Μια Παρασκευή γεμάτη ερωτισμό, σεξουαλικότητα, συναίσθημα, έρωτα, καυτές στιγμές και μοιραία πάθη, μόλις ήρθε! Τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου απολαμβάνουν απόλυτη εύνοια στον έρωτα και γεμάτο πορτοφόλι! Αφήνουμε τη γοητεία μας να λειτουργήσει υπέρ των επιθυμιών μας και των στόχων μας!

Κριός
Το χρονικό διάστημα της απραξίας που έχεις περάσει, Κριέ μου, αρχίζει λίγο να σε πιέζει. Οι σκέψεις σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου συγκεκριμένες. Οι ευκαιρίες που θα προκύψουν, θα είναι αρκετές, αρκεί να ξέρεις να αξιολογήσεις από ποια πρέπει να ξεκινήσεις. Η μέρα θα σε βρει με αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις, για πράγματα που αφορούν το μέλλον. Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα όμως ν’ αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σας, αφού η μέρα δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της και προχωράς κατευθείαν μπροστά, αποφασισμένος να τελειώσεις με καταστάσεις του παρελθόντος που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου την παραμικρή καθυστέρηση, επειδή οραματίζεσαι ότι θ’ ανοίξουν για σένα κι άλλοι δρόμοι, στους οποίους θα πρέπει να επικεντρωθείς. Θα διεκπεραιώσεις αρκετές από αυτές τις εκκρεμότητες και ό,τι απομείνει, θα δρομολογηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν μερικά προβλήματα με το σύντροφό σου, προερχόμενα από τη δική σου συμπεριφορά. Καλό είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα, που δεν έχουν ουσία.

Δίδυμος
Σήμερα Δίδυμε, θα μπεις σε αρκετές σκέψεις για κάποιες δυσκολίες που έχεις μέχρι σήμερα περάσει και θ’ αρχίσεις να σκέφτεσαι διεξοδικά τι πρέπει να κάνεις και πως να ενεργήσεις απέναντι σε καταστάσεις που ακόμη υπάρχουν. Είσαι ένα πολύ δυναμικό άτομο και μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά πράγματα, οπότε σήμερα το μυαλό σου θα βρει τις κατάλληλες ιδέες που θα σε βγάλουν από οποιοδήποτε αδιέξοδο σε προβληματίζει. Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου και μην του λες πράγματα, που μπορεί να τον αγχώσουν και προβληματίσουν.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, θ’ ασχοληθείς με κάποια άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος κι ειδικά τα προβλήματα που έχουν, θέλοντας να τα λύσεις. Θα το κάνεις με ιδιαίτερη χαρά επειδή επιδιώκεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα να μην είναι στεναχωρημένα και να μην έχουν τον παραμικρό προβληματισμό. Μπορείς να ζητήσεις και τη βοήθεια κάποιου φιλικού σου προσώπου, που θα σου δώσει αρκετές λύσεις στα ζητήματα που σε απασχολούν. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές, που μπορεί να γίνεις κάπως πιεστικός.

Λέων
Έχεις έντονο δυναμισμό, Λέων, κι ακόμη μεγαλύτερο πείσμα, για να πετύχεις πράγματα τα οποία μέχρι τώρα βρίσκονται σε στασιμότητα. Θέλεις να τελειώνεις με αυτά και, όσο αντιλαμβάνεσαι ότι η χρονιά φτάνει στο τέλος της, προσπαθείς ν’ αφήσεις πίσω όσα σε αγχώνουν. Αυτό που μπορώ να σε βεβαιώσω είναι, ότι θα τα βγάλεις εις πέρας όλα με τον καλύτερο τρόπο. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να του εξωτερικευτείς.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, δε θα είναι πάρα πολύ καλή η διάθεσή σου, ώστε να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που εκκρεμούν. Μην πιέζεσαι όμως ψυχολογικά, αφού οι βάσεις σου είναι πάρα πολύ καλές και τις επόμενες ημέρες θα λύσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει αυτή την περίοδο. Μία συζήτηση για τα συγκεκριμένα θέματα με κάποιο φιλικό σου άτομο θα σου κάνει πολύ καλό ψυχικά. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου, θέλοντας η μελλοντική πορεία της σχέσης σας να γίνει πιο ξεκάθαρη.

Ζυγός
Είσαι ένα άτομο ανοιχτό σε νέες ιδέες, Ζυγέ, και σήμερα θα σου κάνουν προτάσεις, στις οποίες θα φανείς αρκετά δεκτικός. Φρόντισε όμως να μη δεσμευτείς σε κάτι, επειδή ήδη ασχολείσαι με πάρα πολλά θέματα, για κάποια εκ των οποίων ακόμη δεν έχουν φανεί επαρκείς λύσεις. Τελείωσε με τις εκκρεμότητες που αυτή τη στιγμή έχεις και μετά μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα. Πρέπει σήμερα να προσέχεις σ’ αυτά που λες αλλά και στο πως κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Αν υπάρξουν διαμάχες μαζί του, φρόντισε να μη φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

Σκορπιός
Είσαι ένα πάρα πολύ αγαπητό στον περίγυρό του άτομο, Σκορπιέ, επειδή αυτά που προσφέρεις είναι εποικοδομητικά για τους άλλους. Σήμερα όμως, τα πράγματα θα κινηθούν αντίστροφα, καθώς ένα άτομο κύρους θα σε βοηθήσει πάρα πολύ σε κάποιο ζήτημα που σε απασχολεί εδώ για μεγάλο διάστημα. Η μέρα σου θα τελειώσει με ικανοποίηση γι’ αυτά που θα έχεις πετύχει. Μερικά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν στη σχέση σου θ’ αλλάξουν και θ’ αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις κατανόηση από το σύντροφό σου και μαζί θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά το μέλλον της σχέσης σας.

Τοξότης
Ο Άρης βρίσκεται ακόμη στους Ιχθύες, Τοξότη μου, και σε κάνει να έχεις εκνευρισμό. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, διαφορετικά θα υπάρξουν εντάσεις με αγαπημένα σου άτομα, που μπορεί να μη φταίνε σε κάτι. Ακόμη καλύτερα, κάποια ένταση που ίσως σήμερα προκληθεί στον κοινωνικό σου περίγυρο, μπορεί να διακοπεί από σένα, αν φανείς ψύχραιμος κόντρα στο πλανητικό σκηνικό. Φρόντισε σε ό,τι έχεις να πεις στο σύντροφό σου να φανείς ήρεμος και προπάντων μην μη νιώσει πως απομακρύνεσαι, ακόμη κι αν χρειαστεί να καταθέσεις κάποια δύσκολα πράγματα.

Αιγόκερως
Θέλεις, Αιγόκερε, να πάρεις πάρα πολλές αποφάσεις για το μέλλον σου και το πως να διαμορφώσεις τη ζωή σου, ώστε να γίνει ακόμη καλύτερη. Σήμερα όμως, δε θα ήταν καλή ιδέα ν’ αρχίσεις τέτοιου είδους προγράμματα. Προτιμότερο θα ήταν να διεκπεραιώσεις υποθέσεις οι οποίες εκκρεμούν από το παρελθόν, ώστε να τελειώνεις με θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις σε άλλους τομείς θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Υδροχόος
Δεν είσαι διατεθειμένος, Υδροχόε, να καταστρέψεις ό,τι έχεις δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα και γι’ αυτό σήμερα παίρνεις δραστικές αποφάσεις, ώστε να βάλεις φρένο σε κακόβουλες κινήσεις ατόμων που θέλουν να χαλάσουν τα σχέδιά σου. Η συζήτηση που θα κάνεις με πρόσωπο του κοινωνικού σου περίγυρου θα είναι αρκετά εποικοδομητική και ξεκάθαρη, θέτοντας τα όριά σου, τα οποία δεν είσαι διατεθειμένος ν’ αφήσεις κάποιον να υπερβεί. Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου κι απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που ίσως έχεις αυτές τις μέρες.

Ιχθύς
Οι υποθέσεις που έχεις στο μυαλό σου, Ιχθύ μου, μπορεί κάποια στιγμή σήμερα να σε καταβάλλουν ψυχικά. Είσαι όμως άτομο που ξέρει καλά, ότι όταν αναγνωρίζει το πρόβλημα, θα βρει και τη λύση του. Κάποια δύσκολα θέματα που έχουν συσσωρευτεί δεν προέρχονται από δικό σου λάθος, αλλά από καθυστερήσεις τρίτων, που δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία. Φρόντισε να βάλεις αρκετό προγραμματισμό στις κινήσεις όλων και στο τέλος θα πετύχεις όλα αυτά που επιθυμείς. Σε απασχολούν κάποιες απορίες για την πρόσφατη στάση του συντρόφου σου. Καλό είναι να μην έχεις συμπεριφορά που να δείχνει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει.

Πηγή