Η σημερινή μέρα με τις ευνοϊκές της όψεις μας πάει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους μας, διευκολύνει τις συνθήκες για να ικανοποιήσουμε φιλοδοξίες και μας γεμίζει με δημιουργική διάθεση.

Κριός

Σήμερα και το επόμενο διήμερο αρχίζουν να λύνονται κάποια συναισθηματικα θέματα του τελευταίου διαστήματος. 

Κι αφού γεμίζει σιγά σιγά η καρδιά, άρα φτιάχνει η διάθεση σου, μπορείς να σκεφτείς πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να αφεθείς σε όσα νιώθεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αισιοδοξία.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, η ζωή είναι μικρή για να τη ζεις μ’ αυτή τη μόνιμη τσαντίλα στο μάτι.Chill out!

Ερωτικά μπερδέματα του παρελθόντος, λύνονται ως δια μαγείας.Τυχόν αμφιβολίες που είχες για το έτερον ήμισυ, παύουν να σ’ απασχολούν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ανακούφιση.

 

Δίδυμοι

Τρυφερό μου Διδυμάκι σήμερα θέλεις απλά να ευχαριστηθείς φροντίδα, αγάπη και προδερμ.

Περνάς τη μέρα με αγαπημένα πρόσωπα κι οι ώρες γεμίζουν με σχέδια, εξομολογήσεις και μια διάθεση επιτέλους να χαλαρώσεις από όλα όσα σε αποσυντονίζουν. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Τρυφερότητα.

 

Καρκίνος

Ώρα να βγεις απ’ τον μικρόκοσμο σου. Hello, είμαστε και ‘μείς εδώ.

Η μέρα απαιτεί από ‘σένα δράση και σου δινει μια ευκαιρία να ξεφύγεις απ’ αυτά που σε κρατούσαν εγκλωβισμένο τόσο καιρό.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δράση.

 

Λέων

Λιοντάρι η μέρα αυτή επιτάσσει ενδοσκόπηση. Οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τις επόμενες μέρες είναι, εσωτερική αναζήτηση κι επαναπροσδιορισμός.

Η σχέση με το έτερον ήμισυ μπαίνει στο μικροσκόπιο κι όλα κρίνονται. Δε λέω, καλές οι σχέσεις της μιας βραδιάς χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς. Μήπως όμως εσύ λειτουργείς εγκεφαλικά και μια σχέση χωρίς ουσιαστική ψυχική και σωματική επαφή, δε σε καλύπτει;

Λέξη κλειδί της μέρας: Απόφαση.

 

Παρθένος

Από σήμερα και για ένα μήνα βάζεις στόχο τα ερωτικά σου κι όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.  Απ’ το να κεραυνοβοληθείς απ’ τα βέλη του Θεού έρωτα, μέχρι να ετοιμάσεις το βαλιτσάκι σου για άλλες πολιτείες, έτσι γιατί περίεργα την είδες. Αλλαγές δηλαδή και μάλιστα βαρβάτες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Συναίσθημα.

 

Ζυγός

Ευθύνη, άγχος αλλά και δημιουργική έξαψη το παζλ της σημερινής μέρας. Μια κουβέντα με τον εαυτό σου, ένας απογευματινός καφές με την έμπνευσή σου και όλα όσα σχεδιάζεις δείχνουν να μπαίνουν σε σειρά.

Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύτιμες γιατί θα γευτείς καρπούς που με κόπο έσπειρες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιτυχία.

 

Σκορπιός

Σήμερα ξύπνησες μ΄ένταση Σκορπιέ μου κι είναι λίγο επίφοβο ακόμα και να σου μιλήσουν οι άλλοι. Νευράκια, τσαντίλες, απαιτήσεις και πολλές αξιώσεις. Πάνε μέρες που η ψυχολογία σου δεν είναι και στα καλύτερά της κι ίσως ήρθε η ώρα ν’ αναρωτηθείς τι φταίει και να το λύσεις.

Για τους λόγους μιλάω, όχι τις αφορμές.

Λέξη κλειδί της μέρας: Σκέψη.

 

 

Τοξότης

Εσωτερικές διαμάχες σήμερα Τοξότη μου κι εσύ σε κατάσταση απόλυτης ζούρλας. Ξέρεις, τα γνωστά θέλω, τα βάζουν ξανά με τα ακόμα πιο γνωστά πρέπει κι εσύ κάπου στη μέση σε ρόλο διπλωμάτη να παλεύεις να ισορροπήσεις την κατάσταση.

Καμιά φορά, δεν είναι ξέρεις δείγμα αδυναμίας να ζητάμε και μια δεύτερη γνώμη. Γι’ αυτό υπάρχουν οι φίλοι.

Λέξη κλειδί της μέρας: Σύγκρουση.

 

Αιγόκερως

Το ‘χεις χάσει λίγο Αιγοκεράκι, παραδέξου το. Συναισθηματισμοί, φαντάσματα του παρελθόντος και δε συμμαζεύεται. Σου λείπει ο παλιός καλός εαυτός σου. Τότε που απλά έπαιρνες το τόξο σου και κυνηγούσες κάθε στόχο σου.

Σήμερα θα βάλεις μπρος να ξαναβρεις και το στόχο και τον εαυτό.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυτοπεποίθηση.

 

 

Υδροχόος

Περιμένεις διαρκώς απαντήσεις και σήμερα το κεφάλι σου καζάνι που πάει να σκάσει.  Η κατάσταση αναμονής, σε κάνει να μασάς τα σίδερα και μέσα σου να καταστρώνεις σχέδια εξόντωσης.

Εγώ πάλι προτείνω, να βρεις νέο πεδίο ενδιαφέροντος. Σιγά μην κάτσεις να σκάσεις. Πάμε γι΄ άλλα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Υπομονή.

 

Ιχθείς

 

Πες μου ειλικρινά τώρα, δεν κουράστηκες να κουβαλάς την ταμπέλα του καλού και γεμάτου κατανόηση παιδιού;

Σε βολεύει να τα ‘χεις καλά με όλους.

Αυτή είναι η μόνιμη παγίδα που πέφτεις, Ιχθύ. Δυστυχώς σήμερα παίζει σοβαρά να την ξαναπατήσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εξαπάτηση.