Κριός

Αν σκοπεύετε να σταθεροποιήσετε κάτι ή να οργανώσετε τη ζωή σας σήμερα με τον καλύτερο αποδοτικό τρόπο, βρίσκεστε στην καταλληλότερη ημέρα. Αυξημένη σταθερότητα σε θέματα οικονομικά και ικανότητας για εργασία θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα στους στόχους σας. Κάντε τις επιλογές σας με προσοχή και προχωρήστε.

Ταύρος

Μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο για οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Ίσως να πρόκειται για μια ημέρα σταθμό στις σχέσεις σας με τους άλλους ή ακόμα και στην δημιουργία κάποιων πραγματικών πνευματικών επιδόσεων. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες σήμερα. Η τωρινή εύνοια πολύ πιθανόν να έχει μακροχρόνια αποτελέσματα στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρετε επενδυτικά ρίσκα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Κινήσεις που σας φαίνονταν παράτολμες ή σας τρόμαζαν, τώρα φαντάζουν ιδανικές κι υλοποιήσιμες. Μη διστάσετε να μιλήσετε για τα σχέδιά σας σε ανθρώπους που ξέρετε πως θα τα στηρίξουν. Η τρέλα σας πάει πολύ!

Καρκίνος

Μια ικανοποίηση σε σχέση με το οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά η ανησυχία για το αύριο θα εξακολουθεί να υπάρχει. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στη ζωή σας τελευταία αλλά όπως φαίνεται δεν έχετε ακόμα προσαρμοστεί στις καινούργιες συνθήκες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η επιθυμία σας να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σήμερα θα εκπληρωθεί και ίσως με μεγαλύτερη επιτυχία από αυτή που αρχικά υπολογίζατε.

Λέων

Σοβαρές σχέσεις ή μεγαλύτεροι από σας σε ηλικία φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν στη δουλειά σας σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία δείχνοντας την ικανοποίησή σας και αφήνοντας παράλληλα να φανεί η εκτίμησή σας γι αυτό που κάνουν για σας. Το βράδυ ευνοεί τα φλερτ και τις ερωτικές συναντήσεις. Αυτές τις μέρες τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας, εκμεταλλευτείτε το.

Παρθένος

Μια ημέρα που θα ανακαλύψετε καινούργιους τρόπους για απολαύσεις ή ικανοποιήσεις. Μια μικρή επανάσταση σε ότι αφορά την αισθηματική σας ζωή ίσως σας φέρει πολύ κοντά σε μία καινούργια ερωτική σχέση. Τα πάντα όμως σήμερα θα εξαρτηθούν από το πόσο μπορείτε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας ώστε να αποφύγετε να παρασυρθείτε σε καταστάσεις ερωτικού πάθους. 

Ζυγός

Μια ημέρα πραγματικής εσωτερικής έντασης η οποία θα συνοδεύεται από παράξενες ψυχικές καταστάσεις. Πολλές φορές μια ιδιαίτερη συγκινητικότητα ή και ιδιαίτερα ξεσπάσματα για αιτίες χωρίς ουσία. Παράλληλα θα βρείτε τον εαυτό σας να ασχολείται με ασυνήθιστα προβλήματα ή χόμπι. Όλα αλλάζουν αυτές τις μέρες κι αυτό σας ενθουσιάζει, πάρα τη γενικότερη αστάθεια του χαρακτήρα σας.

 

Σκορπιός

Μια έντονη επιθυμία για να δραστηριοποιηθείτε μαζί με κάποιους άλλους και να αγωνιστείτε για έναν σκοπό. Μια ημέρα ξαφνικών σκέψεων σε ότι αφορά τις εσωτερικές και πολύ ευαίσθητες πλευρές του ανθρώπου. Σοβαρές αλλαγές πάνω στα οικονομικά ή σε οποιεσδήποτε σταθερές αξίες θα σας επηρεάσουν άμεσα σήμερα. Να είστε αισιόδοξοι.

Τοξότης

Μια ημέρα που θα αναγκαστείτε να κοιτάξετε πίσω από τον μύθο και τα όνειρά σας. Αν δεν ανακαλύψετε τις βαθύτερες ανάγκες σας δε θα πλησιάσετε και τους πραγματικούς σας στόχους. Πάψτε να είστε το καλό παιδί για τα θελήματα και διεκδικήστε το καλύτερο για εσάς. Έντονο παρασκήνιο σε προσωπικές, φιλικές κι ερωτικές σχέσεις. Κρατήστε διπλωματική στάση μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αιγόκερως

Έρωτας και πάλι έρωτας. Αυτές οι μέρες σας καλούν να φλερτάρετε, να γλεντήσετε, να ευχαριστηθείτε όσα είχατε στερηθεί. Η διάθεσή σας στα ύψη, πρωταγωνιστείτε στο ερωτικό παιχνίδι. Σε επιστροφές του παρελθόντος, κλείστε την πόρτα οριστικά και δώστε βάση στις γνωριμίες των ημερών. Τα επαγγελματικά σε δύσκολη περίοδο, αλλά ούτε απογοητεύεστε, ούτε ανησυχείτε.

Υδροχόος

Επαναστατικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας σας. Η ικανότητά σας να επηρεάζεται τους άλλους διαμέσου ομιλίας, γραφής ή κάποιων διαπραγματεύσεων θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να πετύχετε μια σημαντική αναγνώριση σε αυτό τον τομέα. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό και το σώμα σας, που έχετε παραμελήσει.

 

Ιχθείς

Μια υπόθεσή σας που έχει αρχίσει από καιρό, φαίνεται πως αποκτά κάποια οριστική μορφή σήμερα. Επαγγελματική εύνοια και συναισθηματική σταθερότητα θα βοηθήσουν στο να αποκτήσετε μεγαλύτερη αισιοδοξία σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές που παρουσιάζονται σε έναν ξεχωριστό τομέα της ζωής σας. 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.