Σήμερα πραγματοποιείται μία άκρως ερωτική αστρολογική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, που βρίσκονται σε Τρίγωνο! Η μέρα επιφυλάσσει οικονομικές λύσεις και μεγάλη ερωτική εύνοια! Επιπλέον η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ανοίγει δρόμους για πετυχημένες επαφές και μετακινήσεις!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και μπορείς να αναμένεις πως θα επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχετε τώρα την ευκαιρία με τον σύντροφό σου να ξεφύγετε για λίγο από την πεζή καθημερινότητα και τη ρουτίνα και να ανανεωθείτε ποικιλοτρόπως, μέσα από κοινές δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται τώρα μια γνωριμία κατά τη διάρκεια μίας εξόδου, μίας μετακίνησης ή ενός ταξιδιού! Απολαμβάνεις φλερτ μέσω διαδικτύου και πάμπολλες κατακτήσεις!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων σε ωθεί ώστε να καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής, με κάθε τρόπο και μάλιστα επαναλαμβανόμενα! Αν είσαι ελεύθερος, ξεκαθαρίζουν επιτέλους κάποια πράγματα σε μία ερωτική ιστορία που ήταν σε εκκρεμότητα κι επιτέλους ξέρεις πού βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει σιγουριά και βεβαιότητα στον έρωτα, αφού θα νιώσεις πλέον απόλυτη ασφάλεια με τον σύντροφό σου, ο οποίος σου αποδεικνύει την αγάπη και την αφοσίωσή του!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο, σε καθιστά φυσικά τον πρωταγωνιστή της μέρας! Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα στη σχέση σου με τον σύντροφό σου! Επιπλέον, μία αποκάλυψη από μέρους του θα σε χαροποιήσει! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες σχέσεις, νέες γνωριμίες, προτάσεις κι εξομολογήσεις, ευχάριστα νέα, καθώς επίσης και την ευκαιρία να ασχοληθείς με μία ρομαντική παρασκηνιακή σχέση!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο των Διδύμων, σε ωθεί να επικοινωνήσεις με τον εαυτό σου, να κάνεις την ενδοσκόπησή σου, να ακολουθήσεις την καρδιά και τη διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν τώρα να παρασυρθείς σε έναν έρωτα κρυφό και παράνομο! Πρόσεξε πολύ, αφού έρχονται απρόσμενες αποκαλύψεις κι απογοητεύσεις, οσονούπω! Αν είσαι ελεύθερος, αρνείσαι επιφανειακά φλερτ κι εφήμερους έρωτες, κι επιλέγεις μία μυστική ερωτική επαφή, που θα σε συναρπάσει και δε θα την κοινοποιήσεις σε κανένα, τουλάχιστον για τώρα!

Λέων
Φίλε Λέοντα, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο των Διδύμων, αποτελεί για ‘σένα την απόλυτη ευκαιρία να αλλάξεις ό,τι δε σου αρέσει. Αν είσαι ελεύθερος, καλωσόρισε νέες γνωριμίες, φλερτ και προτάσεις! Όλα αλλάζουν κι εσύ κάνεις νέα συναρπαστικά ξεκινήματα στον έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου θα έχει μόνο ανανεωτικές και χαρούμενες στιγμές, σήμερα! Θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να βελτιώσετε τη σχέση σας, με διασκεδαστικές και ψυχαγωγικές εμπειρίες!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο των Διδύμων, να είσαι σε ετοιμότητα αλλά κι ωριμότητα, ώστε να αρπάξεις κάθε ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, για να σε κάνουν να καταλάβεις πόσα τελικά αξίζεις και πως οφείλεις να ανεβάσεις τα στάνταρ σου! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα καταφέρεις να βρεις τις σωστές ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις, χωρίς λάθη πια, στους ουσιαστικούς ερωτικούς σου στόχους, κατακτώντας τους! Η μέρα συνιστά να κινηθείς συνετά, ήρεμα και αποφασιστικά, απέναντι στον σύντροφο!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η τύχη έρχεται με τη Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα, στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και θετική για ‘σένα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, συναντήσεις, ευχάριστες γνωριμίες και νέες επαφές! Γεγονότα, συγκυρίες κι ίσως ένα ταξίδι, επαναφέρουν την αισιοδοξία σου και περνάς υπέροχα! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συζητήσεις, επαφές και δραστηριότητες ή εξόδους ψυχαγωγίας, βελτιώνεται η σχέση σου με τον σύντροφο κι ανανεώνεται ποικιλοτρόπως!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Διδύμους, κάνει τις συνθήκες, απόλυτα ευνοϊκές, λόγω της ισχυρής επιρροής του λόγου σου και των ρητορικών σου ταλέντων! Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος με τον σύντροφό σου αναζωπυρώνεται κι αυξάνεται εμφανώς! Μπορείτε μαζί να απολαύσετε καυτές ερωτικές στιγμές, όπως παλιά, και να αγαπηθείτε από την αρχή! Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθουν ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις για ‘σένα και, μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα για την έναρξη μίας νέας ρομαντικής, γοητευτικής και παθιασμένης γνωριμίας!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη στο απέναντί σου ζώδιο, σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να δρομολογήσεις νέα ξεκινήματα και σχέδια, νομικά ζητήματα, εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων κι επίλυση διαφωνιών και παρεξηγήσεων! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς πλέον να βρεις με ήρεμο τρόπο τις κατάλληλες λύσεις στη σχέση σου με τον σύντροφο! Πολύ πιθανόν τώρα να μιλήσετε για κάποιο είδος επισημοποίησης ή για ένα μεγάλο βήμα! Αν είσαι ελεύθερος, δέχεσαι ευκαιρίες, ώστε να βρεις το άλλο σου μισό! Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη καμία νέα γνωριμία ή ακόμα κι απλά ένα φλερτ!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, λόγω της Νέας Σελήνης στους Διδύμους, που πραγματοποιείται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στη ζωή σου τάξη. Αν είσαι δεσμευμένος, αφιέρωσε όσο περισσότερο χρόνο μπορείς στον σύντροφό σου, ακόμα κι αν είναι φορτωμένο το πρόγραμμά σου λόγω υποχρεώσεων! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί σήμερα να μη βάζεις σε προτεραιότητα τα ερωτικά σου ζητήματα, όμως θα υπάρξει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας σου, από ένα άτομο που καιρό τώρα υποβόσκει ένα φλερτ!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, με τη νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ζώδιο των Διδύμων, ετοιμάσου να καλοπεράσεις! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου κι οι θαυμαστές σου σήμερα, θα είναι άπειρες και χωρίς σταματημό! Εκμεταλλεύσου το με κάθε τρόπο και χωρίς δισταγμό! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η καλύτερη στιγμή για ‘σένα και τον σύντροφό σου! Θα περάσετε υπέροχα μαζί, αφού θα σου δείξει έμπρακτα τον έρωτά του και τα συναισθήματά του!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων είναι ιδανική για να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, ιδίως αν έχεις σκοπό να προχωρήσεις σε κάποια νέα ξεκινήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, ενδυναμώνεται το συναίσθημα στη σχέση σου και το ενδεχόμενο συγκατοίκησης είναι πολύ πιθανό τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις με ποικίλους τρόπους να συναντήσεις ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που έχεις να δεις ή να επικοινωνήσεις μαζί του καιρό, και να επιδιώξεις επανασύνδεση! Χωρίς μεγάλες προσδοκίες, τόλμησε το πρώτο βήμα!

Πηγή