Σελήνη σε Αντίθεση με την Αφροδίτη, σήμερα. Λόγια και επαφές πληγώνουν, όπως και χρήματα ξοδεύονται για εξόδους και εκδρομές. Προσοχή κυρίως τα Μεταβλητά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Διώξε από πάνω σου το φόβο της αποτυχίας και δράσε δυναμικά, διεκδικώντας ευκαιρίες για δημιουργική δράση κι αναγνώριση, που θα σε οδηγήσουν στην ολοκλήρωση που επιθυμείς. Να σκέφτεσαι θετικά. Η σχέση σου, Κριέ, θα εξακολουθήσει να πηγαίνει αρκετά καλά, αρκεί στις συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Ταύρος
Αρχικά, καλό θα ήταν να μην τους αποφύγεις, για να δεις από κοντά που μπορεί ο φθόνος κι η κακία να τους οδηγήσουν. Μην επενδύσεις όμως πάνω τους το παραμικρό. Μπορείς από σήμερα, Ταύρε μου, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, λέγοντας τις σκέψεις σου στο ταίρι σου. Σε βεβαιώνω, ότι θα συμφωνήσει απόλυτα μαζί σου.

Δίδυμος
Η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί πολύ εύκολα, όταν αποφασίσεις να συμπεριλάβεις στην καθημερινότητά σου δράσεις που σε ευχαριστούν, σε ψυχαγωγούν και σε ξεκουράζουν. Η σχέση σου σήμερα, Δίδυμέ μου, δε θα έχει σύννεφα, αρκεί να μη σε πιάσουν τα νεύρα σου με άλλα θέματα και τα βάλεις με το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, αυτή την περίοδο σε ευνοεί η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου και θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Καρκίνος
Τώρα είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή για να ξεκουραστείς και να απολαύσεις χωρίς τύψεις όσα σου προσφέρονται. Η καθημερινότητά σου, Καρκίνε μου, είναι αρκετά δύσκολη και με πολύ άγχος. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να περάσεις καλά, αφού η ψυχολογική σου κατάσταση το χρειάζεται.

Λέων
Η ζωή σού ανήκει ολοκληρωτικά κι εσύ θα επωμιστείς τις συνέπειες της κάθε επιλογής. Η απόφαση δεν μπορεί, λοιπόν, παρά να είναι δική σου. Σήμερα, Λέων μου, μην πιέσεις καταστάσεις, που μπορεί να φέρουν το ταίρι σου σε δύσκολη θέση. Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους και θα δεις, ότι όλα θα είναι μια χαρά.

Παρθένος
Ασχολήσου με σοβαρότητα και βρες λύσεις που θα σε δικαιώσουν, χωρίς να ανακατέψεις κάποιον τρίτον. Οι υποθέσεις σου πρέπει να στηρίζονται σε σένα και μόνον. Φρόντισε σήμερα, Παρθένε μου, να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου, διαφορετικά μπορεί να προκύψουν προβλήματα και λογομαχίες με το ταίρι σου, χωρίς να το καταλάβεις.

Ζυγός
Διαφέρεις κατά πολύ από τον συνηθισμένο άνθρωπο, ενώ οι ιδέες και οι πράξεις σου βρίσκονται πολύ μπροστά. Δε φοβάσαι να ξεχωρίσεις, υποστηρίζοντας, με σθένος και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, τις απόψεις και τις ιδέες σου. Μπορείς σήμερα, Ζυγέ, να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας και να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα, που φαίνεται πως σκέφτεσαι και σε προβληματίζουν.

Σκορπιός
Μην ξεχνάς, πως ο καθένας έχει τη διαδρομή του σε αυτόν τον κόσμο και η κριτική για τις επιλογές και την πορεία των άλλων είναι επικίνδυνη υπόθεση. Η σχέση σου είναι σε καλά επίπεδα , Σκορπιέ, και θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να πεις μερικά πράγματα με το όνομα τους.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, με τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου να ξεχειλίζουν. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους να σε ευνοεί, σίγουρα θα κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

Αιγόκερως
Η διάκριση είναι αποτέλεσμα και της μεγάλης υποστήριξης που δέχεσαι από σημαντικά πρόσωπα, τα οποία νιώθουν ικανοποίηση από σένα. Μπορείς, Αιγόκερέ μου, σήμερα να εκφραστείς άνετα στο ταίρι σου και να του πεις όλα αυτά που θα ήθελες, ώστε να νιώσεις ακόμη καλύτερα μέσα στη σχέση σας.

Υδροχόος
Το μυστικό που σου αποκαλύπτεται σχεδόν τυχαία, είναι κι η αφορμή να αλλάξεις ριζικά στάση σε κάποιο σημαντικό ζήτημα, που σε απασχολεί εδώ και καιρό. Μη φοβάσαι να τολμήσεις κι όλα θα πάνε καλά. Η δυναμικότητά σου είναι αυξημένη, Υδροχόε, και σήμερα θέλεις να λύσεις πολλά θέματα στη σχέση σου. Μπορείς να θέσεις κάποια όρια, ώστε να μην καταπιέζεσαι από μερικές καταστάσεις.

Ιχθύς
Σίγουρα θα τα καταφέρεις, αρκεί να διατηρήσεις τη συγκέντρωσή σου στο πρόγραμμα και να μην παρασύρεσαι από επιπολαιότητες. Η θετική σκέψη και η χαρούμενη διάθεση βοηθούν αρκετά. Η Αφροδίτη που είναι στους Διδύμους, Ιχθύ, σήμερα θα σου δώσει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, για να κάνεις το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου.

Πηγή