Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη διακρίνεται από θετικές κυρίως όψεις, που προσφέρουν ευκαιρίες βελτίωσης κι επέκτασης σε βασικούς τομείς της ζωής μας. Ξαφνικές εξελίξεις εμπνέουν χαμόγελα κι αισιοδοξία. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο (7/9) αναδιοργανώνει θετικά την καθημερινότητα και μας ζητά να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Νέα ξεκινήματα οδηγούν στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας. Ταυτόχρονα εργασιακά θέματα ευνοούνται. Προς το τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη εισέρχεται στο Σκορπιό, μια θέση που την κάνει κτητική αλλά και παθιασμένη. Γνωρίζει τον τρόπο να διεκδικεί, ακόμη κι αν αυτός την οδηγεί στην κόλαση.

 

Κριός

Κριάρι του α΄ δεκαημέρου μια ευχάριστη και χαλαρή εβδομάδα σε περιμένει με την καθημερινότητά σου να ρέει ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό η διαίσθησή σου θα ΄ναι ιδιαίτερα έντονη. Θα αντιλαμβάνεσαι πολλά περισσότερα απ΄ όσα βλέπεις κι ακούς απ’ τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο ενδέχεται να σε φέρει αντιμέτωπο με τους συνεργάτες σου. Οι παρεξηγήσεις μεταξύ σας, ίσως, οδηγήσουν σε απομυθοποιήσεις και ξεκαθαρίσματα, που τελικά θ’ αποβούν προς όφελός σου. Αρκεί να χειριστείς σωστά τις καταστάσεις αλλά και τα ίδια τα πρόσωπα. Παράλληλα η περίοδος είναι κατάλληλη για να φροντίσεις περισσότερο το σώμα σου αλλά και το πνεύμα σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου θα δεις ότι οι κινήσεις που το προηγούμενο διάστημα έκανες στα οικονομικά σου, ξεκινούν ν΄ αποδίδουν καρπούς. Η οικονομική σου κατάσταση σταθεροποιείται. Αισθηματικά, ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας, προσπάθησε να μείνεις αποστασιοποιημένος σε, τυχόν, αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου, ώστε ν΄ αποφύγεις τα χειρότερα.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη σε βρίσκει με αρκετά βελτιωμένη διάθεση και όρεξη για δουλειά και χαρά. Και πώς να μην είσαι, αφού η κυβερνήτης σου Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο Σκορπιό και σου μιλά για τον οίκο των σημαντικών σου σχέσεων. Ένας άνεμος ανανέωσης πνέει στα προσωπικά και στα επαγγελματικά σου. Τώρα είναι η ευκαιρία να επιδιώξεις την επανένωση στις σχέσεις που ‘χαν κλονιστεί. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο βελτιώνει σημαντικά την ψυχολογία σου. Ξεκινάς και πάλι ν’ αντιμετωπίζεις τη ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία, λογική κι ευαισθησία. Αισθηματικά ευνοείσαι στη δημιουργία μιας νέας σχέσης. Αν είσαι δεσμευμένος δεν αποκλείεται η απόκτηση ενός απογόνου, εφόσον το επιθυμείς. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να πλησιάσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να μοιραστείς τους προβληματισμούς, τις επιθυμίες και τα όνειρά σου. Η μάχη που έδινες το προηγούμενο διάστημα για να ανανεωθείς σωματικά και ψυχικά, δείχνει τώρα τα θετικά αποτελέσματά της. Δεν αποκλείονται συναντήσεις με παλιούς έρωτες κι αγάπες.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές κυλούν ήρεμα και χαλαρά, μέχρι τη στιγμή που η Αφροδίτη εισέρχεται στο Σκορπιό κι εγκαινιάζει για σένα ένα διάστημα κατά το οποίο θα σε απασχολήσουν οι σχέσεις σου. Ξεκινάς να τις επαναπροσδιορίζεις, με βάση όλα όσα μέχρι σήμερα έχεις βιώσει. Τώρα δίνεις τις εξετάσεις σου στα μαθήματα του παρελθόντος και μάλλον θα τις περάσεις με άριστα. Σωστοί σύμβουλοι αποδεικνύονται οι φίλοι σου.  Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά κυρίως ζητήματα και στο σπίτι σου. Είσαι διατεθειμένος να βρεις λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις το τελευταίο διάστημα και θα το καταφέρεις. Παράλληλα ενδέχεται να τολμήσεις κι αλλαγές μέσα στο χώρο που ζεις, ή ακόμη και μια μετακόμιση. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή επικοινωνιακά βρίσκεσαι στα καλύτερά σου. Προσελκύεις κόσμο και γοητεύεις κι αυτό σε βοηθά να πετύχεις αρκετούς απ΄ τους επαγγελματικούς σου στόχους. Αν έχεις προγραμματίσει την υπογραφή μιας συμφωνίας, δείξε προσοχή στα ψιλά γράμματα. Αισθηματικά, αν είσαι αδέσμευτος, να περιμένεις μια νέα σοβαρή γνωριμία.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου μια όμορφη κι άνετη εβδομάδα σε περιμένει, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και άγχη. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό ξεκινά για σένα ένα διάστημα με εύνοια στον τομέα της επικοινωνίας, στις σχέσεις αλλά και στα οικονομικά σου. Αισθάνεσαι περισσότερο βέβαιος σε όλα όσα θεωρείς ότι σου δημιουργούν ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου και γι΄ αυτά μάχεσαι. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, δημιουργεί τις συγκυρίες για να πλησιάσεις συγγενείς και φίλους, που για κάποιο λόγο οι σχέσεις είχαν κλονιστεί και μαζί να διορθώσετε τα λάθη του προηγούμενου διαστήματος. Οι μετακινήσεις σου αυξάνονται, όπως και τα πάρε-δώσε με φίλους και συναδέλφους. Παράλληλα νέες γνωριμίες με προοπτική εξέλιξης μέσω του φιλικού σου κύκλου είναι πιθανές. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές θα ΄χεις τις ευκαιρίες να προσεγγίσεις τους στόχους σου, είτε αυτοί είναι επαγγελματικοί είτε συναισθηματικοί. Η αβεβαιότητα και το άγχος για το μέλλον σου, δείχνουν ότι απομακρύνονται και τη θέση τους λαμβάνουν τώρα η σιγουριά και η ασφάλεια. Εκμεταλλεύσου επιπλέον την ενέργεια των ημερών για να πλησιάσεις συναδέλφους, με τους οποίους είχες ψυχρανθεί.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό επικεντρώνεσαι, μέσα από κάποια «τυχερά» συμβάντα, στην οικογένειά σου κι αισθάνεσαι δυνατός και σίγουρος να διορθώσεις όποιες διαφορές αντιμετώπιζες το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα μπορείς τώρα να εμπιστευτείς τους φίλους σου αλλά και κάποιες νέες γνωριμίες, που θα παίξουν ενισχυτικό ρόλο στα επαγγελματικά σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, προσδοκάς πολλά στα επαγγελματικά σου κι επινοείς τρόπους να προωθήσεις τα σχέδιά σου, που θα σου αποδώσουν επιπλέον και μεγαλύτερο οικονομικό όφελος. Τυχόν καθυστερήσεις στις επιδιώξεις σου, δεν πρέπει να σε αποθαρρύνουν. Αντίθετα πρέπει να σε πεισμώνουν, ώστε να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο. Σε γενικές γραμμές και οι συνθήκες της καθημερινότητάς σου βελτιώνονται. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με τη βοήθεια σημαντικών προσώπων θα κατορθώσεις να υλοποιήσεις κάποιες συμφωνίες, που θα προωθήσουν ακόμη περισσότερο τα συμφέροντά σου. Επιπλέον κάποια οικονομικά οφέλη και κέρδη που προέρχονται είτε από το εξωτερικό είτε από εκκρεμείς νομικές υποθέσεις είναι πιθανά. Σ΄ άλλα νέα μια επισημοποίηση σχέσης ψήνεται.

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό εγκαινιάζεται για σένα ένα διάστημα με νέες γνωριμίες μέσω συγγενών ή/και φίλων, αλλά και μέσω του διαδικτύου. Η καθημερινότητά σου γίνεται περισσότερο διασκεδαστική και χαλαρή, καθώς θα ΄χεις πολλές ευκαιρίες να βγεις έξω και να κοινωνικοποιηθείς. Παράλληλα εύνοια δέχεσαι και στα επαγγελματικά σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, φέρνει σημαντικές θετικές εξελίξεις μέσα από αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σου. Η ψυχολογία σου, η κοινωνική σου εικόνα, τα επαγγελματικά  αλλά και τα προσωπικά σου βελτιώνονται. Φτάνει μόνο να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου, να μην τα περιμένεις όλα εξ΄ ουρανού, αλλά και να διώξεις απ΄ το κεφαλάκι σου τις φοβίες και το άγχος σου για το μέλλον. Κάποια «χαμένα» πρόσωπα εισβάλλουν και πάλι στη ζωή σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή έχεις την εύνοια των πλανητών με το μέρος σου. Πρέπει, λοιπόν, να την εκμεταλλευτείς, καθώς πρόκειται για το καταλληλότερο διάστημα να επιτύχεις πολλούς απ΄ τους στόχους σου. Δέχεσαι τη βοήθεια των προσώπων του οικείου περιβάλλοντός σου, οι οποίοι σε στηρίζουν ψυχολογικά, συναισθηματικά αλλά και υλικά και μάλιστα εντελώς ξαφνικά.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό γίνεσαι περισσότερο μαχητικός και διεκδικητικός στα θέλω σου, όσον αφορά στα επαγγελματικά σου και τις σχέσεις σου με συναδέλφους και συνεργάτες. Η στάση σου αυτή βοηθά στην εκπλήρωση κάποιων στόχων σου, συμπεριλαμβανομένων και των οικονομικών ζητημάτων σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να απομονωθείς και ν’ απομακρυνθείς από πρόσωπα, που το τελευταίο διάστημα σε προβλημάτισαν με την αλλόκοτη συμπεριφορά τους και τις απαιτήσεις τους. Ίσως τα δικά σου νέα ξεκινήματα ν΄ αφορούν και στην αποκοπή σου από κάποιους ανθρώπους, χωρίς ν΄ αποκλείεται και το ενδεχόμενο του χωρισμού. Ξέρεις πολύ καλά ότι για να ‘ρθει η αρχή, πρέπει να προηγηθεί το τέλος. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου διανύεις μια περίοδο εσωτερικών αλλαγών, που σου δημιουργούν αμφιθυμία αλλά και την τάση απομόνωσης. Οι άλλοι δεν γνωρίζουν όλα όσα αισθάνεσαι και βιώνεις κι ενδέχεται, στις αρχές της εβδομάδας, να νιώσεις ότι σε προκαλούν. Πρόσεξε τη στάση σου και προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος, ώστε οτιδήποτε συμβεί να λήξει ανώδυνα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου από μια περίοδο συναισθηματικής εσωστρέφειας περνάς στο αντίθετο ρεύμα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο, που αρχικά επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο, ξεκινάς να βγαίνεις απ΄ το καβούκι σου, να επικοινωνείς με περισσότερο κόσμο και να εκδηλώνεις τα θελκτικά χαρακτηριστικά σου. Μαγνητίζεις τα πλήθη και ικανοποιείς πολλές επιθυμίες σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ενδέχεται να ΄χεις κάποιες μικροκαθυστερήσεις στις επιδιώξεις και τους στόχους σου, όμως δεν πρέπει ν΄ απογοητεύεσαι. Αντίθετα συνέχισε τις προσπάθειές σου, γιατί στο τέλος θα δεις ότι θ΄ αποδώσουν καρπούς. Μην υπεραναλύεις οτιδήποτε  συμβαίνει είτε αυτό είναι θετικό είτε αρνητικό. Η οικογένεια κι οι φίλοι σου βρίσκονται πλάι σου και σε στηρίζουν κι αυτό σου δίνει δύναμη. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου αισθάνεσαι ότι χρειάζεται να ανήκεις κάπου για να νιώθεις σταθερότητα κι ασφάλεια. Χρειάζεσαι ανθρώπους που να σε καλύπτουν κυρίως ψυχολογικά κι αυτό δεν σχετίζεται απαραίτητα με τα αισθηματικά σου ζητήματα. Επαγγελματικά τα νέα είναι θετικά και δεν πρέπει ν΄ αγχώνεσαι, καθώς δε συμβαίνει αλλά και δε θα συμβεί κάτι το ιδιαίτερο.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα επαγγελματικά σου. Οι φιλοδοξίες σου κι η ανάγκη σου για αναγνώριση και καταξίωση φουντώνουν. Τελικά, μέσα από γεγονότα, αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που σε ικανοποιεί περισσότερο είναι η αναγνώριση του εαυτού σου στα δικά σου μάτια. Σ’ άλλα νέα ένα συναισθηματικό ειδύλλιο μέσα στο χώρο της δουλειάς είναι πιθανό. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, θα επικεντρωθείς στην προβολή της κοινωνικής κι επαγγελματικής σου εικόνας. Οι προσπάθειές σου μπορεί να μην έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, καθώς οι άλλοι θα τις εκλαμβάνουν μόνο ως κινήσεις εντυπωσιασμού. Μην ενεργείς παρορμητικά και πρόσεχε όσα υπόσχεσαι στους άλλους, να τα υλοποιείς. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές θ΄ αντιληφθείς ότι η σταθερότητα κι η ασφάλεια που επιδιώκεις στη ζωή σου έρχεται μέσα από την ενασχόληση με νέα ενδιαφέροντα ή/και εκπαιδευτικά προγράμματα που διευρύνουν τον πνευματικό σου ορίζοντα. Στα επαγγελματικά αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και οι προσπάθειές σου αποδίδουν.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό, σταματάς ν΄ ασχολείσαι με ανθρώπους που δεν προσφέρουν κάτι θετικό στην κοινωνική σου εικόνα. Γίνεσαι περισσότερο συγκροτημένος κι επιλεκτικός, κάτι που παράλληλα βοηθά και στην καριέρα σου. Κάποιος φίλος θα παίξει καταλυτικό ρόλο σ΄ ένα συναισθηματικό σου ζήτημα. Απ΄ την άλλη πλησιάζεις και πάλι ένα σημαντικό για σένα πρόσωπο κι απ΄ τη στάση του αναστατώνεσαι ευχάριστα.  Σε σένα του β΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, θα δοθούν πολλές ευκαιρίες για την επαγγελματική σου επέκταση. Ακόμη κι αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, δεν πρέπει ν’ απογοητεύεσαι. Ίσως αναγκαστείς να τροποποιήσεις κατά κάποιο τρόπο τα σχέδιά σου. Μην ξεχνάς τον εαυτό σου αλλά και τη φροντίδα του σώματός σου και της ψυχολογίας σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, ίσως, αντιμετωπίσεις μια δύσκολη συγκυρία στα οικονομικά σου, στις αρχές της εβδομάδας. Η ταραχή, όμως, αυτή θα σε οδηγήσει ν΄ αλλάξεις την πορεία σου σε αυτόν τον τομέα. Επαγγελματικά κάτι φαίνεται να σταθεροποιείται κι αντιλαμβάνεσαι ότι οι προσπάθειές σου ξεκινούν να επιβραβεύονται.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό, κάτι δείχνει ν΄ αλλάζει στα επαγγελματικά σου. Πρόκειται για μια αλλαγή που, μάλλον, τείνει να σε μπερδέψει, καθώς εμπλέκεται μ΄ ένα συναισθηματικό σου ζήτημα. Εσωτερικά διλήμματα που θ΄ αντιμετωπίσεις ή/και οι τυχόν σκέψεις σου για να δράσεις, δείχνουν να μένουν μόνο στη θεωρία, καθώς για την ώρα συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να ενεργήσεις. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου είναι πολύ βοηθητική στα οικονομικά σου. Αν εκμεταλλευτείς την ενέργειά της και τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρει, μπορείς να βρεις τρόπους να οργανώσεις καλύτερα το ταμείο σου και να κάνεις σωστή διαχείριση των εσόδων κι εξόδων σου. Απόφυγε κάθε είδους οικονομικό αλλά και συναισθηματικό ρίσκο. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου στις αρχές της εβδομάδας σε βρίσκει το άγχος κι η ανασφάλεια. Προσπαθείς να εκλογικεύσεις ζητήματα που μπορούν να ερμηνευθούν με συναίσθημα και μόνο. Στην πορεία κάτι απροσδόκητο, που ενδέχεται να συμβεί, θα σου προσφέρει τις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Παράλληλα χρειάζεται να δείξεις προσοχή στα οικονομικά σου.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό, σου προσφέρονται οι ευκαιρίες να επαναπροσεγγίσεις ή/και να επιστρέψει ένα πρόσωπο, που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα, επιδιώξεις, αλλά και βαθύ συναίσθημα. Αυτή τη φορά αισθάνεσαι σίγουρος ότι δε θα εμπλακούν ανάμεσά σας τρίτα πρόσωπα κι ένα παρελθόν που δεν έχει κάτι να προσφέρει. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου στον οίκο του ωροσκοπίου σου που αφορά στις σχέσεις, προσωπικές κι επαγγελματικές, σε ωθεί σε αλλαγές. Αισθάνεσαι ότι κάτι πρέπει ν΄ αλλάξεις. Μήπως εσένα τον ίδιο; Ή τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν; Ή μήπως τη σχέση σου ή αυτή που επιθυμείς να κάνεις; Κάτι υπάρχει που θολώνει περισσότερο το μυαλό σου. Ίσως εσύ να εθελοτυφλείς. Κάνε υπομονή, επειδή με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου προς το τέλος του μήνα, όλα θα ξεκαθαρίσουν. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου ενδέχεται στις αρχές της εβδομάδας ν΄ αντιμετωπίσεις ένα γεγονός, που σου δείχνει ότι δε μπορείς να εμπιστεύεσαι τους πάντες και τα πάντα. Δε μπορείς μόνο να προσφέρεις και να μην κρατάς κάτι για τον εαυτό σου, είτε επαγγελματικά είτε συναισθηματικά. Στην πορεία, όμως, όλα λύνονται μ΄ ένα μαγικό τρόπο και προς όφελός σου.

 

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου