orions-sword-wide-field-blog

Και ναι! Σήμερα το κινητό μας θα χτυπήσει ξαφνικά και μάλιστα από αυτόν που ούτε καν περιμέναμε! Το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρει ανέλπιστη χαρά, μέσα από επαφές, μετακινήσεις και επικοινωνίες, στους Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, ο Ουρανός στο δικό σου Ζώδιο, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ερμή σήμερα και υπόσχεται να σου χαρίσει μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη περίοδο. Σήμερα μπορείς να προτείνεις και να οργανώσεις μία έξοδο με τον σύντροφο, που θα ανανεώσει την σχέση σας, αφού θα περάσετε υπέροχα αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα, τηλεφώνημα ή μία συναρπαστική γνωριμία, θα σου αλλάξουν στην κυριολεξία την ζωή! Τα πράγματα γενικά στον έρωτα, θα πάνε πολύ καλύτερα απ’όσο περιμένεις και οι θετικές αλλαγές θα είναι καθοριστικές!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα σηματοδοτεί εξαιρετικά θετικές και απρόσμενες εξελίξεις, που θα βοηθήσουν πολύ, στην τελειοποίηση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης!Η σοβαρή αυτοπεποίθηση σου και η ουσιαστική σου γοητεία σήμερα, θα βοηθήσουν εσένα που είσαι ελεύθερος, να κάνεις μία νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία, που θα έχει «όλο το πακέτο»! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου και έχεις εσύ το «πάνω χέρι» χωρίς καν να το επιδιώξεις! Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει σήμερα, για πρόταση επισημοποίησης!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, το Εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό σήμερα, προμηνύει πολύ ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα στα ξαφνικά, χωρίς καν να το περιμένεις! Ιδανική ημέρα για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ή μία έξοδο ψυχαγωγίας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία με ένα άτομο που θα σου προσφέρει ότι ακριβώς είχες ονειρευτεί! Μπορεί να γνωρίσεις έναν έρωτα ή να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τελείως ότι μέχρι τώρα ήξερες! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να αποφασίσεις ξαφνικά, να επισημοποιήσεις την σχέση και να αλλάξετε τελείως την ζωή σου με τον σύντροφο!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ να αναλύσεις και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και τα συναισθήματά σου, ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το παρόν αλλά και το μέλλον σου. Αν είσαι δεσμευμένος, εκτός από τις καυτές αισθησιακές στιγμές που θα περάσεις με τον σύντροφο, η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει κιόλας να συνειδητοποιήσεις, αλλά και να πείσεις το ταίρι σου, για τις πιο βαθιές σου συναισθηματικές ανάγκες και εκείνος να προχωρήσει στην πραγματοποίηση τους! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα γίνει η αποκάλυψη ενός κρυφού σου θαυμαστή, γεγονός που θα αλλάξει τα σχέδια σου, αλλά και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα!

Λέων
Φίλε Λέοντα, το γεγονός ότι Ερμής απέναντι σου, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ουρανό σήμερα, είναι σαφώς ένα πολύ θετικό στοιχείο για σένα, αφού θα σου δώσει την απρόσμενη ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να ταξιδέψεις, να προγραμματίσεις και να πετύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, αλλά και να λάβεις ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις και νέα! Ο ερωτικός τομέας είναι απόλυτα ευνοημένος σήμερα, ιδίως επικοινωνιακά! Πολλές οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές, αν είσαι ελεύθερος και θα χορτάσεις επαφές, ραντεβού, μηνύματα και φλερτ! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, ο σύντροφος, σου κάνει εκπλήξεις και δωράκια και ενδεχομένως να προχωρήσει και σε μία πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά και θα αλλάξει όλα σου τα δεδομένα!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, σου δίνει την ανέλπιστη δυνατότητα και ευκαιρία, να πραγματοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου, ιδίως σε θέματα που αφορούν καθημερινότητα, ψυχική ηρεμία, λεπτομέρειες που πρέπει να τακτοποιηθούν αλλά βελτίωσης εμφάνισης και σωματικής κατάστασης και ευεξίας! Αισθηματικά, σε ενδιαφέρει ένα άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και ναι, σήμερα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου και να σε προσεγγίσει διαφορετικά, γι’αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να «προχωρήσει» η ιστορία σας! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνετε επιτέλους μαζί με τον σύντροφο θέματα που σας απασχολούσαν μέχρι τώρα και ανανεώνετε την καθημερινότητα σας!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, μια εξαιρετικά τυχερή όψη για το ζώδιό σου, πραγματοποιείται σήμερα και φυσικά πρόκειται για το Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού! Η σημερινή ημέρα λοιπόν, θα σου δώσει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς, να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη σου, να γνωρίσεις ξεχωριστά άτομα, να ανοίξεις ορίζοντες και να διασκεδάσεις όσο πιο πολύ μπορείς! Μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία, για τους ελεύθερους! Επιπλέον απολαμβάνεις φλερτ, ερωτική τύχη και πολλά τρυφερά μηνύματα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, οι επαφές σου και η επικοινωνία σου με τον σύντροφο, θα φέρουν θετικές αλλαγές στην σχέση σας και ανανεώνεστε!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα, ο Ερμής σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ουρανό και εσύ θα καταφέρεις να τονώσεις και να βελτιώσεις όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Ωστόσο, αυτήν την περίοδο ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να διορθώσεις συγγενικές σχέσεις ή οικιακά θέματα! Σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις σίγουρος για τα αισθήματα και την αφοσίωση του συντρόφου σου, μέσα από τις πράξεις του κυρίως, αλλά και μέσα από εκδηλώσεις συναισθήματος και τρυφερότητας από μέρους του! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει σε σένα ξαφνικά και επιθυμεί επανασύνδεση! Αν θες όντως κάτι τέτοιο, «προχώρησε» αυτήν την επανένωση του έρωτα σας!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, το ευνοϊκό Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου επαφές και επικοινωνίες! Αυτήν την περίοδο, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά την επικοινωνία σου με τους άλλους και να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που ενδεχομένως να είχαν δημιουργηθεί με γνωστούς, αδέρφια, συγγενείς ή γείτονες! Η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα ανανεωτική για τον ερωτικό τομέα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες γνωριμίες ή και σχέσεις, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, πολλά μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και προτάσεις! Γοητεύεις με τον λόγο σου και πραγματικά όλα μπορούν να συμβούν με μία σου λέξη! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται από τον σύντροφο σου, εκεί που δεν το περιμένεις!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε το Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει μία ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου και να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Ένα άτομο το οποίο δεν είχες προσέξει νωρίτερα, σου εκδηλώνει συνεσταλμένα αλλά φανερά τον έρωτα σου για σένα! Είναι μία καλή ευκαιρία να τον δεις με «άλλο μάτι» τώρα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, επιτέλους η σχέση σου σταθεροποιείται, έρχεστε πιο κοντά με τον σύντροφο και εμπλουτίζετε την ρουτίνα σας με συναίσθημα και αισθησιασμό!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το Εξάγωνο του Ερμή στο Ζώδιο σου με τον Ουρανό, που διαμορφώνεται σήμερα, ενεργοποιεί τους πιο θετικούς σημαντικούς τομείς της ζωής σου και βελτιώνει απόλυτα, σχεδόν τελειοποιεί, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Σήμερα, αυτή η τυχερή όψη που σε αφορά άμεσα, φέρνει νέες ανέλπιστα ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γνωριμίες για σένα που είσαι ελεύθερος! Ίσως μάλιστα μία νέα γνωριμία, να μεταμορφωθεί τώρα, σε μία νέα όμορφη σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο, ανανέωση της σχέσης σας και ευχάριστες εξόδους!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεφύγεις επιτέλους, από το πολυάσχολο καθημερινό σου πρόγραμμα και να αρχίσεις να ηρεμείς και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου! Ένα κρυφός, παλαιός ή ακόμα και απαγορευμένος έρωτας, σε οδηγεί σε καυτά συναρπαστικά ερωτικά μονοπάτια! Ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, σου αναστατώνει το «είναι»! Αν είσαι δεσμευμένος, μία συζήτηση για επίλυση παλαιών προβλημάτων με τον σύντροφο, σου δίνει χαρά και ψυχική ικανοποίηση!

Πηγή

 

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!