paneri313

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ο ερωτισμός χτυπάει κόκκινο και μαζί με το έντονο πάθος, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, φέρνει κι άλλες εντάσεις και κάποιους καβγάδες που  ευτυχώς θα ξεπεραστούν γρήγορα. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου βιώνουν μια παθιασμένη συναισθηματική περίοδο.

 

Κριός

Ιδιαίτερα ευχάριστη ενασχόληση για σας σήμερα είναι να το διάβασμα κι η παρακολούθηση ταινιών . Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα για να αναζητήσετε απαντήσεις και να ξεκαθαρίσετε κάθε σχέση σας. Όμως δεν είναι και τόσο θετική μέρα για να πάρετε μόνιμες αποφάσισες παρασυρμένοι από προσωρινά συναισθήματα.

 

Ταύρος

Θετική μέρα σε γενικές γραμμές με διάθεση να αξιοποιήσετε ποιοτικά τον ελεύθερό σας χρόνο κάνοντας κάτι έξω απ’ τα συνηθισμένα σας ή ακόμα κι απλά καθημερινά πράγματα με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Ακόμα πολύ καλή ημέρα για διακοπές ή για ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα ή για να σχεδιάσετε μια μικρή διαδρομή που θα ανανεώσει τις σχέσεις, φιλικές κι ερωτικές.

 

Δίδυμος

Πιθανό να περάσετε κάποιες ώρες στην παραλία ή στο βουνό ή σε κάποιο άλλο όμορφο κι εμπνευσμένο περιβάλλον. Έχετε ανάγκη για απομόνωση προκειμένου να πάρετε ορισμένες αποφάσεις. Η γκάμα των αισθητικών σας ενδιαφερόντων κι εκτιμήσεων σήμερα, μπορεί να διευρυνθεί και να αναπτυχθεί κατά πολύ. Επίσης πιθανόν είναι να ασχοληθείτε οι ίδιοι, με κάποια δημιουργική καλλιτεχνική δουλειά, ακόμα κι αν συνήθως δεν έχετε την τάση να το κάνετε αυτό.

 

Καρκίνος

Ακραία ανησυχία και δυσφορία με τους περιορισμούς της τρέχουσας κατάστασής σας, σας σπρώχνουν να ρισκάρετε και να παίζετε στην τύχη, τρόπους με τους οποίους θ’ αλλάξει γρήγορα η ζωή σας. Υπάρχει μια δυνατή τάση να υπερβάλλετε και να προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους και να κερδίσετε την αναγνώριση που ζητάτε. Προσπαθήστε να μη χάσετε τον έλεγχο και να μη βγείτε εκτός ορίων.

 

Λέων

Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα για καλλιτεχνική δημιουργία, αυθόρμητες εφευρέσεις και εξερευνήσεις νέων πιθανοτήτων αλλά όχι και για πρακτικές εφαρμογές ιδεών στον επαγγελματικό χώρο. Επίσης οι καθημερινές υποθέσεις είναι συχνά απρόβλεπτες σήμερα. Παράξενες συμπτώσεις ή τυχαία γεγονότα μπορεί να σας αλλάξουν τα σχέδια. Για παράδειγμα, μπορεί κάποιο ταξίδι να αναβληθεί ή να αναδιοργανωθεί, κάποια πρόσωπα μπορεί να εμφανιστούν ή να φύγουν σε απρόβλεπτο χρόνο.

 

Παρθένος

Μια ημέρα που μπορεί να κάνετε τρομερές προόδους στη βελτίωση των βαθύτερων συναισθημάτων σας καθώς και στη συμπεριφορά σας. Οι αλλαγές που συμβαίνουν σήμερα, μπορεί να έχουν μια ποικιλία αποτελεσμάτων, όπως η παραίτηση από κακές συνήθειες, την επανάκτηση της έλλειψης αυτοπεποίθησης, ή περιορισμού προερχόμενου από τις πρώτες σχέσεις με τους γονείς, αυξημένη δημιουργικότητα και φαντασία, ανάπτυξη φυσικών ικανοτήτων και νέες πνευματικές προοπτικές.  Μπορεί να γίνετε ενθουσιώδεις, αλλά παράλογοι και ασταθείς.

 

Ζυγός

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα πρακτικής φύσεως, γιατί είναι πιθανό να προσεγγίσετε λανθασμένα μια κατάσταση ή να εξαπατηθείτε απ’ τους άλλους. Προσπαθήστε να μην επιτρέψετε στις φαντασιώσεις σας να επισκιάσουν τα οράματά σας. Τείνετε να προβάλλετε τα ιδανικά σας σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα απ’ το αν η περίπτωση αυτή σχετίζεται άμεσα με τα προσωπικά σας όνειρα και τις φιλοδοξίες. Ανάγκη για σοβαρές αποφάσεις κάτω από δυσάρεστες ή όχι τόσο ευνοϊκές συνθήκες.

 

Σκορπιός

Πολυάσχολη ημέρα με πολλά γράμματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις στο πρόγραμμά σας. Ίσως νιώσετε πνευματική ανησυχία κι υπερβολική επιθυμία να μεταδώσετε τις απόψεις σας. Ακόμα, μια κατάσταση ίσως φανερωθεί, στην οποία πρέπει να εκφράσετε τις απόψεις σας, να τις ξεκαθαρίσετε ή να πάρετε αποφάσεις για κάποιο ζήτημα. Προφυλαχθείτε απ’ το να πάρετε βιαστικές αποφάσεις και προσπαθήστε να αποφύγετε το σπάσιμο των νεύρων σας αλλά και των γύρω σας.

 

Τοξότης

Η συνηθισμένη ρουτίνα σας διαταράσσεται σήμερα από ασυνήθιστα κι έξω απ’ την καθημερινότητά σας γεγονότα τα οποία βρίσκονται έξω από τον έλεγχό σας είτε από την ανυπομονησία σας είτε από την επιθυμία σας να ανατρέψετε κάποιο κατεστημένο. Ξαφνικά, απρόσμενα γεγονότα που στόχο έχουν την απελευθέρωσή σας από κάποιες περιοριστικές καταστάσεις ή σχέσεις είναι πολύ πιθανά.

 

Αιγόκερως

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα επανεκτιμήσετε πολλές από τις ιδέες σας, την μεθοδολογία σας και την αντίληψη που έχετε για μερικά πράγματα. Θα αναθεωρήσετε για ανθρώπους και την ποιότητα τω σχέσεων σας. Επειδή οι απόψεις σας αλλάζουν, συχνά θα βρίσκετε τον εαυτό σας ανίκανο να επικοινωνήσει ή να μεταβιβάσει σωστά τις απόψεις του. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και το περιβάλλον σας κοντά σας. Έχετε ανάγκη από στήριξη.

 

Υδροχόος

Μια καλή ημέρα για ταξίδια, επαγγελματικές ή οποιεσδήποτε άλλες συμφωνίες. Θα  ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα τα οποία είναι μέρος ενός παλιού σχεδίου κι οι ιδέες κι απόψεις σας θα αποβούν καρποφόρες σήμερα. Θα νιώθετε έντονη τη διάθεση να ευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να ωριμάσετε κατά κάποιο τρόπο πνευματικά ή να δημιουργήσετε κάτι σημαντικό το οποίο θα επηρεάσει τη μετέπειτα ζωή σας θετικά. Σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το σύνολο και όχι οι λεπτομέρειες. Μία τυχερή ημέρα σε γενικές γραμμές.

 

Ιχθύς

Αρκετά κατάλληλη ημέρα για να βρεθείτε μέσα στα πράγματα. Με τις ικανότητές σας ή με τη μερική βοήθεια των άλλων και σίγουρα με την ψυχολογική τους υποστήριξη. Θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε επαφές, να ανταλλάξετε πληροφορίες να μάθετε κάτι μέσω μιας συνεστίασης ή συγκέντρωσης ή ακόμα και τυχαίας συνάντησης. Γράμματα, τηλεφωνήματα και συζητήσεις είναι έντονα και παραγωγικά σήμερα.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.