Μέρα αρμονίας, χαράς, ευδαιμονίας αλλά και κοινωνικής δικτύωσης! Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο, έτσι λοιπόν μπορούμε να προσμένουμε μία ημέρα γεμάτη ενθουσιασμό και κοινωνικές επαφές. Οι τυχεροί της ημέρας οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.

Κριός
Ο Ερμής, Κριέ, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Τοξότη, θα σε κάνει ν’ αλλάξεις δρόμο και να αρνείσαι κατηγορηματικά να ασπαστείς τις απόψεις του κοινωνικού συνόλου. Αυτή σου η στάση θα φέρει έντονες αντιπαραθέσεις. Η θέλησή σου για αλλαγές δε θα είναι κατανοητή από τους γύρω σου, αλλά αυτό δε θα σε νοιάζει στο ελάχιστο. Ακολούθησε το δρόμο που εσύ πραγματικά πιστεύεις ως σωστό, και θα οδηγηθείς στην επιτυχία. Συζήτησε σήμερα με το ταίρι σου άκου τι παράπονα έχει και ποια προβλήματα βλέπει στη σχέση σας. Με χαμηλούς τόνους, μπορείς να διώξεις τις αμφιβολίες που υπάρχουν.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, κι ενώ θα βρίσκεσαι στο τρέξιμο για τις συνήθεις δραστηριότητές σου, ένα απρόοπτο γεγονός θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου. Μπορεί να χάσεις για λίγο την ψυχραιμία σου και να δείξεις σημάδια πανικού. Ένα φιλικό σου άτομο, που θα αντιληφθεί την κατάσταση, είναι διατεθειμένο να προσφέρει τη βοήθειά του και να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Μετά απ’ όλο αυτό, θα ξαναβρείς τους φυσιολογικούς σου ρυθμούς. Θα κάνεις σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέσης σας. Διώξε τις αναστολές κι άκου τι θέλει να σου πει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι πως η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σ’ ευνοήσει, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Δίδυμος
Η ανάλαφρή σου διάθεση, Δίδυμε, σήμερα θα είναι στο ζενίθ της. Αυτό οφείλεται στον Ερμή που βρίσκεται στον Τοξότη και σε ευνοεί, κάνοντάς σε αρκετά επικοινωνιακό με τον περίγυρό σου και βοηθώντας σε να έχεις γοητεία μαζί με χιούμορ. Τα δικά σου άτομα, αποδεχόμενα αυτή την κατάσταση, θ’ απολαύσουν όμορφες στιγμές μαζί σου, ενώ κι εσύ θα περάσεις μία ευχάριστη μέρα. Θα δημιουργηθούν σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου. Καλό είναι, με χαμηλούς τόνους, να δεις ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει μαζί σου.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, θα απασχολήσεις το μυαλό σου με καταστάσεις, που δε θα έπρεπε να σκέφτεσαι, και συγκεκριμένα με κριτικές και σκληρά λόγια, τα οποία ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα και δε σου άρεσαν. Θα αναζητήσεις τα βαθύτερα αίτια και τι οδήγησε κάποιους να είναι κάπως άκαρδοι απέναντί σου. Η συμβουλή μου είναι να ξεφύγεις τελείως απ’ όλες αυτές τις σκέψεις και να ασχοληθείς με τις υποθέσεις σου, οι οποίες είναι πιο ευχάριστες κι εποικοδομητικές. Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό σου τομέα αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο κι έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Πολλές φορές, οι λύσεις βρίσκονται σε δυναμικές ανατροπές, δίνοντας την πρωτοβουλία και την ευθύνη στην άλλη πλευρά.

Λέων
Οι υποθέσεις που σήμερα έχεις ν’ αντιμετωπίσεις, Λέων μου, είναι αρκετές και μπορούν μόνο από σένα να βρουν τη λύση τους. Ο Ερμής βρίσκεται στον Τοξότη και θα σου φέρει πάρα πολλές ιδέες, για ν’ αντεπεξέλθεις σε όσα σε προβληματίζουν, ώστε να βγεις από το αδιέξοδο που σου προκαλεί άγχος. Θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια αισθηματικά προβλήματα από το παρελθόν. Μην τα συζητήσεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με το σύντροφό σου μόνο για το μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μάθε πως η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία με καλές προοπτικές.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θα δέχεσαι αδιαμαρτύρητα να βοηθάς τρίτα άτομα, ακόμη κι αν παραγκωνίζεις δικά σου θέματα. Το άγχος τους που θα σου μεταφέρουν, θα είναι μεγάλο, αλλά εσύ έχεις τις δικές σου άμυνες και μπορείς να το διαχειριστείς. Η συμπεριφορά σου θα βοηθήσει, αφού οι γύρω σου μοιράζονται τη δική σου ηρεμία. Όταν όλα τελειώσουν, θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση και θ’ αρχίσεις να χειρίζεσαι τις δικές σου υποθέσεις. Θα δημιουργηθούν σήμερα κάποια προβλήματα στον αισθηματικό τομέα, προερχόμενα από το μηδέν. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα και όμορφα τη μέρα σου, για ν’ αποφύγεις την κλιμάκωσή τους.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, θα μείνεις κατάπληκτος από αναπάντεχες ειδήσεις που θα μάθεις μέσω ενός τρίτου ατόμου, για πρόσωπο του φιλικού σου περίγυρου, που αντιμετωπίζει μία δύσκολη προσωπική κατάσταση. Εκτός από έκπληξη, θα νιώσεις και μία μικρή απογοήτευση, επειδή το πρόσωπο αυτό δεν σου μίλησε. Στο μέλλον θα διαπιστώσεις, ότι απλώς δεν ήθελε να σε φορτώσει ψυχικά και με τους δικούς του προβληματισμούς. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλα για το μέλλον και γίνε περισσότερο ρομαντικός.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, από το πρωί η μέρα θα είναι πάρα πολύ καλή, επειδή θα υπάρξει μία επιτυχία, την οποία περίμενες εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις στο εξής να προγραμματίζεις πράγματα, τα οποία θέλεις στο μέλλον να κάνεις, γνωρίζοντας ότι θα σου ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι που θα σε οδηγήσουν στην καταξίωση. Κατά το βράδυ θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να είσαι με το ταίρι σου και να περάσεις καλά. Φρόντισε να μην το φορτίσεις με τα άγχη σου.

Τοξότης
Ο Ερμής, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, Τοξότη, θα σε κάνει σήμερα ν’ αρπάζεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται, αφού γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι τέτοιες προοπτικές δεν έρχονται κάθε μέρα. Προσπάθησε να αξιολογήσεις τι είναι καλύτερο για σένα και ποιες επιλογές θα σου δώσουν οφέλη αργότερα. Επειδή μπορεί να βρεθείς σε κάποια διλήμματα, καλό είναι να ζητήσεις τη βοήθεια από κάποιο άτομο που εμπιστεύεσαι και είναι πιο αντικειμενικό από σένα απέναντι σε νέες καταστάσεις. Μερικά γεγονότα μπορεί σήμερα να αποδειχθούν ανατρεπτικά για τον αισθηματικό σου τομέα. Πρέπει να προσέχεις τις εξελίξεις που ίσως έρθουν.

Αιγόκερως
Ένα οικογενειακό πρόβλημα που προέκυψε, Αιγόκερέ μου, πραγματικά σ’ έχει αποδυναμώσει, ρίχνοντάς σου τις άμυνες και αφήνοντάς σε χωρίς διάθεση να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο του στενού συγγενικού σου κύκλου. Όλοι έχουν απαιτήσεις από σένα και θα αποδεχτείς κάποιες από αυτές, επειδή θέλεις να τελειώνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται με τα θέματα που πραγματικά σε αγχώνουν. Μια άλλη υπόθεση, της οποίας την έκβαση περιμένεις, θα ολοκληρωθεί με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε όμως να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, θα επιδιώξεις κοινωνικές συναντήσεις που μέχρι τώρα έβρισκαν εμπόδια. Φοβάμαι όμως, πως το πείσμα και η δυναμικότητά σου δε σε αφήνουν να δεις καθαρά τι συμβαίνει. Ίσως δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για πρωτοβουλίες κι αυτό επιβάλλεται να το σκεφτείς καλύτερα. Άφησε τη σημερινή μέρα να περάσει, δρομολόγησε άλλα δικά σου πράγματα και σίγουρα οι συναντήσεις που θέλεις να κάνεις, θα είναι πιο ευνοϊκές στο μέλλον. Μη βιάζεσαι καθόλου και να ξέρεις, ότι στο τέλος όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Μια καινούργια γνωριμία θα συγκλονίσει τους αδέσμευτους Υδροχόους. Καλό είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πείτε λόγια, που αργότερα μπορεί να σας εκθέσουν.

Ιχθύς
Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, Ιχθύ, σου δίνει σήμερα έντονη δυναμικότητα και ενεργητικότητα, για ν’ αντεπεξέλθεις στα ζητήματα που αυτή την περίοδο σε απασχολούν. Θα σου προσφέρει πάρα πολλές ιδέες για το πως να κινηθείς σε κάποια υπόθεση, η οποία αυτή τη στιγμή είναι στάσιμη. Όπως και να έχουν τα πράγματα, να ξέρεις ότι οι κινήσεις σου είναι σωστές και στο τέλος θ’ απολαύσεις την επιτυχία που ζητάς. Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα ο αισθηματικός σου τομέας. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να ξεπεράσετε προβλήματα που υπάρχουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Πηγή