Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή και το παρελθόν επιστρέφει δυναμικά! Επιδίωξε συμφιλίωση, επανασύνδεση και διόρθωση παρελθοντικών λαθών με όπλο την επικοινωνία, ιδίως αν ανήκεις σε Ζώδιο της Φωτιάς ή της Γης του 3ου δεκαημέρου!

Κριός

Ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου θα καταφέρνεις να το πετύχεις με ιδιαίτερη επιτυχία. Θα γίνουν κάποια πράγματα στη σχέση σου, Κριέ, που μπορεί να είναι ανατρεπτικά για εσένα. Καλό είναι, να σκεφτείς με ιδιαίτερη ψυχραιμία.

Ταύρος

Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια, που μπορεί να στεναχωρήσουν το ταίρι σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα. Και αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, ο Άρης από τον Σκορπιό ανεβάζει την κοινωνικότητά σου και θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Δίδυμοι

Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, Δίδυμε, με τα οποία συνεχώς κάτι γίνεται και δεν ξεκαθαρίζουν. Φρόντισε να δώσεις άμεσες λύσεις. Αν δεν έχεις ταίρι, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, καθώς έρχεται η περίοδος που θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Καρκίνος

Από σήμερα, Καρκίνε, ξεκίνα να εκφράζεις τα συναισθήματά σου σε δικά σου πρόσωπα, για να τα βγάλεις από μέσα σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα σε απασχολήσει έντονα σήμερα η σχέση σου και η πορεία της, Καρκίνε. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Λέων

Τα διάφορα γεγονότα που θα συμβούν, Λέων, θα σε κάνουν να δεις μερικά πράγματα με πολύ ρεαλισμό.Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητα σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του.

Παρθένος

Απόφυγε σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, Παρθένε, που αφορούν την σχέση σου. Μίλα για το μέλλον σας και πέρνα ρομαντικά και όμορφα.

Ζυγός

Ξεκινάει μια περίοδος που σε προικίζει με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Στη σχέση σου, Ζυγέ, πάρε ριζικές αποφάσεις, αν νομίζεις ότι δε μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο και το ταίρι σου αδυνατεί να καταλάβει.

Σκορπιός

Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα από το παρελθόν, Σκορπιέ, που δεν έχουν σημασία. Καλό είναι, να μην τα συζητήσεις.

Τοξότης

Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Τοξότη, για θέματα που αφορούν το μέλλον. Διώξε τις αναστολές, που μπορεί να έχεις, και άκου το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, Αιγόκερε, με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, μπορεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα στη σχέση σου. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, για να καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Υδροχόος

Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα, Υδροχόε, από το μηδέν. Καλό είναι, να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα, χωρίς να χαλάσει το ωραίο κλίμα που έχεις στη σχέση σου.

Ιχθύς

Στη σχέση σου, Ιχθύ μου, έχεις πολλούς προβληματισμούς, που δεν τους εξωτερικεύεις. Καλό είναι, να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή όμως χρειάζεται σε συζητήσεις που θα κάνεις, για να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα.

Πηγή