Η σημερινή μέρα μας παρασύρει σ’ έναν ερωτισμό αλλόκοτο που με την ίδια ευκολία μπορεί είτε να μας ανεβάσει, είτε να μας γειώσει. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα να το χαρούμε.

Κριός

Κριέ πολλά πράγματα σήμερα γύρω σου θα σου θυμίζουν την πιο ανθρώπινη κι ευαίσθητη πλευρά σου. Ξέρεις ποια λέω, εκείνη που συνήθως καταχωνιάζεις. Κριάρι μου έχεις περάσει πολλά αλλά με το να δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό να θυμάσαι πάντα ότι στο τέλος κερδίζεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευαισθησία.

 

Ταύρος

Ταύρε μου σήμερα σ’ έχουν πιάσει οι γλύκες σου κι οι ανασφάλειές σου. Θες να μιλήσεις για όλα στους ανθρώπους που είναι κοντά σου, θες να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, θες να ξεφύγεις απο όλους κι απο όλα. Ιδανική μέρα για χαλάρωση.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εξωστρέφεια.

 

Δίδυμοι

Διδυμάκι τα φώτα πεσμένα επάνω σου σήμερα. Τραβάς την προσοχή και το απολαμβάνεις στο έπακρον. Στα επαγγελματικά έχεις επίσης εύνοια. Αν υπάρχει κάτι που σκέφτεσαι εδώ και καιρό και δεν έχεις πει ακόμα στους συνεργάτες σου είναι μια καλή μέρα για να το παρουσιάσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιτυχία.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου σήμερα είσαι λιγάκι γκρινιάρης γεγονός που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις σου και κυρίως τις ερωτικές. Μην αφήνεις στο μυαλό σου να παίζει παιχνίδια που σε οδηγούν σε σενάρια που δε στέκουν. Άκου τι έχει να σου πει το ταίρι σου κι εμπιστεύσου το.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εμπιστοσύνη.

 

Λέων

Λιοντάρι μου όσο απλά παραπονιέσαι ότι πιέζεσαι απ’ όλες τις πλευρές και δεν κάνεις τίποτα για να το φτιάξεις αυτό, τότε απλά θα μπλέκεσαι σ’ έναν όλο και μεγαλύτερο φαύλο κύκλο. Ξέρεις καλά ότι τα πράγματα δεν έρχονται πάντα εύκολα όυτε λύνονται ως δια μαγείας. Όπως πάντα πρέπει να δράσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αποφασιστικότητα.

 

Παρθένος

Παρθένε μου το ταίρι σου δε θα πάψει ν’ απαιτεί περισσότερα πράγματα από σένα αν εσύ δε φροντίζεις να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου, που ξέρουμε καλά ότι τον τελευταίο καιρό είναι κάπως μπερδεμένες. Αν θες την ησυχία σου πρέπει να την εμπνέεις κιόλας.

Λέξη κλειδί της μέρας: Διάλογος.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σήμερα σε τίποτα και με τίποτα. Πού ταξιδεύεις εσύ το ξέρεις, ελπίζω όμως να είναι σε τόπους κι όχι σ’ ανθρώπους, γιατί τα πισωγυρίσματα αυτή την περίοδο καθόλου δεν ευνοούνται.

Λέξη κλειδί της μέρας: Σκέψεις.

 

Σκορπίος

Σκορπιέ μου δε θα ευνοήσει καθόλου να μπεις σήμερα σε συζητήσεις αν ο απέναντι δεν είναι έτοιμος να τις δεχτει με κατανόηση. Δεν ευνοείται ο διάλογος, δεν ευνοούνται οι αποφάσεις και τα μεγάλα λόγια. Σήμερα κρατήσουμε δυο βήματα πίσω.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αναβολή.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι σπίθες πετάς, σπίθες ερωτικές, σπίθες δημιουργικές. Ό,τι κι αν είναι απόψε η νύχτα προμηνύεται για σένα ολοκαύτωμα. Βγες, χαλάρωσε, απόλαυσε, έλα κοντά με ανθρώπους, απόλαυσε το καλοκαίρι και μη διστάσεις ν’ ανοιχτείς και να γουστάρεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυθορμητισμός.

 

Αιγόκερως

Πνίγεσαι Αιγόκερέ μου, σε δουλειές κι αυστηρές προθεσμίες, γεγονός που σου δίνει στα νεύρα όταν όλοι οι άλλοι γύρω είναι στις παραλίες και τα καφέ. Να μη χαλιέσαι καθόλου, ιδίως όταν σκέφτεσαι και ξέρεις ότι σύντομα θα γευτείς τους καρπούς που σπέρνεις τώρα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Υπομονή.

 

Υδροχόος

Υδροχόε κάνε μου τη χάρη και μην αφήσεις κανέναν να σε πτοήσει σήμερα. Κανέναν να σου κόψει τα φτερά ή να σε μπλοκάρει. Είσαι σε μια φάση που δε χρειάζεσαι ούτε εγκρίσεις, ούτε συμβουλές. Ξέρεις καλύτερα απ’ τον καθένα τι χρειάζεσαι. Ψηλά το κεφάλι και προχώρα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δύναμη.

 

Ιχθείς

Ιχθύ μου όλοι μας το βράδυ βγάζουμε περισσότερα κομμάτια του αληθινού εαυτού μας, εσύ όμως ένα τσικ παραπάνω. Το αποψινό βράδυ θα σε βρει πιο τρυφερό από συνήθως, πιο ειλικρινή, πιο δοτικό και πιο συναισθηματικό. Και πολύ καλά θα κάνεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Φλερτ.