Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου μπορεί να περάσει ευχάριστα καθώς οι αστρολογικές συνθήκες το επιτρέπουν και μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλύσουμε ζητήματα που μας απασχολούν.

Στις 26/6 του ο Ερμής από τον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες δίνοντάς μας στη δυνατότητα να κλείσουμε οικογενειακές υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να επιβαρύνουν την ψυχή μας. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ξεκαθαρίσουμε τη στάση μας απέναντι στα πράγματα και να πάρουμε δυναμικές αποφάσεις δίνοντας λύσεις σε πιθανά αδιέξοδα. Καλό είναι ακόμα να συζητήσουμε ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα επηρεάζουν την ψυχή μας και δε μας επιτρέπουν να ζήσουμε τη ζωή μας απελευθερωμένα.

Στις 29/6 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο δίνοντας μας στη δυνατότητα να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές πάθους και ρομαντισμού στην προσωπική μας ζωή. Ανάγκες και επιθυμίες συμβαδίζουν στον απόλυτο βαθμό και αυτό εκφράζεται με αρμονία στη σχέση μας ή σε νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή μας για να πρωταγωνιστήσουν. Πάθος και τρυφερότητα δίνουν τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με τον σύντροφό μας και να απολαύσουμε υπέροχες στιγμές που θα λειτουργήσουν να αναζωογονητικά για τη σχέση. Ας αξιοποιήσουμε επίσης τη συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσουμε σε συμφωνίες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία και θα αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Στις 30/6 ο Ερμής από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές προτάσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας που θα μας ενθουσιάσουν και θα μας δώσουν τη δυνατότητα να αποκομίσουμε το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο. Παράλληλα ευρηματικές ιδέες και εκπλήξεις λειτουργούν ανανεωτικά για το οικογενειακό περιβάλλον καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξουμε τη ροή των γεγονότων και να ενθουσιάσουμε τους γύρω μας με τη συμπεριφορά και της στάση μας. Ακόμα πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις δίνουν την ευκαιρία να απαλλαγούμε από οικογενειακά ζητήματα που μας επιβαρύνουν.

 

Κριός

Κριέ μου, η αποφασιστικότητά σου αυτήν την εβδομάδα θα σε καθοδηγήσει σωστά στο να βάλεις σε τάξη όλη την αταξία που κυριαρχεί στη ζωή σου. Δεν αντέχεις άλλο να ζεις μέσα σε αυτήν την ασάφεια, που σου προκαλεί πονοκέφαλο και σε κρατά μακριά απ’ τους στόχους σου. Εκτός απ’ τις πρωτοβουλίες, που θα πάρεις από μόνος σου, θα έχεις και συμμάχους στο πλευρό σου άτομα που σε θαυμάζουν κι είναι ικανοί να σε στηρίξουν όταν πας να πέσεις. Και, στην τελική, στη δύσκολη στιγμή θα δεις ποιοι είναι εκείνοι που θα τρέξουν στο πλευρό σου και ποιοι θα λακίσουν.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, τα πράγματα έχουν ως εξής αυτήν την εβδομάδα: Πρώτα απ’ όλα, μη γυρίζεις την πλάτη σου σε ανθρώπους που σε χρειάζονται. Μη γίνεσαι σκληρός, γιατί σε περίπτωση ανάγκης δε θα σου δώσει κανείς ένα χέρι βοηθείας και τότε θα καταλάβεις πόσο άσχημο είναι να μένεις ολομόναχος, χωρίς στήριγμα. Επίσης, επειδή όλα σου πάνε στραβά, αντί να ρίχνεις το φταίξιμο σε άλλους, ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις. Και, κυρίως, συμμάζεψε τα νεύρα σου, χάνεις εύκολα τον έλεγχο κι αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο.

 

Δίδυμοι

Διδυμάκι μου, δε θα σε πιάνει κανείς αυτήν την εβδομάδα. Με την όρεξη στα ύψη δε θα βλέπεις εμπόδια μπροστά σου και θα ισοπεδώνεις τα πάντα στο διάβα σου. Φέρσου έξυπνα και μείνε μακριά από καβγάδες. Ξέρω πως δεν αντέχεις με τίποτα εκείνους που θα προσπαθήσουν να σου βάλουν τρικλοποδιά, αλλά αντί να πάρεις κεφάλια, προσπάθησε να δείξεις ανωτερότητα, που πονάει και περισσότερο. Βρες τρόπους να χαλαρώσεις και να κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί η περίοδος είναι κατάλληλη για νέα ανοίγματα. Τόλμησε! Δε θα χάσεις!

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, πιο δυναμικό από ποτέ θα σε βρει αυτή η βδομάδα, αφού βαρέθηκες να αφήνεις τα πάντα στην τύχη –ή στα χέρια άλλων– κι επιτέλους κάνεις ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου για να φέρεις εις πέρας κάθε υπόθεση που σε απασχολεί. Σε βοηθάει και πολύ η  καλή όρεξή σου, που σε κάνει πιο προσιτό κι ευνοεί την επικοινωνία σου με άτομα που μπορούν να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στη δουλειά σου αλλά και στην κοινωνική σου ζωή. Έρχονται πολλές και καλές αλλαγές στη ζωή σου και τώρα γίνεται το ξεκίνημα, αφού θες να αλλάξεις οτιδήποτε δε σε ικανοποιεί και έχεις την απαραίτητη αυτοπεποίθηση να το κάνεις.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, βαρέθηκες να περιμένεις πότε θ’ αλλάξει η ζωή σου και πότε θα νιώσεις αυτή τη γλυκιά ικανοποίηση που σου προσφέρει η επιτυχία κάθε είδους. Τώρα, με την αποφασιστικότητα στα ύψη, αποφασίζεις να κάνεις ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου, έτσι ώστε να φτάσεις στο επίπεδο που θα σου προσφέρει την πληρότητα που θες, που θα νιώσεις πως λάμπεις και πως όλα τα φώτα θα είναι πάνω σου. Διότι, όταν θες να γίνει κάτι σωστά, καν’ το μόνος σου, λένε. Και να ξέρεις πως η περίοδος αυτή ευνοεί τους τολμηρούς, γι’ αυτό τόλμα!

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, με τα πόδια να πατάνε σταθερά στη γη, η εβδομάδα σου θα είναι όμορφη και γεμάτη με ευχάριστες στιγμές που θα πάρουν μακριά κάθε είδος άγχους. Βρίσκεις τη δύναμη να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος για να μπορέσεις να κάνεις τα επιθυμητά βήματα προς ένα μέλλον που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό. Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη και την όρεξη για ζωή να σε γεμίζει με αέρα ανανέωσης, σίγουρα η εβδομάδα σου δε θα είναι αδιάφορη και θα σου στρώσει χαλί για πολλές λαμπερές μέρες.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, μία γεμάτη εβδομάδα θα ζήσεις με την κοινωνικότητά σου στα ύψη και τη λάμψη σου να μην περνάει απαρατήρητη από κανέναν. Κερδίζεις τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Βλέπεις τον κύκλο σου να διευρύνεται με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στις φιλοδοξίες σου ενώ η περίοδος αυτή είναι ίσως η πιο τυχερή σου. Πάρε ρίσκα και δε θα βγεις χαμένος. Μόνο τον νου σου, επειδή έχεις και το κακό συνήθειο να αγαπάς την καλοπέραση και τη διασκέδαση, μην τον παρακάνεις, γιατί για να γίνουν τα όνειρά σου πραγματικότητα θα πρέπει, εκτός απ’ την τύχη, να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου…

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, η βδομάδα απαιτεί υπομονή και σοβαρότητα μα κυρίως σκληρή δουλειά, για να μπορέσεις να φτάσεις στο στόχο. Θα προσπαθήσουν πολλοί να σου αποσπάσουν την προσοχή, αλλά δεν πρέπει να αφήσεις κανέναν να μπει εμπόδιο στις επιδιώξεις σου. Έχεις όνειρα και θες να τα κάνεις πραγματικότητα, γι’ αυτό πρέπει να μείνεις προσηλωμένος ως το τέλος. Καλωσόρισε τις αλλαγές που έρχονται, γιατί τις χρειάζεσαι, μπας κι επέλθει αυτή η ψυχική ανάταση που περιμένεις για χρόνια. Μόνο μην αφήσεις τη χαρά να σε αποσπάσει από εκείνα που πραγματικά θες. Μπορεί να γίνει λύπη άμεσα, αν δεν τη διαχειριστείς σωστά.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, αλλαγές έρχονται στη ζωή μου, μόνο που,  ενώ τις θες, μάλλον δεν τις περιμένεις κι άμεσα, γι’ αυτό σε πιάνουν εξαπίνης, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τις διαχειριστείς. Καταρχάς, ψυχραιμία. Σκέψου πόσο καιρό μουρμούριζες πως βαριόσουν τη ζωή σου και πως ήθελες κάτι διαφορετικό… Ε, να το διαφορετικό. Ανασκουμπώσου κι αντιμετώπισε την αλλαγή κατάματα, αγκάλιασέ την και πορεύσου μαζί της. Χρησιμοποίησέ τη για να βάλεις σ’ εφαρμογή τα σχέδιά σου και χρησιμοποίησε και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, για να πάρεις όλα εκείνα που θες. Αφού το θες και το έχεις,  γιατί γκρινιάζεις;

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, βάζεις τα γυαλιά σε όσους σε αμφισβητούν, αυτήν την εβδομάδα. Με τη δυναμικότητα που σε διακατέχει και την αποφασιστικότητά σου, κάνεις θαύματα. Αποφασίζεις να αφήσεις πίσω τον αρνητισμό και να αντιμετωπίζεις τα πάντα με μία αισιοδοξία, που πολλοί θα έλεγαν πως δε σου ταιριάζει και πολύ, αλλά δε μας νοιάζει τι λένε οι άλλοι, έτσι δεν είναι; Βάλε πρόγραμμα, τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου και μην αφήσεις κανέναν να προσπαθήσει να σε πείσει πως δεν είσαι ικανός -γιατί είσαι ικανός για τα πάντα! Καιρός να το δούνε όλοι.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτή η ηττοπάθεια τον τελευταίο καιρό, αλλά κάτι πρέπει να κάνεις για να συνέλθεις. Δε γίνεται να τα βλέπεις όλα μαύρα. Δε γίνεται ένας πρωτοπόρος σαν εσένα να λέει συνέχεια πως τίποτα δε γίνεται, όταν όλα γίνονται και μάλιστα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας δε θα είναι καλές, θα φτάσεις μάλλον στον πάτο του πηγαδιού μέσα στο οποίο έπεσες μόνος σου, αλλά μιας κι έπιασες πάτο, καιρός τώρα να αρχίσεις να ανεβαίνεις προς τα πάνω. Καιρός να βρεις τον χαμένο δυναμισμό σου και να διεκδικήσεις όλα εκείνα που θες. Γιατί κανείς δε θα σου τα δώσει έτσι…

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου γλυκό, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να προσέξεις πολύ να μη βιάζεσαι, γιατί όποιος βιάζεται, σκοντάφτει. Μην παίρνεις εν βρασμώ αποφάσεις. Μην ανοίγεις το στόμα σου πριν σκεφτείς καλά τι θες να πεις. Μη λες «ναι» σε όλα. Μη φέρεσαι επιπόλαια και μην πεισμώνεις σαν μωρό παιδί, γιατί ξέρεις πως έχω δίκιο… Για ‘σένα απαγορεύονται τα ρίσκα κάθε είδους. Τουλάχιστον ο τομέας που θα σου πάει καλά είναι αυτός της δημοτικότητας. Βγάζεις προς τα έξω μια εικόνα που τραβάει τους θαυμαστές σαν τις μέλισσες το μέλι, ε, κάτι είναι κι αυτό, σωστά;

 

Πηγή: Myastro

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη