Η νέα εβδομάδα προβλέπεται αντιφατική. Κάποιοι θα ωφεληθούν ανασυγκροτώντας τις δυνάμεις τους και λαμβάνοντας αποφάσεις που μακροπρόθεσμα θα τους ωφελήσουν. Το συναίσθημα κατευθύνει τις επιλογές μας, ενώ η αγάπη και η ενσυναίσθηση επιδρούν θεραπευτικά στις ανθρώπινες σχέσεις. Αγαπώ σημαίνει προσφέρω. Και αυτή η εβδομάδα αγαπά να προσφέρει.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου, από τώρα και για το επόμενο διάστημα η εσωστρέφειά σου και η ανάγκη σου για απομόνωση θα είναι έντονη. Από την άλλη το ενδεχόμενο να εμφανιστούν παρελθοντικοί έρωτες ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία είναι πιθανό. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να επιλέξεις με βάση τη λογική, γιατί ο κίνδυνος εξαπάτησης είναι μεγάλος και η απογοήτευση βέβαιη. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου οι εξελίξεις που έρχονται σε ωθούν να προχωρήσεις μπροστά με νέους στόχους, χωρίς βέβαια τα εμπόδια και οι προκλήσεις να λείπουν. Παρ’ ολ’ αυτά βρίσκεις λύσεις ενώ λαμβάνεις βοήθεια από τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου. Ανανεώνεσαι ψυχικά και σωματικά. Μη δρας παρορμητικά και προσπάθησε να μη μένεις κολλημένος σε παρελθοντικές τραυματικές καταστάσεις. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου αισθάνεσαι κατά κάποιο τρόπο εγκλωβισμένος σ’ ένα περιβάλλον που πιστεύεις ότι δε σε στηρίζει και συνεχώς σε απογοητεύει. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα αλλάζει. Κοινωνικοποιείσαι περισσότερο. Προσοχή στα επαγγελματικά και στις σχέσεις, καθώς η όποια ασυμφωνία δημιουργεί απογοητεύσεις.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου από αυτή την εβδομάδα ξεκινά για σένα ένα διάστημα που επιδιώκεις να βρίσκεσαι συχνά κοντά σε φίλους, συναδέλφους και γενικότερα σε πρόσωπα που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα. Η αλήθεια είναι ότι μέσα από τον φιλικό σου κύκλο θα λάβεις την ικανοποίηση και την αναγνώριση που επιθυμείς. Το ενδεχόμενο μιας νέας γνωριμίας μέσω φίλων που θα εξελιχθεί σε σχέση είναι πιθανό. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, παρ’ όλο που οι δυσκολίες κι οι ανατροπές μπορούμε να πούμε ότι σε έχουν αποδυναμώσει αρκετά, αυτή την εβδομάδα κατορθώνεις να βρίσκεις λύσεις σε όλα όσα σε απασχολούν και δημιουργούν εμπόδια στην καθημερινότητά σου. Αισθάνεσαι πιο χαλαρός κι απελευθερωμένος ενώ βρίσκεις χρόνο να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα ξεκινά με περιορισμούς και πίεση κυρίως στα επαγγελματικά σου. Η στασιμότητα που βιώνεις σε απογοητεύει. Νιώθεις ότι η προσπάθειά σου δεν αναγνωρίζεται και δεν ανταμείβεται. Αν όμως έχεις οργανώσει πολύ καλά τις κινήσεις σου, δε χρειάζεται να φοβάσαι. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου στο κοινωνικό περιβάλλον και προτίμησε τον συμβιβασμό από τη διάσπαση.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου από αυτή την εβδομάδα ξεκινά για σένα ένα διάστημα που μπορείς να διακριθείς στον επαγγελματικό σου χώρο, αναδεικνύοντας τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου, όπως παράλληλα να βελτιώσεις και την κοινωνική σου εικόνα. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου και με το δικό τους τρόπο θα συμβάλλουν στην επαγγελματική σου άνοδο. Εσύ του β΄ δεκαημέρου είσαι αρκετά αγχωμένος με τα επαγγελματικά σου, όμως οι μέρες αυτές φέρνουν κοντά σου νέα πρόσωπα, νέους φίλους, που θα σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν ν’ ανακτήσεις τη χαμένη σου δύναμη αλλά και το κέφι σου. Αισθηματικά η κατάσταση που βιώνεις είναι ουδέτερη. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου τα πράγματα είναι διαφορετικά και οφείλεις να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός σε επαγγελματικές συμφωνίες, σε νομικά έγγραφα και σε ταξίδια που ίσως χρειαστεί να κάνεις. Νιώθεις ότι εμφανίζονται συνεχώς εμπόδια που μπλοκάρουν τα σχέδιά σου και δε σου αφήνουν περιθώρια εξέλιξης. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα αλλάζει. Είσαι περισσότερο κοινωνικός κι ευχάριστος στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Οικονομικά εξακολουθείς να πιέζεσαι.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου ξεκινά για σένα ένα διάστημα με περισσότερο ελεύθερο χρόνο, διασκέδαση και φλερτ. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και μάλιστα με πρόσωπα που έχουν διαφορετική κουλτούρα από τη δική σου κι αυτό θα σε ιντριγκάρει. Παράλληλα δεν αποκλείεται να κανονίσεις ένα ταξίδι, ακόμη και στο εξωτερικό. Σε εσένα του β΄ δεκαημέρου προσφέρονται οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προβάλλεσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον, απέναντι στους συνεργάτες και συναδέλφους σου. Η κούραση και ο εκνευρισμός δε σου αφήνουν περιθώρια να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Όμως αυτή η κατάσταση θα σε ωθήσει να διεκδικήσεις με τρόπο δυναμικό όλα όσα πιστεύεις ότι αξίζεις. Αυτό αφορά και στα προσωπικά σου. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα δημιουργεί πιέσεις στα οικονομικά. Δεν αποκλείεται μια οφειλή από το παρελθόν να επανέλθει και να σου δημιουργήσει έντονο πονοκέφαλο. Από την άλλη αισθάνεσαι σαν να βιώνεις ξανά κάποιες τραυματικές παρελθοντικές καταστάσεις που δε σ΄ αφήνουν να προχωρήσεις μπροστά. Στο τέλος της εβδομάδας βρίσκεις λύσεις και η αισιοδοξία επανέρχεται. Αισθηματικά η καχυποψία κυριαρχεί.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου ξεκινά για σένα ένα διάστημα κατά το οποίο ευνοείσαι σε οικονομικά ζητήματα. Οι ευκαιρίες για να ρυθμίσεις οφειλές και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες θα είναι αρκετές. Αισθηματικά το πάθος μπορεί να επανέρχεται, όμως οι φοβίες και οι ανασφάλειες θα ενταθούν, κάτι που οφείλεις να προσέξεις για να μη δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου το τελευταίο διάστημα έχεις πράγματι αντιληφθεί ότι η ζωή σου αλλάζει σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Η εβδομάδα όμως αυτή είναι αισιόδοξη και σου προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις ένα ταξίδι, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Έχεις πια καταλάβει ότι η υπομονή και η επιμονή είναι τα κλειδιά για να ξεπερνάς τις δυσκολίες που στόχο έχουν να σε ωριμάσουν και εξελίξουν. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες είναι απογοητευτικές. Γεγονότα δημιουργούν δυσάρεστο κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ενδέχεται μια σχέση να λήξει οριστικά, ή μια γνωριμία με νέο πρόσωπο να μην μπορεί να εξελιχθεί. Προετοίμασε τον εαυτό σου, επειδή οι συμπεριφορές που πιθανότατα δεχθείς θα είναι σκληρές και ο θυμός σου ανεξέλεγκτος. Στο τέλος της εβδομάδας το κλίμα εξομαλύνεται.

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου το διάστημα που ξεκινά προβλέπεται άκρως συναισθηματικό. Σχέσεις αναθερμαίνονται και νέες δημιουργούνται. Επαγγελματικές συνεργασίες εδραιώνονται και καινούριες σχηματίζονται. Γενικότερα η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται και η διάθεσή σου βελτιώνεται σημαντικά. Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου θα είναι πολλές. Εσύ του β΄ δεκαημέρου το τελευταίο διάστημα αγωνίζεσαι για να προασπίσεις τα συμφέροντά σου, κυρίως στον οικονομικό τομέα αλλά και γενικότερα να πετύχεις τους στόχους σου. Οι μέρες αυτές είναι περισσότερο ξεκούραστες με λιγότερο άγχος και σου προσφέρουν ευκαιρίες να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, αλλά και να κουβεντιάσεις με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου πρέπει να ‘σαι εξαιρετικά προσεκτικός σε κάθε είδους ατυχήματα, αλλά και γενικότερα με τη φυσική σου κατάσταση. Ενδέχεται παράλληλα να νιώσεις περισσότερο αγχωμένος, λόγω φόρτου καθημερινότητας. Προς το τέλος της εβδομάδας ένα αισθηματικό ζήτημα σε ταλαιπωρεί, αλλά μάλλον θα είναι παροδικό.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου από τώρα και για το επόμενο διάστημα επικεντρώνεσαι περισσότερο στη δουλειά σου και γενικότερα στις εκκρεμότητες και τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου. Η σχέση με συναδέλφους σου βελτιώνεται, παρ’ όλ΄ αυτά το άγχος σου, προκειμένου ν’ ανταπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις, αυξάνεται. Επιπλέον μπορείς να ασχοληθείς με τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της υγείας σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου θα έχεις εξελίξεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες λόγω της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε. Προς το μέσα της εβδομάδας σχεδιάζεις νέα πράγματα και δεν αποκλείεται να κανονίσεις κι ένα ταξίδι που θα σε ανανεώσει ψυχικά και σωματικά. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου ενδέχεται ένα γεγονός στον αισθηματικό τομέα ή κάποιο ζήτημα παιδιού να σε αγχώσει. Ίσως οι προσδοκίες σου να μην εκπληρώνονται κι αυτό να σε απογοητεύσει. Προς το τέλος της εβδομάδας η επικοινωνία επανέρχεται και νιώθεις περισσότερη ελευθερία να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Απόφυγε ωστόσο να ασχοληθείς μ’ ένα παρελθόν που εξακολουθεί να ξύνει πληγές και να σου δημιουργεί τραύματα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου από τώρα και για το επόμενο διάστημα η προσωπική σου ζωή ανανεώνεται με νέες γνωριμίες, πολλές διασκεδαστικές στιγμές κι έντονο φλερτ. Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις τη σχέση σου με το ταίρι σου. Παράλληλα ευνοείσαι και στον οικονομικό τομέα, ιδιαίτερα εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρείς τη δική σου επιχείρηση. Εσύ του β΄ δεκαημέρου προσπαθείς να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου και τα καταφέρνεις. Η διάθεσή σου βελτιώνεται, η αισιοδοξία επανέρχεται και νιώθεις περισσότερο δυνατός να υλοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Μπορείς να ασχοληθείς και με τη βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και υγείας. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να πιέζεσαι ιδιαίτερα στον τομέα οικογένεια. Ίσως ένα οικονομικό ζήτημα να σε ταλαιπωρεί, ή και η συναισθηματική κούραση που βιώνεις, να σου δημιουργεί την ανάγκη ν’ απομονωθείς. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείς να λύσεις ένα επαγγελματικό πρόβλημα. Πρόσεξε την τάση να πληγώνεις τους άλλους με τα λόγια σου. Αισθηματικά κάτι όμορφο δείχνει να σχηματίζεται.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου προσπάθησε να εκμεταλλευθείς αυτή την εβδομάδα που ευνοείσαι σε οικογενειακά ζητήματα, όπως για παράδειγμα στην εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων με οικεία πρόσωπα, ή στην ενασχόληση με ευαίσθητα προσωπικά σου ζητήματα. Άλλωστε το επόμενο διάστημα θα επικρατεί αστάθεια και έντονος εκνευρισμός. Για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες προβλέπονται ευχάριστες, αισιόδοξες και συναισθηματικές. Αν είσαι αδέσμευτος ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σου και σε ενθουσιάζει. Φίλοι και οικογένεια βρίσκονται δίπλα σου, σε στηρίζουν και σε προτρέπουν να ασχοληθείς περισσότερο με τις δικές σου επιθυμίες. Οικονομικά χρειάζεται να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή και ν΄ αποφύγεις τις σπατάλες. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου χρειάζεται να δείξεις προσοχή στις μετακινήσεις σου, στο μεταφορικό μέσο που χρησιμοποιείς, ώστε να αποφύγεις τυχόν μικροατυχήματα. Παράλληλα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι, καθώς μπορεί να δημιουργήσεις εντάσεις χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα αλλάζει, γίνεται περισσότερο διασκεδαστικό και συναισθηματικό.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου από τώρα και για το επόμενο διάστημα ευνοείσαι σε οικονομικά κι επαγγελματικά ζητήματα. Ευκαιρίες για επαγγελματικές συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες θα εμφανιστούν, ενώ παράλληλα και η συναισθηματική σου ζωή δείχνει να βελτιώνεται. Μια ερωτοφιλία εξελίσσεται. Κι εσύ του β΄ δεκαημέρου έχεις μπροστά σου μια εβδομάδα αισιόδοξη με εύνοια σε ζητήματα οικογένειας, σπιτιού αλλά και θεμάτων που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία. Από την άλλη ενδέχεται να λάβεις αισθηματική ικανοποίηση από ένα πρόσωπο του παρελθόντος σου. Μη βιάζεσαι. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου βιώνεις έντονες πιέσεις στον οικονομικό τομέα. Μετανιώνεις ενδεχομένως για σφάλματα του παρελθόντος, που τώρα καλείσαι να διορθώσεις. Δείξε μεγαλύτερη εγκράτεια στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου. Προς το τέλος της εβδομάδας νιώθεις ανακούφιση και βρίσκεις λύσεις σε προβληματικές καταστάσεις. Παράλληλα, όμως, προσπάθησε να μην επιβάλεις με χειριστικό και επιτακτικό τρόπο τα θέλω σου στους άλλους.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου απ’ αυτή την εβδομάδα και μέχρι το πρώτο μισό του Απριλίου ευνοείσαι σημαντικά στον οικονομικό τομέα. Θα δεις τις προσπάθειές σου για αύξηση των εσόδων σου να αμείβονται. Δεν αποκλείεται να λάβεις ένα bonus, ή να σου προκύψει και μια νέα πηγή εσόδων, ενδεχομένως από μια δεύτερη δουλειά. Απ’ την άλλη, έχεις ανάγκη την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι οι παρούσες συνθήκες στη ζωή σου δε σου επιτρέπουν να αισθανθείς αυτή έστω την ικανοποίηση. Αισθηματικά μόνο αν συνειδητοποιήσεις αυτό που πραγματικά αξίζεις, θα δεις αλλαγές. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές προβλέπονται κοινωνικές και επικοινωνιακές. Επαφές, συζητήσεις, μηνύματα και ειδήσεις χρωματίζουν έντονα την καθημερινότητά σου. Παράλληλα οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα είναι πολλές και γενικότερα το θετικό κλίμα των ημερών ενισχύει και πάλι την αισιοδοξία σου. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα ξεκινά με κούραση, πίεση κι απαισιοδοξία. Δείξει προσοχή στην υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση. Από την άλλη, την ίδια προσοχή οφείλεις να δείξεις και στον τρόπο που εκφράζεσαι. Προς το τέλος της εβδομάδας οι μέρες προσφέρονται για να λύσεις ζητήματα που σε ταλαιπωρούν στις σχέσεις σου. Απόφυγε τις αρνητικές σκέψεις.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου ξεκινά για σένα ένα διάστημα που ανανεώνεσαι εσωτερικά και εξωτερικά. Ομορφαίνεις, ακτινοβολείς και γίνεσαι πόλος έλξης για πολλά πρόσωπα που επιθυμούν να βρίσκονται πλάι σου. Ανανεώνεσαι ψυχολογικά, περνάς όμορφες στιγμές και έχεις τη δύναμη να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις όλα όσα επιθυμείς. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές φέρνουν σημαντική εύνοια στον οικονομικό τομέα με αύξηση εσόδων, κάτι που σε βοηθά να ανακτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Αισθηματικά λαμβάνεις ικανοποίηση και νιώθεις σταθερότητα και ασφάλεια. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές θα αισθανθείς ότι «θυσιάζεις» τον εαυτό σου προκειμένου να εκπληρώσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου, όμως η υπομονή κι η επιμονή σου σε βοηθούν να ξεπερνάς κάθε δυσκολία που μπορεί να παρουσιάζεται. Προς το τέλος της εβδομάδας έρχονται χαρμόσυνα οικονομικά νέα. Αισθηματικά η περίοδος που διανύεις είναι καλή και στην πορεία θα είναι καλύτερη.

 

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου