Τα Ταυράκια άρχισαν από χθες να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους! Ο Ήλιος στο ζώδιό τους από ‘δω και πέρα θα ευνοεί τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Ιχθύς κι Αιγόκερους!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα φέρνει αλλαγές αλλά και την ευκαιρία μίας προσωπικής μεταμόρφωσης! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να κάνουν εμφάνιση κάποιες εκρήξεις ζήλιας, είτε από σένα είτε από τον σύντροφο, λόγω αδικαιολόγητης καχυποψίας ανάμεσά σας! Αν είσαι ελεύθερος, αποκαλύπτεται ένας κρυφός σου θαυμαστής σήμερα κι αλλάζει η ζωή σου, όπως κι η διάθεσή σου! Αν θες νέα γνωριμία, είναι ίσως η πιο κατάλληλη ημέρα για να σαγηνεύσεις!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, ετοιμάσου να κυνηγήσεις, να διεκδικήσεις και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου σήμερα, κυρίως λόγω της φιλικότητάς σου και της άψογης συνεργασίας σου με τους άλλους! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα σου δίνει μία θαυμάσια ευκαιρία, για να διορθώσεις και να βελτιώσεις τη σχέση ή τον γάμο σου! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις κι οι γνωριμίες σου σήμερα, θα είναι αρκετές και συναρπαστικές! Θα απολαύσεις το φλερτ και θα επιλέξεις το άτομο που σου δίνει χαρά κι ανανέωση στη ζωή σου!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια όλα σου τα καθήκοντα, οι υποχρεώσεις κι οι ευθύνες σου, απαιτώντας την άμεση κινητοποίηση και δράση σου, ώστε επιτέλους να διευθετηθούν! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι μία αρκετά σημαντική ημέρα η σημερινή, αφού καταφέρνεις να τελειώσεις μια και καλή με υποθέσεις που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα κι αφορούν τη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, το ερωτικό ενδιαφέρον που έχεις για ένα συνάδελφο, φαίνεται σήμερα να έχει ανταπόκριση! Δεν είναι κακό να τολμήσεις να τον πλησιάσεις, απλά φρόντισε να γίνει με διακριτικότητα!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει σίγουρα ευχάριστες στιγμές, ανεμελιά κι ανακούφιση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την ευκαιρία να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα, να ανανεωθείτε με τον σύντροφο, να περάσετε όμορφα μαζί, να βγείτε, να διασκεδάσετε, αλλά και να απολαύσετε στιγμές πάθους κι ισχυρού συναισθήματος! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, νέες γνωριμίες και εξομολογήσεις! Περνάς υπέροχα κι ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα αποφασίζεις να ηρεμήσεις και θα διαπιστώσεις πως γίνεσαι λίγο πιο παθητικός, σε εξελίξεις, γεγονότα και διαπροσωπικές σχέσεις! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ανήκει στο παρελθόν κι επιτέλους ξέρεις αν αξίζει να προχωρήσεις σε επανασύνδεση ή όχι. Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα δώσει σιγουριά και συναισθηματική ηρεμία στον δεσμό σου αλλά κι αρκετή γκρίνια ή παράπονα, είτε από σένα είτε από τον σύντροφο!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα καταφέρνεις κι εκφράζεις με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις και τις ιδέες σου στους γύρω σου με πολλούς και διάφορους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα αναμένεται να έρθεις σε επαφή με περισσότερα άτομα, να απολαύσεις κατακτήσεις, φλερτ, ραντεβού και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σίγουρα κάποια απρόσμενα καλά νέα από τον σύντροφο, ενώ θα καταφέρετε μέσα από συζήτηση κι εξομολογήσεις να βρείτε λύσεις σε προβλήματα της σχέσης σας!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα επικεντρωθείς και θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τα υπάρχοντά σου, τα κεκτημένα σου και γενικά με ό,τι πραγματικά έχει αξία για σένα. Αν είσαι ελεύθερος, κινείσαι διακριτικά κι ίσως ντροπαλά, σε μία νέα γνωριμία που τώρα έρχεται! Μη χάσεις την ευκαιρία λόγω των αργών σου ρυθμών και της έλλειψης θάρρους! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι αρκετά ζηλιάρης και κτητικός απέναντι στον σύντροφο κι αυτό πολύ πιθανόν να τον καταπιέσει! Ο τομέας, ωστόσο, που θα ευνοείται σήμερα και θα ανανεώσει την σχέση σας είναι σίγουρα ο σεξουαλικός!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις κι επαφές σαφώς και θα αυξηθούν, όμως πιθανόν να είσαι περισσότερο υποκειμενικός κι απόλυτος στις απόψεις σου και στις συζητήσεις σου με τους άλλους! Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς σίγουρα όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου! Οι θαυμαστές σου είναι περισσότεροι και σίγουρα πιο εκδηλωτικοί! Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι υπέροχα σήμερα με τον σύντροφο! Ανανεώνετε τη σχέση σας με διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες και παθιασμένες καυτές στιγμές!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δοκιμάσεις νέα πράγματα, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, να τολμήσεις να κινηθείς παρασκηνιακά και κρυφά! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να νιώσεις πως σου είναι δύσκολο να εκφράσεις με λόγια τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, κυρίως γιατί τελευταία είσαι μπερδεμένος κι αρκετά ανασφαλής όσον αφορά τα ερωτικά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, παρασύρεσαι σε μία κρυφή κι απαγορευμένη ερωτική σχέση! Φρόντισε να είσαι προσεκτικός, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή σου προτεραιότητα είναι σίγουρα οι φίλοι σου κι οι κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκεις. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ευχάριστες και ψυχαγωγικές στιγμές με τον σύντροφο, ανανεώνοντας τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα να ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση, με ένα άτομο που μέχρι τώρα θεωρούσες απλά φίλο, μετά από μία ξαφνική εξομολόγηση των συναισθημάτων του για ‘σένα!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το ενδιαφέρον σου κι η δράση σου επικεντρώνονται σε θέματα βελτίωσης κοινωνικής υπόστασης κι εικόνας αλλά κι εκπλήρωσης φιλοδοξιών! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις επιτέλους σήμερα την αναγνώριση του συντρόφου για κάθε προσπάθειά σου στο παρελθόν, που αφορούσε τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα γεγονός που θα συμβεί μέσα στη δουλειά, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον προς ένα συνάδελφο ή συνεργάτη! Φρόντισε να εξελίξεις διακριτικά το ειδύλλιο αυτό, ώστε να μην εκτεθείς!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, καλωσόρισε μία απόλυτα τυχερή ημέρα για σένα! Θα έχεις τώρα την ευκαιρία να ξεφύγεις απ’ όλους κι απ’ όλα και να κάνεις ευχάριστες αλλαγές, με ποικίλους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται σήμερα πολλές νέες γνωριμίες, συναρπαστικές κι ενδιαφέρουσες, είτε μέσα από το διαδίκτυο, είτε κατά τη διάρκεια μίας μετακίνησης! Αν είσαι δεσμευμένος, διεκδίκησε μία όμορφη έξοδο ψυχαγωγίας με τον σύντροφο, που πραγματικά θα ανανεώσει και θα αναζωπυρώσει τη σχέση σας! Ώρα να ερωτευτείτε από την αρχή!

Πηγή