Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου αποτελεί το μεταβατικό στάδιο ανάμεσα στην έκλειψη Ηλίου που προηγήθηκε και στην επερχόμενη Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον Ταύρο (8/11). Ακολουθεί μια περίοδος εξελίξεων, με γεγονότα που σοκάρουν και με προκλήσεις και ανατροπές που δοκιμάζουν τις αντοχές και τα όρια. Ο Σκορπιός κυριαρχεί στο πλανητικό σκηνικό, με την Αφροδίτη να πρωτοστατεί και να προκαλεί δυσκολίες και απογοητεύσεις τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δείξουν Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του β΄ δεκαημέρου.

 

Κριός

Κριέ μου, η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου σε βρίσκει επικεντρωμένο κυρίως στα οικονομικά σου ζητήματα και στις υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες που υφίστανται προς τρίτους. Το άγχος για τα έξοδά σου που διαρκώς αυξάνονται είναι έντονο, ενώ αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια να βρεις τον κατάλληλο τρόπο που θα σε βοηθήσει να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην ξοδεύεις αλόγιστα σε άσκοπες σπατάλες και περιόρισε τα έξοδά σου για να καλύψεις τα απολύτως αναγκαία. Παράλληλα, όμως, με τα οικονομικά φαίνεται να σ΄ απασχολεί έντονα και ο τομέας σχέσεις-έρωτας. Η ανασφάλειά σου είναι έντονη και οι φοβίες, που πηγάζουν κυρίως από κάποια παρελθοντικά βιώματα κυριαρχούν αυτές τις μέρες, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σου προς το ταίρι ή/και προς το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει να ‘ναι εγωιστική κι έντονα κτητική.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, ο νέος μήνας ξεκινά με σένα εστιασμένο κυρίως σε σημαντικές σχέσεις, γάμο κι επαγγελματικές συνεργασίες. Στους τομείς αυτούς θα δώσεις και τη μεγαλύτερη μάχη. Αν μέσα σου επικρατεί αγάπη, εμπιστοσύνη και κατανόηση θα βγεις νικητής κι οι σχέσεις σου θα ενδυναμωθούν. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ανατροπές που οδηγούν σε οριστικές ρήξεις είναι πιθανές. Καλλιέργησε την υπομονή και την ψυχραιμία και παρέμεινε αληθινός απέναντι στους άλλους αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Απ’ την άλλη, δεν αποκλείεται μία σημαντική συμφωνία να αποφέρει κέρδη. Γενικότερα η καθημερινότητά σου αυτές τις μέρες βελτιώνεται κι αν παράλληλα προγραμματίσεις σωστά και τα έξοδά σου, το όφελος θα ΄ναι μακροπρόθεσμο.

 

Δίδυμος

Δίδυμέ μου, η καθημερινότητά σου είναι φορτωμένη με υπερβολική δουλειά, υποχρεώσεις και πολλές αγγαρείες που καλείσαι να διεκπεραιώσεις, χωρίς να μπορείς ν’ αναβάλλεις. Κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σ’ εξαναγκάσουν ν΄ αλλάξεις τις συνήθειές σου. Χρειάζεται υπομονή από πλευράς σου. Παράλληλα, φρόντισε την υγεία σου και κυρίως τα νεύρα σου. Ο Άρης ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο, που αυτές τις μέρες έχει έντονη επιρροή στους γεννημένους το γ΄ δεκαήμερο, φροντίζει να φέρει τα πάνω-κάτω σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου, προσπάθησε να ΄σαι τηρείς όσα υπόσχεσαι και μην ξεσπάς στους άλλους, καθώς μια και μόνο λάθος λέξη μπορεί ν’ αποτελέσει την αφορμή για έντονους καβγάδες. Απ’ την άλλη, πρόκειται για μια εβδομάδα που σε ευνοεί σε επαγγελματικό επίπεδο με ευκαιρίες να πετύχεις έναν στόχο.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, αυτές τις μέρες ο αισθηματικός σου τομέας μπορεί να σε αιφνιδιάσει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Μια ξαφνική γνωριμία απ’ τον φιλικό σου κύκλο που θα σε συνεπάρει, είναι πιθανή. Απ’ την άλλη, εάν είσαι δεσμευμένος, η απόφαση για επισημοποίηση είναι επίσης πιθανή. Αν, όμως, η σχέση σου δε στηρίζεται σε γερά θεμέλια ή έχει κλονιστεί, θα αντιμετωπίσει δυσκολίες που θα κληθείς να διαχειριστείς με υπομονή και ψυχραιμία. Έχεις τη δύναμη να λάβεις τις κατάλληλες για σένα αποφάσεις. Απ’ την άλλη, επαγγελματικά ζητήματα ή/και θέματα σπουδών και εκπαίδευσης για κάποιους ευνοούνται και δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένα ταξίδι, ιδιαίτερα εάν είσαι γεννημένος το γ΄ δεκαήμερο. Όσον αφορά στην υγεία σου, καλό είναι να δρομολογήσεις ένα τσεκ απ και να ξεκινήσεις να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, τα αιφνίδια γεγονότα συνεχίζουν να προκαλούν ανατροπές στη ζωή σου, κυρίως όσον αφορά τον τομέα καριέρα και οικογένεια. Ενδεχομένως να κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις άμεσα τα προβλήματα που προσπαθείς ν΄ αγνοήσεις, κυρίως επειδή έχεις κουραστεί ιδιαίτερα κι αισθάνεσαι ότι δε διαθέτεις πια την ενέργεια να κάνεις οτιδήποτε θα σου επιφέρει περισσότερο άγχος. Αυτή τη φορά κάνε εσύ την ανατροπή, πλησίασε την οικογένειά σου, τον σύντροφό σου, τους συνεργάτες σου και δείξε τους τα αληθινά σου συναισθήματα. Μη φοβάσαι να «τσαλακώσεις» την εικόνα σου. Αν δεν μπορείς να το κάνεις, παρέμεινε εγκρατής και υπομονετικός. Μην προσπαθήσεις ν΄ αλλάξεις μια κατάσταση, αν δεν έχεις αποφασίσει μέσα σου τι πραγματικά επιθυμείς. Απ’ την άλλη, τα οικονομικά δείχνουν να βελτιώνονται και αυτό αφορά κυρίως εσένα του γ΄ δεκαημέρου, καθώς και η υγεία, η καθημερινότητα και το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, αυτές τις μέρες το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα παίξει τον βασικότερο ρόλο για να προσελκύσεις νέα πρόσωπα, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε όμως να παραμένεις ειλικρινής, τίμιος κι ευθύς στα λόγια και τις προθέσεις σου και να μην υπερβάλλεις των δυνατοτήτων σου, προκειμένου να εισπράξεις θετικές εντυπώσεις, καθώς διακινδυνεύεις να πετύχεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, κάτι που θα φανεί μελλοντικά. Απ’ την άλλη, αισθηματικά οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για τη σχέση με τον σύντροφό σου ή/και με το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεσαι ή ακόμη και για μια επανασύνδεση, με περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρεις εσύ που γεννήθηκες το γ΄ δεκαήμερο. Επαγγελματικά ενδεχομένως κάποια γεγονότα να αποτελέσουν την αφορμή για να αλλάξεις ένα σχέδιό σου ή για να κάνεις δεύτερες σκέψεις για μια συνεργασία.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου σε βρίσκει ιδιαίτερα προβληματισμένο για τα οικονομικά σου αλλά και όλα όσα θεωρείς δεδομένα στη ζωή, είτε μιλάμε για υλικά αγαθά είτε για συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα. Οι δυσκολίες και οι δοκιμασίες αυξάνουν μεν την ανασφάλειά σου, όμως σου δίνουν τη δύναμη ν’ απελευθερωθείς από όσα θα ήθελες να διώξεις από κοντά σου αλλά μέχρι σήμερα δεν τα έχεις καταφέρει. Απ’ την άλλη, η δουλειά σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτές τις μέρες, χωρίς να σου αφήνει περιθώριο για χαλάρωση. Προσπάθησε να βρίσκεις χρόνο για να ξεκουράζεσαι και ν’ αποφορτίζεις τον εαυτό σου απ’ το έντονο κλίμα των ημερών. Το βασικότερο, όμως, είναι να προσπαθείς να βρίσκεις τρόπους να αποβάλλεις το άγχος και την ανασφάλειά σου για το μέλλον. Στην πορεία όλα θα ξεκαθαρίσουν και ο δρόμος θα ΄ναι ανοιχτός για ν’ ακολουθήσεις τις πραγματικές σου επιθυμίες.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, το διάστημα αυτό είναι για σένα καταλυτικό, καθώς οι κάθε λογής ανατροπές που συμβαίνουν σε καριέρα, οικογένεια, σχέση ή στον γάμο σου δείχνουν ότι δεν πρέπει να αντιστέκεσαι σε ό,τι δείχνει ν’ απομακρύνεται από κοντά σου. Απ’ την άλλη, το να προκαλέσεις εσύ ο ίδιος τις ανατροπές μπορεί να μην είναι και το καλύτερο σενάριο, όμως αν παραμείνεις ανοιχτός στις αλλαγές που συμβαίνουν μακροπρόθεσμα θα ευνοηθείς, όσο κι αν αυτό τη δεδομένη στιγμή πιέζεσαι. Σε κάθε περίπτωση, θυμήσου ότι τα πάντα εξαρτώνται απ’ αυτό που εσύ επιθυμείς πραγματικά. Σε γενικές όμως γραμμές πρόκειται για μια εποχή που η ανασφάλεια στον οικονομικό τομέα θα ΄ναι έντονη και γι’ αυτό οφείλεις να κάνεις καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σου, κάτι που θα σε ωφελήσει και ψυχολογικά.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, οι μέρες αυτές ενδέχεται ν΄ ανασύρουν στην επιφάνεια κρυμμένες σκέψεις κι αρνητικά συναισθήματα για παρελθοντικές καταστάσεις που ‘χεις βιώσεις αλλά και για πρόσωπα που σε έχουν πληγώσει και τραυματίσει με τη συμπεριφορά τους. Πολλά ερωτήματα θα κυριαρχούν στο μυαλό σου για τα δικά σου λάθη, αλλά και τα σφάλματα των άλλων. Απ’ την άλλη, ίσως κληθείς να «υπηρετήσεις» ένα πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση εμπιστεύσου τον εαυτό σου κι εξωτερίκευσε όλα όσα αισθάνεσαι στους οικείους σου. Παράλληλα χρειάζεται να ΄σαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίο δρας και αντιδράς, είτε στις προσωπικές, είτε στις επαγγελματικές σου σχέσεις, καθώς ο εκνευρισμός θα ΄ναι έντονος και μπορεί να καλείσαι συχνά να αντιμετωπίζεις διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με όλους όσους συνδιαλέγεσαι σε καθημερινή βάση. Δείξει υπομονή κι εγκράτεια για να μην αναγκαστείς να υποστείς απώλειες, ιδιαίτερα εσύ του γ΄ δεκαημέρου.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, αυτό το διάστημα θα εμφανιστούν στη ζωή σου, ενδεχομένως και μέσα από αλλόκοτες καταστάσεις, πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν και θα στηρίξουν τα σχέδιά σου. Το βέβαιο είναι ότι υπάρχουν φίλοι και συνεργάτες στους οποίους μπορείς να στηρίζεσαι, ακόμη κι αν κάποια γεγονότα σε αιφνιδιάσουν με αποτέλεσμα να μη γνωρίζεις πώς να αντιδράσεις. Σε κάθε περίπτωση, μην κάνεις οποιαδήποτε παρορμητική ενέργεια. Άσε τον χρόνο να κυλήσει και οι εξελίξεις θα σε οδηγήσουν να λάβεις και τις κατάλληλες αποφάσεις. Απ’ την άλλη, θα υπάρξουν ευκαιρίες για συζητήσεις κι επαφές με πρόσωπα που μαζί μπορείτε να θέσετε σε σχεδιάσετε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα. Σε γενικές γραμμές, ο τομέας που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτό το διάστημα είναι η υγεία σου και η φυσική σου κατάσταση κι εκεί θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, ο Νοέμβριος στο ξεκίνημά του σε βρίσκει εστιασμένο στην κοινωνική σου εικόνα και την επαγγελματική σου καριέρα και σταδιοδρομία. Αιφνίδια γεγονότα ενδέχεται να σε αναγκάσουν να παραιτηθείς από όλα όσα πια δε σε εξυπηρετούν και να κοιτάξεις το μέλλον σου με βλέμμα διαφορετικό. Μη φοβηθείς να πεις αντίο σε οτιδήποτε φθαρμένο και παλιό και να καλωσορίσεις το καινούριο που ναι μεν φαντάζει δύσκολο, θ΄ αποδειχθεί όμως ωφέλιμο. Σ΄ άλλα νέα, τα οικονομικά σου ξεκινούν να ευνοούνται με ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά θα αυξηθούν τα έσοδά σου. Προσοχή χρειάζεται στις προσωπικές σχέσεις και στην επικοινωνία με το ταίρι ή/και με το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει, καθώς οι παρεξηγήσεις και τα καβγαδάκια θα ΄ναι συχνά για το επόμενο διάστημα. Χρειάζεται υπομονή, ψυχραιμία και πριν μιλήσεις να σκέφτεσαι.

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου, ίσως εσύ να βρίσκεσαι στην πλεονεκτική θέση συγκριτικά με τους άλλους εκπροσώπους του ζωδιακού, με πολλές ευκαιρίες να εξελιχθείς σε προσωπικό, αισθηματικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Οι συγκυρίες, οι ανατροπές και τα γεγονότα μοναδικό στόχο έχουν ν΄ αλλάξουν τον τρόπο που επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες που λαμβάνεις απ’ το περιβάλλον σου, όπως ακόμη και να αποφασίσεις να απαλλάξεις τον εαυτό σου από στερεότυπα και θεωρίες που ναι μεν ακολουθούσες αλλά δε σου απέφεραν ιδιαίτερο αποτέλεσμα ή τουλάχιστον το επιθυμητό. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι τον τρόπο με τον οποίο θα κληθείς να διαχειριστείς τα προβλήματα που θα ανακύπτουν στην οικογένειά σου και στο σπίτι σου αυτό το διάστημα. Προσπάθησε να ΄σαι περισσότερο υπομονετικός και ανεκτικός σε συμπεριφορές που σε πιέζουν και σε εκνευρίζουν.

 

Θέλουμε και τη δική σου ιστορία!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου