Σήμερα δε συγκεντρωνόμαστε με τίποτα. Χαμένοι μέσα σε σκέψεις, πλάνα και γνωριμίες, απολαμβάνουμε το καλοκαίρι, τις ιδέες μας, τον ερωτισμό της ατμόσφαιρας και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Κριός

Κριέ μου σήμερα σε θέλω προσεκτικό σε λεγόμενα και σε πράξεις. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για νέους ανθρώπους που θα γνωρίσεις και μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει. Έχει κατά νου ότι όλες οι γνωριμίες κρίνονται στο τέλος τους.

Λέξη κλειδί της μέρας: Λογική.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου γλυκό δεν κρατιέσαι θέλεις διακοπές σαν τρελός. Το ταίρι σου ίσως είναι μακριά αλλά σύντομα θα ξανά βρεθείτε. Οι μέρες που απομένουν ως τότε είναι ημέρες χαλάρωσης, τρυφερότητας και διασκέδασης. Απόλαυσε τις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Χαλάρωση.

 

Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό οι επιλογές σου μοιάζουν κάπως επιπόλαιες. Καταλαβαίνω ότι είχες φορτιστεί από κλεισούρα και από λογική και θέλεις να ξεδώσεις. Προσπάθησε ωστόσο να μην παρασύρεσαι από άνθρακες που ίσως φαίνονται χρυσός. Άλλωστε φημίζεσαι για την κριτική σου σκέψη.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ανάλυση.

 

Καρκίνος

Ένα νέο ξεκίνημα εδώ και καιρό που ταλαιπωρεί το μυαλό σου βρίσκεται στα σκαριά και πρόκειται να ξεκινήσει με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς. Μην αφήσεις τους κακοπροαίρετους να σε απογοητεύσουν και να σου στερήσουν χρόνο από το στόχο σου. Έχεις προσπαθήσει πολύ και σου αξίζει να γευτείς τους καρπούς αυτής της προσπάθειας.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιτυχία.

 

Λέων

Λεοντάρι μου γλυκό μπαίνεις σε μία περίοδο έντονου άγχους που όμως θα σε βρει προετοιμασμένο και απόλυτα κατασταλαγμένο. Μη μασήσεις στους ανταγωνισμούς και μην επιτρέψεις σε κανέναν να σημειώσει. Άλλωστε ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι όταν λειτουργείς με πλάνο και πρόγραμμα είσαι αχτύπητος.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προοπτική.

 

Παρθένος

Πιεστικές πολύ Παρθένε μου τον τελευταίο καιρό και το αισθάνθηκες στο πετσί σου. Είσαι τυχερός γιατί έχεις γύρω σου ανθρώπους που είναι υποστηρικτικοί απέναντι σε κάθε τρέλα σου. Η σημερινή μέρα σε βρίσκει αισιόδοξο και ανέμελο και προσφέρει έντονες στιγμές ευχαρίστησης.

Λέξη κλειδί της μέρας: Διασκέδαση.

 

Ζυγός

Μια μερα γεμάτη εκπλήξεις η σημερινή για σένα μιας και δεν αποκλείεται να έχεις ακόμη και επιστροφές του παρελθόντος πάνω που πήγες να ξεκινήσεις να κλείνεις τις σελίδες. Αν και θα σε αναστατώσουν αυτές οι ξαφνικές επισκέψεις τίποτα δε δείχνει ικανό να σε εκτροχιάσει από εκεί που έχεις αποφασίσει ότι θες να πας.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ανατροπή

 

Σκορπιός

Σε έχουν πιάσει οι σπατάλες σου σήμερα και ποιος μαζεύει! Γενναιόδωρος και σε συναισθήματα και σε χρήματα και σε λόγια και σε πράξεις είσαι πρωταγωνιστής της σημερινής μέρας. Δεν περνάς απαρατήρητος και αυτό το απολαμβάνεις. Το βράδυ ευνοούνται οι πάσης φύσεως γνωριμίες και ειδικότερα βέβαια οι ερωτικές.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ερωτισμός.

 

Τοξότης

Τοξότη μου δεν πρέπει να ξεχνάς ότι δε γίνεται οι άνθρωποι γύρω μας να προσπαθούνε πάντα να μαντέψουν τι έχουμε εμείς στο κεφάλι μας. Κάποιες φορές είναι απαραίτητο να ανοίξουμε το ρημάδι μας και να μιλήσουμε. Σήμερα θα βρεθείς κατηγορούμενος από τους δικούς ανθρώπους για το γεγονός οτι δεν ανοίγεσαι. Μίλα τους.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.

 

Αιγόκερως

Οι κόποι σου επιβραβεύονται και συνεργάτες και φίλοι σε χειροκροτούν σήμερα Αιγόκερε. Αν και κάποιοι το σητρίζουν όλο αυτό στην τύχη εσύ ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό δεν είναι πάρα αποτέλεσμα σκληρής εργασίας. Σου αξίζει όμως και σένα λίγο ξεκούραση. Αυτές τις μέρες φύγε μακρυά απ’ όλους και απ’ όλα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Διάλειμμα.

 

Υδροχόος

Σε έχουν πιάσει ανασφάλειες σου και το χούμε καταλάβει όλοι γύρω σου. Δεύτερες σκέψεις, μυστήρια φλερτ, μισοτελειωμένες συζητήσεις στον αέρα. Αν θέλεις οι γύρω σου να είναι σαφείς απέναντι σε σένα το ίδιο σαφής πρέπει να είσαι κι εσύ απέναντι σ’ εκείνους. Αν δεν μπορείς να ξεμπερδέψεις το κουβάρι, είναι μια καλή ευκαιρία να πας μια βόλτα μόνος.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ξεκαθαρίσματα.

 

Ιχθείς

Σήμερα βρίσκεσαι σε διάθεση φιλοσοφική. Θες να μιλήσεις για σύμπαν και φιλοσοφία, για έρωτα και πολιτισμό. Το μυαλό σου κατεβάζει ιδέες χρήσιμες και δημιουργικές που αν αποφασίσεις να στρωθείς δεν αποκλείεται να γίνουν και ωραιότατες πράξεις. Είσαι σε έμπνευση και αυτό σου πάει πολύ.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δημιουργία