Μια θετική εβδομάδα ξεκινά με αιφνίδια γεγονότα, που οδηγούν σ’ ευχάριστες αλλαγές και μας γεμίζουν αγάπη και τύχη. Ο έρωτας αναγεννιέται με νέες προϋποθέσεις, που πλέον στηρίζονται στη λογική και τη σταθερότητα του Αιγόκερου, που κυριαρχεί στο πλανητικό σκηνικό. Ασφαλώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες παραμένουν, πιέζοντας αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού, ειδικά στις αρχές τις εβδομάδας. Όσο οι μέρες περνούν χρειάζεται προσοχή, επειδή η υπερβολική καχυποψία και δυσπιστία μπορούν να δημιουργήσουν σκληρές λεκτικές αντιπαραθέσεις.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να διανύεις μια καλή φάση στη ζωή σου. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι έχεις πια αντιληφθεί πως οτιδήποτε μη ρεαλιστικό δεν ταιριάζει ούτε στην επαγγελματική σου ζωή αλλά ούτε και στο κοινωνικό σου στάτους. Αγωνίζεσαι για τα όνειρά σου με γνώμονα τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Αφιέρωσε χρόνο για να περάσεις όμορφα με φίλους. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου η αστάθεια στον οικονομικό τομέα συνεχίζεται. Προκύπτουν συνεχώς έξοδα κι αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να σταθεροποιήσεις το ταμείο σου. Οι μέρες αυτές συνηγορούν στην προώθηση της εικόνας σου, που θα συμβάλλει σημαντικά στην επαγγελματική σου άνοδο, ενώ ταυτόχρονα θ’ αποτελέσει μια τονωτική ένεση για τα οικονομικά σου. Ψυχολογικά αισθάνεσαι πως η απελευθέρωση από παρελθοντικά βάρη πλησιάζει. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου πιέζεσαι ψυχολογικά κυρίως επειδή δε βλέπεις τις προσπάθειές σου στα επαγγελματικά σου να ευοδώνονται. Από την άλλη ο ανταγωνισμός που δέχεσαι, σε κάνει να νιώθεις αρκετές φορές ότι δεν μπορείς να χειριστείς τις καταστάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας απόφυγε τα λόγια, που μπορεί να οδηγήσουν σε καβγάδες χωρίς νόημα.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου η νέα εβδομάδα κυλά ήρεμα κι ευχάριστα. Οι δικοί σου άνθρωποι παραμένουν δίπλα σου και σε στηρίζουν. Η επικοινωνία με το περιβάλλον σου, με φίλους και το ταίρι σου αποκαθίσταται. Αισθάνεσαι περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα. Τα οικονομικά μόνο φαίνεται να σ’ απασχολούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να δέχεσαι πιέσεις σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Οι εξελίξεις είναι ανατρεπτικές και οδηγούν σε αλλαγές που σε ζορίζουν. Όμως αυτές τις μέρες οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες είναι πολλές και θα συμβάλλουν στην ανανέωση της κοινωνικής αλλά και της αισθηματικής σου ζωής, που έχει περάσει από σαράντα κύματα. Τυχόν νομικές εκκρεμότητες λύνονται υπέρ σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου μέσα από κάποιες συγκυρίες θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματά σου, που σχετίζονται με τα επαγγελματικά αλλά και την προσωπική σου ζωή. Τα ερωτήματα αυτά κυριαρχούσαν στο μυαλό σου, δημιουργώντας αρνητικά σενάρια. Ξεκινάς να αντιλαμβάνεσαι πλέον που πατάς και που βρίσκεσαι.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου η νέα εβδομάδα σου προσφέρει ευκαιρίες για προοδευτικά βήματα στα επαγγελματικά σου, αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Ιδιαίτερα όσο οι μέρες προχωρούν το σύμπαν δείχνει να λειτουργεί υπέρ σου και η αισιοδοξία σου για το μέλλον κάνει και πάλι την εμφάνισή της. Αλλά κι εσύ του β΄ δεκαημέρου διανύεις ένα διάστημα με περισσότερη σταθερότητα κι ασφάλεια στα επαγγελματικά αλλά και την αισθηματική σου ζωή, καθώς τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζες δείχνουν τώρα να εξομαλύνονται. Ευκαιρίες για τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων και χρεών θα δοθούν. Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στα επαγγελματικά σου σε ωφελούν. Προς το τέλος της εβδομάδας και για το επόμενο διάστημα οι ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο αυξάνονται. Πρόσεξε μόνο τα νεύρα σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου φαίνεται ότι αυτές οι μέρες σε βοηθούν αρκετά ώστε να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου. Γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνικός. Τα οικονομικά εξακολουθούν να σου δημιουργούν πονοκέφαλο και να σε πιέζουν αρκετά. Όμως έχεις τη δύναμη και τη θέληση να βρεις λύσεις, αρκεί να είσαι περισσότερο καχύποπτος με τους άλλους και να μην εμπιστεύεσαι όλα όσα σου υπόσχονται.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου βρίσκεσαι στην ευχάριστη θέση ν’ απολαμβάνεις ηρεμία στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καθώς οι εντάσεις έχουν πια απομακρυνθεί. Ευχάριστες συγκυρίες θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου, αλλά και θα αυξήσουν τη γοητεία σου. Επαγγελματικά ευνοείσαι να κλείσεις εκκρεμότητες, ιδιαίτερα προς τα μέσα της εβδομάδας και μετά. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου παρόλο που τα έξοδά σου είναι πολλά και γενικότερα αντιμετωπίζεις μια οικονομική στενότητα, η εβδομάδα θα σου προσφέρει ένα απρόσμενο δώρο αισθηματικής φύσεως, που θα σε ικανοποιήσει. Από την άλλη νέες γνωριμίες αλλά και νέες προτάσεις συνεργασίας είναι στο πρόγραμμα. Μια ευκαιρία για επανασύνδεση θα υπάρξει, αλλά είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς σε νέα πρόσωπα που μπορούν να απογειώσουν την αισθηματική σου ζωή. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου ο οικονομικός πονοκέφαλος συνεχίζεται. Παράλληλα περνάς από κόσκινο σχέσεις και συνεργασίες. Στις επαφές σου με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είσαι καχύποπτος για το έντονο παρασκήνιο που αισθάνεσαι ότι εκτυλίσσεται πίσω σου. Προς το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να ειπωθούν λόγια που θα σε πληγώσουν και θα σε πικράνουν.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου απ΄ αυτή την εβδομάδα και για το επόμενο διάστημα το τρέξιμο της καθημερινότητας, όπως και οι αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά σου, ελαττώνονται. Θα αισθανθείς ιδιαίτερη ανακούφιση. Γενικότερα διευθετείς υποχρεώσεις και βγαίνεις κερδισμένος οικονομικά από τρίτους, ενδεχομένως και μέσω ενός μπόνους. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου είσαι αυτός που εξακολουθεί να βιώνει τις περισσότερες απογοητεύσεις από σχέσεις και συνεργασίες. Οι αλλαγές που συμβαίνουν δημιουργούν αβεβαιότητα για το μέλλον. Όμως αυτή η εβδομάδα σου προσφέρει ευκαιρίες για να διευθετήσεις εκκρεμότητες της δουλειάς σου, ενώ από εδώ και στο εξής η προσωπική σου ζωή βελτιώνεται. Να θυμάσαι πως ό,τι γκρεμίζεται μπορεί να χτιστεί ξανά από την αρχή. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου πρέπει να προσπαθήσεις να διαχειριστείς την έντονη απογοήτευση που αισθάνεσαι από τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Παράλληλα η κούραση που νιώθεις αποτελεί και την αιτία για τις φοβίες που κυριαρχούν έντονα μέσα σου για την υγεία σου αλλά και την υγεία των οικείων σου. Προς το τέλος της εβδομάδας η αισιοδοξία χρωματίζει και πάλι το χαμόγελό σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα το Σαββατοκύριακο να έχεις ένα καλό νέο για τα αισθηματικά σου.

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου διανύεις ίσως την καλύτερη φάση στη ζωή σου. Αισθηματικά είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε όχι, αισθάνεσαι πλήρης. Οι νέες γνωριμίες που έχουν μπει στη ζωή σου σε στηρίζουν. Η ελπίδα σου για το μέλλον αναπτερώνεται, μέσω νέων επαφών και σχεδίων. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου τρέχεις συνεχώς προσπαθώντας ν΄ αντεπεξέλθεις στις ευθύνες που έχεις αναλάβει στη δουλειά σου και η κούραση είναι πια αισθητή.  Φρόντισε τον εαυτό σου και την υγεία σου. Αισθηματικά από τώρα και για το επόμενο διάστημα οι καταστάσεις αλλάζουν θετικά. Δεν αποκλείεται μια ξαφνική ερωτική γνωριμία να γεννήσει έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου δεν έχεις να περιμένεις κάτι άσχημο. Επαγγελματικά κάποια ζητήματα που σε προβλημάτιζαν τακτοποιούνται. Αισθηματικά οι αποκαλύψεις είναι στο πρόγραμμα, αλλά δεν πρέπει να σε φοβίζουν. Μέσα απ’ αυτές θα αντιληφθείς ότι εσύ πιέζεις τις καταστάσεις και ωθείς τους άλλους εναντίον σου. Αν αλλάξεις τον τρόπο που δρας και αντιδράς, τότε θα αλλάξει η συμπεριφορά και η δράση των άλλων.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου πρόκειται για ένα διάστημα που ανακουφίζεσαι σημαντικά από τις εντάσεις που βίωνες στο σπίτι και την οικογένεια. Τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα τελειώνουν. Προσπάθησε να διακρίνεις τις επαγγελματικές ευκαιρίες που εμφανίζονται και να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Η προσωπική σου ζωή είναι ουδέτερη. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου βιώνεις σημαντική οικονομική πίεση. Από την άλλη όμως βλέπεις ότι ο τρόπος που έχεις επιλέξει να διαχειρίζεσαι οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα, οδηγεί στην επίλυσή τους. Αισθηματικά μια κατάσταση δείχνει να σταθεροποιείται. Παράλληλα πρόσεξε τις υπερβολές στη διατροφή σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου που εξακολουθείς να πιέζεσαι και ν΄ απογοητεύεσαι από παρελθοντικά ζητήματα και πρόσωπα που σε πλήγωσαν, σε καταντά εμμονικό και σε απομακρύνει από τους φίλους και γενικότερα το κοινωνικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να ξεπεράσεις αυτό το παρελθόν που συνεχίζει να σε πληγώνει και δέξου τη βοήθεια και προστασία των οικείων σου. Τα καλά νέα αφορούν στα οικονομικά σου, που δείχνουν να σταθεροποιούνται.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου κάποιες ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα αλλά και στις επαφές σου με τρίτους, σου έχουν προσφέρει σημαντική ικανοποίηση. Μέσα, όμως, από αυτές αντιλαμβάνεσαι αυτό που τελικά επιθυμείς για τη ζωή σου και αυτό που πρέπει ν’ απομακρύνεις για να νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα. Προβλήματα του παρελθόντος αλλά και αλλαγές που βίωσες έχουν κάνει τον κύκλο τους κι αισθάνεσαι ανακουφισμένος. Οικονομικά οι πιέσεις εξακολουθούν, όμως είναι παροδικές. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου δέχεσαι πιέσεις και βιώνεις εντάσεις στο περιβάλλον σου. Οι ανατροπές που συμβαίνουν σε ταράζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι έντονη ανασφάλεια για το μέλλον σου. Οι μέρες, όμως, αυτές προσφέρουν μια πρόταση, που αφορά είτε σε μια νέα συνεργασία είτε και σ΄ ένα ξαφνικό έρωτα, που θα σε χαροποιήσει. Τα δεδομένα αλλάζουν και πάλι, αλλά αυτή τη φορά για καλό. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου καλείσαι να λάβεις αποφάσεις που αφορούν στον τρόπο βελτίωσης της καθημερινότητάς σου. Προσοχή σε τυχόν αποκαλύψεις κάποιων μυστικών σου. Παράλληλα απόφυγε τις υπερβολικές σπατάλες, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα σου είναι καλή και η ψυχολογία σου αρκετά ανεβασμένη. Εξακολουθείς να δέχεσαι τη στήριξή της οικογένειάς σου και των οικείων προσώπων σου. Ένα χαρμόσυνο νέο που αφορά στο σπίτι σου είναι πιθανό και μπορεί να αφορά είτε σε μια μετακόμιση είτε την αύξηση των μελών της οικογένείας σου. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες που διανύεις σε καλούν να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για επαγγελματικά σου ζητήματα. Όμως η τύχη είναι με το μέρος σου και σου προσφέρει ευκαιρίες, που θα σε οδηγήσουν στο να λάβεις τελικά και τις σωστές αποφάσεις, που θα βελτιώσουν και την επαγγελματική σου θέση αλλά και την οικονομική σου κατάσταση. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές βλέπεις φίλους και οικεία σου πρόσωπα και η διάθεσή σου βελτιώνεται. Η ψυχολογία σου αναπτερώνεται, ιδιαίτερα προς τα μέσα της εβδομάδας, μ’ ένα χαρμόσυνο νέο, που πιθανά δεχθείς. Οικονομικά η στασιμότητα εξακολουθεί να κυριαρχεί, όμως σιγά-σιγά κι εκεί τα πράγματα αλλάζουν. Αισθηματικά οι εντάσεις και συγκρούσεις που βιώνεις δείχνουν να μην τελειώνουν κι αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα, που δε σ΄ αφήνει να απολαύσεις το γενικότερα ήπιο κλίμα των ημερών.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου ηρεμείς σημαντικά από τις εντάσεις που βίωνες το προηγούμενο διάστημα. Κάποιες νέες επαγγελματικές προτάσεις ή/και νέες συμφωνίες εμφανίζονται στον ορίζοντα. Ενδεχομένως το διάστημα αυτό να διαπραγματεύεσαι με τρίτους κάποια επαγγελματικά σου σχέδια. Το αποτέλεσμα αυτών των συζητήσεων μελλοντικά θα αποδειχθεί προς όφελός σου. Αισθηματικά έχεις δίπλα σου ένα πρόσωπο που σε στηρίζει και αισθάνεσαι ασφαλής. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να πιέζεσαι από τις πολλές ευθύνες που έχεις επωμιστεί, όμως σιγά-σιγά όλα τακτοποιούνται. Αισθηματικά ενδέχεται κάποια χαρμόσυνα γεγονότα ν΄ αλλάξουν τη ζωή σου. Είτε ένας έρωτας είτε ακόμη και η έλευση ενός απογόνου θα σε ικανοποιήσουν συναισθηματικά. Η πίεση, όμως, στον οικονομικό τομέα συνεχίζεται. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου που νιώθεις πως τίποτα δεν προχωράει όπως σχεδίαζες, σε κάνει καχύποπτο με ό,τι συμβαίνει αλλά και με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Κάποιες αποκαλύψεις ενδεχομένως ταράξουν την καθημερινότητά σου. Προσπάθησε να μην ξεσπάς στους άλλους και απόφυγε τα σκληρά λόγια που αντί να σε φέρουν κοντά σε πρόσωπα που χρειάζεσαι, θα σε απομακρύνουν περισσότερο.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου πρόκειται, ίσως, για την πρώτη εβδομάδα μετά από καιρό, που θα την αφιερώσεις στην προσωπική σου ξεκούραση και χαλάρωση. Αφήνεις για λίγο τη δουλειά στην άκρη, προκειμένου ν΄ ασχοληθείς με τον εαυτό σου, την οικογένειά σου και γενικότερα τα οικεία σου πρόσωπα. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά τα προσωπικά σου έρχονται και πάλι στην πρώτη θέση με κάποια ευχάριστα νέα που, ενδεχομένως, λάβεις. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου έχεις κουραστεί ψυχολογικά απ’ τις συνεχείς αλλαγές και ανατροπές που βιώνεις και που αλλάζουν τις σταθερές της ζωής σου, είτε αυτό σημαίνει οικογένεια είτε δουλειά, είτε και προσωπική ζωή. Αυτή την εβδομάδα κάτι καλό θα συμβεί και επιτέλους θα ξεκινήσεις να βλέπεις τη ζωή μέσα από μια αισιόδοξη οπτική. Παράλληλα τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου δεν έχεις να περιμένεις κάτι ελπιδοφόρο αυτή την εβδομάδα, αλλά ούτε και δυσάρεστο. Περισσότερο βαρετό θα λέγαμε ότι είναι το κλίμα της καθημερινότητάς σου. Αυτό που σ΄ ενδιαφέρει είναι να κλείσεις εκκρεμότητες και να πεις οριστικό αντίο σε καταστάσεις που δεν παρουσιάζουν οποιαδήποτε εξέλιξη. Ασφαλώς όλο αυτό θα σου βγει σε καλό. Το Σαββατοκύριακό σου προμηνύεται περισσότερο κοινωνικό κι ευχάριστο.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου αυτό το διάστημα επεξεργάζεσαι και δουλεύεις για να εξελίξεις τις ευκαιρίες που δέχθηκες τον προηγούμενο μήνα με την πορεία του Δία στο ζώδιό σου. Η προστασία του θα εξακολουθήσει, παρόλο που στο τέλος της εβδομάδας ολοκληρώνει την πορεία του στο δικό σου δεκαήμερο. Γενικότερα τις μέρες αυτές η επικοινωνία σου με τους άλλους σε χαροποιεί. Βλέπεις τη ζωή σου να αλλάζει προς το θετικό. Εσύ του β΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να αγχώνεσαι με τα επαγγελματικά σου, όμως η εβδομάδα σου προσφέρει ευκαιρίες για γνωριμίες και επαγγελματικές προτάσεις μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Μια ενδεχόμενη ξαφνική συνάντηση θα λειτουργήσει υπέρ σου σε συναισθηματικό επίπεδο. Κι εσύ σε λίγο καιρό θα βλέπεις τη ζωή σου να αλλάζει θετικά. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου οφείλεις τις μέρες αυτές να είσαι περισσότερο προσεκτικός στις επικοινωνίες σου και να μην αποκαλύπτεις τα μυστικά σου σε πρόσωπα που δε γνωρίζεις. Μην εμπιστεύεσαι τους πάντες, είτε αυτοί είναι φίλοι σου είτε και συνεργάτες σου, επειδή ο κίνδυνος ν΄ απογοητευτείς είναι ορατός.

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου ιστορία!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου