Η σύνοδος της Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 18 Μαΐου φέρνει ευχάριστες ανατροπές κι ευκαιρίες για να βγούμε από τα συνηθισμένα, να υπερβούμε τα όριά μας και να γνωρίσουμε τον έρωτα μέσα από τα μάτια ενός απρόβλεπτου έρωτα που δε θα τηρεί τις προϋποθέσεις. Σταθερές σχέσεις κλονίζονται και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν κάναμε σωστές επιλογές.

Η σύνοδος επηρεάζει το α δεκαήμερο του Ταύρου, Αιγόκερου, Παρθένου αλλά και “ψυχαγωγεί” Καρκίνους, Ιχθείς. Σκορπιοί δοκιμάζεστε ή δοκιμάζετε τις αντοχές του/της αγαπημένου/ης σας. Λέοντες, Υδροχόοι, θα ξεπεράσετε τα όρια σας προκαλώντας εκπλήξεις στους γύρω σας. Και Κριοί, Τοξότες, ετοιμαστείτε για να νιώσετε συναισθηματική ανασφάλεια λόγω των επιλογών σας. Ζυγοί θα υπερβάλετε στη σ3ξουαλική σας ζωή και Δίδυμοι προσέξτε μην υποκύψετε σε εξωσυζυγικές σχέσεις. 

 

Κριός

Η σύνοδος Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ανατροπές στα οικονομικά σας, πιθανόν να βρεθείτε με έξτρα εισόδημα και να μπορέσετε να κάνετε αγορές για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας και να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας. Ερωτικά βγαίνετε από τα κλισέ σας, τολμάτε ό,τι δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα κι ανακαλύπτετε μια νέα πλευρά του εαυτού σας.

 

Ταύρος

Η σύνοδος Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο, αλλάζει την εμφάνιση σας, τον τρόπο που προσεγγίζετε το ταίρι σας και θα πετάξετε τις παρωπίδες και τον δήθεν συντηρητισμό σας, βγαίνοντας τελείως από την ασφαλή σας ζώνη. Ευχάριστες ανατροπές σε προσωπικά ζητήματα και απελευθέρωση από δεσμεύσεις. Τύχη από νέους συνεργάτες.

 

Δίδυμοι

Η σύνοδος Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο, επηρεάζει την ψυχολογία σας αλλά και βάζει ερωτικά διλήμματα, πιθανόν να εμπλακείτε σε εξωσυζυγική σχέση και να παρανομήσετε με αποτέλεσμα να θέλετε να χωρίσετε ή να ομολογήσετε τα πάντα στο ταίρι σας. Ερωτικές συναντήσεις που πρέπει να μείνουν μυστικές. Κέρδη από κρυφές πηγές σας κάνουν να πάρετε ανάσα στα οικονομικά σας.

 

Καρκίνος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει εξωστρέφεια, γίνεστε λιγότερο καχύποπτοι και συνδέεστε με άτομα ενός νέου κύκλου, τελείως αποστασιοποιημένοι από τη γνώμη των άλλων. Εύκολα και ξαφνικά θα δείτε ιδέες, όνειρα να πραγματοποιούνται και αυτό θα σας απελευθερώσει από τη μιζέρια της προηγούμενης περιόδου. Φίλοι σας στηρίζουν -υποστηρίζουν και σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς.

 

Λέων

Η σύνοδος της Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας, πιθανόν τώρα να βρεθεί η συνεργασία των ονείρων σας και να συναντηθείτε με άτομα κύρους που σας προωθούν και σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση. Μοιραία πρόσωπα σας τραβάνε από τη μύτη και θα εγκλωβιστείτε, θέλοντας και μη στα πάθη -επιθυμίες σας.

 

Παρθένος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο ανοίγει τα επαγγελματικά σας φτερά, ταξιδεύετε πιθανόν να έχετε διαπραγματευτεί μια συμφωνία ζωής κι ευνοείστε εάν συνεργάζεστε με άτομα από το εξωτερικό ή ταξιδεύετε. Γνωριμίες που δεν τηρούν τις προϋποθέσεις σας κάνουν να χάνετε τη λογική σας και πιθανόν να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, όμως δε θα πάει καλά.

 

Ζυγός

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει αιφνίδια κέρδη από τρίτα πρόσωπα, λαμβάνετε οικονομική ενίσχυση από άτομα που τρέφουν μια συμπάθεια για εσάς, όμως ζητούν ανταλλάγματα, άρα ίσως καταπατήσετε τις αρχές σας και παρανομήσετε. Η σ3ξουαλική σας ζωή ανανεώνεται με μια νέα γνωριμία που θα σας απογειώσει.

 

Σκορπιός

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει αιφνίδιες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, πιθανόν να πειραματιστείτε με μια νέα γνωριμία, δημιουργώντας μια ελεύθερη σχέση χωρίς όμως να τηρείτε τα προσχήματα κι έτσι θα τραβάτε την προσοχή των άλλων. Νέες προτάσεις για συνεργασίες. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και θα σας γυρίσουν σελίδα στα επαγγελματικά σας.

 

Τοξότης

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ανατροπές στον εργασιακό σας χώρο, όπου και θα δείτε ότι το φλερτ κι ο έρωτας μπορούν να ανθίσουν κατά την εργασία σας και νιώθετε κολακευμένοι από τις εξελίξεις. Ξαφνικές αλλαγές στον τρόπο άθλησης κι εκτόνωση μέσα από εναλλακτικές θεραπείες. Ένα μικρό ζωάκι μπορεί να σας κλέψει την καρδιά.

 

Αιγόκερως

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει καλύτερη ψυχολογία, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας και φλερτάρετε με άτομο νεώτερο από εσάς και βέβαια αυτή η γνωριμία δε θα τηρεί τις προϋποθέσεις. Έντονη ανάγκη για ψυχαγωγία και για επενδύσεις. Προσέξτε μήπως τα καλύτερα οικονομικά σας σάς οδηγήσουν σε πιθανή κατασπατάληση χρημάτων.

 

Υδροχόος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ανατροπές στην οικογενειακή σας εστία και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ξαφνικές συμφιλιώσεις αναμένονται. Ερωτικές συναντήσεις θα έρθουν και θα ταράξουν λίγο το μέσα σου και θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις όλα όσα θεωρούσες ως τώρα δεδομένα.

 

Ιχθείς

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ευχάριστα μηνύματα, επαφές από άτομα που είχατε καιρό να μιλήσετε ή νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν και δίνουν ένα πικάντικο νόημα στην καθημερινότητά σας. Μια ξαφνική επικοινωνία με άτομο από το παρελθόν, θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι κακώς δώσατε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία.

Πηγή: oroskopos.gr