Τρανταχτές αποκαλύψεις για το μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση έρχονται στο φως στο νέο βιβλίο Ask Not: The Kennedys and the Women They Destroyed της αρθρογράφου της Daily Mail Μορίν Κάλαχαν. Στο βιβλίο διερευνώνται οι ισχυρισμοί ότι ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν αμφιφυλόφιλος αλλά και βίαιους με τους άντρες που συνευρισκόταν ερwτικά.Μάλιστα, φημολογείται ότι αφότου ο γιος του Αλέξανδρος πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1973, ο Αριστοτέλης Ωνάσης έβρισκε παρηγοριά σε νεαρούς Ιταλούς τους οποίους μετά το σ3ξ, ξυλοκ0πούσε άγρια. Στο βιβλίο αναφέρονται και οι ισχυρισμοί ότι ο Αριστοτέλης Ωνάσης είχε ως νεαρός, μια σχέση του ίδιου φύλου με έναν ηλικιωμένο Τούρκο υπολοχαγό, η οποία εξασφάλισε την ελευθερία του πατέρα του, καθώς και κάποιες από «τις χαμένες περιουσίες της οικογένειάς του στη Σμύρνη».

Το νέο βιβλίο διερευνά επίσης ισχυρισμούς ότι ο Αριστοτέλης Ωνάσης αντιμετώπιζε την Τζάκι σαν «πόρvη» και ότι την υποχρέωνε να κάνει σ3ξ μαζί του σε μέρη που ήταν εν μέρει δημόσια. Όπως για παράδειγμα, στο αεροπλάνο του πίσω από μια κουρτίνα, σε μια βάρκα δεμένη στο γιοτ του και στην κρεβατοκάμαρά του με την πόρτα ανοιχτή. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης πέθανε το 1975 και με τον θάνατο του η Τζάκι κληρονόμησε 25 εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία του.

Book on bisexual Onassis

Ο Ωνάσης ήταν ο δεύτερος σύζυγος της Ζακλίν «Τζάκι» Λι Κένεντι Ωνάση, η οποία ήταν παντρεμένη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι. Η Τζάκι παντρεύτηκε τον Αριστοτέλη Ωνάση το 1968, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του JFK. Η χήρα πρώην πρώτη κυρία ήταν 39 ετών όταν ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Ωνάση, ο οποίος ήταν 62 ετών. Ο Έλληνας μεγιστάνας της ναυτιλίας ήταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο εκείνη την εποχή και η σχέση της με τον διάσημο γυναικά σκανδάλισε τον κόσμο. Καταδικάστηκε μάλιστα από ορισμένους ως «αμαρτωλή».

Το βιβλίο ασχολείται επίσης με τον άλλο σύζυγο της Τζάκι, τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι, ο οποίος επίσης φημολογείται ότι ήταν αμφιφυλόφιλος. Παρά την καθολική του ανατροφή, ο Κένεντι ήταν αχώριστος από τον φίλο του Κερκ Λεμόιν «Λεμ» Μπίλινγκς. Αν και η σχέση τους θεωρήθηκε πλατωνική εκείνη την εποχή, ο συγγραφέας Jerry Oppenheimer ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι είχε «μια φιλία που περιλάμβανε στ0ματικό σ3ξ, με τον Τζακ να είναι πάντα στη λήψη».

Μάλιστα το νέο βιβλίο υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι ήταν απαίσιος στο κρεβάτι και ποτέ δεν άντεχε περισσότερο από τρία λεπτά. Αποκαλύπτει πώς, παρά την ακόρεστη λίμπιντο του JFK και την ατελείωτη όρεξη για εξωσυζυγικές σχέσεις, οι γυναίκες με τις οποίες κοιμόταν έμεναν ανικανοποίητες.

 

Πηγή κεντρικής εικόνας: Hello