Η εβδομάδα χρωματίζεται απ’ τη θετική Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι (28/7), που μας προτρέπει να κυνηγήσουμε καινούριους στόχους και να τοποθετήσουμε τη ζωή μας σε νέες και σταθερές βάσεις. Το θετικό αυτό κλίμα συνοδεύεται, όμως, από δύστροπες πλανητικές όψεις. Προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό για πρόσωπα και καταστάσεις, που στηρίζεται μόνο σε ψευδαισθήσεις. Παράλληλα η βιασύνη και η οξυθυμία μπλοκάρουν την επικοινωνία, ενώ απρόοπτα συμβάντα, προβλήματα στην επικοινωνία, στο διαδίκτυο, τα μέσα μεταφοράς και τα ταξίδια κάνουν την εμφάνισή τους. Η μελαγχολία και η απαισιοδοξία επικρατούν. Η σύνοδος Ουρανού με το Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο, μια όψη που, ήδη, μας επηρεάζει και συνεχίζει, φέρνει αποκαλύψεις σε μυστικές καταστάσεις, ενώ σε κοινωνικό και παγκόσμιο επίπεδο οι εξελίξεις σε θέματα οικονομίας, επισιτισμού κι ενέργειας θα είναι πιεστικές.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (28/7) στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, εάν είσαι αδέσμευτος δημιουργεί τις προοπτικές για μια νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη. Μη βιάζεσαι και άφησε τον χρόνο να σου δείξει αν οι υποσχέσεις αυτές μπορούν να τηρηθούν. Η αυτοπεποίθησή σου βοηθά να κερδίζεις τις εντυπώσεις όπου κι αν βρεθείς. Μείνε μακριά από το ερωτικό σου παρελθόν. Εσύ του β΄ δεκαημέρου παρόλο που λαμβάνεις συναισθηματική ικανοποίηση από τις ερωτικές σου επικοινωνίες και το φλερτ με νέα πρόσωπα, προσπάθησε να μη φέρεσαι εγωκεντρικά, επειδή ο μόνος που θα χάσει θα ΄σαι εσύ. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε τις κόντρες και μη γίνεσαι χειριστικός. Τα οικονομικά εξακολουθούν να σε πιέζουν, με έκτακτα έξοδα που δημιουργούν επιπλέον εντάσεις. Κι εσύ του γ΄ δεκαημέρου φρόντισε να μη φέρεσαι εγωιστικά στην οικογένειά σου, τον σύντροφό σου και το φιλικό κι επαγγελματικό σου κύκλο γενικότερα. Κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους και με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντός σου είναι πιθανές.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (28/7) στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, η εξισορρόπηση της κατάστασης που επικρατεί στα αισθηματικά σου επισφραγίζεται ενδεχομένως με την απόφαση συγκατοίκησης με το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται βέβαια η αλλαγή αυτή ν΄ αφορά και στη δουλειά σου, με πιθανότερο ενδεχόμενο μια αναβάθμιση ή αλλαγή πόστου. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να δουν το ερωτικό τους παρελθόν να επιστρέφει. Εσύ του β΄ δεκαημέρου βιώνεις έντονη εβδομάδα με δύσκολες καταστάσεις, μπλοκαρισμένες επικοινωνίες, σκληρά λόγια και αντιπαραθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε χωρισμούς. Ο εγωισμός και η ξεροκεφαλιά δε θα ΄χουν καλό αποτέλεσμα. Προσοχή σε ζημιές στο σπίτι και το μεταφορικό μέσο, όπως επίσης και στα ταξίδια. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου που ξεκινάς ν΄ αντιλαμβάνεσαι ότι η ίδια η ζωή σε οδηγεί σε αλλαγές που μπορεί να σε ξεβολεύουν, όμως πρέπει να αποδεχτείς καθώς είναι αναγκαίες. Μην αντιστέκεσαι και μείνε ανοιχτός σε κάθε είδους πρόκληση που καλείσαι ν΄ αντιμετωπίσεις. Παρέμεινε ψύχραιμος για ν΄ αποφύγεις, τυχόν, ρήξεις στις σχέσεις σου.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (28/7) στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, πρόκειται για ένα διάστημα κατάλληλο να ξεκινήσεις τις καλοκαιρινές διακοπές σου. Αν είσαι δεσμευμένος η περίοδος αυτή ενδείκνυται για να ενδυναμώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος μια νέα γνωριμία πρόκειται να σε συναρπάσει, αρκεί να κρατάς μικρό καλάθι και όλα θα πάνε καλά. Επαγγελματικά μια νέα συμφωνία βρίσκεται στα σκαριά. Εσύ του β΄ δεκαημέρου δε βιώνεις και τις καλύτερες μέρες. Γεγονότα προκαλούν καταστάσεις που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου και ενδεχομένως σε οδηγούν σε επικοινωνιακά λάθη, που θα σου κοστίσουν συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά. Χρειάζεται προσοχή σε, τυχόν, μυστικές κινήσεις, που αν αποκαλυφθούν θα σε φέρουν στη δυσάρεστη θέση να απολογηθείς. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου αισθάνεσαι ικανοποίηση και ανακούφιση, καθώς συνειδητοποιείς ότι οι κινήσεις που έκανες απ΄ το ξεκίνημα του μήνα στα οικονομικά σου ξεκινούν ν΄ αποδίδουν καρπούς. Σε γενικές, όμως, γραμμές πρέπει να προσέξεις κι εσύ τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, γιατί ο κίνδυνος παρεξηγήσεων είναι ορατός.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (28/7) στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ενδέχεται να ΄χεις ένα νέο που αφορά στα επαγγελματικά σου και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Από την άλλη το οικονομικό όφελος είναι επίσης μεγάλο, κάτι που θα σε ανακουφίσει. Αισθηματικά αισθάνεσαι και είσαι τυχερός, αρκεί να αποφύγεις τις κάθε είδους επιπολαιότητες. Εσύ του β΄ δεκαημέρου δέχεσαι αυτή την εβδομάδα κάποιες ανέλπιστες εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα, όμως η ένταση που επικρατεί μέσα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα που δε θα ωφελήσουν οποιαδήποτε σχέση σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς παρελθοντικά συναισθηματικά ζητήματα και να επουλώσεις τα τραύματά σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή μιλά για οικονομικά, ένας τομέας που βάλλεται αλλά την κύρια ευθύνη φέρεις εσύ ο ίδιος με τη διαχείριση των εσόδων σου. Χρειάζεται να δείξεις περισσότερη προσοχή κι εγκράτεια και να αποφεύγεις τις κάθε είδους σπατάλες που ενδεχομένως γίνονται για να καλύψουν το συναισθηματικό κενό μέσα σου.

 

Λέων

Λιοντάρι με τη Νέα Σελήνη (28/7) στο δικό σου ζώδιο που επηρεάζει περισσότερο εσένα του α’ δεκαημέρου, ενδέχεται να σου φέρει μια νέα σχέση, αν είσαι αδέσμευτος, ενώ αν είσαι δεσμευμένος η ανανέωση στη σχέση αλλά και η επέκταση στον οικογενειακό τομέα είναι δεδομένη. Συναισθηματικά σταθεροποιείσαι, αρκεί ν΄ αποφύγεις τις επιπόλαιες και ανώριμες κινήσεις και συμπεριφορές. Εσύ του β΄ δεκαημέρου θα βιώσεις κάποιες θετικές αλλαγές στον συναισθηματικό τομέα. Φρόντισε μόνο να μην μπλέκεις το παρόν με το αισθηματικό σου παρελθόν και να μην εμπλέκεσαι σε παράλληλες και παράνομες σχέσεις. Δεν αποκλείεται από τώρα και για το επόμενο διάστημα οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις να σε οδηγήσουν ακόμα και σε μια στροφή καριέρας. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα είναι αρκετά έντονη και δύσκολη όσον αφορά στον τομέα σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες. Οι συγκρούσεις και το χάσμα στην επικοινωνία με τον σύντροφο, τους φίλους και τους συνεργάτες μπορεί να φέρουν ανατροπές και ρήξεις. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και οπλισμένος με υπομονή και αυτοσυγκράτηση ώστε ν΄ αποφύγεις τ’ αρνητικά αυτά ενδεχόμενα.

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (28/7) στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, το ενδεχόμενο μιας νέας επαγγελματικής και οικονομικής συμφωνίας που θα παραμείνει κρυφή, είναι πιθανό. Επίσης με το νέο αυτό φεγγάρι στρέφεσαι περισσότερο εσωτερικά και αντιλαμβάνεσαι όλα όσα χρειάζεσαι δίπλα σου για να αισθάνεσαι πλήρης και ασφαλής. Σ΄ άλλα νέα η εμφάνιση ενός ανεκπλήρωτου έρωτα μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές, που πρέπει να συγκρατήσεις και να μην εξωτερικεύσεις. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα υπόσχεται νέες γνωριμίες κι απρόσμενες εκπλήξεις συναισθηματικού περιεχομένου. Απόφυγε, όμως, να εμπλακείς σε αδιέξοδες σχέσεις. Από την άλλη οι αποκαλύψεις που θα γίνουν μπορεί να σε οδηγήσουν ακόμα και σε μια αλλαγή πορείας της ζωής σου μακροπρόθεσμα. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου μπορεί οι μέρες αυτές να εμφανίσουν κάποια απροσδόκητα συμβάντα στη δουλειά σου και γενικότερα στην καθημερινότητά σου με τα πρόσωπα που συνδιαλέγεσαι. Φρόντισε να παραμείνεις αποστασιοποιημένος και εγκρατής και να μην εμπλακείς σε συζητήσεις και λόγια, που μοναδικό στόχο έχουν να πληγώσουν και μειώσουν την αυτοπεποίθησή σου.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (28/7) στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται, οι φιλίες σου πληθαίνουν και μάλιστα δεν αποκλείεται να προκύψει μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Προσπάθησε μόνο να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη που έκανες και στο παρελθόν, όσον αφορά στην επιλογή προσώπων και καταστάσεων. Μη φέρεσαι ανώριμα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου ενδέχεται να έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες αποκαλύψεις που μπορεί ν΄ αφορούν στις φιλίες σου και να χρειαστεί ν’ ασχοληθείς με αυτό το συμβάν. Από την άλλη οι εντάσεις στη σχέση σου είναι δεδομένες. Όμως πρέπει να γνωρίζεις ότι από τώρα και για το επόμενο διάστημα η πιθανότητα να εμφανιστεί ένα νέο πρόσωπο που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και θα σε οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια είναι σχεδόν βέβαιη. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, παρόλο που δε θα λείψουν κάποιες τυχερές συνθήκες στον ερωτικό τομέα, θ΄ αναγκαστείς ν’ ασχοληθείς περισσότερο με κάποιες φιλικές σου σχέσεις, που ενδέχεται ν΄ αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (28/7) στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ενδέχεται να παρουσιαστούν οι ευκαιρίες για ν΄ αλλάξεις είτε χώρο εργασίας είτε και τον χώρο που ζεις. Από την άλλη οι νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους και γενικότερα η καλοπέραση είναι το καλό νέο της εβδομάδας. Εσύ του β΄ δεκαημέρου είσαι αυτός που πρόκειται να δεχθεί μια σημαντική ανατροπή στην προσωπική σου ζωή. Ένας απρόσμενος και καταλυτικός έρωτας ενδέχεται να κάνει την εμφάνισή του μες στο επόμενο διάστημα, που θ’ αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα στη ζωή σου. Όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο ενός οριστικού χωρισμού. Ένα τέλος λοιπόν ή μια νέα αρχή είναι τα σενάρια που θ’ αποκαλυφθούν μπροστά σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα εγκυμονεί κινδύνους στον τομέα καριέρα και οικογένεια. Τα γεγονότα θα προκαλέσουν εντάσεις, που αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς οπλίζοντας τον εαυτό σου με υπομονή, ψυχραιμία και αποστασιοποίηση, θα οδηγηθείς σε ρήξεις και ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (28/7) στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, τα καλά νέα και οι θετικές εξελίξεις που θα ΄χεις, μπορεί να σχετίζονται είτε με τα επαγγελματικά σου είτε με κάποια εκπαιδευτικά ζητήματα, είτε και με ένα ταξίδι. Σ΄ άλλα νέα τις μέρες αυτές προσπάθησε να μη βιάζεσαι σε όλα όσα χρειαστεί να κάνεις, είτε σε προσωπικό είτε σ΄ επαγγελματικό επίπεδο. Εσύ του β΄ δεκαημέρου από τώρα και για το επόμενο διάστημα θα ΄ρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις που θα σε αναγκάσουν ν΄ αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την καθημερινότητά σου. Παράλληλα θ’ ασχοληθείς περισσότερο με τη φροντίδα του εαυτού σου και της υγείας σου, που ενδεχομένως δε λάμβανες σοβαρά μέχρι τώρα. Αισθηματικά προσπάθησε ν’ αποφύγεις τις επικοινωνιακές γκάφες, που μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις χωρίς νόημα. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου αισθάνεσαι πολύ κοντά στον σύντροφό σου και απολαμβάνεις την επικοινωνία και τη μεταξύ σας σύνδεση. Ωστόσο αυτές τις μέρες ενδέχεται κάποιες στιγμές να είσαι περισσότερο απόμακρος ή/και σκληρός στην επικοινωνία σου κι αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στη μεταξύ σας επαφή, χωρίς όμως να υπάρχει διάρκεια. Σε κάθε περίπτωση πρόσεχε τον τρόπο που εκφράζεσαι γενικότερα.

 

Αιγόκερως 

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (28/7) στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, τα νέα ξεκινήματα αφορούν στον οικονομικό τομέα. Ενδεχομένως επωφεληθείς από μια νέα επαγγελματική συμφωνία που θα σου αποφέρει έσοδα. Απ΄ την άλλη η κυκλοθυμία σου είναι έντονη και φανερή κυρίως στις προσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να διαχειριστείς τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματά σου και επικεντρώσου στο να βρεις το αληθινό νόημα της αγάπης στις αισθηματικές σχέσεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου παρόλο που τα οικονομικά ζητήματα απορροφούν το μεγαλύτερο κομμάτι του χρόνου σου, ταυτόχρονα προσπαθείς να βρεις την ισορροπία και στη σχέση σου. Από τώρα και για το επόμενο διάστημα υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο, που θ’ αλλάξει τον τρόπο που βιώνεις τον έρωτα και θα σε συνεπάρει. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου αντιμετωπίζεις οικονομικά προβλήματα, με έκτακτα έξοδα αλλά και οφειλές που καλείσαι να τακτοποιήσεις. Όλο αυτό σε οδηγεί σε απότομες συμπεριφορές που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση με τους ανθρώπους που βρίσκονται πλάι σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (28/7) στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, κάτι καινούριο και φρέσκο έρχεται είτε στον επαγγελματικό είτε στον προσωπικό τομέα και πρόκειται να σ’ ενθουσιάσει ιδιαίτερα. Μια νέα συνεργασία, μια νέα δουλειά, ένας νέος έρωτας και μια επισημοποίηση είναι κάποια απ΄ τα πιθανά σενάρια του νέου αυτού φεγγαριού. Για σένα του β΄ δεκαημέρου οι ανατροπές και οι αλλαγές δε σταματούν. Αντίθετα συνεχίζονται και για το επόμενο διάστημα, με το σπίτι και την οικογένεια να δέχονται τη μεγαλύτερη επιρροή. Αυτή τη φορά όμως οι αλλαγές θα ΄ναι καλοδεχούμενες από εσένα, επειδή έχεις μάθει ν΄ αντιμετωπίζεις την όποια πρόκληση παρουσιάζεται με περισσότερη προθυμία. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου οπλίσου με υπομονή, ψυχραιμία και συγκαταβατικότητα, καθώς οι καταστάσεις και τα γεγονότα που θα δημιουργηθούν αυτές τις μέρες, θα δοκιμάσουν τα όρια και τις αντοχές σου. Αν δεν αποστασιοποιηθείς και δεν προσπαθήσεις να συμβιβαστείς, οι καβγάδες και ενδεχομένως και οι ρήξεις στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα είναι δεδομένες.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (28/7) στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, μια νέα επαγγελματική πρόταση με μεγάλο οικονομικό όφελος είναι πιθανή. Απ΄ την άλλη πρόκειται και για το πλέον κατάλληλο διάστημα να κάνεις δραστικές αλλαγές στην εμφάνισή σου, αλλά και να ασχοληθείς με τη βελτίωση της υγείας σου και της ποιότητας της καθημερινότητάς σου γενικότερα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας στα αισθηματικά σου. Η εύνοια συνεχίζεται, οι γνωριμίες διαδέχονται η μια την άλλη και οι επιλογές είναι πολλές. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μη φέρεσαι εγωκεντρικά και τελικά αντί να φέρνεις τους άλλους πλάι σου, κατορθώνεις να τους διώχνεις. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή θα σου προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια, καθώς οι συγκυρίες θα σ’ αναγκάσουν ν’ ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με τα επαγγελματικά σου και με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, που συνεχώς αυξάνονται. Πιέζεσαι έντονα, αισθάνεσαι κουρασμένος και αν δε φροντίσεις να βρίσκεις έστω και λίγο χρόνο για ξεκούραση, το πιθανότερο είναι να ξεσπάς τα νεύρα σου στους άλλους.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου