Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της πτώσης της, την Παρθένο (5/9), που μας κάνει περισσότερο ρεαλιστές στον έρωτα, πρακτικούς, υπεραναλυτικούς και τελειομανείς. Ο Ερμής ξενικά την αναδρομή του στον Ζυγό (9/9), μειώνοντας τις συγκρούσεις, αλλά ταυτόχρονα και την ειλικρίνεια στον λόγο και τις πράξεις. Τα νέα ξεκινήματα συναντούν εμπόδια, οι ευκαιρίες, όμως, για επανεξέταση προσωπικών υποθέσεων και σχέσεων θα ΄ναι πολλές.  Ακολουθεί η Πανσέληνος στους Ιχθείς (10/9) που υπερτονίζει το συναίσθημα και απομακρύνει τη λογική, ενώ κάνει επιτακτική την ανάγκη για ριζική αλλαγή. Επηρεάζει περισσότερο Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του β΄ δεκαημέρου.

 

Κριός

Κριέ μου, αυτή την εβδομάδα, με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, η καθημερινότητά σου ομορφαίνει. Η σχέση σου με τα πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος βελτιώνεται. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου και γενικότερα τα πρακτικά ζητήματα στη ζωή σου μπαίνουν σε τάξη και η αρμονία κυριαρχεί. Απ’ την άλλη, ο Ερμής που κινείται ανάδρομα στο απέναντι από εσένα ζώδιο του Ζυγού στρέφει το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σου σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Ενδεχομένως να δεις πρόσωπα του παρελθόντος να επιστρέφουν και να διεκδικούν μια δεύτερη ευκαιρία, είτε αυτή αφορά στον αισθηματικό είτε στον επαγγελματικό τομέα. Απ’ την άλλη, πρόκειται για ένα διάστημα που μπορείς να επανεξετάσεις τη σχέση σου με το έτερον ήμισυ και να διορθώσεις σφάλματα του παρελθόντος. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς επηρεάζει αρνητικά τη διάθεσή σου απέναντι στα πρόσωπα με τα οποία έρχεσαι καθημερινά σε επαφή. Προσπάθησε να διατηρήσεις μια περισσότερο συντηρητική στάση απέναντι στα θέλω των άλλων, όπως και στις δικές σου επιδιώξεις.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, αυτή την εβδομάδα με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, η συναισθηματική σου ζωή αποκτά περισσότερη δράση και ένταση. Όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και νέες γνωριμίες για σένα που ‘σαι αδέσμευτος επιφυλάσσει το επόμενο διάστημα. Εάν η σχέση σου έχει δοκιμαστεί στο πέρασμα του χρόνου, θ’ αντιληφθείς ότι αυτό το διάστημα είναι και το κατάλληλο για να λάβεις απόφαση για μια επίσημη πλέον δέσμευση. Εάν έχεις παιδιά, θα λάβεις σημαντική ικανοποίηση. Απ’ την άλλη, ο Ερμής που κινείται ανάδρομα στον Ζυγό αναμένεται να σε δυσκολέψει περισσότερο στον τομέα της καθημερινότητάς σου και της εργασίας σου. Ενδεχομένως να ανακύπτουν συνεχώς εμπόδια, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να διαχειριστείς με ευκολία ζητήματα της δουλειάς σου ή να αισθάνεσαι ότι οι άλλοι δε σε καταλαβαίνουν. Παράλληλα, το διάστημα αυτό προσφέρεται για ένα τσεκ απ στην υγεία σου. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς ενισχύει την κοινωνική ζωή και δικτύωση με το περιβάλλον σου κι ενδεχομένως να σε ωθήσει να αλλάξεις πεδίο δράσης, διευρύνοντας ακόμη και τον φιλικό σου κύκλο.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, η εύνοια στο σπίτι και την οικογένειά σου είναι δεδομένη. Θα βιώσεις γαλήνη στη συζυγική σου εστία και θα καταφέρεις να επιλύσεις προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν. Απ’ την άλλη, εάν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να προκύψει επανασύνδεση μ’ ένα παρελθοντικό πρόσωπο. Σ’ αυτό συνηγορεί και ο Ερμής που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό. Παράλληλα, όμως, πρέπει να λάβεις υπόψη σου την ασυνεννοησία που θα επικρατεί σε ζητήματα παιδιών, αλλά και στη δουλειά σου και γι’ αυτό οφείλεις να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία. Θα υπάρξουν στιγμές που θα αισθάνεσαι ότι οι άλλοι απαιτούν από σένα πολλά περισσότερα απ’ όσα μπορείς να προσφέρεις. Επιπλέον, προσπάθησε να ‘σαι περισσότερο συγκεντρωμένος σε ό,τι κάνεις. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς ευνοεί την κοινωνική σου εικόνα, αλλά και τα επαγγελματικά σου σχέδια. Μάλιστα αν αλλάξεις τον τρόπο δράσης σου στον εργασιακό σου χώρο θα δεις ότι η εύνοια απ’ τους άλλους προς το πρόσωπό σου θ’ αυξηθεί. Θα κερδίζεις με ευκολία τις εντυπώσεις.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, αυτή την εβδομάδα με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο ξεκινά ένα διάστημα με περισσότερη εύνοια για νέες γνωριμίες, επανασυνδέσεις με παρελθοντικούς φίλους και έρωτες, αλλά και νέες επαγγελματικές συμφωνίες και συναρπαστικές ιδέες, που μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή. Απ’ την άλλη ο Ερμής που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό ναι μεν θα σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα του αισθηματικού σου παρελθόντος, όμως τα προβλήματα και οι διαπληκτισμοί στο σπίτι σου με τα μέλη της οικογένειάς σου, ή/και με τα πρόσωπα που συγκατοικείς, θα ενταθούν. Προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικός στον τρόπο που αντιδράς προς τους άλλους, αλλά να διατηρείς ουδέτερη στάση. Παράλληλα ενδέχεται να προκύψουν και προβλήματα με ακίνητα. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς επιδρά καταλυτικά στον αισθηματικό σου τομέα, αναθεωρώντας τον τρόπο που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα τον έρωτα. Απ’ την άλλη, φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά, όμως πρέπει να ΄σαι προσεκτικός στην εκτίμηση των καταστάσεων, επειδή ο κίνδυνος παραπλάνησης είναι έντονος.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, απ’ αυτή την εβδομάδα, με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, ξεκινά ένα διάστημα με ιδιαίτερη εύνοια στον οικονομικό τομέα. Τα έσοδά απ’ την εργασία σου αυξάνονται, ενώ κι εσύ προγραμματίζεις με τρόπο εποικοδομητικό το πρόγραμμα των εξόδων σου. Αισθάνεσαι περισσότερο ασφαλής με τα κεκτημένα σου. Απ’ την άλλη, ο Ερμής που κινείται ανάδρομα στον Ζυγό φέρνει μηνύματα, επαφές και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα αλλά και πρόσωπα που στο παρελθόν συνδεόσασταν συναισθηματικά. Παράλληλα, όμως, πρέπει να προσέξεις τις μετακινήσεις και το μεταφορικό σου μέσο. Επίσης μην ενεργείς βιαστικά σε ό,τι κάνεις. Αν κληθείς ν’ αντιμετωπίσεις διαπληκτισμούς με συγγενείς, φρόντισε να ΄σαι περισσότερο διαλλακτικός και συγκαταβατικός μαζί τους, ώστε να μη ρίχνεις περισσότερο λάδι στη φωτιά.  Η Πανσέληνος στους Ιχθείς φέρνει εξελίξεις στον τομέα του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με τα κοινά οικονομικά, τις δοσοληψίες με τρίτους, την ακίνητη περιουσία αλλά και τις κρυφές ή/και φανερές βαθιές σου επιθυμίες. Το ενδεχόμενο να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα, που θα σε αποσυντονίσουν είναι πιθανό, όμως θα βρεις τρόπο να τα καλύψεις.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, αυτή την εβδομάδα με την είσοδο της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο ευνοείσαι σημαντικά σε προσωπικό επίπεδο. Η διάθεσή σου βελτιώνεται και μαγνητίζεις τα βλέμματα των θαυμαστών που σε περιβάλλουν. Οι δεσμευμένοι διορθώνεται τα κακώς κείμενα στη σχέση σας και ενδυναμώνετε τη μεταξύ σας σύνδεση, ενώ οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία μιας γνωριμίας με προοπτικές δέσμευσης. Ο Ερμής που κινείται ανάδρομα στον Ζυγό δημιουργεί καθυστερήσεις και φέρνει αναποδιές στα οικονομικά σου, με αρκετά έκτακτα έξοδα να κάνουν την εμφάνισή τους. Επιπλέον ενδέχεται ν΄ αντιμετωπίσεις προβλήματα με κάποια οικονομική συμφωνία. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς φωτίζει την αισθηματική σου σχέση, αλλά και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Αποκαλύπτει τα καλώς και τα κακώς κείμενα που υφίστανται, καλώντας σε να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον αυτών των σχέσεων. Αξιολόγησε σωστά τις καταστάσεις και μην παρασύρεσαι από επιπόλαιες σκέψεις.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, απ’ αυτή την εβδομάδα με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο και για το επόμενο διάστημα θα νιώθεις περισσότερο ρομαντικά απ’ ό,τι συνήθιζες. Θ’ αναρωτηθείς για όλα αυτά που επιθυμείς από μια σχέση ώστε να νιώθεις πλήρης. Εάν είσαι δεσμευμένος θα σκεφτείς εάν πράγματι βιώνεις συναισθηματική πληρότητα στη σχέση σου με το ταίρι σου. Απ’ την άλλη ο Ερμής που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, φέρνει το παρελθόν στο παρόν σου ώστε να εξετάσεις το ενδεχόμενο να προσφέρεις μία ακόμη ευκαιρία, αν αντιληφθείς ότι το αξίζει. Παράλληλα όμως η ταλαιπωρία στις επαφές και τις μετακινήσεις σου θα ΄ναι έντονη, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν άλυτες παρελθοντικές εκκρεμότητες που θα πρέπει ν’ ασχοληθείς αφιερώνοντας σημαντικό χρόνο. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς φωτίζει τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, το εργασιακό περιβάλλον, τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Καλό είναι να προσπαθήσεις να τερματίσεις τις κακές συνήθειες που δημιουργούν προβλήματα και στη φυσική αλλά και την ψυχολογική σου κατάσταση. Η συναισθηματική φόρτιση θα ΄ναι έντονη και μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, αυτή την εβδομάδα με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο ενεργοποιείται ο οίκος του ωροσκοπίου σου που αφορά την κοινωνική σου δικτύωση και το φιλικό σου κύκλο. Απ’ την άλλη οι ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις και τα επαγγελματικά σου σχέδια θα ΄ναι πολλές. Παράλληλα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις έναν νέο έρωτα, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Εάν είσαι δεσμευμένος η σχέση σου βελτιώνεται σημαντικά. Ο Ερμής που κινείται ανάδρομα στο Ζυγό μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα εάν αρχίσεις να εμπιστεύεσαι τους πάντες και τα πάντα. Φρόντισε να διατηρήσεις αυτή τη μυστικότητα που σε διακατέχει και να μην εμπλέκεσαι σε κουτσομπολιά και σχόλια που θα κάνουν κακό στην εικόνα σου και μόνο. Μην αποκαλύψεις μυστικά που σου έχουν εμπιστευθεί. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα σε φορτίσει συναισθηματικά κι ενδεχομένως χρειαστεί να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεις τις επιθυμίες σου, ώστε ν΄ αποφύγεις αντιπαραθέσεις. Παράλληλα οι εξελίξεις σε ερωτικά ζητήματα είναι δεδομένες. Χρειάζεται όμως να κρίνεις τα λόγια και τις πράξεις του άλλου, με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, απ’ αυτή την εβδομάδα με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο ξεκινά ένα διάστημα με πολλές επαγγελματικές γνωριμίες κι ευκαιρίες για επέκταση και κοινωνική καταξίωση. Παράλληλα δεν αποκλείονται και γνωριμίες με πρόσωπα που μπορεί να προέρχονται από τη δουλειά σου, αλλά έχουν τα φόντα να εξελιχθούν σε αισθηματική σχέση. Ο Ερμής που κινείται ανάδρομα στον Ζυγό σε φέρνει ξανά σε επαφή με φίλους και ομάδες προσώπων από το παρελθόν. Χρειάζεται προσοχή στον αισθηματικό τομέα, καθώς δεν αποκλείεται να προκύπτουν συνεχώς εντάσεις στη σχέση σου με το σύντροφό σου. Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια γενικότερα στην καθημερινότητά σου θα ΄ναι δεδομένα. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς φέρνει εξελίξεις σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σου αλλά και κάποιες επαγγελματικές σου σχέσεις. Ενδεχομένως δεις πρόσωπα ή/και καταστάσεις ν΄ απομακρύνονται και παράλληλα να έρχονται καινούρια. Απ’ την άλλη αν διατηρείς σοβαρή σχέση δεν αποκλείεται ν’ αποφασίσετε να συγκατοικήσετε, κάτι που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, απ’ αυτή την εβδομάδα και για το επόμενο διάστημα, με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα ή βιώνεις καταστάσεις, μέσω των οποίων ανακαλύπτεις νέα ενδιαφέροντα και ζεις διαφορετικές εμπειρίες. Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις καινούρια πράγματα που σε δένουν περισσότερο με το σύντροφό σου. Εάν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συνάψεις σχέση με ένα πρόσωπο που ζει σε άλλο τόπο, ή έχει εντελώς διαφορετική κουλτούρα απ΄ τη δική σου. Ο Ερμής που κινείται ανάδρομα στον Ζυγό δημιουργεί εμπόδια και φέρνει καθυστερήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά κι έντονη ασυνεννοησία με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στην κοινωνική σου ζωή, προβάλλοντάς σε περισσότερο, ακόμη και μέσω του διαδικτύου. Νέα ενδιαφέροντα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα, που θα διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σου. Παρέμεινε ειλικρινής με τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους και μην προβάλεις κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που είσαι.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, απ΄ αυτή την εβδομάδα και για το επόμενο διάστημα, με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, ευνοείσαι στις οικονομικές σου δοσοληψίες με τρίτους, ενώ οι ευκαιρίες για ρυθμίσεις οφειλών με ευνοϊκούς για σένα όρους θα ΄ναι αρκετές. Παράλληλα η σχέση σου με το έτερο ήμισυ ενδυναμώνεται, ενώ αυξάνεται και η μεταξύ σας οικειότητα. Ο Ερμής που κινείται ανάδρομα στον Ζυγό σού δίνει τη δυνατότητα να επαναξιολογήσεις στόχους και σχέδια για το μέλλον, να ταξιδέψεις σε γνώριμα μέρη στο εξωτερικό, αλλά και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του παρελθόντος. Απ’  την άλλη, όμως, θα φέρει μια σχετική ασυνεννοησία και εμπόδια στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, που θα σε εκνευρίζουν και αποσυντονίζουν. Η αστάθεια και η αναποφασιστικότητα θα σε χαρακτηρίζουν αυτό το διάστημα. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς φωτίζει τον οικονομικό τομέα, προσφέροντάς σου την απαιτούμενη ανταμοιβή στην περίπτωση που ‘χεις εργαστεί σκληρά για να πετύχεις όλα όσα μέχρι τώρα έχεις καταφέρει. Σ΄ άλλα νέα εάν έχεις εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη, όπως για παράδειγμα αν αναμένεις μια δικαστική απόφαση, αυτή θα εκδοθεί.

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου, απ’ αυτή την εβδομάδα με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο ξεκινά ένα διάστημα που σου μιλά για έρωτα, προσωπικές σχέσεις, επαγγελματικές συνεργασίες και συναισθηματική οικειότητα. Οι ευκαιρίες για ν΄ αποκαταστήσεις οποιαδήποτε, τυχόν, λάθη και παρεξηγήσεις δημιουργήθηκαν στη σχέση σου ή/και σε μια επαγγελματική συνεργασία θα ΄ναι πολλές. Η αρμονία στην προσωπική κι επαγγελματική σου ζωή επανέρχεται. Ο Ερμής που κινείται ανάδρομα στον Ζυγό εφιστά την προσοχή σου στις οικονομικές σου δοσοληψίες με τρίτους αλλά και στα έξοδά σου που ενδέχεται να δεις ν΄ αυξάνονται λόγω έκτακτων υποχρεώσεων. Απ’ την άλλη, όμως, λαμβάνεις και χρωστούμενα, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει ένα πρόσωπο παρελθοντικό και να αναζωπυρώσει το πάθος που σας συνέδεε. Η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο κλείνει ένα κύκλο σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, ώστε να ξεκινήσει ένας καινούριος. Σε κάθε περίπτωση η δική σου δράση είναι σημαντική και αυτή θα καθορίσει τις εξελίξεις. Μην παρασύρεσαι από υπερβολικό συναισθηματισμό, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Αντίθετα εκμεταλλεύσου την εύνοια που έχεις στον τομέα αυτό.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου