paul2824

Απρόσμενα γεγονότα και καβγάδες, θα αναστατώσουν και θα προσγειώσουν απρόσμενα τα Σταθερά Ζώδια του 1ου δεκαημέρου! Αποκαλύψεις, εντάσεις, τσακωμοί και ξαφνικά δυσάρεστα νέα σε επαφές και μετακινήσεις μάς επιφυλάσσει το σημερινό εκρηκτικό Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού!

Κριός
Με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, φίλε Κριέ, ίσως αισθανθείς πως θες να ξεφύγεις από τα «πρέπει» σου, τη σοβαροφάνειά σου και τους κανόνες σου! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα ίσως υπάρξουν κάποιες ξαφνικές δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση σου, οι οποίες θα σε φέρουν στα όριά σου! Γι’αυτό, μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου τον σύντροφο και μη φέρεσαι εγωκεντρικά, γιατί θα υπάρξουν έντονες ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος πες «όχι» στο αλόγιστο φλερτ και τις ερωτικές συναναστροφές χωρίς όρια, γιατί δε θα φέρουν σίγουρα το αποτέλεσμα που θες και περιμένεις!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε αφορά άμεσα κι οφείλεις να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος, όσο δελεαστικό κι αν είναι, μείνε μακριά από το ερωτικό παρελθόν, γιατί θα απογοητευτείς και θα εκνευριστείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «όχι»σε ρήξεις και ξεσπάσματα μέσα στον χώρο του σπιτιού κι απόφυγε να ζητήσεις ένα μεγάλο βήμα ή μία επισημοποίηση, αφού σήμερα δεν είναι η ιδανική ημέρα να το συζητήσεις!

Δίδυμος
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, οφείλεις να προσέξεις τα λόγια σου και τις επαφές σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα σήμερα, που πολύ πιθανόν να οδηγήσουν σε εντάσεις και παρεξηγήσεις! Οφείλεις να σκέφτεσαι πολύ πριν μιλήσεις και κυρίως όταν θυμώνεις, αφού δε θα πεις αυτό που πρέπει κι όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις που δε θες! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές στα ερωτικά σχέδιά σου!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού θα γίνεις λίγο πιο πεισματάρης στις γνώμες και τις απόψεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ιστορία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δε θα μπορέσει να προχωρήσει όπως θες σήμερα, αφού σήμερα έχεις την τάση να τα θες όλα δικά σου! Ωστόσο, το πρόβλημα μπορεί να είναι έντονο, αλλά σίγουρα προσωρινό! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εντάσεις ή καβγάδες με το ταίρι σου, κυρίως λόγω ζήλιας, καταπίεσης και κτητικότητας!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα η όψη Τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή στο Ζώδιό σου και τον Ουρανό, απαιτεί αυτοσυγκράτηση, υπομονή και λογική. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε ένα βήμα πίσω σήμερα κι απόφυγε με κάθε τρόπο τσακωμούς, καβγάδες και ρήξεις. Δυστυχώς, θα χάσεις το δίκιο σου αν μιλήσεις μέσα στα νεύρα σου και σίγουρα δε θα έχεις το αποτέλεσμα που θες! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις ή ειδήσεις, που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σε πληγώσουν!

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, δεν είναι η ιδανική ημέρα να ανοίγεσαι, να αφήνεσαι και να εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους! Κρυφά συναισθήματα, απαγορευμένες σχέσεις, μυστικά μηνύματα, παρασκηνιακές ενέργειες, κρυμμένοι σκοποί και στόχοι, τώρα βγαίνουν στη φόρα και γκρεμίζουν κάποια όνειρα που είχες για την ερωτική σου ζωή, κι αυτό σίγουρα σε απογοητεύει. Είτε είσαι ελεύθερος, είτε είσαι δεσμευμένος, προστάτεψε ό,τι θέλεις να παραμείνει κρυφό, γιατί θα εκτεθείς και δε θα υπάρχει γυρισμός ή δικαιολογία!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα προκαλείς και θες να σπάσεις όλους τους κανόνες! Αν είσαι δεσμευμένος, επιστράτευσε οπωσδήποτε υπομονή και ψυχραιμία! Η τάση σου για ελευθερία, ανεξαρτησία και καβγάδες, θα βάλει σε κίνδυνο τη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει ένα άτομο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που τελευταία έχει κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον! Ωστόσο, σήμερα δεν είναι η ιδανική ημέρα να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε προειδοποιεί να επιστρατεύσεις ωριμότητα, υπομονή, ψυχραιμία, υπευθυνότητα κι εντιμότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα είναι αρκετά επίφοβα σήμερα, γι’αυτό προσοχή, αφού αναμένονται ρήξεις κι εντάσεις στη σχέση σου κι εσύ πρέπει οπωσδήποτε να συγκρατήσεις οξυθυμία και την τάση σου για κόντρα, αφού θα πεις λόγια που ίσως μετανιώσεις αργότερα! Αν είσαι ελεύθερος, θα συμβούν σήμερα κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, τα οποία θα σε απογοητεύσουν!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, θα χρειαστεί σήμερα να επιστρατεύσεις αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία σε όλες σου τις συναναστροφές, επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις, με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα δεν είναι ιδανική για νέες γνωριμίες ή νέα ξεκινήματα, αφού μάλλον θα κάνεις λάθος επιλογές και θα πάρεις εσφαλμένες αποφάσεις, που αργότερα θα μετανιώσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις μία απρόσμενα επαναστατική συμπεριφορά, που προκαλεί εντάσεις και καβγάδες με τον σύντροφο. Προσοχή, γιατί είσαι εσύ επιρρεπής σε λάθος παρορμητικά λόγια και εκφράσεις που παρεξηγούνται και θίγουν!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, δεδομένου ότι έκανες υπερβολική υπομονή και μάζευες πολλά μέσα σου τόσο καιρό, τώρα είσαι έτοιμος να εκραγείς από στιγμή σε στιγμή! Αν είσαι δεσμευμένος, αναμένονται ρήξεις και καβγάδες με τον σύντροφο, κυρίως για λόγους ζήλιας ή για κοινά οικονομικά προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος και θες μία νέα γνωριμία, μη στηρίζεσαι στο σεξ αλλά στην ουσία, ώστε να δεις αν αξίζει να προχωρήσει! Αν σε ενδιαφέρει μία απαγορευμένη ερωτική ιστορία, τότε είναι πολύ πιθανό σήμερα να κινδυνέψεις από αποκαλύψεις!

Υδροχόος
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού επηρεάζει αρνητικά κυρίως, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις οξύθυμες συμπεριφορές, καβγάδες κι εντάσεις με τον σύντροφο, που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ρήξη! Πρόσεχε τι λες μέσα στα νεύρα σου κι επιστράτευσε λογική! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποια απρόσμενα γεγονότα που αφορούν το άτομο που επιθυμείς, τα οποία θα σε αποσυντονίσουν και θα ανατρέψουν όλα σου τα δεδομένα.

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, λόγω της όψης Τετραγώνου Ερμή κι Ουρανού, θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες τη σημερινή ημέρα! Μπορείς, όμως, να τις αποφύγεις εύκολα, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος, ήρεμος και προσεκτικός! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να βρεις έστω λίγο χρόνο να περάσεις με τον σύντροφο, γιατί νιώθει ότι τον παραμελείς, γεγονός που θα φέρει προβλήματα στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ούτε κατά διάνοια μην μπλέξεις αισθηματικά με επαγγελματικά, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς και να αποκαλυφθείς, με αρνητικές για ‘σένα συνέπειες! Θέλει αυτοσυγκράτηση η σημερινή ημέρα!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!