Έντονη επικοινωνιακά η σημερινή ημέρα. Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου μας κάνει πιο λογικούς κι έξυπνους και με έναν προσγειωμένο τρόπο σκέψης κι έκφρασης, θα μας φανεί πολύ χρήσιμη η σημερινή ημέρα σε επαγγελματικούς και προσωπικούς τομείς της ζωής μας. Λίγο περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

 

Κριός

Αυτή είναι μια ημέρα όπου μια αξιοσημείωτη ένταση στη ζωή σας μπορεί να εμφανιστεί με αποτέλεσμα να καθυστερήσει ή να αναβάλει σημαντικά σχέδιά σας. Ακόμα, ψυχολογικά δε θα αισθάνεστε και πολύ καλά ή απλά δε θα επιθυμείτε υποδείξεις για το τι θα κάνετε από τους άλλους. Αυτό ίσως να είναι αποτέλεσμα κάποιας εσωτερικής κούρασης η οποία εκδηλώνεται με ξαφνικές αντιδράσεις απέναντι στους άλλους και που τη ρίζα τους θα πρέπει να την αναζητήσετε στη δουλειά σας ή τον τρόπο ζωής σας. Θα αισθάνεστε σαν να έχετε πληρώσει το τίμημά σας και καιρός είναι να ξεκινήσετε έναν καινούργιο τρόπο ζωής ο οποίος δε θα έχει πάρα πολλές ευθύνες ή τουλάχιστον δε θα σας καταπιέζει τόσο πολύ.

 

Ταύρος

Το ένστικτό σας είναι πολύ αναπτυγμένο αυτόν τον καιρό. Η ψυχολογική σας διορατικότητα είναι σε άριστη κατάσταση και μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τι παρακινεί τους άλλους και ποιες είναι οι ανάγκες τους. Μπορεί επίσης να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια, να βρεθείτε σε συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς, ή να αναπτύξετε μακρόχρονες συζητήσεις με φίλους ή πελάτες για κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα (δικό τους ή και δικό σας).

 

Δίδυμοι

Μια ημέρα όπου θα βρεθείτε να αναγκάζεστε να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα από τα «πιστεύω» σας ή τις ιδέες που έχετε για τον εαυτό σας και τους άλλους. Θα βρείτε, όμως, πως η διαίσθησή σας μαζί με την αίσθηση για αλήθεια αρχίζουν και «βαθαίνουν» ιδιαίτερα. Πολλά πράγματα γύρω από τις σχέσεις σας με τους άλλους θα αρχίσετε σήμερα να τα βλέπετε από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά ή προοπτική απ’ αυτήν που είχατε στο νου σας μέχρι σήμερα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους και πολύ πιθανό με ανθρώπους που συνεργάζεστε ή δουλεύετε μαζί, θα αλλάξουν ή θα προσαρμοστούν σε νέες συνθήκες.

 

Καρκίνος

Επαγγελματικά ενδιαφέροντα θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα και πολύ πιθανόν να είναι και το μέρος που θα γίνουν οι περισσότερες αλλαγές. Παλιοί ή και καινούργιοι συνεργάτες θα προσπαθήσουν να αμφισβητήσουν ορισμένες από τις ικανότητές σας, πράγμα που θα σας οδηγήσει σε προσωρινή ένταση μαζί τους. Αποφύγετε να εκφράζετε ελεύθερα τη γνώμη σας σήμερα και ειδικά στους μεγαλύτερους. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή όταν οδηγείτε. Στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις φαίνεται πως δε θα μπορέσετε να αποφύγετε την ένταση.

 

Λέων

Οι στενές σας σχέσεις με τους άλλους θα υποστούν κάποιες ξαφνικές αλλαγές αυτό το διάστημα. Η κινητήρια δύναμη πίσω απ’ αυτές τις αλλαγές, είναι η ανυπομονησία, η επιτακτική ανάγκη να επιτύχετε μεγαλύτερη ειλικρίνεια, τιμιότητα και κατανόηση ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους. Σε μια ερωτική σχέση ή σ’ ένα γάμο, είναι πιθανό να φέρετε στην επιφάνεια ζήλιες και άσχημα συναισθήματα, προερχόμενα από γεγονότα που συνέβησαν πριν από αρκετό καιρό.

 

Παρθένος

Κατάλληλη στιγμή για να φέρετε νέες ιδέες και εμπνεύσεις στην καριέρα σας ή ακόμα και στην οικογενειακή σας ζωή. Είναι, πραγματικά, ώρα για κάποιες αλλαγές. Σήμερα σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για να ανακαλύψετε περισσότερο δημιουργικούς τρόπους για να προσεγγίσετε τη ζωή. Είναι καλή ημέρα για κάθε μορφής πειραματισμούς. Θα βρείτε τον εαυτό σας να διασκεδάζει με εναλλακτικούς τρόπους, θα προσεγγίσετε τα δεδομένα αλλιώς.

 

Ζυγός

Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ρισκάρετε ή να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, για να νιώσετε μόνο πώς είναι. Βρίσκεστε σε μία διάθεση περιπέτειας και κυνηγάτε έντονες στιγμές. Στο χέρι σας είναι, αρκεί να μην το παρακάνετε και να μην ταλαιπωρείτε εσάς και τους γύρω σας αν δεν είστε σίγουροι για τη συναισθηματική σας σταθερότητα.

 

 

Σκορπιός

Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Είστε ευκολόπιστοι, παρασύρεστε εύκολα καθώς σας διακατέχει μια συναισθηματική αστάθεια. Κακοπροαίρετοι «αγγελιοφόροι»  πολύ πιθανό να διαρρεύσουν συκοφαντίες για πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, μην το αφήσετε να σας επηρεάσει.

 

  

Τοξότης

Πλησιάζετε τη δουλειά και τα σχέδιά σας με ένα ασυνήθιστο βαθμό φαντασίας, ιδεαλισμού και αισιοδοξίας. Να προσέχετε. Είστε έτοιμοι να στοχεύσετε στ’ άστρα σήμερα, αλλά ποτέ να μην απογειώνεστε απ’ το έδαφος. Μπορεί να κάνετε υποθέσεις, να ρισκάρετε, ή να βάζετε «όλα τ’ αβγά σ’ ένα καλάθι». Αυτό μπορεί ωστόσο να αποδειχτεί επιπόλαιο.

 

Αιγόκερως

Μακροπρόθεσμα σχέδια και σημαντικές υποχρεώσεις πλησιάζουν σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο σήμερα. Ίσως να αντιμετωπίσετε καταστάσεις κάθε άλλο παρά ευχάριστες σε σχέση με κάποια συνεργασία ή με τους στόχους σας και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτές οι καταστάσεις καθόλου απίθανο να σας κάνουν να χάσετε το θάρρος σας ή να απογοητευτείτε για πολλά πράγματα τα οποία πιστεύετε ότι εσείς κάνατε σωστά αλλά οι άλλοι δεν προσπάθησαν όσο έπρεπε.

 

 

Υδροχόος

Κάτω απ’ αυτά τα αισθήματα κρύβονται τα ερωτηματικά και οι αμφιβολίες για την κατεύθυνση της ζωής σας, μπορεί να δυσκολευτείτε να πλησιάσετε τις καθημερινές σας ασχολίες με το συνηθισμένο σας ενθουσιασμό. Ο λόγος αυτής της μείωσης του ενθουσιασμού σας, είναι οι υποσυνείδητες αμφιβολίες που έχετε, για τις αξίες και αυτά που περιμένετε. Το να μπείτε σε απομόνωση και το να κερδίσετε κάποια απόσταση από την καθημερινή σας ζωή, είναι κάτι που θα σας βοηθήσει πολύ σήμερα.

 

 

Ιχθείς

Προετοιμαστείτε για το καλύτερο ή το χειρότερο, αλλά έχετε πάντα κατά νου ότι οι καιροί εύκολα αλλάζουν. Χρησιμοποιήστε τις πρακτικές ή και διαισθητικές σας ιδιότητες, ώστε να κάνετε τις καταστάσεις να δουλέψουν για εσάς. Αποφύγετε με τρόπο τους συνεταιρισμούς ή τα καινούργια ξεκινήματα σε σχέση με την ενασχόλησή σας. Πρόκειται για μια κρίσιμη ημέρα στις σχέσεις σας με τους άλλους και πολύ πιθανό με άτομα που είναι άμεσα συνδεδεμένα με την ενασχόλησή σας.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.