Στις ημέρες από τις 13/05/2024 έως τις 23/05/2024, ο Ήλιος, η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στο ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζοντας ένα κρεσέντο θετικών ενεργειών. Αυτή η αστρική συμφωνία φέρνει ουρανοκατέβατες ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, ξαφνικές αλλαγές κι αυξημένη τύχη σε διάφορους τομείς της ζωής.

Ειδικά την ημέρα της 15ης Μαΐου 2024, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, προσφέροντας σταθερότητα κι οργάνωση. Αυτή η θετική επίδραση βοηθάει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να προχωρούμε με συνέπεια, υπομονή και αποφασιστικότητα. Σε αυτό το ευνοϊκό περιβάλλον, ορισμένοι θα έχουν την ευκαιρία να αναζωπυρώσουν τις ερωτικές τους σχέσεις, ενώ άλλοι θα διαπρέψουν στους τομείς της οικονομίας και του επαγγελματικού βίου. Με προσοχή κι αφοσίωση, ο καθένας μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτές τις ευνοϊκές όψεις και να δημιουργήσει μια πιο φωτεινή και επιτυχημένη πορεία για τον εαυτό του.

 

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, το πακέτο θετικών όψεων αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις εντελώς καινούργια ξεκινήματα μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, που θα σε βοηθήσουν να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου σε κάποια θέματα και να διευρύνεις τις εμπειρίες σου. Τόσο στον προσωπική σου ζωή όσο και στον οικογενειακό τομέα αλλά και στα επαγγελματικά σου, θα συμβούν εξελίξεις που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σου. Θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τις νομικές υποθέσεις και το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, το πακέτο θετικών όψεων σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου μέσα από κεφάλαια τρίτων. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να ζητήσεις ένα δάνειο ή μια πίστωση, θα πρέπει να το κάνεις μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσεις τα οικονομικά σου και να χαράξεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις χωρίς άγχος τυχόν χρέη σου. Αν πάλι έχεις κάποια χρήματα στην άκρη, ίσως είναι καιρός να σκεφτείς να τα επενδύσεις σε μια κερδοφόρα επιχείρηση. Θετικές εξελίξεις αναμένονται για όσους από σας είστε ελεύθεροι, καθώς μια ρομαντική γνωριμία θα αλλάξει τη ζωή σας, ενώ όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, θα δείτε το πάθος για τον σύντροφό σας να αναζωπυρώνεται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, το πακέτο θετικών όψεων σηματοδοτεί κάποιες αλλαγές μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο που θα έχουν μια ευεργετική επίδραση στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες και να δρομολογήσεις καινούργια ξεκινήματα που μπορεί να είναι ένας γάμος ή μια συμβίωση. Ακόμα μια νέα επαγγελματική συνεργασία μπορεί να εξελιχθεί πολύ θετικά και να σου εξασφαλίσει τη μελλοντική σου ευημερία. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και να βρεις τη χρυσή τομή τουλάχιστον στις σχέσεις που θέλεις να παραμείνουν στη ζωή σου. Με την ίδια ευκολία ωστόσο, μπορείς και να δώσεις οριστικό τέλος σε σχέσεις που δε σε ικανοποιούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, ο τομέας της εργασίας σου, ενεργοποιείται. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι κατάλληλο για να εντάξεις στη δουλειά σου νέες συσκευές και τεχνικές -ή αν είσαι επιχειρηματίας- να προσλάβεις νέους υπαλλήλους, με στόχο να προσελκύσεις νέους πελάτες. Καλό θα είναι επίσης να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου, να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες ή να εντάξεις στη ζωή σου, την άσκηση και τη γυμναστική. Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή ίσως υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της δουλειάς σου που θα εκδηλωθεί αυτό το διάστημα και θα εξελιχθεί όπως επιθυμείς. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, προσπάθησε να της αφιερώσεις όσο χρόνο σου απομένει από το φορτωμένο πρόγραμμά σου.

 

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, το πακέτο θετικών όψεων σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να ενδώσεις σε όλες τις απολαύσεις μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Επιπλέον, το καινούργιο φεγγάρι θα σε βοηθήσει να προβληθείς, να προσελκύσεις φίλους και θαυμαστές και γενικά να «βγάλεις» στην επιφάνεια αυτή την καλή πλευρά του χαρακτήρα σου που σε κάνει αρεστό και δημοφιλή στους πάντες. Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου το επόμενο διάστημα θα είναι πολλές και θα πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις να διατηρήσεις παράλληλες σχέσεις ή αν προτιμάς την ασφάλεια που σου προσφέρει ένας μόνιμος δεσμός. Τέλος, πολλοί από εσάς, θα αποφασίσετε να εγκαταλείψετε την εργένικη ζωή και να προγραμματίσετε τον γάμο σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, εγκαινιάζεται μια 15θήμερη περίοδος κατά την οποία η ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια θα αποτελέσει την κύρια προτεραιότητά σου. Οι σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον, θα συσφιχτούν αυτό το διάστημα καθώς θα μπορέσεις να συναντήσεις άτομα που έχεις να δεις καιρό και να τους αφιερώσεις ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σου. Αν πάλι σκέφτεσαι την πιθανότητα μιας ανακαίνισης ή ακόμα και μιας μετακόμισης, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για μια τέτοια αλλαγή.

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην καθημερινή επικοινωνία σου. Τώρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα μελέτη, να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου, να επικοινωνήσεις με φίλους και γνωστούς ή ακόμα και να προβείς σε αγορά αυτοκινήτου ή ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να “ξεφύγεις” για λίγο από τις καθημερινές σου δραστηριότητες και να οργανώσεις μια μικρή απόδραση που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις και να ανανεωθείς. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού είναι πολύ πιθανή!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, είναι ιδανική περίοδος για να οργανώσεις μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες τα οικονομικά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς επίσης και για να εξασφαλίσεις μια νέα πηγή εσόδων που θα αποτελέσει ένα σημαντικό βοήθημα. Φρόντισε ωστόσο, να μην ξοδέψεις μέχρι και την τελευταία “δεκάρα”, ώστε να ανταποκριθείς με άνεση στις διάφορες κοινωνικές προσκλήσεις που θα δεχτείς. Τέλος, αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις στο εξωτερικό είτε για ψυχαγωγία είτε για επαγγελματικούς λόγους, θα αποκομίσεις ευχάριστες εμπειρίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού το καινούργιο φεγγάρι σου δίνει το πράσινο φως για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να δρομολογήσεις ότι αλλαγές χρειάζονται προκειμένου να βελτιώσεις την υγεία σου, το βιοτικό σου επίπεδο και γενικότερα τη ζωή σου, καθώς επίσης και να ασχοληθείς με την προσωπική σου εμφάνιση και να υιοθετήσεις ένα νέο στυλ που θα σου προσδώσει γοητεία. Η επιτυχία είναι σχεδόν εξασφαλισμένη, γι’ αυτό δεν πρέπει να διστάσεις. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου πολλοί Τοξότες θα αποφασίσουν να παντρευτούν, ενώ οι ελεύθεροι θα κάνουν μια σημαντική γνωριμία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, θέλεις να μείνεις στη «σκιά» και να αποφύγεις την πολυκοσμία και τον θόρυβο. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι θα αποκοπείς από όλους και όλα, ωστόσο θα επιλέξεις τη συντροφιά των λίγων και καλών φίλων, της οικογένειας και φυσικά του συντρόφου σου για να περάσεις αυτή την όμορφη περίοδο και ίσως αρνηθείς προσκλήσεις και προτάσεις για πολυπληθείς συγκεντρώσεις που αυτή τη στιγμή δεν είναι του γούστου σου. Αν πάλι έχεις αυξημένα επαγγελματικά καθήκοντα που δε σου επιτρέπουν να τα αγνοήσεις, τότε θα πρέπει έστω τις λίγες ημέρες της άδειάς σου να αφοσιωθείς αποκλειστικά στον σύντροφό σου, ώστε να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, το πακέτο θετικών όψεων αποτελεί για σένα μια καλή ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να αφήσεις πίσω τα προβλήματά σου και να επιδοθείς στο αγαπημένο σου «σπορ» που είναι οι γνωριμίες, οι διασκεδάσεις και η ομαδικότητα. Έτσι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να αναπληρώσεις το κενό που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων και να αποδεχτείς κάθε πρόταση που εγγυάται «καλοπέραση». Εννοείται δε, ότι η ερωτική σου διάθεση θα αποκορυφωθεί με αποτέλεσμα αν είσαι ελεύθερος, να φλερτάρεις με όσα άτομα σου φαίνονται ενδιαφέροντα, μέχρι βέβαια να ξεχωρίσεις το άτομο που θα σε μαγέψει.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι ιδανική περίοδος για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και ανάληψη νέων επιτυχημένων δραστηριοτήτων που θα σου προσδώσουν φήμη και κύρος. Έτσι, τις επόμενες δυο εβδομάδες θα πρέπει να είσαι σε «ετοιμότητα» καθώς θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν νέες πόρτες και προοπτικές. Το γεγονός μάλιστα ότι πλησιάζει το καλοκαίρι, συνιστά να κινηθείς γρήγορα και αποφασιστικά ώστε αφενός να μη χάσεις ευκαιρίες και αφετέρου να μη βρεθείς «πελαγωμένος» την τελευταία στιγμή. Τυχόν εργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις απλά για διασκέδαση πέρα από τις ευχάριστες στιγμές, θα έχεις και κάποια επαγγελματικά οφέλη.

 

Πηγή: MyAstro