Στις αρχές της εβδομάδας ο αγαπημένος μας Ερμής στον Ζυγό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία που θα μας συντροφεύσει μέχρι και τις 18/10. Οι γνωστές επανασυνδέσεις, αλλά και οι παρανοήσεις και παρεξηγήσεις στις σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες μπαίνουν δυναμικά στο πρόγραμμά μας. Νόμοι και ζητήματα δικαιοσύνης θα βρεθούν επίσης, στο στόχαστρο του Ερμή. Παράλληλα τις μέρες αυτές ο έρωτας, ο ρομαντισμός και οι υψηλές προσδοκίες δε θα λείψουν με την Αφροδίτη να τριγωνίζει τον Ποσειδώνα. Απ΄ την άλλη ένα ακόμη τρίγωνο, ανάμεσα στον Ήλιο και τον Κρόνο, υπόσχεται ωριμότητα και ρεαλιστική αντιμετώπιση ζητημάτων. Προσοχή χρειάζεται προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς πολλά μυστικά θ΄ αποκαλυφθούν και θα ειπωθούν λόγια.

 

Κριός

Κριάρι του α΄ δεκαημέρου οι ευκαιρίες για να εδραιώσεις τη θέση σου στον επαγγελματικό σου χώρο θα ΄ναι πολλές. Ίσως αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και με την ωριμότητα που θα σε διακρίνει, να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των συνεργατών σου. Αισθηματικά ζητήματα μπορούν να επιλυθούν, εάν τα αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό.  Εσύ του β΄ δεκαημέρου ίσως θελήσεις να ‘ρθεις σ΄ επαφή με κάποιο αισθηματικό ειδύλλιο του παρελθόντος ή με μία κρυφή σχέση. Οι παρούσες συνθήκες στη σχέση σου, ίσως, να μην ανταποκρίνονται στις επιθυμίες σου, γι΄ αυτό κι η ανάγκη να στραφείς στο παρελθόν σου είναι έντονη. Παράλληλα εάν κάνεις κάποιες κινήσεις σε οικονομικά ζητήματα που εμπλέκονται τρίτοι ή/και ο σύντροφός σου, μην τις κοινοποιείς. Η αναδρομή του Ερμή στο Ζυγό, που ξεκινά να επηρεάζει αρχικά εσένα του γ΄ δεκαημέρου, θα επαναφέρει στη ζωή σου πρόσωπα, με τα οποία είχατε απομακρυνθεί, ώστε να λύσετε τις, τυχόν, διαφορές σας. Προς το τέλος της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις, καθώς ενδέχεται μία παρορμητική σου κίνηση να δημιουργήσει σκληρές αντιπαραθέσεις και να ειπωθούν λόγια που θα σε πληγώσουν και μάλιστα ανεπανόρθωτα.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές θα σ΄ απασχολήσει περισσότερο η δουλειά σου και η εικόνα σου μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο.  Η υπευθυνότητά σου αλλά και η ωριμότητά σου ν΄ αντιμετωπίζεις ρεαλιστικά οποιαδήποτε κατάσταση προκύπτει, ενισχύει την καλή σου εικόνα κι εδραιώνει ακόμη περισσότερο τη θέση σου στο χώρο που εργάζεσαι. Η αξιοπιστία παίζει το βασικότερο ρόλο κι είναι ένα χαρακτηριστικό, που έτσι κι αλλιώς διαθέτεις. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή ενισχύει το συναίσθημα και τη συντροφικότητα στη σχέση σου. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των ημερών για να έρθεις κοντά με το ταίρι σου ή να πλησιάσεις περισσότερο, έστω και επικοινωνιακά, το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει. Κι αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό, μέσω φίλων, να γνωρίσεις το μεγάλο σου έρωτα. Η αναδρομή του Ερμή στο Ζυγό, που ξεκινά να επηρεάζει αρχικά εσένα του γ΄ δεκαημέρου, εμπεριέχει αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Πρέπει να κάνεις υπομονή και να βάλεις τον εαυτό σου στον αυτόματο πιλότο, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα και με την υγεία σου. Προς το τέλος της εβδομάδας μια αποκάλυψη σε πικραίνει και βάζει φρένο σ΄ ένα επαγγελματικό σου σχέδιο.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή θα δεις τις συνεχείς προσπάθειες στη δουλειά σου αλλά και στις σχέσεις σου να ξεκινούν ν΄ αποδίδουν καρπούς. Η ωριμότητά σου αλλά και η υπευθυνότητα που ‘χεις δείξει στο περιβάλλον σου, είναι ο βασικότερος λόγος που αρκετοί στόχοι σου φαίνεται να πραγματοποιούνται. Αισθηματικά η δικαίωση έρχεται και είναι μόνο δική σου. Και για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα συνοδεύεται με επιτυχίες στη δουλειά σου, που ενισχύουν θετικά και την κοινωνική σου εικόνα. Αν διατηρήσεις ένα χαμηλό προφίλ και δεν κάνεις λανθασμένες εκτιμήσεις, θ’ αποφύγεις τυχόν αστοχίες και θα διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Η αναδρομή του Κυβερνήτη σου Ερμή στο Ζυγό, που ξεκινά να επηρεάζει αρχικά εσένα του γ΄ δεκαημέρου, φέρνει αναβολές, ασυνεννοησία και συνεχείς εναλλαγές στη διάθεσή σου. Χρειάζεται υπομονή κι επιμονή ώστε να ανταπεξέλθεις κατά το δύσκολο αυτό διάστημα. Προς το τέλος της εβδομάδας οι προκλήσεις στη δουλειά σου, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, ή/και στις αισθηματικές σου σχέσεις δημιουργούν δυσμενείς εξελίξεις, που σε αναγκάζουν ν΄ αλλάξεις ή ακόμη και ν΄ απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα για το δικό σου καλό.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου φαίνεται ν’ απαλλάσσεσαι από πολλά οικογενειακά προβλήματα που σε απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα οι προσπάθειές σου και οι σταθερές και ώριμες κινήσεις σου για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους δείχνουν τώρα τ΄ αποτελέσματά τους. Φρόντισε να διατηρήσεις την ώριμη αυτή στάση, ώστε να μην αντιμετωπίσεις μελλοντικά παρόμοια προβλήματα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές το μόνο που απασχολεί το μυαλό σου είναι τα αισθηματικά σου. Νιώθεις όμορφα κι αισθάνεσαι ερωτευμένος. Υπάρχουν, όμως, στιγμές που η φωνούλα μέσα σου ψιθυρίζει ότι όλα φαίνονται πολύ καλά για να ‘ναι αληθινά. Οι διακυμάνσεις στην ψυχολογία σου θα ΄ναι πολλές κι αυτό θα ΄χει αντίκτυπο στις σχέσεις σου. Δέξου την εύνοια των ημερών, χωρίς να διατηρείς υψηλές προσδοκίες απ΄ το άλλο πρόσωπο, γιατί ενδέχεται ν΄ απογοητευτείς. Η αναδρομή του Ερμή στο Ζυγό, που ξεκινά να επηρεάζει αρχικά εσένα του γ΄ δεκαημέρου, επαναφέρει παρελθοντικά οικογενειακά ζητήματα που ‘χαν μπει στον αυτόματο πιλότο, επειδή δεν άντεχες ν΄ ασχοληθείς μαζί τους. Προς το τέλος της εβδομάδας μια αποκάλυψη στη σχέση σου ή/και του δουλειά σου οδηγεί σε αναπόφευκτες συγκρούσεις. Κάτι αλλάζει και φαίνεται να σε ταλαιπωρεί ψυχικά.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου οι ρεαλιστικές σου προσδοκίες από τις σχέσεις σου, επαγγελματικές και αισθηματικές, οδηγούν στη σταθεροποίηση κάποιων καταστάσεων και στην επιτυχή έκβασή τους. Μια επαγγελματική σου επιτυχία δείχνει ότι μόνο αν οι στόχοι μας στηρίζονται σε σταθερές βάσεις, μπορούν να πραγματοποιηθούν. Η προνοητική στάση στις σημαντικές για σένα σχέσεις βοηθά στην επέκτασή τους. Σε σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα θα προσφέρει τις ευκαιρίες για να διευθετήσεις οικογενειακά ζητήματα κι οικονομικές εκκρεμότητές σου προς τρίτους. Φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένος σ΄ αυτά και να τα διεκπεραιώσεις και να μη δίνεις υποσχέσεις, όταν γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να τις τηρήσεις. Με την αναδρομή του Ερμή στον Ζυγό, που ξεκινά να επηρεάζει αρχικά εσένα του γ΄ δεκαημέρου, θα επικοινωνήσεις και πάλι με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου, που το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί ή/και ψυχρανθεί. Οι καθυστερήσεις στις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες σου, όπως και οι βλάβες στις ηλεκτρονικές συσκευές θα ΄χουν την τιμητική τους. Πρόσεξε προς το τέλος της εβδομάδας τον τρόπο που επικοινωνείς με συνεργάτες σου. Μια αβλεψία απ΄ την πλευρά σου, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια σφάλματα του παρελθόντος και οι καβγάδες μεταξύ σας να ΄ναι αναπόφευκτοι.

 

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου τα μικρά και σταθερά βήματα που ‘χεις κάνει στη δουλειά σου, όπως και οι σωστά προγραμματισμένες κινήσεις σου στον οικονομικό τομέα αποδίδουν τώρα καρπούς. Οι ευκαιρίες για επέκταση στον επαγγελματικό τομέα κάνουν την εμφάνισή τους. Κι αυτό ευνοεί παράλληλα στην αύξηση των εσόδων σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου έχεις μπροστά σου μια έντονα συναισθηματικά επικοινωνιακή εβδομάδα. Ο ρομαντισμός σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση σου. Αρκεί να μην πλημμυρίζεις τον εαυτό σου με φρούδες ελπίδες και να μη διατηρείς κι εκφράζεις πολλές προσδοκίες και απαιτήσεις. Η αναδρομή του Κυβερνήτη σου Ερμή στο Ζυγό, που ξεκινά να επηρεάζει αρχικά εσένα του γ΄ δεκαημέρου, θα επαναφέρει στο προσκήνιο παρελθοντικές οικονομικές εκκρεμότητες για να τις διευθετήσεις. Αν πράγματι επικεντρωθείς στην επίλυσή τους, η οικονομική σου κατάσταση μελλοντικά θα σταθεροποιηθεί. Προς το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται μια αποκάλυψη στο συναισθηματικό τομέα να προκαλέσει σεισμό μέσα σου, επειδή θα νιώσεις ότι χάνεις τη σταθερότητα και την ασφάλεια που ένιωθες ή που νόμιζες ότι υπήρχε.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου το προηγούμενο διάστημα σε ταλαιπώρησε αρκετά στο συναισθηματικό τομέα. Με αφορμή κάποια δυσμενή γεγονότα προσπάθησες να διακρίνεις αυτό που σου ταιριάζει, αλλά κι αυτό που επιθυμείς να διατηρήσεις πλάι σου, ώστε να νιώθεις πλήρης κι ασφαλής. Τις μέρες αυτές φαίνεται ξεκάθαρα ότι η δουλειά που έκανες με τον εαυτό σου αποδίδει μόνο θετικά αποτελέσματα. Νιώθεις σίγουρος για σένα και περισσότερο κατασταλαγμένος στις επιλογές σου. Φρόντισε και να τις υποστηρίξεις. Μην κάνεις πισωγυρίσματα που θα σε πληγώσουν ξανά. Για σένα του β΄ δεκαημέρου οι προοπτικές να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να αισθανθείς σιγουριά κι ασφάλεια μέσα σε αυτή είναι πολλές. Αρκεί να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις και μεγάλες προσδοκίες χωρίς αντίκρισμα. Παράλληλα κάποιο οικονομικό όφελος ή/και δώρο είναι ορατό στον ορίζοντα. Η αναδρομή του Ερμή στο ζώδιό σου, που ξεκινά να επηρεάζει αρχικά εσένα του γ΄ δεκαημέρου, δημιουργεί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για επανασυνδέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Πρόσεξε προς το τέλος της εβδομάδας τις συναισθηματικές προκλήσεις που θ΄ αντιμετωπίσεις από ένα παρελθόν που σου ζητά να γίνει παρόν. Το τίμημα, όμως, που θα πληρώσεις είναι ακριβό.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου φαίνεται ότι η ψυχολογική σου κατάσταση είναι καλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, που συνεχώς αντιμετώπιζες εμπόδια και τριγμούς στις σημαντικές σου σχέσεις και την οικογένεια. Η σταθερότητα του χαρακτήρα σου και οι επίπονες –τις περισσότερες φορές– προσπάθειές σου να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στις σχέσεις σου, δείχνουν τώρα ν΄ αποδίδουν, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα, κι αυτό σε απελευθερώνει. Για σένα του β΄ δεκαημέρου ξεκινά μια εβδομάδα άκρως συναισθηματική κι ερωτική. Εκμεταλλεύσου σωστά τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Η νοσταλγία σου για μία σχέση του πρόσφατου παρελθόντος, θα σε κάνει να επιδιώξεις επανασύνδεση. Ανοίγεσαι συναισθηματικά κι ο κλειστός σου χαρακτήρας δείχνει να μεταμορφώνεται. Η αναδρομή του Ερμή στο Ζυγό, που ξεκινά να επηρεάζει αρχικά εσένα του γ΄ δεκαημέρου, φέρνει μία μεταβατική περίοδο στα επαγγελματικά σου. Ενδεχομένως η αύξηση των υποχρεώσεων κι η ανάληψη περισσότερων ευθυνών να σε κουράσουν αρκετά. Μέσα από διαφωνίες θ’ αναθεωρήσεις αρκετά τη στάση σου απέναντι σε κάποια πρόσωπα. Ενδέχεται ν’ αποκαλυφθεί και κάποιος που το μόνο που κάνει είναι να σου σκάβει το λάκκο.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου η επικοινωνία με τους φίλους σου, αλλά και με κάποια άτομα του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντός σου φαίνεται να παίζει μεγάλο ρόλο στην επίτευξη των στόχων σου, που μπορεί ν΄ αφορούν και στα επαγγελματικά σου. Η ώριμη σκέψη κι η σταθερότητα στη δράση σου θα βοηθήσουν σημαντικά στην επαγγελματική σου άνοδο. Εσύ του β΄ δεκαημέρου ενδέχεται τις μέρες αυτές να παρουσιαστούν οι ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που αφορούν στο σπίτι σου ή/και σε τυχόν χρέη σου προς τρίτους. Προσπάθησε να τις εκμεταλλευτείς σωστά, καθώς η απελευθέρωσή σου από παρελθοντικά βάρη, θα βελτιώσει σημαντικά και την ψυχολογία σου. Η αναδρομή του Ερμή στο Ζυγό, που ξεκινά να επηρεάζει αρχικά εσένα του γ΄ δεκαημέρου, θα επαναφέρει στο προσκήνιο φίλους και σχέσεις σημαντικές, που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις πολλά απ΄ τα όνειρά σου. Παρόλο που φαίνεται κάποιοι να εμποδίζουν τα σχέδιά σου, εσύ καταφέρνεις και βγαίνεις αλώβητος απ΄ οποιαδήποτε κρίση. Προς το τέλος της εβδομάδας κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν, θα σε πιέσουν αρκετά.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου οι προσπάθειες στον επαγγελματικό σου τομέα, που βασίζονταν σε πρακτικούς και ρεαλιστικούς στόχους δείχνουν ν΄ αποδίδουν. Συνέχισε τα αργά και σταθερά βήματα και να ΄σαι σίγουρος ότι η επιτυχία πλησιάζει. Δεν αποκλείεται μέσα απ΄ το φιλικό σου κύκλο να κάνεις νέες γνωριμίες, που θ΄ αποδειχθούν σημαντικές στα επαγγελματικά σου σχέδια. Εσύ του β΄ δεκαημέρου θα καταναλώσεις αρκετό απ΄ το χρόνο σου σε ιδιαίτερα ευχάριστες επικοινωνίες με φίλους σου. Θα δημιουργήσεις τις ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα μαζί τους και να διασκεδάσεις. Ενδέχεται μάλιστα να ξεκινήσει ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο μ’ ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις μέσω της παρέας σου. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία εβδομάδα με εξαιρετική εύνοια στα αισθηματικά και φρόντισε να την εκμεταλλευτείς. Η αναδρομή του Ερμή στο Ζυγό, που ξεκινά να επηρεάζει αρχικά εσένα του γ΄ δεκαημέρου, επαναφέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα κι εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ενδέχεται να θελήσεις να επανεκκινήσεις ένα παλαιότερο σχέδιό σου. Προς το τέλος της εβδομάδας να ΄σαι εξαιρετικά προσεκτικός στον τρόπο που ενεργείς και επικοινωνείς με τους άλλους, καθώς ένα σφάλμα μπορεί να ανατρέψει την καλή κοινωνική σου εικόνα. Μην είσαι τόσο καχύποπτος.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου να περιμένεις μια ανέλπιστη επαγγελματική επιτυχία, η οποία ασφαλώς και θα ΄ναι αποτέλεσμα της σκληρής και αδιάκοπης προσπάθειάς σου. Ενδεχομένως η επιτυχία αυτή ν΄ αφορά και τις σπουδές σου ή κάποια σεμινάρια που μπορεί να παρακολουθείς. Σε κάθε περίπτωση αντιλαμβάνεσαι ότι δεν πρέπει να σταματάς τις προσπάθειές σου, αλλά να εξακολουθείς ν’ αγωνίζεσαι για την επίτευξη των στόχων σου. Επειδή στο τέλος η δικαίωση έρχεται. Εσύ του β΄ δεκαημέρου θα ΄χεις πολλές ευκαιρίες μέσω της δουλειάς σου ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αρκεί να περιορίσεις τις άσκοπες σπατάλες. Μην παρασύρεσαι βλέποντας περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σου, γιατί αν αφεθείς η καλή σου τύχη δε θα ΄χει διάρκεια.  Η αναδρομή του Ερμή στο Ζυγό, που ξεκινά να επηρεάζει αρχικά εσένα του γ΄ δεκαημέρου, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ν’ ασχοληθείς και πάλι με κάποια σχέδιά σου, που ΄χες βάλει στον πάγο. Ίσως σκεφτείς να παρακολουθήσεις κι ένα σεμινάριο που ΄χες διακόψει. Προς το τέλος της εβδομάδας προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος σε ό,τι τυχόν ακούσεις ή αντικρίσεις μπροστά σου.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου η ωριμότητα, η υπευθυνότητα, η αξιοπιστία σου και η  ρεαλιστική αντιμετώπιση απ΄ την πλευρά σου μιας κατάστασης που στο παρελθόν σε πλήγωσε και σε στιγμάτισε, δείχνει να διορθώνεται. Δικαιώνεσαι για την πίστη και την επιμονή σου σε μία λύτρωση που για καιρό περιμένεις και επιτέλους φτάνει. Εσύ του β΄ δεκαημέρου είσαι και ο πρωταγωνιστής στις ευκαιρίες για δέσμευση ή/και επανασύνδεση με κάποιο πρόσωπο που μπορεί να μην το βλέπεις συχνά, όμως κυριαρχεί στο μυαλό σου και στην καρδιά σου. Οι ρομαντικές φαντασιώσεις σου είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν. Η αναδρομή του Ερμή στο Ζυγό, που ξεκινά να επηρεάζει αρχικά εσένα του γ΄ δεκαημέρου, σε φέρνει αντιμέτωπο με οικονομικές εκκρεμότητες και παρελθοντικά σου χρέη προς τρίτους. Αισθηματικά ενδέχεται να επιστρέψει ένα πρόσωπο που σας συνέδεε ένα έντονο ερωτικό παρασκήνιο. Προς το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται μια οικονομική εκκρεμότητα με ένα φίλο σου να αποτελέσει την αφορμή για να ξεσπάσουν έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ σας και να ειπωθούν λόγια που δε θα μπορείς να ξεχάσεις.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου