Μία όχι και τόσο ιδανική μέρα για σημαντικές αποφάσεις.
Πάρτε χρόνο και ζυγίστε καλά τα δεδομένα σας.

Κριός

Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα περάσουν μέσα από μια ημέρα συναισθηματικής κρίσης με αρνητικά αποτελέσματα για την ψυχική σας ισορροπία. Το σπίτι σας “δεν σας χωράει” σήμερα και η επιθυμία σας να βρίσκεστε συχνά έξω θα είναι πολύ έντονη. Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις σας απασχολούν πάρα πολύ λίγο ή έχετε την τάση να μην ενδιαφέρεστε καθόλου για αυτές και τις συνέπειες που μπορεί να έχετε αδιαφορώντας σχεδόν για τα πάντα.

Ταύρος

Συνεχή, παράλογα, δυνατά ή αντιμαχόμενα συναισθήματα μαζί με μια τάση για αυθόρμητες ενέργειες και πράξεις θα κυριαρχήσουν τον τρόπο ζωής σας σήμερα. Δυσαρέσκεια για κάποια άτομα, η οποία πολλές φορές θα εκδηλώνεται με την μορφή ζήλιας ή έπαρσης ίσως δυσκολέψουν τις σχέσεις σας με τους άλλους σε μεγάλο βαθμό. Αυτή την ημέρα επίσης, οι ψυχομετρικές ιδιότητές σας θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε κάποιον σκοπό που από καιρό σχεδιάζατε.

Δίδυμοι

Δεν είστε ικανοποιημένοι από τον ίδιο παλιό σκοπό που παίζετε ή που ακούτε τους άλλους να παίζουν. Έχετε την τάση να κάνετε κάτι διαφορετικό. Έλκεστε από το άγνωστο. Είστε ευέλικτοι και νιώθετε την ανάγκη για αλλαγές του ύφους και της κλασσικής προσέγγισης και συνηθειών που έχετε σε πολλούς τομείς. Το άμεσο περιβάλλον σας και πιθανό ένα άτομο από το γυναικείο φύλο να σταθεί δίπλα σας στην προσπάθειά σας για οριστικές αλλαγές.

Καρκίνος

Η αντίληψη των άλλων για το άτομό σας είναι μάλλον νεφελώδης σήμερα. Ίσως έχετε την τάση να βλέπετε ακριβώς μόνον ότι θέλετε να δείτε ή να φαντάζεστε σε κάποιον υπερβολικό βαθμό καταστάσεις και πρόσωπα. Η ευαισθησία και συναισθηματισμός σας είναι πολύ ανεπτυγμένα, σε σημείο να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε το φανταστικό από το λογικό και πραγματικό.

Λέων

Η φαντασία σας, σας οδηγεί σε μια έντονη επιθυμία για να δραπετεύσετε από το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον σας. Το σπίτι σας φαίνεται πως θα παίξει ουσιαστικό ρόλο “θετικό ή αρνητικό” σε αυτή την ημέρα της συναισθηματικής αναστάτωσης ή σύγχυσης. Πολλές φορές θα συλλάβετε τον εαυτό σας να νοσταλγεί ανθρώπους και καταστάσεις, όνειρα και ελπίδες απραγματοποίητες. Ίσως να μην είναι τόσο καλή ημέρα για να πάρετε αποφάσεις μακρόχρονες ή ουσιαστικών αλλαγών. Καλύτερα να περιμένετε λίγο.

Παρθένος

Ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σας βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα σήμερα. Πράγματα και πρόσωπα που κάποτε αδιαφορούσατε για αυτά θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον για σας σήμερα. Η επιθυμία σας για διασκέδαση με όλες τις μορφές θα είναι κάπως έντονη και αν όχι συχνά θα σας κάνει να παραμελείτε εσκεμμένα τις καθημερινές υποχρεώσεις. Η έμπνευσή σας από την άλλη πλευρά, θα βρίσκεται πάρα πολύ ψηλά και θα σας βοηθήσει στο να πετύχετε κάποιο παλιό σας σχέδιο.

Ζυγός

Αισθάνεστε πολύ έντονα για κάποιο πρόσωπο ή κάτι και είστε αναμφίβολα έτοιμοι να επηρεαστείτε ή να επηρεάσετε κάποιους άλλους για κάτι πολύ προσωπικό. Ο συναισθηματικός σας κόσμος βρίσκετε σε μια συνεχή ένταση ή διέγερση και αισθάνεστε έντονα ότι σήμερα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις οριστικής σημασίας για την ζωή σας.

Σκορπιός

Η ευαισθησία, η φαντασία και η διαίσθησή σας φαίνεται πως θα σας βοηθήσουν στο να βρείτε κάποιες οριστικές λύσεις στα προβλήματά σας. Οι συγγενείς ή άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σας βοηθούν ή είναι διατεθειμένα να βοηθήσουν αν τους το ζητήσετε. Αυτές τις ημέρες θα μοιραστείτε ιδέες και σχέδια με κάποιους φίλους μέσα από μια ενωμένη προσπάθεια για να αλλάξετε ένα κατεστημένο.

Τοξότης

Παλιές καταστάσεις, θαμμένα συναισθήματα, ξεχασμένες σχέσεις πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας. Οι σποραδικές αλλά έντονες εσωτερικές συγκρούσεις οι οποίες πολλές φορές θα προέρχονται από τους άλλους θα καταλάβουν ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής σας ζωής. Πράγματα τα οποία θεωρούσατε χαμένα, ξεχασμένα ή “κρυμμένα” έρχονται στην επιφάνεια σήμερα (Ενας βίαιος χωρισμός ή μια προσωρινή διάλυση σχέσεων).

Αιγόκερως

Νιώθετε την επιθυμία για συναισθηματική διέγερση, για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο ή να επαναστατήσετε ενάντια της καθημερινότητας. Σήμερα αναπτύσσετε μια αυξημένη δημιουργικότητα και μια πρωτοτυπία η οποία αν κατευθυνθεί σωστά μπορεί να φέρει εκπληκτικά θετικά αποτελέσματα (Ξαφνικά καλά νέα από μια γυναίκα. Ενα σχέδιο που παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης. Η πραγματοποίηση της ξαφνικής και ανέλπιστης επιτυχίας σε κάποιον ιδιαίτερα ξεχωριστό τομέα).

Υδροχόος

Προσέξτε μια τάση που θα αποκτήσετε σήμερα στο να παραφέρεστε, να φτάνετε σε ακρότητες, ή να προσπαθείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας στους άλλους με παράδοξους ή καταναγκαστικούς τρόπους. Υποθέσεις άμεσα συνδεδεμένες με το σπίτι και την οικογενειακή κατάσταση θα εξελιχθούν μέσα από συνθήκες έντασης ή μεγάλων διαφωνιών. Οι άλλοι και ιδικά οι γυναίκες δεν φαίνεται να υποστηρίζουν τις απόψεις σας. Ο συναισθηματικός έλεγχος θα είναι ανύπαρκτος. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις συναισθηματικού χαρακτήρα σήμερα.

Ιχθείς

Είστε συμπονετικοί, συμπαραστατικοί και πολύ συναισθηματικοί αυτό τον καιρό. Η φαντασία σας δραστηριοποιείται επίσης και ίσως νιώσετε εμπνευσμένοι να επιδιώξετε τα όνειρά σας και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Η διαίσθησή σας είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα και φρόνιμο θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε σχεδιάζοντας μελλοντικά πράγματα τα οποία θα αποδώσουν.