eliza34

Η εβδομάδα χρωματίζεται κυρίως απ’ την έντονη, ατίθαση και παρορμητική Πανσέληνο στον Κριό (9/10), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο β΄ δεκαήμερο. Το φεγγάρι αυτό δημιουργεί αντιφατικά συναισθήματα και δοκιμάζει τις σχέσεις με στόχο να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα που ‘χαν τεθεί στο περιθώριο. Κάποιες θα κατορθώσουν να ενδυναμωθούν, ενώ άλλες θα διακοπούν. Ο Κρόνος είναι δυνατός, είναι κυρίαρχος και απαιτεί προσήλωση, ωριμότητα και κυρίως ανάληψη ευθύνης. Αυτό είναι το τεστ που οι σχέσεις καλούνται να περάσουν με άριστα, προκειμένου να εδραιωθούν.

 

Κριός

Κριέ μου το παρελθόν σου ‘χει δείξει ότι δεν πρέπει να φοβάσαι να προχωρήσεις μπροστά, είτε αυτό σημαίνει μόνος σου είτε με νέα πρόσωπα, είτε και με αυτά που έχουν ξαναμπεί στη ζωή σου. Αποφασίζω σημαίνει ότι αναλαμβάνω την ευθύνη όσων σκοπεύω να πράξω, τα υποστηρίζω μέχρι τέλους και δεν αφήνομαι σε παρορμήσεις και επιπολαιότητες της στιγμής. Μείνε, λοιπόν, προσηλωμένος στις αποφάσεις σου και μην αποπροσανατολίζεσαι ανάλογα με τη διάθεσή σου. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου παίζει κυριολεκτικά με τα νεύρα σου και προκαλεί ακραίες συμπεριφορές που μπορούν να οδηγήσουν τις σχέσεις σου, προσωπικές κι επαγγελματικές, σε ρήξη. Προφανώς παρελθοντικά ζητήματα που νόμιζες ότι είχες διευθετήσει τίθενται και πάλι στο τραπέζι, αναζητώντας λύσεις. Τα νεύρα δεν είναι καλός σύμβουλος και λόγω της έντασης που αυτό το φεγγάρι σου δημιουργεί, πρέπει να ‘σαι εξαιρετικά προσεκτικός όσον αφορά σε ατυχήματα. Απ΄ την άλλη φρόντισε να μην παραμελείς και τις υποχρεώσεις στη δουλειά σου, επειδή ευνοείσαι στο να διευθετήσεις αρκετές απ’ τις εκκρεμότητές σου.

 

Ταύρος

Ταύρε μου η διαδικασία στην οποία έχεις βάλει τον εαυτό σου, προκειμένου να τσεκάρεις και τελικά να βρεις αυτό που επιθυμείς ώστε να αισθάνεσαι ασφάλεια και συναισθηματική πληρότητα, συνεχίζεται. Το ήπιο και όμορφο κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον φροντίζει να συντηρεί την ηρεμία τουλάχιστον μέσα στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, όμως, σου προσφέρει και αρκετές πιθανότητες αυτό το διάστημα να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο με πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Απ΄ την άλλη, όμως, Κρόνος και Ουρανός σε βάζουν ξανά στο στόχαστρό τους, φέρνοντας στον δρόμο σου συνεχείς προκλήσεις, εντάσεις, αποκαλύψεις, πιέσεις και αλλαγές. Ασφαλώς και το ποίημα αυτό το ‘χεις μάθει για τα καλά φέτος, όμως μια επανάληψη δε θα βλάψει. Για την ώρα φρόντισε να παραμείνεις προσηλωμένος στη δουλειά σου και τις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα βρες τρόπους να ανεβάσεις την ψυχολογία σου, καθώς τις επόμενες εβδομάδες τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά.

 

Δίδυμος

Δίδυμέ μου με την πολύμηνη παραμονή του Άρη στο δικό σου ζώδιο είναι δεδομένη η κούραση, η πίεση, η συσσώρευση των υποχρεώσεων, το τρέξιμο της καθημερινότητας, όπως και ο εκνευρισμός αλλά και οι συχνές αντιπαραθέσεις με τους ανθρώπους που συνδιαλέγεσαι. Φρόντισε να μην αναλαμβάνεις περισσότερα απ΄ όσα μπορείς να φέρεις εις πέρας. Μη φοβάσαι ότι θα δυσαρεστήσεις τους άλλους. Αυτοί που αληθινά σε νοιάζονται, θα σε στηρίξουν. Προστάτευσε και την υγεία σου. Απ’ την άλλη το κλίμα των ημερών αυτών είναι ιδιαίτερα ερωτικό, αρκεί να πεις όχι στο παρελθόν και ν’ αποφύγεις την αλαζονεία και την έπαρση. Η Πανσέληνος στον Κριό ενισχύει το θετικό κλίμα στην κοινωνική σου ζωή με προτάσεις για εξόδους και νέες γνωριμίες. Απ΄ την άλλη σου προσφέρονται ευκαιρίες, ενώ δημιουργούνται και οι συγκυρίες για νέες δημιουργίες, σχέδια και επιθυμίες. Φρόντισε μόνο ν’ αποφεύγεις τις βιαστικές κινήσεις και να παραμένεις προσηλωμένος στο στόχο που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν καθώς βλέπεις τις οφειλές σου να αυξάνονται.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου απ΄ τη μία ανακουφίζεσαι καθώς αρχίζεις να βλέπεις ότι οι εκκρεμότητές σου ξεκινούν να διευθετούνται και η επικοινωνία σου με τους άλλους σε γενικότερο επίπεδο αποκαθίσταται. Η οικογένειά σου και το σπίτι σου φαίνεται ν΄ αποτελούν γι΄ αυτό το διάστημα το καταφύγιό σου, ενώ δεν αποκλείεται αν βρίσκεσαι σε μια σταθερή σχέση, να προχωρήσεις στη συγκατοίκηση. Η Πανσέληνος στον Κριό αποτελεί το αγκάθι αυτής της εβδομάδας στη δική σου ζωή και καθημερινότητα. Η μάχη δίνεται και θα δοθεί στο επαγγελματικό σου περιβάλλον με τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις να μοιάζουν αναπόφευκτες. Παράλληλα δεν αποκλείεται ν’ αντιληφθείς και να σου αποκαλυφθεί ένα γεγονός στη δουλειά σου που σχετίζεται και με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι, το οποίο θ΄ αποτελέσει πρόκληση για σένα, ενώ ταυτόχρονα θα σου γεννήσει αισθήματα οργής. Συγκράτησε τα νεύρα σου και προσπάθησε να δεις και ν΄ αντιμετωπίσεις ό,τι τυχόν αντιληφθείς ή μάθεις αποστασιοποιημένα και περισσότερο συγκαταβατικά.

 

Λέων

Λιοντάρι μου η πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη σε φέρνει αντιμέτωπο με προκλήσεις και πιέσεις στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα, με κάποιες εξελίξεις που θα δοκιμάσουν τα όρια και τις αντοχές σου. Έτσι κι αλλιώς η ζωή σου σε γενικότερο επίπεδο έχει αλλάξει και συνεχίζει ν΄ αλλάζει, απλώς άλλες φορές αυτό γίνεται με τη δική σου θέληση, ενώ κάποιες άλλες εντελώς απρόβλεπτα. Κρόνος και Ουρανός ασκούν έντονη και δυσαρμονική επιρροή πάνω σου και μάλιστα τις περισσότερες φορές αισθάνεσαι ότι σε όλα όσα βιώνεις είσαι μόνος, χωρίς να ΄χεις ένα χέρι βοηθείας πλάι σου. Η εβδομάδα αυτή θα ΄χει κάποιες χαρούμενες επαφές και συναντήσεις στον αισθηματικό τομέα, αρκεί ν΄ αποφύγεις την παρόρμηση, που ενδεχομένως σε οδηγήσει σε επικοινωνιακά σφάλματα. Η Πανσέληνος στον Κριό είναι επίσης ένα θετικό για σένα πλανητικό γεγονός που σου δημιουργεί την ανάγκη ν’ ασχοληθείς με νέα πράγματα που θ’ αλλάξουν τη φιλοσοφία και στάση σου απέναντι στη ζωή. Ίσως ξεκινήσεις ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ή μια καινούρια δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει και σε ψυχολογικό επίπεδο.

 

 

Παρθένος     

Παρθένε μου ρίχνεσαι στο κυνήγι των χρημάτων, ψάχνοντας τρόπους ν΄ αυξήσεις τα έσοδά σου. Το καλό νέο είναι ότι σου προσφέρονται ευκαιρίες για να το καταφέρεις και γενικότερα να βελτιώσεις το επίπεδο ζωής σου, ιδιαίτερα εάν ανήκεις στο α΄ δεκαήμερο. Σ΄ άλλα νέα οι μέρες αυτές προσδίδουν έντονη κοινωνικότητα στην καθημερινότητά σου με πολλές επαφές και συναντήσεις, είτε για λόγους επαγγελματικούς είτε αναψυχής. Αισθηματικά, ιδιαίτερα για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα δείχνει ότι μια βαθιά επιθυμία σου μπορεί να εκπληρωθεί. Ενδεχομένως λάβεις εκείνο το μήνυμα που περίμενες για μεγάλο διάστημα. Η Πανσέληνος στον Κριό διαταράσσει την ψυχολογία σου και ανασύρει στην επιφάνεια το άγχος και τις φοβίες για τα οικονομικά σου, για όλα όσα μπορείς αλλά και πρέπει να βρεις τον τρόπο να πράξεις, ώστε να μειώσεις τα έξοδά σου που δείχνουν να πολλαπλασιάζονται, ιδιαίτερα εάν είσαι γεννημένος στο β΄ δεκαήμερο. Παράλληλα κάποια παρελθοντικά προβλήματα εμφανίζονται ξανά στη σχέση σου και τα δυσάρεστα συναισθήματα ενδέχεται να φέρουν μια παροδική απομάκρυνση.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου οι αναταραχές στα οικονομικά αποτελούν πια παρελθόν, καθώς σιγά-σιγά οργανώνεις καλύτερα τον προϋπολογισμό σου. Οι ευκαιρίες για ν’ αποταμιεύσεις και χρήματα θα ‘ναι πολλές. Αν ανήκεις στο α΄ δεκαήμερο θα δεις την προσωπική σου ζωή να βελτιώνεται αισθητά και παράλληλα ν’ αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου. Σε άλλα νέα διανύεις ένα διάστημα που μπορείς να δραστηριοποιηθείς σε πολλούς τομείς και ν’ ασχοληθείς με νέα σχέδια που θα σε γεμίσουν εμπειρίες και θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου -η οποία στην πορεία του μήνα δε θα είναι στα καλύτερά της. Η Πανσέληνος στον δικό σου άξονα και στο αντίθετο από σένα ζώδιο του Κριού ρίχνει φως στον τομέα σχέσεις. Η επιρροή της είναι σημαντική για εσένα του β΄ δεκαημέρου και φέρνει εξελίξεις που αφορούν στη σχέση σου, ή στον τρόπο που σχετίζεσαι με τον άλλον, εάν είσαι αδέσμευτος. Μέσα από γεγονότα που θα εμφανίσουν κρυμμένα άλυτα προβλήματα θα συνειδητοποιήσεις ότι το να λες πάντα ναι, είτε για να μην αποθαρρύνεις τον άλλον είτε για ν΄ αποφύγεις την αντιπαράθεση, δεν είναι καλό. Ετοιμάσου για ξεσπάσματα που είτε θα οδηγήσουν σε ρήξη είτε σε ενδυνάμωση σχέσης ανάλογα βέβαια με τις όψεις που δέχεσαι στο προσωπικό σου ωροσκόπιο.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου έχεις συνειδητοποιήσει πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή σου απ΄ τις αρχές του έτους και εξακολουθεί συνεχώς ν΄ αλλάζει. Μέσα απ΄ τις αλλαγές αυτές έρχεται η ωρίμανση και η συνειδητοποίηση του ποιος τελικά είμαι και τι επιθυμώ από τη ζωή μου και τους άλλους. Η δυσμενής όψη Κρόνου-Ουρανού κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία της φέρνοντας το ξαφνικό τέλος σε καταστάσεις και σχέσεις που δεν εξυπηρετούν πια το σκοπό της ζωής σου. Οι αλλαγές είναι δυσάρεστες και ταυτόχρονα μοιραίες. Η εβδομάδα αυτή είναι περισσότερο μοναχική, κάτι που συμβαίνει ηθελημένα. Επιθυμείς να κάνεις την ενδοσκόπησή σου, να εξερευνήσεις πλευρές του εσωτερικού σου εαυτού που είτε δε γνώριζες είτε απέφευγες να δεις. Πάρε το χρόνο σου και μην πιέζεις είτε τον εαυτό σου είτε την πορεία των καταστάσεων, όπως αυτές εξελίσσονται μπροστά σου. Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν είτε θα σε ενθαρρύνουν να προχωρήσεις μπροστά είτε θα σε αναγκάσουν να το κάνεις όσο κι αν εσύ αντιστέκεσαι. Υπάρχουν άνθρωποι που θα σε στηρίξουν, ακόμα κι αν δεν πρόκειται γι΄ αυτούς που περίμενες ή προσδοκούσες ότι θα το πράξουν.

 

Τοξότης

Τοξότη μου για σένα του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα ξεκινά με αυξημένη κοινωνικότητα, επαφές και εξόδους με φίλους, συνεργάτες και με τον σύντροφό σου. Οι μέρες κυλούν ομαλά και όμορφα, χωρίς ιδιαίτερες ανησυχίες, σε αντίθεση με εσάς του γ΄ δεκαημέρου που αντιμετωπίζετε προβλήματα, αντιπαραθέσεις και κόντρες είτε στον προσωπικό τομέα είτε στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Υπάρχουν στιγμές που οι αναρωτήσεις σχετικά με το αν τελικά σας ταιριάζουν τα πρόσωπα που συνεργάζεστε ή διατηρείτε σχέση και το τι μέλλει γενέσθαι με τις σχέσεις αυτές, θα ΄ναι πολλές. Η μεγαλύτερη ίσως κόντρα συμβαίνει με τον ίδιο σας τον εαυτό και την εμπιστοσύνη που δείχνετε. Ίσως πρέπει να παραμείνετε αρκετά επιφυλακτικοί απέναντι στα πρόσωπα που η διαίσθησή σας, λέει να αποφύγετε. Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για επαγγελματικά ραντεβού και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων στη δουλειά. Η Πανσέληνος στον Κριό που αφορά περισσότερο σ εσάς του β΄ δεκαημέρου φωτίζει τον έρωτα και φουντώνει την ερωτική επιθυμία, γεγονός που σας ανανεώνει και ψυχολογικά.

 

Αιγόκερως   

Αιγόκερέ μου ο επαγγελματικός τομέας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για σένα και η εβδομάδα σου ξεκινά με όλη την ενέργειά σου να διοχετεύεται στη δουλειά σου. Για σένα του α΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές ενδείκνυνται για να προβάλλεις τον εαυτό σου, τις επαγγελματικές σου ικανότητας και να προωθήσεις ένα σχέδιο που θα βρει πολλούς υποστηρικτές. Ο έρωτας δεν αποτελεί τώρα προτεραιότητα, σε αντίθεση με εσένα του γ΄ δεκαημέρου που αυτή την εβδομάδα έχεις να περιμένεις πολλά στον αισθηματικό τομέα, καθώς μέσ’ από παθιασμένες ερωτικές επικοινωνίες λαμβάνεις χαρά, ικανοποίηση και ανακούφιση. Η Πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, καλώντας σε να βγάλεις εις πέρας μια εβδομάδα γεμάτη εντάσεις, αντιπαραθέσεις και αποκαλύψεις που σχετίζονται με την οικογένειά σου και το σπίτι σου. Πρέπει να προσέξεις την οξυθυμία και την παρορμητικότητά σου. Απόφυγε να ξεστομίσεις πάνω στα νεύρα σου λόγια που δε θα ξεχαστούν εύκολα απ’ τους άλλους. Οι παρεξηγήσεις και παρερμηνείες γεγονότων και εξελίξεων είναι δεδομένες.

 

Υδροχόος  

Υδροχόε μου η εβδομάδα για σένα του α΄ δεκαημέρου ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές. Αισιοδοξία, ανανέωση, ανακούφιση από προβλήματα, επικοινωνιακή διάθεση και αυξημένη δημιουργικότητα είναι όλα όσα σε χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα. Αισθηματικά ευνοείσαι σε νέα ξεκινήματα. Μην παίρνεις, όμως, αέρα καθώς στην πορεία αυτού του μήνα οι δυσκολίες θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους. Πλησιάζει έκλειψη. Και για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες προβλέπονται περισσότερο ήπιες με αρκετές ευκαιρίες για να δρομολογήσεις και να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να υπογράψεις συμφωνίες που είχαν αναβληθεί. Η Πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου χωρίς να είναι δυσαρμονική. Αντίθετα φέρνει στο προσκήνιο πολλές επικοινωνίες με οικεία πρόσωπα, μετακινήσεις που ενδεχομένως αναγκαστείς να κάνεις και κάποια ζητήματα με αδέρφια. Αυτό που συνεχίζει να σε ζορίζει και, ήδη, έχεις βιώσει είναι η δυσμενής όψη Κρόνου-Ουρανού που κάνει πάλι αισθητή την παρουσία της, φέρνοντας ανατροπές και μοιραίες αλλαγές στη ζωή σου, που σε αποσταθεροποιούν.

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου για σένα του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα ενδείκνυται για να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα κι εκκρεμότητες με τρίτους, να ρυθμίσεις, τυχόν, οφειλές σου και να προχωρήσεις σε υπογραφή οικονομικών συμφωνιών. Στον αισθηματικό τομέα το πάθος φουντώνει, εκδηλώνεται και λαμβάνεις μεγάλη ικανοποίηση είτε απ΄ τον σύντροφό σου είτε απ΄ το πρόσωπο που επιθυμείς. Το ίδιο συμβαίνει και με σένα που γεννήθηκες το γ΄ δεκαήμερο, με πιθανό το σενάριο μιας νέας και πολλά υποσχόμενης γνωριμίας που έρχεται για να ταράξει τα ήρεμα νερά της αισθηματικής σου ζωής. Απ΄ την άλλη βέβαια ζητήματα σπιτιού και οικογένειας εξακολουθούν να σε στρεσάρουν. Η Πανσέληνος στον Κριό, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, αυξάνει την ανασφάλειά σου στον οικονομικό τομέα. Ενδεχομένως κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις έκτακτα έξοδα και να ξεφύγεις πολύ απ΄ τον προϋπολογισμό σου. Αυτό θα ΄χει σαν αποτέλεσμα και την απώλεια της συναισθηματικής ασφάλειας και σταθερότητας στη ζωή σου. Αισθηματικά προσπάθησε ν’ αποφεύγεις τις εκδηλώσεις ζήλιας και κτητικότητας απέναντι το ταίρι σου.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου