Με τη Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα, είμαστε πιο αγαπησιάριδες, ευαίσθητοι, καλοπροαίρετοι και συναισθηματικοί! Επιπλέον όμως αρκετή είναι η ανασφάλεια, γκρίνια και η προσκόλληση με το παρελθόν! Οι πιο τυχεροί στα συναισθηματικά τους θέματα είναι σίγουρα τα ζώδια της Γης και του Νερού!

 

Κριός
Σήμερα, Κριέ, φρόντισε να περάσεις την ημέρα σου ευχάριστα και να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις από την καθημερινότητα, που σ’ έχει κουράσει έντονα. Το απίστευτο ταλέντο σου να πείθεις τους γύρω σου, θα είναι σήμερα στο απόγειό του. Θα κάνεις προτάσεις στο οικογενειακό ή φιλικό σου περιβάλλον για κάποια απόδραση, που θα σας βοηθήσει να περάσετε όλοι πάρα πολύ καλά. Μη συζητήσεις σήμερα με το ταίρι σου, Κριέ, για θέματα που διαφωνείτε, ειδικά αφού μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αναδεικνύοντας τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου.

 

Ταύρος

Σήμερα, Ταύρε, θα προσπαθήσεις να χαλαρώσεις από όλες τις ευθύνες και τα προβλήματα που έχεις στην καθημερινότητα. Θα σε συμβούλευα να περάσεις την ημέρα σου ευχάριστα, παρέα με δικά σου άτομα, τα οποία ξέρουν αυτά που βιώνεις καθημερινά και κατανοούν τι ακριβώς χρειάζεσαι. Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις κέφι και θα επιδιώξεις να περάσεις πολύ χρόνο με το ταίρι σου. Θα ρυθμίσεις πολλά θέματα της σχέσης σου και το μέλλον της θα είναι καλύτερο.

 

Δίδυμος

Οι σκέψεις, Δίδυμε, και σήμερα δε θα σταματήσουν να έρχονται το μυαλό σου. Θέλεις να βεβαιωθείς ότι δεν έχεις παραλείψει κάτι και πως έχεις κοιτάξει και την παραμικρή λεπτομέρεια στα πλάνα σου για τις μέρες που πλησιάζουν. Φρόντισε σήμερα που είναι Κυριακή, να ξεκουραστείς, αφήνοντας πίσω καταστάσεις που σε απασχολούν στην καθημερινότητα, και να περάσεις τη μέρα με δικά σου άτομα, δίνοντας ευχάριστες πινελιές στη ζωή σου. Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, προσπάθησε σήμερα να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να του ανοιχτείς.

 

Καρκίνος

Σήμερα, Καρκίνε, θα μπεις σε σκέψεις για πράγματα που γίνονται στην καθημερινότητά σου και ειδικά υποθέσεις, οι οποίες ακόμη καθυστερούν. Αυτό θα σου προκαλέσει μία μικρή μελαγχολία, από την οποία θα σε βγάλει ένα αγαπημένο σου άτομο, που θα σου κάνει προτάσεις για να βγείτε έξω, να περάσετε όμορφα και να χαρείτε την Κυριακή σας, όσο καλύτερα γίνεται. Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα ζήσεις μια όμορφη μέρα με το σύντροφό σου, εκτός αν παρασυρθείς κι έχεις φορτική συμπεριφορά.

 

Λέων

Σήμερα, Λέων, θ’ ασχοληθείς με την οικογένειά σου και ζητήματα που αφορούν κάποιο άτομό της. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα δώσεις την καλύτερη λύση, αφού οι ιδέες σου, αλλά και ο δυναμισμός σου δεν αφήνουν παραπονεμένο κάποιον. Φρόντισε όμως να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να ξεκουραστείς, αφού τις επόμενες μέρες σε περιμένει πολλή δουλειά κι ασταμάτητο τρέξιμο. Μην κουράζεις το σύντροφό σου, Λέων, λέγοντας πράγματα που φέρνουν άγχος και προβληματισμό. Σε σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα δώσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να γνωρίσεις το πρόσωπο που τόσο καιρό έψαχνες.

 

Παρθένος

Σήμερα, Παρθένε, πρέπει να ξεφύγεις λίγο από πράγματα που κάνεις στην καθημερινότητά σου, αφού έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς. Κλείσε τα «κουτάκια» που έχεις μέσα στο μυαλό σου και στα οποία έχεις προγραμματίσει την κάθε σου μέρα, και φρόντισε να περάσεις όσο πιο ανέμελα μπορείς. Στα αισθηματικά σου, Παρθένε, σήμερα θ’ ακούσεις παράπονα από το σύντροφό σου, οφειλόμενα στη δική σου συμπεριφορά. Καλό είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου, αφήνοντας στην άκρη ανούσια ζητήματα.

 

Ζυγός

Έχεις πιεστεί πάρα πολύ από την καθημερινότητα, Ζυγέ μου, και σήμερα αυτό που θέλεις είναι να δρομολογήσεις καταστάσεις, οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να μην σκέφτεσαι το παραμικρό από κάθε προβληματική υπόθεση. Μίλησε με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή προσπάθησε να βγεις με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, που θα σε κάνει να περάσεις πάρα πολύ καλά. Στα αισθηματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα ζητάς πολλά από το σύντροφό σου, οπότε ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις.

 

Σκορπιός

Σήμερα, Σκορπιέ, θέλεις να κάνεις ένα πάρα πολύ ωραίο πλάνο, για να περάσεις την Κυριακή σου ξεκούραστα και χαλαρά. Έχεις κάνει αναρίθμητες προσπάθειες, για να πετύχεις σε υποθέσεις, οι οποίες ήταν αρκετά δύσκολες, ώστε να βρουν το τέλος που θα σε ικανοποιούσε. Φρόντισε, λοιπόν, να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις, για να νιώσεις την ομορφιά γύρω σου. Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να μιλήσεις στο ταίρι σου με γλυκύτητα και κατανόηση, ώστε να μην υπάρχουν εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε το διάστημα, που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Τοξότης

Σήμερα, Τοξότη, θ’ ασχοληθείς με οικιακά θέματα και με αγαπημένα σου πρόσωπα, τα οποία το τελευταίο διάστημα δε σε βλέπουν πολύ. Η αλήθεια είναι, ότι οι υποθέσεις της καθημερινότητας σε απορροφούν τόσο, που δεν έχεις προλάβει να μιλήσεις μαζί τους. Φρόντισε να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο χαλαρά, αφού το έχεις ανάγκη. Φρόντισε, Τοξότη, να μπει ένα τέλος σε δυσάρεστες καταστάσεις, που σε κρατούν μακριά από το ταίρι σου, ειδικά αφού έχεις ό,τι χρειάζεται για να τις τερματίσεις.

 

Αιγόκερως

Και σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε, οι σκέψεις σου για τις υποθέσεις που έχεις στην καθημερινότητα, δε θα σταματούν. Μην το κάνεις όμως, αφού, πρώτον θα στεναχωρήσεις άτομα στην οικογένεια σου και δεύτερον χρειάζεσαι ξεκούραση κι έχεις πραγματική ανάγκη να χαλαρώσεις, κάνοντας πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν μέσα στην εβδομάδα. Πάλι, Αιγόκερε, θα χαροποιήσεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την ευγένειά σου. Μην κάνεις αναφορές, που μπορεί να οδηγήσουν σε διαφωνίες.

 

Υδροχόος

Σήμερα, Υδροχόε, θ’ ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την αυτογνωσία σου. Επιπλέον, έχεις πραγματικά ανάγκη να δώσεις χρόνο για ν’ απολαύσεις καταστάσεις και να περάσεις όμορφα με άτομα που αγαπάς. Απόφυγε να σκεφτείς υποθέσεις που αφορούν την καθημερινότητα, αφού αυτό θα χαλάσει την ψυχολογία σου. Ξέχνα σήμερα, Υδροχόε, κάποιες θλιβερές καταστάσεις. Ανανέωσε τη σχέση σου, πες τις ιδέες σου και όλα θα εξελιχθούν θετικά.

 

Ιχθύς

Σήμερα, Ιχθύ, θα σου βγει έντονη η αγάπη για την οικογένειά σου και φαίνεται ότι μόνο με αυτή θα θελήσεις να ασχοληθείς. Προσπάθησε στην Κυριακή σου να μη σκεφτείς κάτι που αφορά υποθέσεις της εβδομάδας που πέρασε. Άτομα του κοινωνικού σου περίγυρου, με τα οποία θα μοιραστείς τις σκέψεις σου, θέλουν να περάσουν ευχάριστα μαζί σου σ’ ένα πρόγραμμα, το οποίο θα απολαύσετε πραγματικά. Η σχέση σου είναι σε θετικό δρόμο, Ιχθύ, αλλά θα εξελιχθεί καλύτερα, αν επικοινωνήσεις με το ταίρι σου και του πεις πως βλέπεις μερικές συνθήκες.

 

Πηγή