pwlina933

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Σημαντική κι ιδιαιτέρως θετική ημέρα με πολλούς στόχους να εκπληρώνονται. Ιδανική χρονική στιγμή για να διεκδικήσετε τα όνειρά σας και να πιστέψετε στην εκπλήρωσή τους. Λίγο πιο ευνοημένα τα ζώδια της Γης και του Νερού.

 

Κριός

Πολύ καλή περίοδος για το ζώδιό σας με τα πράγματα να μπαίνουν στη θέση τους και ζητήματα που εκκρεμούν απ’ το παρελθόν να τακτοποιούνται. Διορθώνετε λάθη κι αξιοποιείτε τις δυνατότητές σας. Λύσεις  θα βρεθούν για κάθε πρόβλημα με την οικογένεια και τους φίλους να βοηθάνε ιδιαίτερα σ’ αυτό. Στα αισθηματικά σας, καλό θα ήταν να συζητήσετε με το ταίρι σας ό,τι σας ανησυχεί. Οι ελεύθεροι βρίσκεστε πολύ κοντά σε μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Ταύρος

Αυτή είναι μια θετική ημέρα, όπου εκφράζετε τα βαθύτερα αισθήματά σας ανοιχτά κι επίμονα. Ψάχνετε σκοπό στη ζωή σας και στις σχέσεις σας και συνειδητοποιείτε τις κρυμμένες πλευρές της προσωπικότητάς σας, ανεκμετάλλευτα ταλέντα κι ενδιαφέροντα κι επίσης συναισθηματικά μπερδέματα ή συμπλέγματα. Κρυμμένα κίνητρα βγαίνουν στην επιφάνεια κι οι σχέσεις γίνονται βαθύτερες κι αποκτούν περισσότερο νόημα.

 

Δίδυμοι

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα πρακτικής φύσεως, γιατί είναι πιθανόν να προσεγγίσετε λανθασμένα μια κατάσταση ή να εξαπατηθείτε απ’ τους άλλους. Προσπαθήστε να μην επιτρέψετε στις φαντασιώσεις σας να επισκιάσουν τα οράματά σας. Τείνετε να προβάλλετε τα ιδανικά σας σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα απ’ το αν σχετίζεται άμεσα με τα προσωπικά σας όνειρα και τις φιλοδοξίες. Έντονη η τάση για  επιδίωξη λανθασμένων σχεδίων ή στόχων. Υπερβολική ευαισθησία στα προσωπικά σας.

 

Καρκίνος

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, οι σκέψεις σας είναι γεμάτες ένταση και προχωρούν σε βάθος. Έχετε την τάση να παθιάζεστε και να γίνεστε απόλυτοι με τις ιδέες σας. Επίσης σκέπτεστε μονόπλευρα και μιλάτε στους άλλους για τα ενδιαφέροντά σας, είτε τους αρέσει είτε όχι. Αυτή σας η απόλυτη στάση ίσως είναι μία αιτία συγκρούσεων με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να βρείτε λύση με συζήτηση.

 

Λέων

Με διάφορους τρόπους ξανοίγεστε στις ευκαιρίες που σας  παρουσιάζονται στη ζωή σας. Προσέξτε αν παίρνετε σπουδαίες αποφάσεις σήμερα, γιατί τείνετε να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι, να παραμελείτε τις λεπτομέρειες και να παίρνετε ρίσκα που δεν είναι απαραίτητα. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα, να εξερευνήσετε εναλλακτικές λύσεις, αλλά να ενεργείτε πάνω στις δικές σας ιδέες κι ανακαλύψεις, αφού τις εξερευνήσετε διεξοδικά. Καλή και ποιοτική μέρα για να περάσετε με το σύντροφό σας.

 

Παρθένος

Πειθαρχία, συγκέντρωση κι αποφασιστικότητα, είναι τα θέματα κλειδιά σήμερα. Πιθανότατα να υιοθετήσετε μια μάλλον αυστηρή κι έντονη ρουτίνα, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Επιδιώκετε με επιμονή τα ενδιαφέροντά σας κι είστε πρόθυμοι να δουλεύετε πολλές ώρες χωρίς παράπονο. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για οποιαδήποτε μορφή εκπαίδευσης δουλειάς καθώς επίσης και θετική μέρα για συντροφικότητα.

 

Ζυγός

Δείχνετε ελάχιστο ενδιαφέρον για μικρές κουβεντούλες κι ανούσιες συζητήσεις και ίσως πιάσετε τον εαυτό σας να αποφεύγει τέτοιες συναναστροφές. Ίσως τον τελευταίο καιρό να έχετε αναθεωρήσει σχετικά με τη στάση ζωή σας και να απαιτείτε αυτή ηα αλλαγή να γίνει δεχθεί κι απ’ τον κύκλο σας. Από την άλλη πλευρά η ημέρα είναι κατάλληλη για σοβαρές αποφάσεις για αρχή ή λήξη υποθέσεων σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

 

Σκορπιός

Αυξημένη η φαντασία κι η διάθεσή σας σήμερα, που σας παρασύρουν σε αυθόρμητες κινήσεις. Το ίδιο αναπτυγμένη κι η έμπνευσή σας που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε επαγγελματικό επίπεδο. Στα ερωτικά σας πιθανές συγκρούσεις και παρεξηγήσεις  που καλό θα ήταν να αποφύγετε διπλωματικά και να αφήσετε τα παράπονά σας για μία άλλη φορά. Η μέρα δεν ευνοεί για λύσεις αλλά για εντάσεις.

 

Τοξότης

Η επιθυμία σας για άνεση, ασφάλεια κι ιδιωτική ζωή, είναι εντονότερη αυτή την ημέρα και νιώθετε ικανοποιημένοι ξοδεύοντας πιο ποιοτικά τον χρόνο σας μόνοι στο σπίτι ή με το σύντροφό σας. Είναι μια μέρα εσωστρέφειας προκειμένου να ανανεωθείτε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και τις εντάσεις των συνηθισμένων δραστηριοτήτων σας. Έμφαση δίνετε αυτόν τον καιρό στις προσωπικές σας υποθέσεις κι η πιθανότητα αλλαγής ή ουσιαστικής μεταβολής είναι μεγάλη.

 

Αιγόκερως

Αλλαγές που μόνο καλό θα σας φέρουν έρχονται σήμερα και θα βοηθήσουν στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων σας και στο να βρεθούν λύσεις σε ζητήματα ου σας ταλαιπωρούσαν καιρό. Φίλοι κι οικογένεια πάντα δίπλα σας, αποδεικνύουν πόσο σημαντικό είναι ένα καλό ψυχολογικό στήριγμα στις δυσκολίες. Στα αισθηματικά σας η μέρα μοιάζει ιδανική αρκεί να περιορίσετε το άγχος και τους προβληματισμούς και να αφιερώσετε την προσοχή σας στο ταίρι σας.

 

Υδροχόος

Η καριέρα, το κοινωνικό status κι η φήμη σας ευνοούνται αυτή την ημέρα,  ιδιαίτερα με την προσωπική σας επαφή με ανώτερους ή με τις φιλικές και κοινωνικές σας επαφές στο χώρο εργασίας σας. Τραβάτε την προσοχή κι είστε αρκετά δημοφιλείς  σήμερα, εκμεταλλευτείτε το. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας όμως σας αποσπούν αρκετά και παραμελείτε το σύντροφό σας με αποτέλεσμα η σχέση σας να φτάνει σε οριακό σημείο. Βρείτε τη χρυσή τομή αν δε θέλετε να τον χάσετε απ’ τη ζωή σας.

 

Ιχθείς

Δυνατά συναισθήματα που σας είναι δύσκολο να τα αγνοήσετε και να τα αποκρύψετε κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα. Είναι καλό γενικά να απελευθερώνετε ό,τι αισθάνεστε, αρκεί να μην το παρακάνετε. Για παράδειγμα η πίεση, ο θυμός ή η τάση για κλάμα, καλό θα ήταν να απελευθερωθεί κι ύστερα να προσπαθήσετε να βρείτε την πηγή και τη λύση του προβλήματός σας. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσουν, μην τους απομακρύνετε, τους χρειάζεστε όσο κι αν δεν το παραδέχεστε.

 

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.