχρι σήμερα να σε ταλαιπωρούν. Άλλωστε και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται επίσης στο ίδιο ζώδιο της Παρθένου φέρνει στην επιφάνεια όλα τα πιο πάνω ζητήματα, απαιτώντας από σένα να βρεις τις κατάλληλες λύσεις που ασφαλώς δε θα ΄ναι ιδιαίτερα εύκολο. Στο τέλος, όμως, θα τα καταφέρεις. Παράλληλα ευνοείσαι στην υπογραφή νέων συμφωνιών, αλλά και στη σύναψη νέων επαγγελματικών συνεργασιών που θα πρέπει να ‘χεις ολοκληρώσει πριν την αναδρομή του Ερμή, που θα πραγματοποιηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Σ΄ άλλα νέα και ο Ερμής που κάνει την είσοδό του στον Ζυγό είναι σύμμαχός σου και μάλιστα σε βοηθά ν΄ αναδείξεις το επικοινωνιακό αλλά και το συγγραφικό σου ταλέντο σε περίπτωση που ασχολείσαι με τη συγγραφή. Επίσης δημιουργούνται και οι προϋποθέσεις για να ταξιδέψεις. Προς το τέλος της εβδομάδας προσπάθησε να μη συμμετέχεις σε οποιαδήποτε κόντρα με συνεργάτες ή/και με την οικογένειά σου.

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου, με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες αποτελούν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, με το πλανητικό σκηνικό να ευνοεί την επίλυση οποιωνδήποτε ζητημάτων προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα. Επίσης ευνοείσαι σε νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Απ’ την άλλη, η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται επίσης στο ίδιο ζώδιο της Παρθένου, ενδέχεται να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τη σύναψη μιας νέας συνεργασίας ή μιας νέας σχέσης, ή/και μιας επισημοποίησης. Εξαιτίας, όμως, της δυσαρμονικής συμμετοχής του Άρη από το ζώδιο των Διδύμων ενδέχεται να εμφανιστούν κάποια εμπόδια, τα οποία και θα πρέπει να υπερνικήσεις προκειμένου να καταφέρεις να υλοποιήσεις όλα τα ανωτέρω ενδεχόμενα. Σ΄ άλλα νέα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού ευνοεί στο να βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις τυχόν οφειλές σου προς τρίτους, ή να λάβεις ένα δάνειο ή ακόμη και να ΄χεις εξελίξεις στα ζητήματα αυτά, σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε αναμονή.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου