Κάποιοι λένε ότι στο σεξ όλα επιτρέπονται, όμως ακόμα και για κάτι τόσο αυθόρμητο υπάρχουν κανόνες. Είναι όπως ένας αφηρημένος πίνακας που παρόλο που η πρώτη αίσθηση που σου δίνει είναι αυτή του αυθορμητισμού και της αυτόματης γραφής, πίσω κρύβονται όροι και κανόνες. Ναι, η χημεία μετράει και μάλιστα πολύ. Υπάρχουν όμως λόγια και πράξεις που μπορούν να μπλέξουν τη χημεία με τη φυσική -βλέπε- συστολή. Δέκα πράγματα λοιπόν που δεν πρέπει να κάνεις, αν θες να είναι καλό το κρεβάτι σου κι έντονος ο οργασμός σου.

1. Μην είσαι πιεστικός. Με το να πιέζεις κάποιον να κάνει κάτι στο σεξ που δε νιώθει άνετα να κάνει, εκτός του ότι είναι εντελώς ντεκαυλέ είναι κι ένας λόγος για να μη θέλει να σε ξαναδεί. Όλοι έχουμε ορμές αλλά καλό είναι να τις ελέγχουμε για να μη φέρνουμε το ταίρι μας σε δύσκολη θέση, κάτι που κανένας μας δε θέλει να κάνει.

2. Αν δεν το έχει με το μπλά-μπλά καλύτερα να μη λες τίποτα. Ναι, είναι πολύ σέξι να μιλάμε βρώμικα, όμως δεν έχουμε όλοι την άνεση και την αυτοπεποίθηση να το κάνουμε. Δεν είναι μόνο αυτά που λέμε αλλά κι ο τρόπος που τα λέμε. Αν τα λέμε και δεν τα πιστεύουμε ή δε νιώθουμε άνετα την ώρα που τα λέμε, καλύτερα να μην εκθέσουμε τον εαυτό μας. Και το μουγγό καλό είναι.

3. Μην πεις «σ’αγαπώ» για πρώτη φορά πάνω στο σεξ. Μέσα στην ένταση της στιγμής μπορεί να μας ξεφύγει. Δεν είναι απλό και καλό είναι να ελέγξουμε τον εαυτό μας και να το καταπιούμε πριν το ξεστομίσουμε. Γιατί άντε να τα μαζέψουμε μετά, αφού η αμηχανία θα φτάνει στον ουρανό. Βγάλε μουγκρητό καλύτερα.

4. Μην αναφέρεις σωματικές ατέλειες. Αν δε σου αρέσει το μέγεθός του, το στήθος του ή ο κώλος του, κράτα το για τον εαυτό σου. Στο κάτω-κάτω εσύ τον επέλεξες κι αν είναι ο σύντροφός σου και περνάτε καλά οι σωματικές ατέλειες δεν έχουν και τόσο σημασία. Αν από την άλλη είναι απλά ένα one night stand άστο να το πάρει το ποτάμι. Ας μην είμαστε αγενείς, όλοι έχουμε τις ατέλειές μας και σε κανένα δεν αρέσει να τις ακούει από τον άνθρωπο που επιλέγει να αφεθεί και να δείξει μια πιο ευάλωτη πτυχή του εαυτού του.

5. Μη ζητάς στοματικό αν δεν έχεις σκοπό ν’ ανταποδόσεις. Δείχνει εγωιστικό, έτσι κι αλλιώς το κάνετε για να περάσετε κι οι δύο καλά όχι μόνο ο ένας από εσάς. Αν δε θέλεις να του κάνεις στοματικό μην το απαιτείς, δίκαια πράγματα.

6. Μη φωνάζεις ψεύτικα. Το ψεύτικο κι οι υπερβολές φαίνονται, δεν είναι κάτι που κρύβεται όσο καλός ηθοποιός κι αν νομίζεις πως είσαι.

7. Μη σκέφτεσαι άλλον. Τώρα θα μου πεις ότι ο άλλος δε θα το καταλάβει. Αυτό όμως αγάπη μου δε θα το κάνεις για τον άλλο, για σένα θα το κάνεις. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να είσαι στο κρεβάτι μ’ έναν άνθρωπο και να σκέφτεσαι στιγμές με άλλον, είναι ένα βασανιστήριο για σένα.

8. Ίσως ο πιο σημαντικός απ’ όλους. Μην κάνεις σεξ χωρίς προφύλαξη. Ακόμη και με το σύντροφό μας πρέπει να παίρνουμε προφυλάξεις κι οι λόγοι είναι ευνόητοι. Εκτός αν θέλουμε παιδιά ή να κολλήσουμε κανένα αφροδίσιο.

9. Μην κοιτάς την ώρα. Δείχνεις σαν να βαριέσαι και περιμένεις να τελειώσει. Σαν να μη θέλεις να είσαι εκεί ή να βιάζεσαι να φύγεις να πας κάπου. Απόλαυσέ το κι άσε το ρολόι στην άκρη, είναι πολύ προσβλητικό να κοιτάς αυτό αντί το ταίρι σου.

10. Μην κάνεις σεξ γιατί το θέλει ο άλλος ενώ εσύ βαριέσαι. Φαίνεται ότι βαριέσαι γιατί δεν το κάνεις με την ψυχή σου κι αυτό είναι απίστευτα ντεκαβλέ. Κι από την άλλη, το σεξ το κάνουμε γιατί το θέλουμε κι οι δύο, όχι για να ευχαριστήσουμε μόνο τον σύντροφό μας. Αν είναι παρ’ του καμιά καραμέλα.

Δέκα κανόνες για δυνατούς παίχτες, για όσους ξέρουν ότι το καλό κρεβάτι θέλει αυτοπεποίθηση, όρεξη και φαντασία. Όλα τα άλλα, άσ’τα στο πάτωμα μαζί με τα ρούχα σας. Καλή διασκέδαση!

Συντάκτης: Στέλλα Πέτρου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου