noel156

Ο Οκτώβριος φτάνει στο τέλος του αλλά οι επανασυνδέσεις θα συνεχιστούν! Η Αφροδίτη επιστρέφει σήμερα, Ανάδρομη στο Ζώδιο του Ζυγού, ο Ερμής περνά στον Τοξότη και ο Ουρανός για άλλη μία φορά φέρνει ξαφνικές ανατροπές και εντάσεις σε έρωτα και χρήμα, για τα Σταθερά του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Η μέρα σου ξεκινάει για σένα με ένταση, Κριέ μου, την οποία δεν ξέρεις πραγματικά που να διοχετεύσεις. Πρόσεξε λίγο περισσότερο σήμερα, επειδή θα σου φταίνε συνεχώς οι γύρω σου. Ψάξε να βρεις τι είναι αυτό που σε πιέζει και μη δημιουργείς διαφωνίες, οι οποίες μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Σταδιακά πάντως, αφού ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, θα γίνει καλύτερη την επικοινωνία σου. Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διαφορετικά θα έχεις λογομαχίες κι εντάσεις.

Ταύρος
Προσπάθησε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, Ταύρε μου, μην εξάπτεσαι με την όποια δυσμενή κριτική ακούσεις, χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου κι άσε για αργότερα την επίλυση ενός θέματος που θα προκύψει με μέλη της οικογενείας σου. Θα καταλάβεις αργότερα, ότι η κίνησή σου αυτή μόνο θετική εξέλιξη θα έχει για σένα Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου.

Δίδυμος
Στο ξεκίνημά της η μέρα σου, Δίδυμε, θα σε βρει με κάπως διφορούμενη διάθεση: Από τη μία, έχεις αστείρευτη διάθεση ν’ ασχοληθείς με το κοινωνικό σου προφίλ και να βγάλεις προς τα έξω ό,τι καλύτερο διαθέτεις ως ψυχοσύνθεση, ενώ από την άλλη, σε πιάνει η… τεμπελιά και δε θέλεις να κάνεις οτιδήποτε. Πάρε το χρόνο που σου χρειάζεται και όλα θα γίνουν τη σωστή στιγμή. Θα τα πας μια χαρά σήμερα στα αισθηματικά σου. Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου μπορείς και ξεπερνάς όσες παρεξηγήσεις τυχόν έρχονται.

Καρκίνος
Σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, Καρκίνε, μη χαλάς την ημέρα σου με παράπονα. Δε σ’ αδικούν όλοι και το γνωρίζεις καλύτερα απ’ τον καθένα. Θα διαπιστώσεις αργότερα, πως δε σε κριτικάρουν και ό,τι λένε, είναι μόνο από το ενδιαφέρον τους και για να σε προφυλάξουν από κακοτοπιές. Η καλή σου διάθεση σήμερα θα σε κάνει πιο ερωτικό και θ’ αρχίσεις να διώχνεις τις αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου.

Λέων
Σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, Λέων, η μέρα θα είναι πολύ ευχάριστη για σένα, αφού θα θελήσεις ν’ ασχοληθείς με τα μέλη της οικογενείας σου, προσφέροντάς τους απλόχερα τη βοήθεια και την υποστήριξή σου. Άλλωστε, πρώτος εσύ χαίρεσαι, όταν μπορείς να κάνεις τους άλλους να αισθάνονται καλά. Απόφυγε σήμερα να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου.

Παρθένος
Συγκρατημένη αισιοδοξία διακρίνω σήμερα, Παρθένε, σε μία ουδέτερη ημέρα για σένα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Θα τακτοποιήσεις μια εκκρεμότητα, ενώ κάποιο φιλικό σου άτομο θέλει να σε προσεγγίσει, για να ξεκαθαριστούν ζητήματα που είχατε μεταξύ σας. Οι παρεξηγήσεις θα γίνουν παρελθόν. Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Ζυγός
Ακατανίκητη είναι σήμερα η επιθυμία σου, Ζυγέ, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Πραγματικά, η μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο, ενώ η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει αρκετά στο να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Σκορπιός
Ξεκινά η μέρα και βρίσκεσαι με περισσότερο άγχος, Σκορπιέ. Παρόλο που θα το διαχειριστείς, η κούραση καραδοκεί, οπότε χρησιμοποίησε το δυνατό σου χιούμορ για ν’ αντεπεξέλθεις στις δυσκολίες που θα προκύψουν. Θα σε φροντίσουν και θα σταθούν δίπλα σου αγαπημένα σου άτομα, που νοιάζονται για σένα. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα έχουν εντάσεις και φοβάμαι, ότι γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό, λοιπόν, είναι, να μην εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

Τοξότης
Ένα φιλικό σου άτομο, Τοξότη, θα σε απασχολήσει σήμερα, ζητώντας σου συμβουλές ή τη συμπαράστασή σου σ’ ένα θέμα ζωτικής σημασίας. Προσπάθησε να δεις και να αναλύσεις το ζήτημα πέραν του συναισθηματισμού, αφού μόνο τότε θα δώσεις τη λύση που πραγματικά χρειάζεται. Εδώ πρέπει να πρυτανεύσει η λογική σου. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα βιώσεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις μία συγκρατημένη διάθεση στο να δείξεις τα συναισθήματά σου στο φιλικό σου περιβάλλον, πράγμα ασυνήθιστο για σένα, αφού γενικά δε λειτουργείς έτσι. Φυσικά σωστά πράττεις, εκτός αν θέλεις να τα πεις έξω από τα δόντια, επειδή είσαι εκνευρισμένος. Άσε να περάσει η μέρα, να καταλαγιάσει ο θυμός και μετά θα είναι καλύτερα, για σένα και τους άλλους. Στα αισθηματικά σου σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, διαφορετικά θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, σε πιάνει μια διάθεση ν’ ασχοληθείς με το σπίτι σου, οπότε επιστρατεύεις φιλικά σου άτομα για την ανακαίνιση ή τακτοποίηση του χώρου σου. Η μέρα για σένα και τους γύρω σου θα είναι λίγο κοπιαστική, αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και θ’ απολαύσεις με τους δικούς σου στιγμές γεμάτες θαλπωρή. Με τις τόσες ευθύνες που έχεις σε διάφορους τομείς θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Ιχθύς
Δικαιωμένος θα αισθανθείς, Ιχθύ, από τις επιλογές που έκανες παλαιότερα σε σχέση με φιλικά σου άτομα. Το τοπίο είναι πλέον για σένα ξεκάθαρο, αφού όσοι είχαν αποδειχθεί βαρίδια στη ζωή σου, απομακρύνθηκαν. Αισθάνεσαι μεγάλη ασφάλεια και γεύεσαι πλέον τα θετικά της πραγματικής φιλίας. Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε κι εσύ σήμερα να εξωτερικευτείς περισσότερο.

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!