paul140

Μπορεί να είμαστε μεσοβδόμαδα, αλλά αυτή η Τρίτη φέρνει αισιοδοξία, κέφι, κοινωνικότητα, γνωριμίες, επαφές και διάθεση για αλλαγή και περιπέτεια! Σελήνη και Αφροδίτη στον ζωηρό Τοξότη!

 

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, η συμπεριφορά σου κι οι αντιδράσεις σου θα ‘ναι ανοιχτές και τίμιες, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο κι αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να βρεις σήμερα τον απαραίτητο χρόνο για τη σχέση σου, δεδομένου να εξετάσεις πιο προσεκτικά καταστάσεις και προβλήματα, ώστε να αποφύγεις έκρυθμες κι ανεπιθύμητες συνέπειες! Αν είσαι ελεύθερος, η αγάπη σου για περιπέτεια και ανεμελιά ίσως σε οδηγήσει σε ερωτικές επαφές, επιφανειακού κι όχι ουσιαστικού ή σταθερού χαρακτήρα!

 

Ταύρος

Θα υπάρξει σήμερα, φίλε Ταύρε, ανάγκη για συναισθηματική εκβάθυνση αλλά και αρκετή εσωτερική ένταση! Η γοητεία σου κι η σεξουαλική σου ενέργεια είναι πολύ ισχυρές σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, το μυστήριο που εκπέμπεις θα σου φέρει αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις, που στην κυριολεξία θα λιώνουν για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος όμως, πέρα από τη σεξουαλική εύνοια, προκαλείς και καβγάδες για λόγους ζήλιας, χειριστικότητας και κτητικότητας, χωρίς καν να σου δοθεί ουσιαστικό δικαίωμα!

 

Δίδυμος

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις άτομα και καταστάσεις με βάση τις εμπειρίες σου και με απόλυτη δικαιοσύνη! Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως σήμερα σε ελκύει περισσότερο η όμορφη εμφάνιση και το στιλ, παρά ο χαρακτήρας και το «είναι» του άλλου. Δεν μπορείς να δεχθείς κάποιον ή κάτι που χαλάει την αισθητική σου και πιθανόν αυτή η επιφανειακή σου προσέγγιση να φέρει μόνο εφήμερη ερωτική επιτυχία. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο, αρκεί να αποφύγεις εγωιστικές αντιδράσεις και συμπεριφορές!

 

Καρκίνος

Καταφέρνεις σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, να βρεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να βελτιώσεις τη ρουτίνα σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Σήμερα, θα κοιτάξεις το δέντρο και όχι το δάσος! Μπορεί να μη δώσεις σημασία σε μεγάλα κι ουσιαστικά πράγματα, αλλά να σταθείς σχολαστικά και επίμονα στις λεπτομέρειές τους, γεγονός που θα σε αποσυντονίσει, ιδίως αν κάνεις σήμερα μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κατακρίνεις συνεχώς τον σύντροφο ότι είναι ανοργάνωτος και υπερβολικά χαλαρός για τα γούστα σου, διότι του χαλάς χωρίς λόγο τη διάθεση!

 

Λέων

Αγαπητό Λιοντάρι, καταφέρνεις σήμερα και πετυχαίνεις στόχους, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Επιπλέον τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου, γεγονός που πάντα σε χαροποιούσε! Τα ερωτικά σου ζητήματα θα έχουν επιτυχία και σήμερα χρωματίζονται από συναίσθημα, επιθυμία, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και λάμψη! Πέρα από τον επιφανειακό ενθουσιασμό όμως, θα εμφανιστούν και πολλές ευκαιρίες για αλλαγή και βελτίωση της συναισθηματικής σου ζωής, είτε είσαι ελεύθερος είτε όχι! Προσοχή όμως! Η ερωτική τύχη είναι γεγονός, όμως πολλές από τις ερωτικές σου απαιτήσεις υπαγορεύονται από μία έντονη ανάμειξη του «εγώ» σου, χωρίς να υπολογίζεις τα «θέλω» του άλλου!

 

Παρθένος

Σήμερα, θα σε πιάσει ο συναισθηματισμός σου κι η ευαισθησία σου, φίλε Παρθένε! Έχεις βάλει σκοπό να αναγνωρίσεις συνειδητά τις ανάγκες σου, ώστε να αφήσεις μία και καλή, πίσω στο παρελθόν, κάθε αμφιβολία ή ανασφάλεια! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις τόσο μεγάλη υπομονή και τόσες πολλές υποχωρήσεις σε αδικίες και ανισότητες στον δεσμό σου! Χωρίς εντάσεις και γκρίνια, πιάσε τον σύντροφό σου και κάντε μία εκ βάθους εποικοδομητική συζήτηση, ώστε να λύσετε ήρεμα τις διαφορές σας! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από το στενό σου περιβάλλον και να μη σου αλλάζουν άποψη οι γνώμες των τρίτων για το άτομο που σε ενδιαφέρει!

 

Ζυγός

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα είναι μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα για σένα! Οι άλλοι θα είναι πολύ ομιλητικοί μαζί σου και θα νιώσεις ιδιαίτερα περιζήτητος κι αγαπητός.  Καταφέρνεις σήμερα και ταυτίζεσαι με οτιδήποτε πιστεύει, υποστηρίζει ή αισθάνεται ο σύντροφος! Μπορεί να ‘ναι δύσκολο να σε καταλάβει μερικές φορές, όμως σήμερα ξέρεις τον τρόπο να του περάσεις κάποια πράγματα και να τον πείσεις για αυτά, μέσα από συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα και μέσα από εκεί θα σου δοθούν ευκαιρίες για γνωριμίες και φλερτ!

 

Σκορπιός

Η δραστηριότητα και ο προσανατολισμός σου σήμερα είναι καθαρά βασισμένα στην ανάγκη σου για προσωπική σιγουριά και ασφάλεια!  Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο θα σου δώσει αρκετά δείγματα ενδιαφέροντος προς το πρόσωπό σου, ωστόσο θα δυσκολευτεί να προχωρήσει σε ανοιχτή ανάπτυξη των συναισθημάτων. Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως σήμερα ο σύντροφος θα προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα , να επαναφέρει τους καλούς τρόπους στη μεταξύ σας σχέση και να βάλει τέλος σε αβεβαιότητες. Εσύ ωστόσο δεν ξεπερνάς εγωισμούς, ζήλιες και κτητικότητα, με αποτέλεσμα οι προσπάθειές του να πέσουν στο κενό!

 

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα βρεις ξανά τον εαυτό σου! Σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα και θάρρος και έχεις σίγουρα μία ενεργητική, ενθουσιώδη απάντηση σε καθετί.  Η έλξη σου προς τους άλλους είναι αυθόρμητη και ενθουσιώδης και έτσι, τα αισθήματά σου και οι αντιδράσεις σου σήμερα είναι απόλυτα ευθείς και ειλικρινείς! Ωστόσο, αυτός ο παρορμητισμός σου, ακόμα κι αν είναι καθαρός και έντιμος, μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, παρερμηνείες και εντάσεις! Κράτα, λοιπόν, αυτήν την έντιμη και άμεση στάση και δράση σου, χωρίς όμως να προσβάλλεις ή να φέρνεις σε δύσκολη θέση το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Αιγόκερως

Σήμερα εντείνεται η ευαισθησία σου και ο συναισθηματισμός σου, φίλε Αιγόκερε!  Η καλοπροαίρετη στάση σου τον τελευταίο καιρό, η δοτικότητά σου κι η φροντίδα σου προς τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, βελτίωσε κάποια πράγματα μεν, πιθανόν ο άλλος όμως να καταχράστηκε την καλοσύνη σου. Μην επιτρέπεις στην υπερβολική ελαστικότητά σου, να προσαρμόζεσαι σε καταστάσεις και σχέσεις που δε σου κάνουν καλό ή σε πληγώνουν!

 

Υδροχόος

Ετοιμάσου σήμερα, φίλε Υδροχόε, για απροσδιόριστες, αλλά σίγουρα θετικές αλλαγές στη ζωή σου!  Αλλάζεις πλεύση στα αισθηματικά σου, αν είσαι ελεύθερος! Μπορεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να είχες ορισμένα συναισθήματα για κάποιον και σήμερα, ξαφνικά, να εκφράσεις ενδιαφέρον σε ένα νέο πρόσωπο, ταυτόχρονα! Αν ωστόσο είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε τις αντιδράσεις σου, γιατί ενδεχομένως να επιμένεις σθεναρά στη δική σου γνώμη και αρνείσαι ή δεν καταδέχεσαι την κριτική του άλλου!

 

Ιχθύς

Σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις με τις γρήγορες αντιδράσεις σου, αλλά και με τις ώριμες και προσεκτικές σου απαντήσεις! Στα θέματα αγάπης καλείσαι να δείξεις την υπευθυνότητά σου! Εκφράζεις πάθος, ρομαντισμό και συναίσθημα, χωρίς υπερβολές και με τυπικότητα! Αυτό σε ευνοεί αν είσαι ελεύθερος, αφού φαίνεται να είσαι εσύ το «καλό παιδί», αλλά αν είσαι δεσμευμένος καλύτερα να μην περιορίζεις τόσο πολύ την έκφραση των συναισθημάτων σου, γιατί ο σύντροφος θα δει μπροστά του ένα άτομο τελείως διαφορετικό από αυτό που μέχρι τώρα, γνωρίζει!

 

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!