Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου εντείνει την ανάγκη μας για κοινωνικοποίηση αλλά κι επανάσταση. Επιπλέον μας κάνει μάλλον υπερβολικά προκλητικούς, κι εκείνοι που θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο τη συμπεριφορά τους είναι κυρίως, τα Σταθερά ζώδια του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να συγκρατηθείς τώρα και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται σταθερό και σίγουρο μέλλον, νομίζοντας πως εσύ κινείς τα νήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πρέπει να αποφύγεις παρεξηγήσεις, ανέντιμες ή επαναστατικές συμπεριφορές, κόντρα κι ασυνεννοησία στη σχέση σου, αν δε θες να υπάρξει ρήξη!

Ταύρος
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου σε αφορά άμεσα και σε προειδοποιεί για άμεση συνετή κι ώριμη συμπεριφορά. Αν είσαι δεσμευμένος, η εμπιστοσύνη κι η σταθερότητα, μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, θα κλονιστούν αρκετά, μετά από αποκαλύψεις και μη τήρηση κάποιων υποσχέσεων! Αν είσαι ελεύθερος, ορισμένα γεγονότα κι εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το άτομο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να σε απογοητεύσουν και να ναυαγήσουν τις μέχρι τώρα προσδοκίες σου!

Δίδυμος
Με τη σημερινή Πανσέληνο στον Υδροχόο, πρέπει να αποφύγεις την τάση σου για υπερβολή κι επιπολαιότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάγκη σου για τη συνεχή ερωτική προσοχή του συντρόφου σου σε παρασύρει σε ξεσπάσματα και παράλογες απαιτήσεις, που θα φέρουν ένταση στη σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, οι υποθέσεις του μυαλού σου, οι προσδοκίες, τα συμπεράσματα και κάποια πράγματα που νόμιζες ότι ίσχυαν, για το άτομο που σε ενδιαφέρει, τώρα διαψεύδονται και προσγειώνεσαι απότομα!

Καρκίνος
Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σήμερα στη διατήρηση και τη φροντίδα της ευνοϊκής καθημερινότητάς σου αλλά και της ψυχικής σου ηρεμίας! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς καβγάδες, λόγω της τάσης σου για ζήλια, χειραγώγηση και καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, μέσα από γεγονότα που θα σου ανοίξουν τα μάτια, θα καταλάβεις πού βρίσκεσαι και θα οργανώσεις εκ νέου στρατηγικές κατάκτησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Λέων
Σήμερα με την Πανσέληνο απέναντί σου, στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι σίγουρα μια κρίσιμη ημέρα για σημαντικούς τομείς της ζωής σου και φυσικά, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες καταστάσεις μεταξύ σας ανατρέπονται τώρα κι η σχέση φτάνει σε κρίσιμο σημείο! Οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και να συγκρατήσεις νεύρα και λόγια, που μετά ενδεχομένως να μετανιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι λόγω ενθουσιασμού νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί πιθανόν αργότερα να απογοητευτείς!

Παρθένος
Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα. Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις ερωτικές στον επαγγελματικό χώρο που, προσωρινά τουλάχιστον, θα πρέπει να παραμείνουν κρυφές από το συναδελφικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποιες κόντρες με τον σύντροφο σήμερα, κυρίως λόγω της επιμονής σου να κοιτάς κάθε λεπτομέρεια που σε ενοχλεί σε αυτόν, να τον επικρίνεις και να του γκρινιάζεις!

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, χρειάζεται αρκετή προσοχή σε θέματα επαφών και μετακινήσεων! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις τάση για επαναστατικότητα, ξεσπάσματα και καβγάδες, ώστε να μην καταστρέψεις την καλή κατά τ’ άλλα ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις τώρα να μειώσεις τις ερωτικές σου προσδοκίες και να χαμηλώσεις τα στάνταρ σου, σε τυχόν νέες γνωριμίες και φλερτ! Απόφυγε οποιαδήποτε επιπόλαιη κι ανώριμη συμπεριφορά!

Σκορπιός
Η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, σε επηρεάζει άμεσα κι οφείλεις να προσέξεις ιδιαίτερα θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι οι τριβές κι η γκρίνια στη σχέση σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το φέρεις στα άκρα και να προκαλέσεις ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος παρασύρεσαι σήμερα σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω αυξημένης νοσταλγίας κι έξαρσης αναμνήσεων! Σκέψου πολύ και κινήσου με γνώμονα τη λογική, για να μην πληγωθείς!

Τοξότης
Η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο θα πλήξει κοινωνικές σχέσεις κι επαφές αλλά και μετακινήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε νέα ξεκινήματα στον έρωτα τώρα, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά με νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να σκεφτείς πολύ πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου σήμερα, αφού το ολόγιομο φεγγάρι, σε επηρεάζει κυρίως επικοινωνιακά και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο τι λες και πώς το λες!

Αιγόκερως
Η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο απαιτεί από ‘σένα λογική, υπομονή κι επιμονή στους στόχους σου! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια γεγονότα σήμερα θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφό σου και θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και καταστάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις απογοήτευση και συναισθηματική ανασφάλεια, με τις μέχρι τώρα εξελίξεις, αφού δεν μπορείς να νιώσεις σίγουρος, αν τελικά ενδιαφέρεται το άτομο που θες ή όχι!

Υδροχόος
Με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, λόγω συναισθηματικής έξαρσης κι υπερευαισθησίας, πιθανόν να πάρεις κάποια πράγματα πιο προσωπικά και πιο βαριά απ’ ό,τι συνήθως! Αν είσαι ελεύθερος, πολλές από τις προσδοκίες σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα ναυαγήσουν, αφού θα σε απογοητεύσει λόγω ψεμάτων ή ανάρμοστης συμπεριφοράς απέναντί σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν να κλονιστεί η σχέση σου με τον σύντροφο σήμερα, για αυτό καλό θα ήταν να παραμείνεις ψύχραιμος κι ολιγαρκής, ό,τι κατάσταση κι αν αντιμετωπίσεις!

Ιχθύς
Η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα σου προκαλέσει αρκετά άγχη, ψυχολογική πίεση, ακόμα και φοβίες! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν σήμερα, να αποφύγεις οπωσδήποτε παρασκηνιακές σχέσεις ή κρυφές ερωτικές επικοινωνίες, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις αποκαλύψεις και να εκτεθείς ανεπανόρθωτα! Αν είναι ελεύθερος κι ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος, σκέψου καλά πριν κάνεις κίνηση προσέγγισης, για να μην απογοητευτείς!

Πηγή