Ο Οκτώβρης, ο μήνας των επανασυνδέσεων είναι εδώ! Μας καλωσορίζει με την επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή τροχιά, απαλλάσσοντας τους Παρορμητικούς του Ζωδιακού από επίπονες αναθεωρήσεις, δύσκολες ριζικές αλλαγές και πιθανά παιχνίδια εξουσίας ή απογοητεύσεις, σε έρωτα ή χρήμα, λόγω παρελθοντικών λαθών!

Κριός
Είσαι ολοκληρωμένη προσωπικότητα, Κριέ, κι έχεις μια ουσιαστική σχέση με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Θέλεις να είσαι κοντά στα άτομα που αγαπάς και να συζητάς μαζί τους όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν. Σήμερα, με ό,τι κι αν ασχοληθείς, θα πετύχεις, αφού δρας με πάθος και μεθοδικότητα, χωρίς να εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσετε όλες τις διαφορές που έχετε, ώστε να γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη.

Ταύρος
Η ωριμότητα της σκέψης κι η μεθοδικότητά σου, Ταύρε, σε βοηθούν σε όλα όσα αναλαμβάνεις να διαχειριστείς. Σήμερα, θα βρεις τον τρόπο που χρειάζεται, για να πετύχεις τους στόχους σου, ενώ θα λειτουργείς πάντα με σύνεση. Φίλοι θα ζητήσουν τη βοήθειά σου σε δικά τους θέματα. Θα κάνεις σήμερα κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και δε θα σου λέει ξεκάθαρα μερικά πράγματα. Φρόντισε να μη φορτιστείς και απλά να του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς ζητάς εσύ.

Δίδυμος
Σήμερα, Δίδυμε, με σωστή δουλειά και λίγη σύνεση, θα πετύχεις σπουδαία πράγματα και θα ξεχωρίσεις. Έχεις πολλές ικανότητες και ταλέντα που μπορούν να σε κάνουν να διακριθείς. Συγκεντρώσου λίγο, προσέγγισε τα πράγματα με σοβαρότητα και θα δεις, ότι οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στην επιτυχία. Μη σε απορροφάει τόσο πολύ η καθημερινότητα. Φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με το ταίρι σου, για να ισορροπήσεις μερικά θέματα στη σχέση σας.

Καρκίνος
Από αμέλεια, Καρκίνε μου, κι επειδή καταπιάνεσαι με πολλά, αφήνεις πίσω σου άλυτα προβλήματα και καταστάσεις, που μελλοντικά θα γίνουν εμπόδια στην εξέλιξή σου και θα φρενάρουν την πορεία σου. Ασχολήσου με αυτές τις υποχρεώσεις και όπου δυσκολευτείς, ζήτα τη βοήθεια ενός φιλικού σου προσώπου, που έχει τη δυνατότητα να συνδράμει. Για να εδραιώσεις τις βάσεις στη σχέση ακόμη περισσότερο, καλό θα είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, μην αγχώνεσαι. Σε βεβαιώνω ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Λέων
Σήμερα, Λέων, θα εκπέμπεις τόση σιγουριά κι αυτοπεποίθηση, που θα είναι αδύνατον σε κάποιον να μη σε προσέξει. Θα προσελκύεις γύρω σου καινούργια άτομα και θα αποκτάς νέους φίλους. Θα έχεις καλή διάθεση και θα μεταφέρεις την αισιοδοξία σου και στους άλλους. Θα κάνεις σήμερα κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Απόφυγε να εκνευριστείς, αλλιώς δε θα βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.

Παρθένος
Το ήθος, η εντιμότητα κι η καλοσύνη σου, Παρθένε, δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορο κάποιον. Αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους με ευθύτητα κι έχεις πάντοτε τη διάθεση να βοηθήσεις σε ό,τι χρειαστούν. Σήμερα, θα απολαμβάνεις την εμπιστοσύνη όλων και αυτό θα σου δίνει ηθική ικανοποίηση. Μπορείς σήμερα να αναδείξεις τον ερωτισμό σου, να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να το κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι το μέλλον σού επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Ζυγός
Διάφορα θέματα, Ζυγέ μου, σ’ έχουν αγχώσει, δημιουργώντας σου ένα αίσθημα δυσφορίας για κάποια κοντινά σου άτομα. Πρέπει σήμερα να βρεις τον τρόπο να τα προσεγγίσεις και να συζητήσεις με σοβαρότητα μαζί τους αυτά τα ζητήματα. Έχεις στο μυαλό σου πολλά σχέδια, που θέλεις να πραγματοποιήσεις και δεν πρέπει να αφήσεις πίσω σου εκκρεμότητες. Απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου φρόντισε να εξηγήσεις στο ταίρι σου τις δικές σου απόψεις και θα δεις ότι όλα θα λυθούν.

Σκορπιός
Το αγχώδες και το οξύθυμο του χαρακτήρα σου, Σκορπιέ μου, δε σε αφήνουν να σκεφτείς με σύνεση και ηρεμία. Μεγαλοποιείς κάποια γεγονότα κι αυτό σε κάνει να χειρίζεσαι λανθασμένα τις καταστάσεις. Προσπάθησε σήμερα να διαχειριστείς τη νευρικότητα σου και να γαληνέψεις λίγο την ψυχή σου. Αν τα καταφέρεις, όλες οι λύσεις θα έρθουν στα πόδια σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δώσεις πολλά στο ταίρι σου, ώστε σήμερα να νιώσει καλύτερα. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις πως κάποια φλερτ μπορεί να φέρουν πολύ περισσότερα.

Τοξότης
Μην αγνοείς τα μηνύματα που σου στέλνει η διαίσθησή σου, Τοξότη μου, και δώσε μεγάλη προσοχή στα νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σου. Μην εμπιστεύεσαι αυτά που σου λένε, χωρίς να σου αποδείξουν πρώτα την αλήθεια και τη σοβαρότητα των λόγων τους. Ασχολήσου με πράγματα που έχεις αφήσει σε αναμονή, για να βρεις χρόνο να ηρεμήσεις. Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για τη σχέση σου οπότε θα καταφέρεις να φτιάξεις όποια κατάσταση μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοιμάσου, καθώς αυτές τις μέρες θα συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα, που θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Αιγόκερως
Με υπομονή και σκληρή προσπάθεια, Αιγόκερε, έχεις κατορθώσει να πετύχεις τους στόχους που είχες βάλει για τη ζωή σου. Τώρα, έχεις την ευκαιρία να θέσεις καινούργιους και να προχωρήσεις σε μια νέα εποχή, με δεσμεύσεις και σημαντικά μαθήματα που θα βοηθήσουν την ψυχική ισορροπία και την πνευματική σου βελτίωση, αλλάζοντας παράλληλα συνήθειες και προτιμήσεις. Στη σχέση σου σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα κάνεις συζητήσεις για ό,τι σε προβληματίζει. Είναι σίγουρο, ότι μετά θα έχεις καλύτερη ψυχολογική διάθεση.

Υδροχόος
Είναι πια καιρός, Υδροχόε μου, να σταματήσεις να καταπιέζεις τα «θέλω» σου και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Νιώθεις έντονη ανασφάλεια κι έχεις γαντζωθεί πάνω σε πρόσωπα, που σου στερούν την προσωπική σου ελευθερία, επιβάλλοντάς σου τη δική τους βούληση. Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου και μάθε από τα λάθη σου, για να φτιάξεις ένα ελεύθερο και χαρούμενο μέλλον, που θα το ορίζεις μόνο εσύ. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, η μέρα προσφέρεται για πολύ ευχάριστες καταστάσεις, που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

Ιχθύς
Τελευταία, Ιχθύ μου, βρίσκεσαι σε κατάσταση άγχους κι εκνευρισμού και δεν μπορείς να σκεφτείς ψύχραιμα και με ηρεμία. Η εσωτερική σου ένταση σ’ επηρεάζει και γι’ αυτό σήμερα πρέπει ν’ αποφύγεις να πάρεις σοβαρές και τελικές αποφάσεις. Άσε τον χρόνο να περάσει, βρες την ισορροπία σου και, με ηρεμία και λογική, καταστάλαξε στις κινήσεις σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην αγχώνεσαι, αλλά σκέψου ήρεμα και θα δεις, ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις.

Πηγή