Τρίγωνο Αφροδίτης με τον Ουρανό συναντάμε σήμερα κι ο μήνας μας υποδέχεται με κέφι, μπρίο και τσαχπινιά. Ο έρωτας μας αιφνιδιάζει και μας κολλάει κι αυτό το χαζό χαμόγελο που όλοι αγαπάμε.  

 

Κριός

Η επιμονή κι η προσπάθειά σου, Κριέ μου, επιτέλους βρίσκει αντίκρισμα. Είσαι κοντά στην εκπλήρωση στόχων, επιθυμιών αλλά κι απωθημένων. Λίγη πειθαρχεία ακόμα, υπομονή κι αντοχή. Μην ξεχνάς όμως τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σου όλο αυτό το διάστημα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προγραμματισμός.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, εδώ και καιρό αναβάλλεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να βάλεις τέλος σε καταστάσεις που δε σου προσφέρουν τίποτα πέρα απ’ το να σε πληγώνουν. Μην το καθυστερείς άλλο!

Λέξη κλειδί της μέρας: Ξεκαθάρισμα.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου καλό, βρίσκεσαι συνεχώς στην τσίτα. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν θεματάκια στην επικοινωνία με τη σχέση σου, αλλά ιδιαίτερα με το φιλικό σου περιβάλλον κι αυτό σε αποσυντονίζει. Προσπάθησε να ελέγξεις κάπως τις αντιδράσεις σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ένταση.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, όλα σου πάνε καλά. Τα επαγγελματικά σου ρολόι, οι κόποι σου αναγνωρίζονται και στα ερωτικά σου πετάς. Όλα τέλεια και μπράβο σου, αλλά αυτήν την τάση σου προς την υπερβολή πρέπει να την περιορίσεις. Μην προσπαθείς να κάνεις θόρυβο, μόνο ανασφάλεια βγάζει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Διακριτικότητα.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, νιώθεις πως αρχίζεις να βαλτώνεις. Δεν είσαι και στα καλύτερά σου ψυχολογικά και συνεχώς γκρινιάζεις. Ανακατεύεις το παρελθόν σου ενώ στην ουσία το πρόβλημά σου είναι πως δεν ξέρεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί. Χρειάζεσαι μία δραστική αλλαγή και γρήγορα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ανανέωση.

 

Παρθένος

Η διάθεσή σου χτυπάει κόκκινο. Ενθουσιάζεσαι υπερβολικά, Παρθένε μου, κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Απόλαυσέ το, είσαι κεφάτος, η δουλειά σου πάει καλά κι ο σύντροφός σου σε ανέχεται ακόμα. Χαμογέλα!

Λέξη κλειδί της μέρας: Ενθουσιασμός.

 

Ζυγός

Ζυγάκι μου, αν και συνηθίζεις να είσαι αυθόρμητο, απρόβλεπτο και παρορμητικό, ήρθε η ώρα να συγκρατηθείς. Ψυχραιμία, ηρεμία κι ανασούλες. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, θα τις μετανιώσεις κι όταν θα τρέχεις να τις μαζέψεις, θα είναι πια αργά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ψυχραιμία.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, έχεις την τάση να ονειροπολείς και να περιμένεις πολλά απ’ τους ανθρώπους, αλλά ξεχνάς πως όσο μεγαλώνουν οι προσδοκίες, μεγαλώνει κι η απογοήτευση. Παρ’ όλα αυτά τα επαγγελματικά σου μπαίνουν σε μία τάξη και μία νέα γνωριμία θα ταράξει ευχάριστα τα νερά σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προσγείωση.

 

Τοξότης

Το άγχος σε πιάνει και δε σε αφήνει, Τοξοτάκι μου, κι ως ένα σημείο είναι δημιουργικό, αρκεί να μην το αφήσεις να σε κυριεύσει και να σε πανικοβάλει. Στα προσωπικά σου νιώθεις τη σχέση σου να ρουτινιάζει κι αυτό σε εκνευρίζει. Έχεις δίκιο, αλλά κάνε κάτι κι εσύ γι’ αυτό.

 Λέξη κλειδί της μέρας: Ανησυχία.

 

Αιγόκερως

Νιώθεις πως έφτασε ο καιρός να ωριμάσεις, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να δεις επιτέλους τι είναι αυτό που θες απ’ τη ζωή σου. Και με το δίκιο σου, Αιγοκεράκι μου, καιρός ήταν. Αν δεν αντιμετωπίσεις τα δεδομένα, δε θα κερδίσεις ποτέ τίποτα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευθύνη.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, ήρθε η στιγμή που θα πληρώσεις τις συνέπειες των επιλογών σου. Με λίγα λόγια ό,τι έσπειρες, θα θερίσεις. Παραμελείς ανθρώπους λόγω των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων κι όχι μόνο αυτό, αλλά ακόμα δεν έχεις αποφασίσει τι κι αν τους θες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ισορροπία.

 

Ιχθύς

Το παρελθόν γυρίζει συνέχεια στο μυαλό σου, Ψαράκι μου, και λογικό αφού ακόμα δεν έχεις κλείσει λογαριασμούς. Η μέρα σήμερα σε ξαφνιάζει κι όσο κι αν επιμένεις να τη σχεδιάζεις, θα βρει τον τρόπο να βγει εκτός προγράμματος και να σε εκπλήξει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ανατροπή.