Επιτέλους οι καλές μέρες είναι εδώ! Το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Δία, θα δώσει την δύναμηαλλά και την τύχη στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα για να εκπληρώσουν τις επιθυμίεςτους! Η γοητεία και η λάμψη τους θα τους φέρει πολλά βήματα πιο κοντά στα όνειρα τους!

 

Κριός

Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να πας κάποια εκδρομή με το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα καλά αισθήματα που έχεις για εκείνο. Για τους αδέσμευτους κάποιοι καινούργιοι έρωτες μπορεί να εισβάλλουν στην ζωή σας. Καλό θα είναι να κινηθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις.

 

Ταύρος

Για σήμερα καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την πολλή ενασχόληση με θέματα που σε αγχώνουν. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν. Μην αφήνεις μερικά θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα μόνο επάνω στο ταίρι σου. Πρέπει να δράσεις και εσύ σε πάρα πολλά θέματα.

 

Δίδυμος

Η διακριτικότητα που μπορεί να δείχνεις πολλές φορές, κάνει τους άλλους να την παίρνουν για αδυναμία. Κοίτα να τους αλλάξεις γνώμη γιατί είναι στο χέρι σου. Μπορείς να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι σήμερα με το ταίρι σου. Θα κάνει πολύ καλό στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από την μοναξιά σου.

 

Καρκίνος

Χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός σε ότι κάνεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα για να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα. Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να αφιερωθείς λίγο μαζί του.

 

Λέων

Δεν μπορείς να δεχτείς περιορισμούς που μπορεί να σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις άλλαξε την κατάσταση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

 

Παρθένος

Έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές οι βάσεις. Αν βάλουμε μαζί και με τη δυνατή θέληση την επιμονή και το πείσμα που έχεις είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Μην τραβάς το σχοινί σε σχέση με το ταίρι σου. Με την συζήτηση και με χαμηλούς τόνους μπορείς να τα λύσεις όλα πολύ καλά.

 

Ζυγός

Μην πεις τη γνώμη σου για τίποτε. Μπορείς με πολύ μεγάλη διπλωματικότητα να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα. Προς το βράδυ φρόντισε να βρεθείς με χαλαρή παρέα χωρίς εντάσεις. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου θα πας πολύ καλά στην σχέση σου.

 

Σκορπιός

Μπορείς να ξεχάσεις τους προβληματισμούς και να το ρίξεις λίγο έξω. Πέρασε τη βραδιά με φιλικά σου πρόσωπα κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις για να νιώσεις καλύτερα. Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η μοναξιά τώρα θα πάρει τέλος. Καινούργια γνωριμία σε περιμένει πολύ γρήγορα.

 

Τοξότης

Φρόντισε να μην τα σκέφτεσαι όλα σήμερα και να φροντίσεις να περάσεις την μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους. Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου. Ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σήμερα από το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες.  Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου.

 

Υδροχόος

Σήμερα κάποια γεγονότα που θα γίνουν στην σχέση σου θα σου δώσουν μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μην απογοητεύεσαι γιατί ο Άρης από τον Λέοντα σε ευνοεί και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

 

Ιχθύς

Πέρασε το βράδυ σου κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Η σχέση σου θα είναι πολύ καλή σήμερα και θα μπορείς να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

 

Πηγή