Η βδομάδα αυτή πρόκειται να ταρακουνήσει τις ζωές πολλών ζωδίων μέσα από ανατροπές που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις και τα οικονομικά. Σε κάποιους πιο τυχερούς, θα φέρει ευχάριστα νέα και θετικές εξελίξεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής. Η επικοινωνία ενισχύεται και γίνεται ακόμα πιο εύκολο να εκφραστούμε ανοιχτά και να μοιραστούμε τις σκέψεις μας με εκείνους που έχουν αποδείξει πως αξίζουν μια θέση στο πλάι μας.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου, το ενδιαφέρον σου στρέφεται κυρίως στα οικονομικά σου και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι το ταμείο σου. Για το επόμενο διάστημα θα δώσεις μάχη για να κερδίσεις αυτά που πιστεύεις ότι αξίζεις, αλλά και για να αισθανθείς ασφάλεια και σταθερότητα. Το ίδιο πρόκειται να συμβεί και στα προσωπικά σου. Οι εντάσεις θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις κατά πόσο η σχέση που διατηρείς σε καλύπτει ή όχι. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, επίσης θα κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις γεγονότα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα. Θα αναγκαστείς ν΄ αναθεωρήσεις και επαναξιολογήσεις τη σχέση που έχεις με το χρήμα. Παράλληλα, χρειάζεται να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στη σχέση σου, η οποία τίθεται υπό αμφισβήτηση. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, παλεύεις με τα συναισθήματά σου, με τις φοβίες και τις ανασφάλειες που φαίνεται ότι σ΄ έχουν κυριεύσει. Όμως μέσα από αυτό τον ψυχολογικό κυκεώνα που βιώνεις, θα αντιληφθείς αν η ζωή σου σε ικανοποιεί και αν ο άνθρωπος που έχεις επιλέξει σου προσφέρει αυτά που επιθυμείς. Αν οι απαντήσεις είναι αρνητικές, δεν αποκλείεται να επιλέξεις τη φυγή.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου, το διάστημα που διανύεις χαρακτηρίζεται κατά κάποιο τρόπο περίεργο, επειδή εμπεριέχει πολλές και διαφορετικές καταστάσεις. Άγχος για τα οικονομικά, αποφάσεις για αλλαγή συνηθειών που δεν μπορείς πια να υπηρετήσεις, συμβιβασμός ή απομάκρυνση από σχέσεις με πρόσωπα που αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει κάτι να σας συνδέει. Προσαρμογή, δηλαδή, σε μια πραγματικότητα που μπορεί να σε πιέσει, όμως οδηγεί στην εξέλιξή σου. Ασφαλώς στον ερωτικό τομέα θα δοθούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, θα έρθεις αντιμέτωπος με αναγκαστικές αλλαγές σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο, που θα σε ξεβολέψουν. Για να επέλθουν, όμως, αυτές οι αλλαγές, πρέπει προηγουμένως να κλείσουν κάποια κεφάλαια της ζωής σου, κάτι που θα συμβεί στην πορεία. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες μπορείς να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που προσεγγίζει περισσότερο τις φιλοδοξίες σου. Αισθηματικά, η σχέση σου εξελίσσεται θετικά, ενώ αν είσαι ελεύθερος η επιθυμία σου για δέσμευση έχει πολλές πιθανότητες να εκπληρωθεί.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου, αισθηματικά βιώνεις ένα συναισθηματικό αλαλούμ, γεμάτο άγχος, φοβίες κι ανασφάλειες. Από την άλλη, για το επόμενο διάστημα δε θα κοινοποιείς σε τρίτους σχέδια, αποφάσεις και κινήσεις που πρόκειται να κάνεις. Το ενδεχόμενο να εμπλακείς και σε μια μυστική σχέση είναι πιθανό. Χρειάζεται προσοχή, επειδή μπορεί να αποκαλυφθείς. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός στις παντός είδους μετακινήσεις. Παράλληλα, θα χρειαστεί ν΄ αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις διαφωνίες που προκύπτουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ενδεχομένως να αναγκαστείς να συμβιβαστείς, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι μόνο εάν ακολουθήσεις τη συνθηκολόγηση, θα κατορθώσεις να πετύχεις έναν στόχο σου. Αντίθετα, εσύ του γ΄ δεκαημέρου, διανύεις μια εβδομάδα με αυξημένη κοινωνικότητα και με πολλές επαφές και συζητήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε όσα ζητήματα τίθενται επί τάπητος, ενώ κάποια φιλοδοξία σου δείχνει να εκπληρώνεται.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου, οι φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο για σένα αυτές τις μέρες και είναι αυτοί που πρόκειται να σε βοηθήσουν στο να ανοιχθείς περισσότερο κοινωνικά και να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε αναζωογονήσουν. Η διάθεσή σου θα βελτιωθεί κι αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στα συναισθηματικά σου, που κι αυτά δέχονται εύνοια. Παρ΄ όλα αυτά, η προσκόλλησή σου στο παρελθόν εμποδίζει τη μελλοντική σου επέκταση και αυτό είναι που χρειάζεται να παλέψεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, θα αναγκαστείς μέσα από κάποια συμβάντα να επαναπροσδιορίσεις τον ρόλο και τη θέση σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να επανεκτιμήσεις τα σχέδιά σου αναφορικά με το μέλλον στη δουλειά σου. Ταυτόχρονα, κάποια ξεκαθαρίσματα στον φιλικό σου κύκλο είναι δεδομένα και αναπόφευκτα. Αντίθετα, για σένα του γ΄ δεκαημέρου, οι μέρες προμηνύονται εξαιρετικά θετικές με χαρμόσυνα νέα που πρόκειται να λάβεις και μπορεί να σχετίζονται με κάποιο πρόσωπο που ζει μακριά από σένα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να κάνεις ένα ταξίδι ή να βρίσκεσαι ήδη κάπου εκτός έδρας.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα προβλέπεται κοινωνική, με επαφές και συναντήσεις που μπορεί να σχετίζονται με επαγγελματικούς λόγους. Σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που θα αισθανθείς πίεση και θα θελήσεις να ξεφύγεις. Μάλιστα, δεν αποκλείεται κάποια γεγονότα ν΄ ανατρέψουν τα σχέδιά σου κι αυτό να σε πιέσει ψυχολογικά. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, βιώνεις αλλαγές στην καριέρα και στον οικογενειακό τομέα. Οι φιλοδοξίες σου ενδέχεται να σε φέρουν αντιμέτωπο με πολύ δικά σου πρόσωπα. Ήδη βιώνεις δυσκολίες αλλά ταυτόχρονα δημιουργούνται νέα δεδομένα στους κρίσιμους αυτούς τομείς της ζωής σου, που καλείσαι να διαχειριστείς. Αντίθετα, εσύ του γ΄ δεκαημέρου πρέπει να εκμεταλλευθείς την εύνοια που σου προσφέρεται από τις πλανητικές επιρροές αναφορικά με τα οικονομικά σου και να φροντίσεις να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες που έχεις προς τρίτους. Απόφυγε τις σπατάλες, καθώς θα έχεις μια τάση να δίνεις και μπορεί να προτιμήσεις να το ρίξεις έξω και μετά να το πληρώσεις. Από την άλλη, η διάθεσή σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη, γεγονός το οποίο μπορεί επίσης να σε οδηγήσει και σε άλλου είδους σπατάλες.

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου, το διάστημα αυτό προβλέπεται για σένα άκρως ερωτικό με νέες γνωριμίες να προκύπτουν συνεχώς και να ανεβάζουν την ψυχολογία σου. Γενικότερα, αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι και ενεργείς στον τομέα σχέσεις. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια σχέση από απόσταση, που θα σε συναρπάσει. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, ν’ αναμένεις ευχάριστες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, όπως και εξελίξεις σε εκπαιδευτικά ζητήματα και σπουδές. Ψυχολογικά, το μυαλό σου δείχνει να θέλει ξεφύγει από τα τετριμμένα, με την έννοια της αλλαγής της κοσμοθεωρίας, την οποία υπηρετούσες εδώ και καιρό. Αισθηματικά, μην αντιδράς σπασμωδικά, εάν θέλεις να διατηρήσεις τη σχέση σου. Αντίθετα, εσύ του γ΄ δεκαημέρου, εξακολουθείς να έχεις εύνοια στις προσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες, με νέες ευκαιρίες να προκύπτουν και να σε ικανοποιούν. Από την άλλη, όμως, πρόσεχε μην ξοδεύεις όλη την ενέργειά σου σε κάποιον που δεν έχει δείξει ακόμη το αληθινό του πρόσωπο, ώστε να μην απογοητευτείς.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου, φαίνεται ότι το ερωτικό στοιχείο παίζει για σένα σημαντικό ρόλο σε μια σχέση κι αυτό ενδεχομένως να αποτελέσει και αιτία σύγκρουσης. Από την άλλη, τα οικονομικά εξακολουθούν να σου προκαλούν πονοκέφαλο, αλλά μάλλον επιβάλλεται ν΄ αλλάξεις κάτι στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, να περιμένεις εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα που εμπλέκονται τρίτοι, όπως οφειλές, δάνεια, διατροφή συζύγου. Παράλληλα, τα ξεσπάσματα στη σχέση σου οφείλονται αφενός στη δική σου ψυχολογία, αφετέρου σ’ ένα δίλημμα που σε καλεί να λάβεις σκληρές αποφάσεις. Μια κρυφή σχέση ενδέχεται ν΄ αποκαλυφθεί. Αντίθετα, εσύ του γ΄ δεκαημέρου έχεις εύνοια στη δουλειά σου και γενικότερα στην καθημερινότητά σου. Η σχέση σου με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος βελτιώνεται, ενώ κάποιοι σε αβαντάρουν αναδεικνύοντας τα προσόντα σου. Παράλληλα η υγεία σου και η σωματική σου κατάσταση δείχνουν να βελτιώνονται, αρκεί να διατηρήσεις ένα ισορροπημένο πρόγραμμα στη διατροφή σου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου, η προσωπική σου ζωή γίνεται προτεραιότητα. Ασφαλώς δεν αφήνεις στην τύχη τους και τα επαγγελματικά σου και ίσως η υπερβολική ενασχόληση είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τομέα ν΄ αποτελεί συχνά αιτία συγκρούσεων. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, έρχεσαι αντιμέτωπος με εξελίξεις που δημιουργούν νέα δεδομένα στις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναισθηματικές και επαγγελματικές. Ήδη έχεις βιώσει κι εξακολουθείς να βιώνεις ανατροπές στους τομείς αυτούς. Οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες. Η λέξη κλειδί είναι η αποδοχή. Αντίθετα, εσύ του γ΄ δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα είναι σαν να ζεις σ΄ ένα παράλληλο σύμπαν. Τι κι αν καίγεται ο κόσμος, εσύ δε φαίνεται να πτοείσαι -και καλά κάνεις- γιατί η ερωτική εύνοια δε θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη, οπότε απόλαυσε το και κοίτα να κάνεις μια γνωριμία που θα κρατήσει!

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου, οι μέρες σε ευνοούν σε επαγγελματικά ζητήματα. Παράλληλα, η ενέργειά σου είναι θετική κι έχεις τη διάθεση ν’ ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας, χωρίς να πιέζεσαι ιδιαίτερα. Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι η υγεία σου και η φυσική σου κατάσταση. Μην την παραμελείς. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, επικεντρώνεται στην καθημερινότητά σου και την υγεία σου. Ενδεχομένως να μην αντέχεις το άγχος και την κούραση που σου δημιουργεί κι έτσι ν’ αναγκαστείς να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα με την υγεία σου. Αντίθετα, εσύ του γ΄ δεκαημέρου, βιώνεις ένα τυχερό διάστημα σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι και την περιουσία. Βέβαια, οι εντάσεις δε λείπουν, αλλά κι αυτό είναι κάτι που μπορείς να διαχειριστείς. Προσοχή σε βλάβες που ενδέχεται να αντιμετωπίσεις εντός της οικίας σου.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου, ο αισθηματικός τομέας ενεργοποιείται, η διάθεσή σου βελτιώνεται, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και γενικότερα μπορούμε να πούμε ότι ξεκινάς και βγαίνεις από το καβούκι σου. Συναντάς φίλους, κάνεις γνωριμίες, διασκεδάζεις, αλλά παράλληλα ασχολείσαι και με τη δουλειά σου, ψάχνοντας ίσως μια ευκαιρία για να συνάψεις μια νέα συνεργασία. Βέβαια δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς ότι η εποχή που διανύουμε δεν εξασφαλίζει σταθερότητα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, ν’ αναμένεις εξελίξεις σε προσωπικά ζητήματα και σε θέματα παιδιών. Τα νέα δεδομένα θα φέρουν ξεκαθαρίσματα που αν και αναγκαία θα σε ξεβολέψουν. Αντίθετα, για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται ιδιαίτερα επικοινωνιακή, με επαφές και συναντήσεις με φίλους και οικεία πρόσωπα. Δεν αποκλείεται μέσω αυτών να προκύψει μια γνωριμία μ΄ ένα πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου, οι εξελίξεις που έρχονται πρόκειται να κλονίσουν τη σταθερότητα στη ζωή σου, όσον αφορά στην οικογένεια, το σπίτι και τη δουλειά σου. Ενδεχομένως, να αποφασίσεις ν’ αλλάξεις τον χώρο που ζεις, να μετακομίσεις, ν΄ αλλάξεις δουλειά. Από την άλλη, μπορεί ένα οικογενειακό πρόβλημα να προκύψει και να σε ωθήσει σε αλλαγές. Προσπάθησε να μην υπερβάλλεις σε ό,τι αποφασίσεις να κάνεις, επειδή αυτό το διάστημα τίποτα δεν μπορεί να εκλαμβάνεται ως δεδομένο. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, θα έρθεις αντιμέτωπος με αλλαγές στον τομέα οικογένεια που θα σε πιέσουν αρκετά και θα σ’ αναγκάσουν να διαμορφώσεις εκ νέου τις σταθερές της ζωής σου. Συναισθηματικά, αισθάνεσαι εγκλωβισμένος ενώ η αστάθεια και η ανασφάλεια κυριαρχούν. Αντίθετα, εσύ του γ΄ δεκαημέρου έχεις την ευκαιρία ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου και να κάνεις μια αγορά που εδώ και καιρό σχεδίαζες αλλά δεν είχες τη δυνατότητα. Αισθηματικά, μια χαρμόσυνη εξέλιξη πρόκειται να σε ικανοποιήσει και να σε ανακουφίσει.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου, το όμορφο και συναισθηματικό για σένα κλίμα συνεχίζεται. Ταυτόχρονα, οι φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, ενώ το ενδεχόμενο ξαφνικής απογοήτευσης από μια ερωτο-φιλία παίζει δυνατά. Το αν θα παραμείνεις ή θα απομακρυνθείς εντελώς, το γνωρίζεις μόνο εσύ. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου, οφείλεις να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, ώστε ν΄ αποφύγεις το ενδεχόμενο οποιουδήποτε μικροατυχήματος. Παράλληλα, πρόσεχε τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους και ιδιαίτερα με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Απόφυγε κάθε είδους υπερβολή. Αντίθετα, εσύ του γ΄ δεκαημέρου φαίνεται να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, που αισθάνεσαι ότι έχεις το μαγικό ραβδάκι και ό,τι αγγίξεις γίνεται χρυσός. Προσοχή για να μην απογοητευτείς σε λίγο καιρό. Παράλληλα, προσπάθησε να περιορίσεις την καταναλωτική σου μανία και να τη διορθώσεις.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου